kızlar nişanlım akrep erkeği ..aslında ii bi burç ama hata yaptığında üste çıkmak için suçu bana bile atıo..hatalarını bana yamamaya çalışıo..kendisini çok yükseklerde görmeye başladı..
ve çook değişti(
çok tartışmalarmız oldu yüzükler bile öyle zaman olduki geri bile atıldı
bende seni affetmicem die son bi msj attım bugun..ama oda bana ''asıl ben sana bana yaptığın haksızlıklar için seni affetmicem dedi'' msjında(
bundan öncede bi sürü ayrılıklarımız oldu
sizce uzun bi zaman süresi araya girse hataları dank dermi kafasına ..pişman olurmu??
yada kendisini affettirmek için bişiler yapmaya çalışırmı???
buzaman süresi içinde hep sessiz kalsammı sizcee???
( off eski akrep sevdiğim geri gelsin ,,,
akrep burcunu tanıyorum canım hem de çok iyi. akıllanır elbet ama kararlı bi duruş lazım.Akrep burcu sevgilimle bahsettiğin türden sebeplerden(hep kendini haklı görme,alınganlık vs.) sebeplerden ilişkimiz bitti.İkimiz de üzüldük ama..Bana göre onun düzelmesi,değiştirimlesi gereken kötü huyları vardı (ve nuh dedim peygamber demedim) ve geri geldi düzeltmiş bir şekilde.şimdi çok daha iyiyiz.Arada ufak tefek sorunlar çıkartıyo ama eskisinden eser yok. Tabi başka tavırlara da bakmak lazım.Artılar eksiler..ölçülüp tartılmalı..Evlilik bu çok ciddi bir şey.
Gec yazilmis bir cevap olacak ama nasil yaptiniz da yola getirdiniz? Ayni durum bende de var. Bi haftadir kesin durus sergileyemedimm once kizdm sonra yumusadim smdi hic konusmuyorm. Sadece yaptiklari hakkinda dusunmesini beni ne kadr kirdigini anlamasini istedim ve bekliyorum. Ne zaman anlar kendni ne zaman gelir. O zamana kadr hic mi mesj atmamam gerekir.
Akrep erkegine asla sert durus ise yaramaz..Demir demirle dovulmezmis..Aksine kendinizi ne kadar geri cekerseniz o dahada geri cekecektir,ve bir sure sonra soguyacak kinlenecektir..Akrep erkegini idare edebilecek kadinin hem tatli dilli,hemde politik olmasi gerek.Sicakliginizi koruyarak ve sert tutumlar sergilemeden de size saygi duymasini ve sizi dinlemesini ogretebilirsiniz..Ustune dusup simartmadan bunu yapabilmek ince bir is..Erkeklik egosunu hic bir zaman kirmamaniz gerek,yoksa bir kac zafer kazandiginizi sanirken,bir gun gelir aslinda kaybetmis oldugunuzu anlayiverirsiniz..Bu erkege karsi hem erisilmez hem canayakin ve guvenilir olmak ise yarar..O dengeyi uzun sureli geri cekilmeler,goz daglari ile degil,iliski ,icerisindeyken kurabilmek onemlisi,yoksa iliskiniz ayril barislarla ilerler..Ve bir sure sonra bu kendini cekmelerde ise yaramaz..Tecrubeyle sabittirakrep burcunu tanıyorum canım hem de çok iyi. akıllanır elbet ama kararlı bi duruş lazım.Akrep burcu sevgilimle bahsettiğin türden sebeplerden(hep kendini haklı görme,alınganlık vs.) sebeplerden ilişkimiz bitti.İkimiz de üzüldük ama..Bana göre onun düzelmesi,değiştirimlesi gereken kötü huyları vardı (ve nuh dedim peygamber demedim) ve geri geldi düzeltmiş bir şekilde.şimdi çok daha iyiyiz.Arada ufak tefek sorunlar çıkartıyo ama eskisinden eser yok. Tabi başka tavırlara da bakmak lazım.Artılar eksiler..ölçülüp tartılmalı..Evlilik bu çok ciddi bir şey.
