- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
haklısınız böyle olacak sanırım.2 gune kadar yatili dayanabilirsin bence. Zaten yatili misafir agirlayan kisi icin de zor. Yemek dedikodu dugun vs. ne gerekli ise hepsine biraz istirak eder odana cekilirsin. Islerin ucundan da biraz tutarsin Laf soyleyecek olan her sey dort dortluk olsa da soyleyecek bir sey bulur zaten.
ay canımı sıkma kocaman kadınsın dışarda görsem teyze derim belki her konuya cevap vermek zorunda değilsin görmezden gel miden kalktıysa?Ayy midem kalkti
ay canımı sıkma kocaman kadınsın dışarda görsem teyze derim belki her konuya cevap vermek zorunda değilsin görmezden gel miden kalktıysa?
ama herkesin yaşı yazıyor mu bilmiyorum genel bir ifade kullanmak istemiştim:) onların beni sevip benim şımarıklık yapıp herkesten nefret ettiğim bir ortam yok babamın ailesini ziyeret etmiyoruz zaten çünkü istenmiyoruz yani herşey benden kaynaklı değilküçüğün büyüğün herkese kızlar demen cıssss.
şimdi sen beni de sevmezsin ama dur ben seni biraz kamçılayım..
abla tavsiyesi gibi al...
anne tarafından da baba tarafından da hiçkimseyi sevmemen sorunun sende olduğunu gösteriyor..
toparlanmaya bak küçük hanım
kim sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davranacaksın olacak bitecek
evlenince sözümü daha iyi anlayacaksın .salla gitsin
hayır o düğüne ailene çok şık bir kıyafet alıp iyice süslenip gidip onu çatlatmalısın kim asosyalmiş görmelikızlar merhaba benim derdim akrabalarımdan nefret etmem..hem annemin hem babamın ailesinden nefret ediyorum sebebi ise hepsinin AŞIRI ÇIKARCI DEDİKODU MANYAĞI KENDİĞİNİ BEĞENMİŞ BAŞKALARININ HAYATINA BURNUNU SOKMAYA YEMİN ETMİŞ İNSANLAR olmaları hiçbirini evimde görmek istemiyorum onlar gelince rahatsız oluyorum bugün annem kuzenimi ve onun nişanlısını davet etti ben dün davet etmesi için yalvarmıştım çünkü dün arkadaşlarımla olduğum için geç saatte geldim eve ama dün değil bugün geliyorlar..çok yapmacık işini bilir ve sahtekar bir kız kuzenim ama herkes gerçek yüzünü görmüyor ben başka insanların arkasından çevirdiği dolaplara şahit olduğum için artık gerçek yüzünü görüyorum.ve bunun bayramda düğünü var ama ben gitmek istemiyorum gitmeme imkan yok nefret ediyorum bu kızdan sizce gitmemek için ne yapsam?? annemle babam gitmeye zorluyorlar.ben bu yıl sınavdan çıktım ve yeterince strese girdim beni üzen geren ortamlara girmek istemiyorum ama böyle yapınca o aptal kız tarafından ASOSYAL damgası yiyorum.ama sorun olan benim asosyal olmam değil onlarla iletişim kurmak istememem onlarla kouşmak o kızın yapmacık davranışlarına katlanmak benim için işkence.ablasıda var bunun o bundan beter ama onunla aynı şehirde yaşamadığım için görüşmüyoruz ama bu kız burda aynı şehirde yaşayacağız o evlenincede.babamın ailesi ise aşırı tutucu olduğu için sevmiyorum onlara göre kızların pantolon giymesi bile ayıp..oturup konuşacak konumuz yok gidince birbirimize bön bön bakıyoruz.
kızlar akşam için ve düğününe gitmememk için öneriot verin?? ne yapabilirim ki...
