Ahahahaha sen eşinin amcasıyla yaşarsın inşallah 20 li yaştayım dedi ama cehalete bakOo asla 1 yıl kalabileceğimizi sanmıyorum irite oluramcaya hiç empati kurmak yok. Sanırsın evin tamamen tüm giderlerini üstlenmiş evin direği olmuş. Amca para bile verse bunlar kabul eder miydi acaba? Normal bir ziyarete hatta bayram da bile gitmeye gocunan çift.
Sen kiim ben kim parayla yanımda kalacakmış sizi biri evine alsa gece gündüz polemikle mi vakit geçirirsiniz hesabım banlanmış diyor Allah Allah çok da adaplı insanlarsınız niye banlanmış ki yönetici mi yanlışlıkla banlıyor sizi acabaAllah böylesini yerimize yurdumuza vermesin yarrabim
Ahahahaha sen eşinin amcasıyla yaşarsın inşallah 20 li yaştayım dedi ama cehalete bak
Hahaha tabii yok anında cevap vermiş bide hey Allahım başka hayatınız yok mu siz biraz yalnızlığınızı mı sorgulasanız acaba cidden çok düşük konuşmalarınız var bir de burda biriyle arkadaş olup ikili duvara saldırınca ooo onlar haklı demiyo kimse bilginiz olsun herkes sizi haklı bulmuş olmuyor yani yürekten diliyorum sen eşinin amcasıyla kayınvalidenle falan yaşa inşallahSize diyecek lafım yok benim.
Hahaha tabii yok anında cevap vermiş bide hey Allahım başka hayatınız yok mu siz biraz yalnızlığınızı mı sorgulasanız acaba cidden çok düşük konuşmalarınız var bir de burda biriyle arkadaş olup ikili duvara saldırınca ooo onlar haklı demiyo kimse bilginiz olsun herkes sizi haklı bulmuş olmuyor yani yürekten diliyorum sen eşinin amcasıyla kayınvalidenle falan yaşa inşallahistediğin hayat
Gerilmeyin devarımda s g meselaCiddiye almıyorum sizi.Konuyu açtığınıza göre çok boş hayatınız olmalı burda yorum yapanlar da boş hayatlı o vakit.. cıks size gerilemem kusura bakmayın. Ben kayinvalide ile yaşamam ayrıca konu ile ne alakası var. Kötü birşey demedik ki size bu algıyı değiştirin öyleyse siz de. Bunca insan söylüyorsa biryerde yanlış yapıyorsunuzdur düşman mıyız tanımayız etmeyiz yani.
Konu birde yalnızlığıma geldi yahu bunu nerden bilebilirsiniz kaostan mı besleniyorsunuz anlamadım saldırcak yer arıyorsunuz.Hayatım dolu benim merak etmeyin o kafanızı bunlarla doldurmayın sizin. EVLİ olmanız hayatınızı dolu göstermez üzgünüm hayat neleri değistirmiyor ki? Birde beddua ediyorsunuz yahu pes.
Herkes kalbinin ekmeğini yer.
Gerilmeyin devarımda s g meselayalaka yalaka konuşunca ben de kayınvalideyle yaşıcaksınız sandım siz benim yerimde olsanız eş ailesi için hiçbir şey yapmıcaksınız demek ki hep lafa gelince aslansınız ama. Ne oldu siz de salak saçma konuşup beddua ediyordunuz kendiniz yiyince bozuldunuz. Düzgünce yazan insanlar düzgünce cevap aldı sizin gibi hadsizlere de he deyip geçmedim ondan kudurdunuz düzgün nasıl yazılırmış bir görün okuyun semt adı vefa değil falan 2013 facebookta gördüğü saçma şeyleri burda yazan insana cevap vermem hata
Hanfendiye bir koca lütfen duvarımdan defolup gitmedi biÇok ayıpsaygı hak getire. Ben güzel konuşurum da pamuk şekerliğimi koricim gerginn hanımefendi sakinleşin bence alekte movik movik
Benim için de eğlenceli olmaya başladı takıntılım var ühüüüüZevk alıyorum burdan
Merak etmeyin bi bayram ziyareti ile borçlu çıkmazsınız. Bir de aile içi ilişkilerine zannettiğiniz kadar vakıf olmayabilirsiniz, çok müdahil olmayın derim, ummadığınız şeyler çıkabilir. Nedir ne değildir bilmeden kimseye gard almayın. En kötü siz olursunuz sonra, her şey sizden bilinir.merhaba hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Eşimle evlendik ve yurtdışına taşındık eşim zaten burdaydı. Tek başına geldi ve bir yıla yakın amcası gilde kaldı. Kaldığı bu süreçte kendi masrafları (yediği yemek, kullandığı su elektrik vs) için her ay amcasına ödeme yaptı. Daha sonra bir apart tuttu. Eşimin ailesi yediden yetmişe aranmak sürekli her şeyin içinde olmak isteyen insanlar. Amcada bir süre kalınca tabii amca da beklentili. Ailedeki herkes ona karşı diken üstünde aman laf söz eder şöyle yap böyle yap derler birbirlerine karşı. Sizden fikir almak istediğim iki konu var. Bayramlarda amcaya gitmek gerekir mi? Burda eşimin başka bir kuzeni de o evde kalmıştı ilk geldiğinde onlar bayramlarda ve onun dışında senede bir iki kez görüşüyorlar. Ve biz yeni geldik ev kuruyoruz. Bu süreçte burda akrabalar olmasına rağmen bir kişi dışında bir şeye ihtiyacınız var mı diyen olmadı buna amca da dahil. Bir şey beklemiyorum ama her konuda alınganlık yapıp her zaman nazlanmayı bekleyen insanların bunu yapmamaları da çok iyi niyetli gelmiyor. Amca muhtemelen ev tutulurken vs kendisine haber verilmediğinden tavır yapıyor. Bir de sormak istediğim önce onların mı ev ziyaretine gelmesi gerekir bizim mi onlara gitmemiz gerekir? Kayınvalidem eşime gitmemizi tavsiye etmişti söz olur falan diye ama gitmedik onun müdahale etmesini yanlış buluyorum. Bu iki konuda düşüncelerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