Cok iyi demisisn de nasil o denge kurulacak ki? Asiri zor. Nasil olacak biraz daha tuyo verir misinz?Akrep erkegine asla sert durus ise yaramaz..Demir demirle dovulmezmis..Aksine kendinizi ne kadar geri cekerseniz o dahada geri cekecektir,ve bir sure sonra soguyacak kinlenecektir..Akrep erkegini idare edebilecek kadinin hem tatli dilli,hemde politik olmasi gerek.Sicakliginizi koruyarak ve sert tutumlar sergilemeden de size saygi duymasini ve sizi dinlemesini ogretebilirsiniz..Ustune dusup simartmadan bunu yapabilmek ince bir is..Erkeklik egosunu hic bir zaman kirmamaniz gerek,yoksa bir kac zafer kazandiginizi sanirken,bir gun gelir aslinda kaybetmis oldugunuzu anlayiverirsiniz..Bu erkege karsi hem erisilmez hem canayakin ve guvenilir olmak ise yarar..O dengeyi uzun sureli geri cekilmeler,goz daglari ile degil,iliski ,icerisindeyken kurabilmek onemlisi,yoksa iliskiniz ayril barislarla ilerler..Ve bir sure sonra bu kendini cekmelerde ise yaramaz..Tecrubeyle sabittir
Canim simdi herkesin verdigi taktik devamli kendini cektir..istisinasiz her tip erkeğe,her duruma tek şey söylemeyi biliyorlar,kendini ne kadar çekersen o kadar kıymetli olursun,adam pesinden kosar vs..Bir defa her erkege ayni numara islemez..ayrica kendini cek demenin hicbir olayi yok..zeka kullanmana bile gerek yok,bezelye kadar beyni olan biri bile hicbirsey yapmadan surekli kendini cekebilir,cunku zaten hicbirsey yapmiyorsun..Neyse gelelim konuya,iste akrep,aslan gibi erkeklerde sadece kendini cekmekle birsey elde edilemeyecek erkek tipleridir..Bir koça,bir ikizlere kendini cok cekmen ise yarayabilir cunku bunlar ates/hava grubu erkekleridir ve kendileri zaten atak olmaktan,kovalamaktan hoslanan erkek tipleridir.Aslan da atestir ama aslan da hem tembellik vardir,hemde egosu yuksektir,o sebeple onada kendini cekip durarak birsey yaptiramazsin..Akrep ise su grubu burcudur..Su grubu erkekleri zaten oyle cok atesli,atak tipler degildir..Yapilari daha sakin,soguktur..Kendilerine de bir koç burcu gibi guvenleri fazla degildir.Bu tip erkeklere soguk,mesafeli kadinlar ayak uyduramaz,daha cok donuklamasina sebep olurlar..Adam daha beter uzaklasir,kendini ceker..Bu tip erkeklere yakin ve ilgili davranmak cok onemli.Fakat poposu kalkmamasi icin ve birazda erisilmez olmak icin, ilgilenmek ama askim,canim cicimli konusmalari o yapmadikca fazla yapmamak,agirligi korumak onemlidir.Mesela adam uzak yola gidecek diyelim arabayla,ulasinca haber ver vs gibi onu dusunup ilgilenmek ama asiri ustune dusmemek..Bazi gunler ilgili davranip sonra biraz sessiz kalip,ona sen benle ilgilen mesaji vermek vs..Anlasmazlik olunca inatlasmamak,istedigini biraz duygu somurusu ile yaptirmak..Mesela ama hic mi hatirim yok,uzulurum,kirilirim vs gibi konusmalar..Cok kizarsanizda sessiz kalip konusmayarak belli etmek,asla vidi vidi konusarak,dirdir ederek itici olmamakCok iyi demisisn de nasil o denge kurulacak ki? Asiri zor. Nasil olacak biraz daha tuyo verir misinz?