Bizdede var bu tipler daha geçen gun anneme bizi aynı ortama sokma dedim. Çünkü sürekli alttan alttan bir laf sokma halleri var. Ben olmasam bile ortamada bir araya gelince hep bir gergin ortam oluyor ve ben bu gergin ortama dahil olmak istemiyorum. Çünkü eşimin ailesine karşı bana laf soktuklarinda tepkimi veriyorum eğer onlara vermez isem haksızlik yapmış olurum diğer tarafa. Hep bir siyaset kavgası açma peşindeler. Ya millete bakıyorum akrabalar bir araya gelince epiri kahkaha gırla bizde hep kavga kavga. Benlene etmeseler birbirleri ile olmadı annem onlarla kim kime dum duma. Annemde göruşmek istemiyorum diye bana kızıyor. Ama yeri geliyor alttan alttan eşime laf sokuluyor yani hiçte düşünmüyor lar bu adam birgun bize dönüp ters bir laf eder. Yada kızımız bu adamla evli bizim lafımızin ceremesini ona çektirir diye. Bende sevmiyorum ve görüşmeyeceğim. Sırf kan bağı var ve yaşımız büyük diye sonsuz tolerans tanımam gerektiğini düşünen zihniyete karşıyim. He bir araya gelince oturup hoş sohbet edebildiklerimin tabiki başımın üstünde yeri var.açıkcası çok oturdum onlarla 1-2 saat.. ama sonuç onların en ufak şeye karışmaya bile kendilerinin hakkı olarak görmesi sürekli küçümseme hali.kendileri ben ilkokula giderken senin kızların hiçbir iş yapamıyor,kızlar çok bakımsız falan demişler anneme oysaki ben o zaman ilkokula giden bir insanım?
daha dün çıktığım için arkadaşlarımla bugün birşey ayarlayamadımtatlım bende de var bunlardan çalışmaya falan başlayınca iyi oluyor ha bire bir toplantı bir ölçüm falan koyuyorum örn dün birine gitmedim ankarada ölçümdeyim dedim nokta... bazen de duruma göre davranmak iyi oluyor örneğin gidip sevmediğğn insanlarla çok muhattap olmak yerine yeni birileriyle tanış süslen git oyna dök kurtlarını...
Her şekilde haklı olabilirsiniz sizi yargılayamam neler yaşadığınızı siz bilirsiniz fakat akrabalarınızla kötü olmak, onları yok saymak, görüşmemek çözüm değil lütfen bunu kendinize kabul ettirin. Eğer bu şekilde davranırsanız toplum tarafından yargılanır ve mutsuz olursunuz . Onları önemsememeyi, az görüşmeyi, söylediklerine takılmamayı, bir görev gibi onlarla bir arada bulunmayı deneyin. Boşunada kendinizi doldurup yıpratmayın.sevgiler
sonrası için aklında bulunsun çalışınca rahat olur bu işler çok da takılma salla git güzel insanlarla tanış düğünde dedaha dün çıktığım için arkadaşlarımla bugün birşey ayarlayamadım
tahmin edebiliyorum allah yardım etsin başında öyle akrabalar olana.ben bu yüzden evde kalırım herhalde.Birde şöyle düşün ya o akrabalar eşinin hic sevemedigin çıkarcı akrabaları olsa ve her bayram tümünü görsen.yinede haline sukret.Anne ve babanın hatrina ses cikarma.her dediklerine cevap verme.arada mutfağa git annene yardim et vs. Bu sekilde her an yanında olmazsin cabuk geçer zaman.inan bana betetin beteri var
Bizdede var bu tipler daha geçen gun anneme bizi aynı ortama sokma dedim. Çünkü sürekli alttan alttan bir laf sokma halleri var. Ben olmasam bile ortamada bir araya gelince hep bir gergin ortam oluyor ve ben bu gergin ortama dahil olmak istemiyorum. Çünkü eşimin ailesine karşı bana laf soktuklarinda tepkimi veriyorum eğer onlara vermez isem haksızlik yapmış olurum diğer tarafa. Hep bir siyaset kavgası açma peşindeler. Ya millete bakıyorum akrabalar bir araya gelince epiri kahkaha gırla bizde hep kavga kavga. Benlene etmeseler birbirleri ile olmadı annem onlarla kim kime dum duma. Annemde göruşmek istemiyorum diye bana kızıyor. Ama yeri geliyor alttan alttan eşime laf sokuluyor yani hiçte düşünmüyor lar bu adam birgun bize dönüp ters bir laf eder. Yada kızımız bu adamla evli bizim lafımızin ceremesini ona çektirir diye. Bende sevmiyorum ve görüşmeyeceğim. Sırf kan bağı var ve yaşımız büyük diye sonsuz tolerans tanımam gerektiğini düşünen zihniyete karşıyim. He bir araya gelince oturup hoş sohbet edebildiklerimin tabiki başımın üstünde yeri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?