Akrabanızdan kira alır mıydınız?

Ayrıca herkesten maddi beklenti içine girecek kadar düşük bir maddi kazancınız varsa çocuk yapmak için beklemelisiniz emekli kadından para bekleyeceğinize.
Kendi ailenizden beklentiniz olsun. Bu kadar maddi durumda zorluğunuz var madem kendi aileniz size ne verdi?
Damadın ailesi ev vermiş daha kira geliri de versin diye bekliyorsunuz ya aileniz size ne verdi? Ailenizden bekleyin madem emekli kadına gelene kadar

Yuh gerçekten.
Pazar alışverişini bile ordan burdan bekleyecek haldeyken çocuk yapmasaydınız hanımefendi. Kafanız mı iyi?
Biz evlenelim iki taraf bize baksın diye bir kafa yapısı yok yani.
Kendinize güveniyorsanız evlenecekseniz çocuk yapacaksınız

E siz ikiniz neye para harcıyorsunuz da geçinemiyosunuz? Veya neye güvenerek evlendiniz? Kira vermiyorsunuz, her hafta pazarınıza kadar aileniz yapıyor. Siz iki koca yetişkin napıyosunuz peki?

Gelirini kime isterse ona vermekte özgür olabilir fakat her türlü çilesini biz çektikten sonra başkalarına para yedirmeside ağrıma gidiyor. Evet yatalak değil evet altından pisliğini almıyorum ama geceleri 12 de bile zile basmasıyla yataktan fırlıyorum mesela her türlü sorununuza biz koşuyoruz apartmanda söz sahibi bile olamıyoruz herşeye karışıyor ama sonuca gelince başkalarını kayırıyor

siz toy musunuz paragöz müsünüz tam çözemedim açıkcası...
ya kendinizi ifade edemiyorsunuz ya da eşinizin ailesinin diğer kardeşe yaptıklarını kıskanıyorsunuz
hangisi??

Babası yaptırmış olabilir babannesinin bir desteği yok ve babası eşime ev verdi diye bizim burdan gelir sağlama şansımız varken babanneye bakıp sağlayamıyoruz
E sizin oturdugunuz evi vermişler işte. Onun kaldıgı başka bir daire var demekki, orasıda şimdilik kadının kaldıgı yer . Nıye kıra verecek oraya

E siz ikiniz neye para harcıyorsunuz da geçinemiyosunuz? Veya neye güvenerek evlendiniz? Kira vermiyorsunuz, her hafta pazarınıza kadar aileniz yapıyor. Siz iki koca yetişkin napıyosunuz peki?
Neye güvenerek evlendik biliyor musunuz ailesi düğün masraflarımıza en azından yardım eder eve bir halı alır yada salonun bi kısmını öder elimizden tutae diye evlendik ama düğün nişan oldu bitti salon tutuldu geri dönmesi daha zor bir aşamaya geldikten sonra kendi başımıza kaldık hiçbirşeye destek olmadılar ve 2 senedir borç ödüyoruz. Evet eşime ev vermişler ben daha ortada yokken ama eşime sırf ev verdiler diye takı takmadılar mesela dolabımda bir tane onların aldığı kıyafet yok bohçam yok. Neden sustun derseniz eşim sürekli mağduru oynayıp manüpüle ettiği için ama dönüp baktığımda baştan vazgeçseydim diye çok dizime vurdum

Konuyu bi daha acmazdim. Sonucta mal, esinin. Babane, esinin. Karar onun bence. Ayip tekrar soylemek esin de olsa. Ooo bi de babadan kalmis yani babanenin cocugundan. Hic acmamaliydin konuyu

anladım paragözsünüz.

Yahu ev vermişler ev. Oturacağınız koltuğu siz aldınız diye nasıl mağdur oluyorsunuz ben anlamıyorum.
Dediğiniz gibi ev vermese takı taksalar ev alabilecek miydiniz? Her ay 20 bin kira ödeyecektiniz. Takılarla ev alma dönemi 20 sene önce bitti.
Bu zamanda ev vermeleri ne demek farkında mısınız siz? Ev almak ne kadar zor farkında değilsiniz

Eşim kiraya verip çıkarız diye de söyledi ama yok gidemiyoruz da evdeki hesap çarşıya uymuyor. Ve evet kaynanam bu güne kadar ben baktım sıra sende demişti şakaya katarak

Bu borçları yaptıysanız kendiniz için, eviniz için yaptınız. Millet üstelik belkide 60+ insanlar neden yetişkin çocuklarına yardım yapacağım diye tatil yapmasınlar, şimdiye kadar çalışıp didinmişler şimdi vakti gelmiş yiyorlar. Evladının durumu iyi değilse beraber yaşadığı kadında kalkıp çalışsın. Elinizden gelse yaşlı insanları çalıştırıp elinden parasını alacak bir tavır var sizde. 80 yaşındaki kadının aldığı parayı bile dilinize dolamışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…