Cok cok guzl anlatmissi.iz yaa. Yani sicakligi korumak cok onemli. Ama yeri gelince de az ilgilenip sira sende mesaji vermek.. akliniza geliyorsa biraz daha yazin lutfn cok memnun olurum..Canim simdi herkesin verdigi taktik devamli kendini cektir..istisinasiz her tip erkeğe,her duruma tek şey söylemeyi biliyorlar,kendini ne kadar çekersen o kadar kıymetli olursun,adam pesinden kosar vs..Bir defa her erkege ayni numara islemez..ayrica kendini cek demenin hicbir olayi yok..zeka kullanmana bile gerek yok,bezelye kadar beyni olan biri bile hicbirsey yapmadan surekli kendini cekebilir,cunku zaten hicbirsey yapmiyorsun..Neyse gelelim konuya,iste akrep,aslan gibi erkeklerde sadece kendini cekmekle birsey elde edilemeyecek erkek tipleridir..Bir koça,bir ikizlere kendini cok cekmen ise yarayabilir cunku bunlar ates/hava grubu erkekleridir ve kendileri zaten atak olmaktan,kovalamaktan hoslanan erkek tipleridir.Aslan da atestir ama aslan da hem tembellik vardir,hemde egosu yuksektir,o sebeple onada kendini cekip durarak birsey yaptiramazsin..Akrep ise su grubu burcudur..Su grubu erkekleri zaten oyle cok atesli,atak tipler degildir..Yapilari daha sakin,soguktur..Kendilerine de bir koç burcu gibi guvenleri fazla degildir.Bu tip erkeklere soguk,mesafeli kadinlar ayak uyduramaz,daha cok donuklamasina sebep olurlar..Adam daha beter uzaklasir,kendini ceker..Bu tip erkeklere yakin ve ilgili davranmak cok onemli.Fakat poposu kalkmamasi icin ve birazda erisilmez olmak icin, ilgilenmek ama askim,canim cicimli konusmalari o yapmadikca fazla yapmamak,agirligi korumak onemlidir.Mesela adam uzak yola gidecek diyelim arabayla,ulasinca haber ver vs gibi onu dusunup ilgilenmek ama asiri ustune dusmemek..Bazi gunler ilgili davranip sonra biraz sessiz kalip,ona sen benle ilgilen mesaji vermek vs..Anlasmazlik olunca inatlasmamak,istedigini biraz duygu somurusu ile yaptirmak..Mesela ama hic mi hatirim yok,uzulurum,kirilirim vs gibi konusmalar..Cok kizarsanizda sessiz kalip konusmayarak belli etmek,asla vidi vidi konusarak,dirdir ederek itici olmamak
Sagol canim,faydasi olduysa sevindim.Zor gercekten akrep erkekleri hic kolay degiller,ketum olmalari,dusuncelerini gizleyerek farkli tepkilerle ortaya koymalari,asiri gururlari vs..Hatta bence erkekler icinde en zor burc grubu.Hep bir agir abiler,hep gizemliler,ama onlardaki cekicilikte diger burc erkeklerinde yok..Benim karsima hep koc erkegi cikmisti mesela gecmiste,onlar oyle basitki zaten tek olayi surekli surundurmek..Surundurdugun surece,her an kaybetme korkusu verdigin surece hep pesinde olur capkinligi bile unuturlar.Ama bir akrep erkegine her an kaqybedecegi korkusu vermeye kalkarsan,ondan once sen onu kaybedersin zaten,asla boyle seylerin sakasina bile gelmiyorlar.Ne olursa olsun asla kiskandirmaya calismamak gerek cunku zaten sen hicbirsey yapmasan bile iclerinden her an kiskanip duruyorlar..Yine birsey olursa konusuruz tabi,sevgilerCok cok guzl anlatmissi.iz yaa. Yani sicakligi korumak cok onemli. Ama yeri gelince de az ilgilenip sira sende mesaji vermek.. akliniza geliyorsa biraz daha yazin lutfn cok memnun olurum..
