- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 27
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
kızlar merhaba benim derdim akrabalarımdan nefret etmem..hem annemin hem babamın ailesinden nefret ediyorum sebebi ise hepsinin AŞIRI ÇIKARCI DEDİKODU MANYAĞI KENDİĞİNİ BEĞENMİŞ BAŞKALARININ HAYATINA BURNUNU SOKMAYA YEMİN ETMİŞ İNSANLAR olmaları hiçbirini evimde görmek istemiyorum onlar gelince rahatsız oluyorum bugün annem kuzenimi ve onun nişanlısını davet etti ben dün davet etmesi için yalvarmıştım çünkü dün arkadaşlarımla olduğum için geç saatte geldim eve ama dün değil bugün geliyorlar..çok yapmacık işini bilir ve sahtekar bir kız kuzenim ama herkes gerçek yüzünü görmüyor ben başka insanların arkasından çevirdiği dolaplara şahit olduğum için artık gerçek yüzünü görüyorum.ve bunun bayramda düğünü var ama ben gitmek istemiyorum gitmeme imkan yok nefret ediyorum bu kızdan sizce gitmemek için ne yapsam?? annemle babam gitmeye zorluyorlar.ben bu yıl sınavdan çıktım ve yeterince strese girdim beni üzen geren ortamlara girmek istemiyorum ama böyle yapınca o aptal kız tarafından ASOSYAL damgası yiyorum.ama sorun olan benim asosyal olmam değil onlarla iletişim kurmak istememem onlarla kouşmak o kızın yapmacık davranışlarına katlanmak benim için işkence.ablasıda var bunun o bundan beter ama onunla aynı şehirde yaşamadığım için görüşmüyoruz ama bu kız burda aynı şehirde yaşayacağız o evlenincede.babamın ailesi ise aşırı tutucu olduğu için sevmiyorum onlara göre kızların pantolon giymesi bile ayıp..oturup konuşacak konumuz yok gidince birbirimize bön bön bakıyoruz.
kızlar akşam için ve düğününe gitmememk için öneriot verin?? ne yapabilirim ki...
kızlar akşam için ve düğününe gitmememk için öneriot verin?? ne yapabilirim ki...