- 18 Ekim 2017
- 6.569
- 39.704
- 548
- 34
- Konu Sahibi powerpuffgirl23
-
Yuh gerçekten.Ailem ev vermemiş olabilir ama neredeyse her hafta pazarımıza kadar benim ailem destek oluyor ve onlardan bir hayır görmemek benide ailemide yıpratıyor. Eşim bana evlenirken satıp farklı yere taşınıcaz dediği için evlenip uzak bir yere yerleştim ama evlenene kadarmış sözleri. Ayrıca destek sağlıyorlar dediğim kardeşine de ev verdiler bunu atlamayalım eşit şartlarda yine olmuyoruz
E siz ikiniz neye para harcıyorsunuz da geçinemiyosunuz? Veya neye güvenerek evlendiniz? Kira vermiyorsunuz, her hafta pazarınıza kadar aileniz yapıyor. Siz iki koca yetişkin napıyosunuz peki?Ailem ev vermemiş olabilir ama neredeyse her hafta pazarımıza kadar benim ailem destek oluyor ve onlardan bir hayır görmemek benide ailemide yıpratıyor. Eşim bana evlenirken satıp farklı yere taşınıcaz dediği için evlenip uzak bir yere yerleştim ama evlenene kadarmış sözleri. Ayrıca destek sağlıyorlar dediğim kardeşine de ev verdiler bunu atlamayalım eşit şartlarda yine olmuyoruz
Hakkaten şakamısın. Ev senin değilmiş zatenŞaka mısınız?
Gelirini kime isterse ona vermekte özgür olabilir fakat her türlü çilesini biz çektikten sonra başkalarına para yedirmeside ağrıma gidiyor. Evet yatalak değil evet altından pisliğini almıyorum ama geceleri 12 de bile zile basmasıyla yataktan fırlıyorum mesela her türlü sorununuza biz koşuyoruz apartmanda söz sahibi bile olamıyoruz herşeye karışıyor ama sonuca gelince başkalarını kayırıyorEşiniz ve ailesi böyle uygun görmüş buna sizin yapabileceğiniz bir şey yok, sorunuzun cevabına gelirsek akraba eğer amca dayı hala kuzen vb olsaydı evet kira isterdim ama babamın yaptığı evde her ne kadar içini ben yaptımış olsam da babamın emeğinin daha büyük olduğu aşikar olduğundan ve benim de rızamla ortak karar alarak yerleştirdiğimiz babaannemden kira almazdım, buna ek olarak babaannemin kendi geliriyle kime yardım ettiğini de umursamazdım çünkü gelir onun geliri istediği gibi harcamakta özgür.
Bu isteğinizi eşinize söylerseniz istemediğiniz bir tepkiyle karşılabilirsiniz.
Zorundalar mı? Kv kp yaşlı babanneden ekmek vermiyorlar diye yakinacagina çalış kendin al ekmeğiniAyrım yapılıyor borç harç içindeyiz ev verdik diyip bir ekmek almıyorlae bize
siz toy musunuz paragöz müsünüz tam çözemedim açıkcası...Ailem ev vermemiş olabilir ama neredeyse her hafta pazarımıza kadar benim ailem destek oluyor ve onlardan bir hayır görmemek benide ailemide yıpratıyor. Eşim bana evlenirken satıp farklı yere taşınıcaz dediği için evlenip uzak bir yere yerleştim ama evlenene kadarmış sözleri. Ayrıca destek sağlıyorlar dediğim kardeşine de ev verdiler bunu atlamayalım eşit şartlarda yine olmuyoruz
E sizin oturdugunuz evi vermişler işte. Onun kaldıgı başka bir daire var demekki, orasıda şimdilik kadının kaldıgı yer . Nıye kıra verecek orayaBabası yaptırmış olabilir babannesinin bir desteği yok ve babası eşime ev verdi diye bizim burdan gelir sağlama şansımız varken babanneye bakıp sağlayamıyoruz
En önemli detayı konuda neden vermiyorsunuz?Babası
Neye güvenerek evlendik biliyor musunuz ailesi düğün masraflarımıza en azından yardım eder eve bir halı alır yada salonun bi kısmını öder elimizden tutae diye evlendik ama düğün nişan oldu bitti salon tutuldu geri dönmesi daha zor bir aşamaya geldikten sonra kendi başımıza kaldık hiçbirşeye destek olmadılar ve 2 senedir borç ödüyoruz. Evet eşime ev vermişler ben daha ortada yokken ama eşime sırf ev verdiler diye takı takmadılar mesela dolabımda bir tane onların aldığı kıyafet yok bohçam yok. Neden sustun derseniz eşim sürekli mağduru oynayıp manüpüle ettiği için ama dönüp baktığımda baştan vazgeçseydim diye çok dizime vurdumE siz ikiniz neye para harcıyorsunuz da geçinemiyosunuz? Veya neye güvenerek evlendiniz? Kira vermiyorsunuz, her hafta pazarınıza kadar aileniz yapıyor. Siz iki koca yetişkin napıyosunuz peki?
