Akraba ilişkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahaha sen eşinin amcasıyla yaşarsın inşallah 20 li yaştayım dedi ama cehalete bak

Allah böylesini yerimize yurdumuza vermesin yarrabim
Sen kiim ben kim parayla yanımda kalacakmış sizi biri evine alsa gece gündüz polemikle mi vakit geçirirsiniz hesabım banlanmış diyor Allah Allah çok da adaplı insanlarsınız niye banlanmış ki yönetici mi yanlışlıkla banlıyor sizi acaba

Size diyecek lafım yok benim.
Hahaha tabii yok anında cevap vermiş bide hey Allahım başka hayatınız yok mu siz biraz yalnızlığınızı mı sorgulasanız acaba cidden çok düşük konuşmalarınız var bir de burda biriyle arkadaş olup ikili duvara saldırınca ooo onlar haklı demiyo kimse bilginiz olsun herkes sizi haklı bulmuş olmuyor yani yürekten diliyorum sen eşinin amcasıyla kayınvalidenle falan yaşa inşallah istediğin hayat

Ciddiye almıyorum sizi. Konuyu açtığınıza göre çok boş hayatınız olmalı burda yorum yapanlar da boş hayatlı o vakit.. cıks size gerilemem kusura bakmayın boş geliyor. Ben kayinvalide ile yaşamam ayrıca konu ile ne alakası var. Kötü birşey demedik ki size bu algıyı değiştirin öyleyse siz de. Bunca insan söylüyorsa biryerde yanlış yapıyorsunuzdur düşman mıyız tanımayız etmeyiz yani.
Konu birde yalnızlığıma geldi yahu bunu nerden bilebilirsiniz kaostan mı besleniyorsunuz anlamadım saldırcak yer arıyorsunuz. Hayatım dolu benim merak etmeyin o kafanızı bunlarla doldurmayın sizin. EVLİ olmanız hayatınızı dolu göstermez üzgünüm hayat neleri değistirmiyor ki? Birde beddua ediyorsunuz yahu pes.
Herkes kalbinin ekmeğini yer.

Gerilmeyin devarımda s g mesela yalaka yalaka konuşunca ben de kayınvalideyle yaşıcaksınız sandım siz benim yerimde olsanız eş ailesi için hiçbir şey yapmıcaksınız demek ki hep lafa gelince aslansınız ama. Ne oldu siz de salak saçma konuşup beddua ediyordunuz kendiniz yiyince bozuldunuz. Düzgünce yazan insanlar düzgünce cevap aldı sizin gibi hadsizlere de he deyip geçmedim ondan kudurdunuz düzgün nasıl yazılırmış bir görün okuyun semt adı vefa değil falan 2013 facebookta gördüğü saçma şeyleri burda yazan insana cevap vermem hata

Çok ayıp alekte movie saygı hak getire. Ben güzel konuşurum da pamuk şekerliğimi koricim gerginn hanımefendiye bir melisa çayı sakinleşiinn bence fazla kişiselleştirsiniz beni salınn bir ya. Size ne ya paylaşımlarımdan hahah

Son düzenleme:
Gidiyorum iyi geceler herkese düzenledim konudan sıkıldım kafi.

Son düzenleme:
Siz benim neden peşime takıldıysanız bende alıntılarına yazıyorum alıntılamayın abi. Cevap hakkı doğuruyor.

İnşallah eşinizin kuzeni de ekonomi kötü diye gelir bir sene sizde yaşar. Ama kiraya, faturaya biraz destek olur. O gün anlarsınız amcanın ve ailesinin yaptığı şeyin ne büyük fedakarlık olduğunu.
Resmen kör gözü acilinca ilk iş bastonunu kırar konusu olmuş. Verdiği ücret apart ücretinin çeyreği etmez, eminim. Zaten etse millete yük olacağına apartta kalirdi

Merak etmeyin bi bayram ziyareti ile borçlu çıkmazsınız. Bir de aile içi ilişkilerine zannettiğiniz kadar vakıf olmayabilirsiniz, çok müdahil olmayın derim, ummadığınız şeyler çıkabilir. Nedir ne değildir bilmeden kimseye gard almayın. En kötü siz olursunuz sonra, her şey sizden bilinir.

Ha bir de giderlerini karşılamış olması eşinizi haklı çıkarmaz, birileri para veriyor diye evimize almak zorunda değiliz, akraba evinde kalmanın espirisi zaten fazla masraftan yırtmaktır bizim milletimiz için, madem eşinizin parası vardı kalmasaydı, 1 yıl önce çıksaydı ayrı eve. Avrupada bile aynı köylü huylarımız devam ediyor çok enteresan. Bazıları nereye giderse gitsin kafasını yanında götürüyor.

Duymak istediğin yorumu arıyorsun 3 sayfada 1-2 bulduysan demek ondan keyfin..millete çirkeflik yapıp laf yetiştirmek zaten karakterini gösterdi yazık adama

Hanfendiye bir koca lütfen duvarımdan defolup gitmedi bi işsiz maaal

Kötü söz sahibine aittir hiç kışkırtılmadım kusura bakma çok ucuz oyunlar ne demiş diye baktım da cıksss. Hahahaha kocaman bir yazık.

Onu ben yazmadım sen önce gözlük tak okurken hahaha Face kullanmadım kullanmıyorum heralde sen çok kullandın ah ah benim sana bu kadar prim vermem hata asıl saygısız hanımefendi önce okumayı ögren de gel birde bize mal diyor yaa komiksin

[/QUOTE]="NilMeSeKer, post: 75518796, member: 247089"]
Katiliyorum. Arti vefayi da suraya ekliyorum. Bir yil boyunca amcasinda kalmis lutfen az vefa ya. (Semt adı olarak degil)
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Siz basbaya nankorsunuz adam evini acmis hala gitmek gerekir mi diyorsunuz .verdigi parada muhtemelen az mutafaga destek falandir cok olsa zaten gider baska yerde durur amcada durmazdi .gercekten iyilik yap denize at bu devirde .

Adamcagız bir yıl evini kapısını açmış daha ne yapsın ?

muhtemelen parasini odedik borclu degiliz, muhatap olmam diye dusunuyorsun ama yanlis dusunuyorsun. sana bu akli kim veriyorsa da yanlis veriyor. yurtdisinda barinma problemli cok buyuk. ayrica markete nasil gidilir, nereden yiyecek icecek alinir bile ogrenilmesi gereken bir sey. adam sizi bir kere gorup muhatap olmayaabilirdi ama evini acmis. parayla odenebilecek bir karsilik degil bence. eger kimseye minnet etmek istemiyorsaniz, o zaman da adamin evinde kalmayacaksiniz. yasi olan bir insani ziyaret etmek sizden bi sey eksiltmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…