ben sana ozelden emsj atabilir miyim :) danisayim :)Sagol canim,faydasi olduysa sevindim.Zor gercekten akrep erkekleri hic kolay degiller,ketum olmalari,dusuncelerini gizleyerek farkli tepkilerle ortaya koymalari,asiri gururlari vs..Hatta bence erkekler icinde en zor burc grubu.Hep bir agir abiler,hep gizemliler,ama onlardaki cekicilikte diger burc erkeklerinde yok..Benim karsima hep koc erkegi cikmisti mesela gecmiste,onlar oyle basitki zaten tek olayi surekli surundurmek..Surundurdugun surece,her an kaybetme korkusu verdigin surece hep pesinde olur capkinligi bile unuturlar.Ama bir akrep erkegine her an kaqybedecegi korkusu vermeye kalkarsan,ondan once sen onu kaybedersin zaten,asla boyle seylerin sakasina bile gelmiyorlar.Ne olursa olsun asla kiskandirmaya calismamak gerek cunku zaten sen hicbirsey yapmasan bile iclerinden her an kiskanip duruyorlar..Yine birsey olursa konusuruz tabi,sevgiler
Canim simdi herkesin verdigi taktik devamli kendini cektir..istisinasiz her tip erkeğe,her duruma tek şey söylemeyi biliyorlar,kendini ne kadar çekersen o kadar kıymetli olursun,adam pesinden kosar vs..Bir defa her erkege ayni numara islemez..ayrica kendini cek demenin hicbir olayi yok..zeka kullanmana bile gerek yok,bezelye kadar beyni olan biri bile hicbirsey yapmadan surekli kendini cekebilir,cunku zaten hicbirsey yapmiyorsun..Neyse gelelim konuya,iste akrep,aslan gibi erkeklerde sadece kendini cekmekle birsey elde edilemeyecek erkek tipleridir..Bir koça,bir ikizlere kendini cok cekmen ise yarayabilir cunku bunlar ates/hava grubu erkekleridir ve kendileri zaten atak olmaktan,kovalamaktan hoslanan erkek tipleridir.Aslan da atestir ama aslan da hem tembellik vardir,hemde egosu yuksektir,o sebeple onada kendini cekip durarak birsey yaptiramazsin..Akrep ise su grubu burcudur..Su grubu erkekleri zaten oyle cok atesli,atak tipler degildir..Yapilari daha sakin,soguktur..Kendilerine de bir koç burcu gibi guvenleri fazla degildir.Bu tip erkeklere soguk,mesafeli kadinlar ayak uyduramaz,daha cok donuklamasina sebep olurlar..Adam daha beter uzaklasir,kendini ceker..Bu tip erkeklere yakin ve ilgili davranmak cok onemli.Fakat poposu kalkmamasi icin ve birazda erisilmez olmak icin, ilgilenmek ama askim,canim cicimli konusmalari o yapmadikca fazla yapmamak,agirligi korumak onemlidir.Mesela adam uzak yola gidecek diyelim arabayla,ulasinca haber ver vs gibi onu dusunup ilgilenmek ama asiri ustune dusmemek..Bazi gunler ilgili davranip sonra biraz sessiz kalip,ona sen benle ilgilen mesaji vermek vs..Anlasmazlik olunca inatlasmamak,istedigini biraz duygu somurusu ile yaptirmak..Mesela ama hic mi hatirim yok,uzulurum,kirilirim vs gibi konusmalar..Cok kizarsanizda sessiz kalip konusmayarak belli etmek,asla vidi vidi konusarak,dirdir ederek itici olmamak
Canim aslinda o kadar uzun sureli iliski yasamadim akreple,benim genelde koc,ikizler vs uzun iliskilerim oldu.Ama astroloji bilgim var ve bir akreplede epeydir cebellesiyorum :) sorabilirsin tabi,bende sana sorarim hatta cunku seninde var belli tecruben :) uzun sureli ayrilik konusunda cok dogru soylemissin,bir defasinda ben cok sert sekilde terk edip aramadim.Is inada bindi,ne o beni ne ben onu aramadik tam 1.5 ay,hatta ben artik kesin bitti falan modundaydim.Sonra cok kotu birsey sebebiyle konusmak zorunda kaldik..O kadar kin dolu ve soguktuki anlatamam ve bana ilk soyledigi su oldu, onca zaman gecmis ben de artik sen baskasiylasindir diye dusunuyordum,seni gozden cikardim. :)bence bu akrep erkegıyle ayrıldıgnzda araya haftalar aylar kadar bır mesafe koymayın o zamnda untmaları cok kolay olyor yanı bız kızlar ıcınde ayrılık uzun sürünce üzüntmz azalıyor untmaya baslaıyorz ben o yzden akrep erkegiyle aayrılıgımı en fazla 4-5 gün sürdürüyorm snra geri barsırıorz hem o zamanda birbirimizin düzelecegini sananrız ama aslında araya zzaman gırınce ben daha cok gvenımı yıtırıyorm o boşlkta kmbılır kmlerle tanısır kmlerle taklmaya baslar. öyle zamana bırakırsanz bence kaybedersnz kendmden blyrm. 