Akrabalarımdan nefret ediyorum

haklısınız böyle olacak sanırım.

ama herkesin yaşı yazıyor mu bilmiyorum genel bir ifade kullanmak istemiştim:) onların beni sevip benim şımarıklık yapıp herkesten nefret ettiğim bir ortam yok babamın ailesini ziyeret etmiyoruz zaten çünkü istenmiyoruz yani herşey benden kaynaklı değil

Herkes biraz nefret eder ama sizinki kadar değil.Bence sizin yaşınız daha küçük anladığım kadarıyla.Büyüdüğünüzde daha anlayışlı olursun.

Sizin akrabalara tabiri caizse tur bindirecek kadar kötü akrabalara sahibim.ben onlara akbaba diyorum. Hep çektik biz bunları, hep bir saygı hep bir saygı. Karşılık hiç göremedik ama olsundu, büyüktü onlar. Annemi kaybettikten sonra koptu bende filmler. Çekmeyecektim daha fazla.Sağolsunlar onlar yaptıklarıyla ekmeğime yağ sürdüler. Şimdi bırak evlerine gitmeyi, evime almayı, yolda görsem tanımıyorum. O kadar huzurluyum ki. Ne dedikodu kaldı, ne o bunu demiş bu bunu yapmış. Kendimi ifade etmeye çalışmıyorum kimseye, sürekli saygı göstermek adı altında hizmetçisi olduğum insanlar yok ohhh diyorum. Keşke annemin sağlığında atabileydim bu adımı da anneminde huzurlu bir kaç günü geçeydi şu dünyada...

hayır o düğüne ailene çok şık bir kıyafet alıp iyice süslenip gidip onu çatlatmalısın kim asosyalmiş görmeli
güzelce giniyip biraz oynar bikaç saat sıkar dişini dönersin

Bizdede var bu tipler daha geçen gun anneme bizi aynı ortama sokma dedim. Çünkü sürekli alttan alttan bir laf sokma halleri var. Ben olmasam bile ortamada bir araya gelince hep bir gergin ortam oluyor ve ben bu gergin ortama dahil olmak istemiyorum. Çünkü eşimin ailesine karşı bana laf soktuklarinda tepkimi veriyorum eğer onlara vermez isem haksızlik yapmış olurum diğer tarafa. Hep bir siyaset kavgası açma peşindeler. Ya millete bakıyorum akrabalar bir araya gelince epiri kahkaha gırla bizde hep kavga kavga. Benlene etmeseler birbirleri ile olmadı annem onlarla kim kime dum duma. Annemde göruşmek istemiyorum diye bana kızıyor. Ama yeri geliyor alttan alttan eşime laf sokuluyor yani hiçte düşünmüyor lar bu adam birgun bize dönüp ters bir laf eder. Yada kızımız bu adamla evli bizim lafımızin ceremesini ona çektirir diye. Bende sevmiyorum ve görüşmeyeceğim. Sırf kan bağı var ve yaşımız büyük diye sonsuz tolerans tanımam gerektiğini düşünen zihniyete karşıyim. He bir araya gelince oturup hoş sohbet edebildiklerimin tabiki başımın üstünde yeri var.

Birde şöyle düşün ya o akrabalar eşinin hic sevemedigin çıkarcı akrabaları olsa ve her bayram tümünü görsen.yinede haline sukret.Anne ve babanın hatrina ses cikarma.her dediklerine cevap verme.arada mutfağa git annene yardim et vs. Bu sekilde her an yanında olmazsin cabuk geçer zaman.inan bana betetin beteri var

Her şekilde haklı olabilirsiniz sizi yargılayamam neler yaşadığınızı siz bilirsiniz fakat akrabalarınızla kötü olmak, onları yok saymak, görüşmemek çözüm değil lütfen bunu kendinize kabul ettirin. Eğer bu şekilde davranırsanız toplum tarafından yargılanır ve mutsuz olursunuz . Onları önemsememeyi, az görüşmeyi, söylediklerine takılmamayı, bir görev gibi onlarla bir arada bulunmayı deneyin. Boşunada kendinizi doldurup yıpratmayın.sevgiler

tatlım bende de var bunlardan çalışmaya falan başlayınca iyi oluyor ha bire bir toplantı bir ölçüm falan koyuyorum örn dün birine gitmedim ankarada ölçümdeyim dedim nokta... bazen de duruma göre davranmak iyi oluyor örneğin gidip sevmediğğn insanlarla çok muhattap olmak yerine yeni birileriyle tanış süslen git oyna dök kurtlarını...

daha dün çıktığım için arkadaşlarımla bugün birşey ayarlayamadım

evet hiç görüşmemek yok saymak çözüm yolu değil farkındayım..bakalım söylediğiniz gibi olacak gibi teşekkür ederim:)

tahmin edebiliyorum allah yardım etsin başında öyle akrabalar olana.ben bu yüzden evde kalırım herhalde.

SIRF KAN BAĞI VAR VE YAŞIMIZ BÜYÜK DİYE SONSUZ TOLERANS TANIMAM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNEN ZİHNİYETE KARŞIYIM

okuduğum en iyi cümle:) aile ortamınızda aynı bizim gibi gergin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…