Akraba ilişkileri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimin yeğeni olsa para verip evimde kalsın istemem. Kendi erkek kardeşimde gelsin para verip evimde kalsın istemem. Bence bu devasa bir fedakarlık. Evimde sürekli yatılı bir misafir var. İster istemez evin düzeni tamamen değişir. Büyüklere bayramda gidebilir. Hele ki böyle bir fedakarlığı yaptıysa mutlaka gidilir.

Ben önce kim gider muhabbettini anlamam. KV arayıp gidin diye hatırlatmış mesela haline getirmeyin.

Koca koca insanlar ev kurarken herkesten telefon beklemeyin. İhtiyaç olsa ararlardı diye düşünmüş olabilirler.

Ahahahaha sakin olun yahu amcaya gitmiyorum muhabbeti kesiyorum bidaha yüzüne bakmayacağım demedim usulen ev görmeye onlar mı gelmeli biz mi ziyaret etmeliyiz dedim bu ne salakça çıkış beddualarınızı bizzat yaşayacaksınız

Yooo ben para verdiğini yazmamıştım herkes bir iki kişi maddi olarak bile birini evine almak külfet dedi ben de onu belirttim ne saçma yerlere çekiyosunuz anladınız mı kaostan besleniyorsunuz renksiz hayatınıza renk katıyolar heralde burda.

Sizin ev öyle olabilir eşimin ailesinde amca gibi orta yaşlı insanların evinde herkes kalıyor zannettiğiniz gibi değiller onlar için misafir rutin. Kayınvalidenin hatırlatmasını mesele haline getirdiğim yok yönlendirmeye çalıştığında yönlenmiyorum bu kadar basit

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…