Neye güvenerek evlendik biliyor musunuz ailesi düğün masraflarımıza en azından yardım eder eve bir halı alır yada salonun bi kısmını öder elimizden tutae diye evlendik ama düğün nişan oldu bitti salon tutuldu geri dönmesi daha zor bir aşamaya geldikten sonra kendi başımıza kaldık hiçbirşeye destek olmadılar ve 2 senedir borç ödüyoruz. Evet eşime ev vermişler ben daha ortada yokken ama eşime sırf ev verdiler diye takı takmadılar mesela dolabımda bir tane onların aldığı kıyafet yok bohçam yok. Neden sustun derseniz eşim sürekli mağduru oynayıp manüpüle ettiği için ama dönüp baktığımda baştan vazgeçseydim diye çok dizime vurdum
Yahu ev vermişler ev. Oturacağınız koltuğu siz aldınız diye nasıl mağdur oluyorsunuz ben anlamıyorum.Neye güvenerek evlendik biliyor musunuz ailesi düğün masraflarımıza en azından yardım eder eve bir halı alır yada salonun bi kısmını öder elimizden tutae diye evlendik ama düğün nişan oldu bitti salon tutuldu geri dönmesi daha zor bir aşamaya geldikten sonra kendi başımıza kaldık hiçbirşeye destek olmadılar ve 2 senedir borç ödüyoruz. Evet eşime ev vermişler ben daha ortada yokken ama eşime sırf ev verdiler diye takı takmadılar mesela dolabımda bir tane onların aldığı kıyafet yok bohçam yok. Neden sustun derseniz eşim sürekli mağduru oynayıp manüpüle ettiği için ama dönüp baktığımda baştan vazgeçseydim diye çok dizime vurdum
Eşim kiraya verip çıkarız diye de söyledi ama yok gidemiyoruz da evdeki hesap çarşıya uymuyor. Ve evet kaynanam bu güne kadar ben baktım sıra sende demişti şakaya katarakSizde bunu bile bile evlendiniz. Aslında sizi birazda babaanne bakıcısı gibi görüyorlar. Babaanenin size kendini baktırıp diğer torunlarla para vermesi ne kadar doğru bilemem, ama babaanneden kira isteyemezsiniz. İstetmezler vermezler.
Keske evi kiraya verip başka eve çıksaydınız. Çalışıp para biriktirip öyle çocuk yapsaydınız.
Bu borçları yaptıysanız kendiniz için, eviniz için yaptınız. Millet üstelik belkide 60+ insanlar neden yetişkin çocuklarına yardım yapacağım diye tatil yapmasınlar, şimdiye kadar çalışıp didinmişler şimdi vakti gelmiş yiyorlar. Evladının durumu iyi değilse beraber yaşadığı kadında kalkıp çalışsın. Elinizden gelse yaşlı insanları çalıştırıp elinden parasını alacak bir tavır var sizde. 80 yaşındaki kadının aldığı parayı bile dilinize dolamışsınız.Bende zaten bunu nasıl dile getirebileceğimi yada nasıl biz çözüm bulabileceğimi fikir almak için bu başlığı açmıştım. Evet bir destek bekliyorum ama bunu nasıl söyleyeceğimi eşime de onlara bilmiyorum. Bir defe kaynanama söyledim bizde de yok dedi ilgilenmedi bile ve o tatil senin bu tatil benim geziyorlar biz evden dışarı çıkamıyoruz borçlardan. İnsanın kendi kanından evladının durumu iyi değilken onlar nasıl bu kadar gamsız olabiliyor ben bunları düşündükçe onlara acımıyorum ve nefret ediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?