2-3 gnlük ayrılıklar eskisi kdr olyor ama 2-3 hafta süren ayrılıklardan sonra bidahada zor toparlanıyor. ya yeniden kısa zamnda bıtıyor ya da cok ılgısız alakasz bırsy baslyor. ve hc hatalarını anlamıyotlarla gercekten benım sevgılım adaletı temsıl eden işi yapıyor avkat ama oyle adaletsız davranır kı ılıskısınde o kadr hata yapar yapar yapar ben hesabını sornca sankı hıc hata yapmamısta ben drduk yere hesap soryom gıbı davranır neyse kı akıllandı artık cok sadık dedım buu defa cok sorglyorum hc kendsine inanmıyrm die bunlmıs bekliyorm dönmesni 2 gn oldu. hc yazp cizmedm aramadm ama oda grrlu ya hc aramaz normalde bn hemen psman olp dönerdm oda afffederdi . b
Ay canım bayagı tecrubelisiin. 11. ayımızda 1 ay ıcınde sureklı ayrılıp barısmalar yasadık guven konusunda sımdıde ayrıldık yardımm et banaa. Ben terazi burcuyum yukselenım akrep. oda akrep. senn burcun nedir? aynen sana ozelden ulasabılırm ıyımm
canim ben aslan burcuyumbence bu akrep erkegıyle ayrıldıgnzda araya haftalar aylar kadar bır mesafe koymayın o zamnda untmaları cok kolay olyor yanı bız kızlar ıcınde ayrılık uzun sürünce üzüntmz azalıyor untmaya baslaıyorz ben o yzden akrep erkegiyle aayrılıgımı en fazla 4-5 gün sürdürüyorm snra geri barsırıorz hem o zamanda birbirimizin düzelecegini sananrız ama aslında araya zzaman gırınce ben daha cok gvenımı yıtırıyorm o boşlkta kmbılır kmlerle tanısır kmlerle taklmaya baslar. öyle zamana bırakırsanz bence kaybedersnz kendmden blyrm. 2-3 gnlük ayrılıklar eskisi kdr olyor ama 2-3 hafta süren ayrılıklardan sonra bidahada zor toparlanıyor. ya yeniden kısa zamnda bıtıyor ya da cok ılgısız alakasz bırsy baslyor. ve hc hatalarını anlamıyotlarla gercekten benım sevgılım adaletı temsıl eden işi yapıyor avkat ama oyle adaletsız davranır kı ılıskısınde o kadr hata yapar yapar yapar ben hesabını sornca sankı hıc hata yapmamısta ben drduk yere hesap soryom gıbı davranır neyse kı akıllandı artık cok sadık dedım buu defa cok sorglyorum hc kendsine inanmıyrm die bunlmıs bekliyorm dönmesni 2 gn oldu. hc yazp cizmedm aramadm ama oda grrlu ya hc aramaz normalde bn hemen psman olp dönerdm oda afffederdi . b
Ay canım bayagı tecrubelisiin. 11. ayımızda 1 ay ıcınde sureklı ayrılıp barısmalar yasadık guven konusunda sımdıde ayrıldık yardımm et banaa. Ben terazi burcuyum yukselenım akrep. oda akrep. senn burcun nedir? aynen sana ozelden ulasabılırm ıyımm
Ya evet bizde de oyle bisy olmustu iki ay birbirimize mesj atmadk. O benden bklemisti bn ondan. Ama en sonunda i atmisti. Ama sogk konusan bendim bizde. Zoruma gtmis. Ben seni bu kadr bkledm sen mesja tmadn smdi de sogk konusuyosn diye. Bnde kirgn oldgmu onun sonuclari oldgnu soyledm. Nyse konusup hallttk snra guzlce :) ama o sogumamis uzun surede. Bmde oyleCanim aslinda o kadar uzun sureli iliski yasamadim akreple,benim genelde koc,ikizler vs uzun iliskilerim oldu.Ama astroloji bilgim var ve bir akreplede epeydir cebellesiyorum :) sorabilirsin tabi,bende sana sorarim hatta cunku seninde var belli tecruben :) uzun sureli ayrilik konusunda cok dogru soylemissin,bir defasinda ben cok sert sekilde terk edip aramadim.Is inada bindi,ne o beni ne ben onu aramadik tam 1.5 ay,hatta ben artik kesin bitti falan modundaydim.Sonra cok kotu birsey sebebiyle konusmak zorunda kaldik..O kadar kin dolu ve soguktuki anlatamam ve bana ilk soyledigi su oldu, onca zaman gecmis ben de artik sen baskasiylasindir diye dusunuyordum,seni gozden cikardim. :)