Duymak istediğin yorumu arıyorsun 3 sayfada 1-2 bulduysan demek ondan keyfin..millete çirkeflik yapıp laf yetiştirmek zaten karakterini gösterdi yazık adamaYoo kendime katılan yorum beklesem olayları millet gibi yalan yanlış eksiksiz anlatırım ben böyle düşünüyorum doğrusu nedir diye sordum sağ olsun aklı başında birkaç kişi cevap da vermiş siz niye okuduğunuzu anlamıyorsunuz anlamadım
Hanfendiye bir koca lütfen duvarımdan defolup gitmedi biişsiz maaal
Gerilmeyin devarımda s g meselayalaka yalaka konuşunca ben de kayınvalideyle yaşıcaksınız sandım siz benim yerimde olsanız eş ailesi için hiçbir şey yapmıcaksınız demek ki hep lafa gelince aslansınız ama. Ne oldu siz de salak saçma konuşup beddua ediyordunuz kendiniz yiyince bozuldunuz. Düzgünce yazan insanlar düzgünce cevap aldı sizin gibi hadsizlere de he deyip geçmedim ondan kudurdunuz düzgün nasıl yazılırmış bir görün okuyun semt adı vefa değil falan 2013 facebookta gördüğü saçma şeyleri burda yazan insana cevap vermem hata
Adamcagız bir yıl evini kapısını açmış daha ne yapsın ?merhaba hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Eşimle evlendik ve yurtdışına taşındık eşim zaten burdaydı. Tek başına geldi ve bir yıla yakın amcası gilde kaldı. Kaldığı bu süreçte kendi masrafları (yediği yemek, kullandığı su elektrik vs) için her ay amcasına ödeme yaptı. Daha sonra bir apart tuttu. Eşimin ailesi yediden yetmişe aranmak sürekli her şeyin içinde olmak isteyen insanlar. Amcada bir süre kalınca tabii amca da beklentili. Ailedeki herkes ona karşı diken üstünde aman laf söz eder şöyle yap böyle yap derler birbirlerine karşı. Sizden fikir almak istediğim iki konu var. Bayramlarda amcaya gitmek gerekir mi? Burda eşimin başka bir kuzeni de o evde kalmıştı ilk geldiğinde onlar bayramlarda ve onun dışında senede bir iki kez görüşüyorlar. Ve biz yeni geldik ev kuruyoruz. Bu süreçte burda akrabalar olmasına rağmen bir kişi dışında bir şeye ihtiyacınız var mı diyen olmadı buna amca da dahil. Bir şey beklemiyorum ama her konuda alınganlık yapıp her zaman nazlanmayı bekleyen insanların bunu yapmamaları da çok iyi niyetli gelmiyor. Amca muhtemelen ev tutulurken vs kendisine haber verilmediğinden tavır yapıyor. Bir de sormak istediğim önce onların mı ev ziyaretine gelmesi gerekir bizim mi onlara gitmemiz gerekir? Kayınvalidem eşime gitmemizi tavsiye etmişti söz olur falan diye ama gitmedik onun müdahale etmesini yanlış buluyorum. Bu iki konuda düşüncelerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
merhaba hanımlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Eşimle evlendik ve yurtdışına taşındık eşim zaten burdaydı. Tek başına geldi ve bir yıla yakın amcası gilde kaldı. Kaldığı bu süreçte kendi masrafları (yediği yemek, kullandığı su elektrik vs) için her ay amcasına ödeme yaptı. Daha sonra amca daha küçük eve taşındı eşim de bir apart tuttu. Eşimin ailesi yediden yetmişe aranmak sürekli her şeyin içinde olmak isteyen insanlar. Amcada bir süre kalınca tabii amca da beklentili. Ailedeki herkes ona karşı diken üstünde aman laf söz eder şöyle yap böyle yap derler birbirlerine karşı. Sizden fikir almak istediğim iki konu var. Bayramlarda amcaya gitmek gerekir mi? Ve biz yeni geldik ev kuruyoruz. Bu süreçte burda akrabalar olmasına rağmen bir kişi dışında bir şeye ihtiyacınız var mı diyen olmadı buna amca da dahil. Bir şey beklemiyorum ama her konuda alınganlık yapıp her zaman nazlanmayı bekleyen insanların bunu yapmamaları da çok iyi niyetli gelmiyor. Amca muhtemelen ev tutulurken vs kendisine haber verilmediğinden tavır yapıyor. Bir de sormak istediğim önce onların mı ev ziyaretine gelmesi gerekir bizim mi onlara gitmemiz gerekir? Kayınvalidem buraya gelir gelmez eşime amcana gidin söz olur falan diye ama gitmedik hemen gidin demesini ve onun müdahale etmesini yanlış buluyorum. Bu iki konuda düşüncelerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?