bizde bi senedr birlikteyiz basta cok harıkaydı sonra kavga etmeye basladım hergun her dk e sogudu tabı ayrıldık sureklı suphelenmeye basladım o yuzden tartısıyoduk en sn ayrıldı 2 hafta yazmadım etmedım gerı dondu normalde ben ozur dılerdım haklı oldgum halde nasıl oluyosa kendısı hep haklı cıkıyor gerı ben ozur dılıyordum barısırdık ben ozur dıledgm zamnlar en ufak seyde benı tehdıt edıyodu kıskanırdım bagırıp cagırırdım bak yeter vallahı hayatındn cıkarım dıye tehdıt edıyodu cok ıstıyosan ayrıl yedekte bırı var kı benı kaybetmk ten korkmuyosn dıyodum .ıste acıklama yapardı kımse olmadıgnı kanıtlardı sonra ayrılırdı. bı hafta snra gerı donerdım barısırdık 3 gun normal anlayıslı davrnırdım yıne baslardım kavgalara en sn yeter hersey gnlunce olsun dedı bıraktı. 2 hafta hıc yazmadım etmedım tamamen ozgur bıraktım hatta ben de sogumaya baslamıstım cunku ılıskı falafoş oldu ıyıce bır ayrı bır barısık bu ne lan dedım bıttıyse bıttı oh. sonra baktım kendısı dondu bunda ve kendısı dondugu zamnlarda aylarca ayrılmıyoruz ama benm ozur dıelgm zamnlarda tehdıtler faln yıne ayrılıyorz kendısı donunce bırakmak ıstemıyor karısık anlattım bıraz uykuluyum ama halıne uzuldum dıye yazmak ıstedımkızlar balık kadınıyım akrep burcu erkeğiyle beraberim 3 yıldır çıkıyoruz ilk yılımız herşey güzeldi çiçekler yüzükler sonraki yılımızda ben ısprtaya geldm okumaya o bursada burdayken özlem olunca çok kavga etmeye başladık ilk geldiğim zamanlar aşırı kıskançtı ben çok üstüne gttm beni bu kdr bunaltma diye keşke demesydm bi senedir bana ne kıskandğnı belli edio ne mutlu etmek için bsy yapıo . sık sık görüşürdük buraya glirdi beraber kalıyoduk. şimdi 2 aydr görüşmüyoruz borçları yüzünden ve soğudunun farkındayım ben çok kavga çıakrmaya başladım olur olmaz o umursamaz davrndkça arayp sormadıkça dayanamıorum üzerine çok gidiyorum. aslında herşey başta çok gzeldi dün ara verelim soğudum çok bunaltıyosn kafamı toplamam gerek dedi hala beni aramadı. benim en kötü huyum hayalperest olmam kafamda bişeyleri kuruyorum sanki o yapmş gibi kruntu yapp ona bağrıyorum işyernde kızlarlamı konusuyosnda beni aramıyosun gibi bunaltıyorum çok fazla ama elimde olmuyo napaym. en sonunda ayrılığa kadar getirdim işte :'( ama suç bende değil aldatmdı ama benden habersz face açtı 4 ay kulanmış bn snradn öğrendm kızlarla konuşmş ve sorduğumda neden konuştun dediğimde bana çok bunalttın kafa dağtmak için çok üstüme geliyosun falan demişti. benm güvenm sarsıldı bu yzden o günden beri daha çok üstne gtmeye başladım hal böyle olunca . benle konuşmk bile istemiyo artık aramıyo sormuyo çnkü ne zmn konuşsak kavga edioz diyo. ama beni çıldırtıyo umursamaz halleri.. çok fazla inatçı ben aramasam asla barışmayz . o dayanıyosa bende dayanırım der asla alttan almaz ve biliyorum aramıcakta :'( 3 yıldır böyle kavga ederiz hep benim alttan almalarımla gitti
bizde bi senedr birlikteyiz basta cok harıkaydı sonra kavga etmeye basladım hergun her dk e sogudu tabı ayrıldık sureklı suphelenmeye basladım o yuzden tartısıyoduk en sn ayrıldı 2 hafta yazmadım etmedım gerı dondu normalde ben ozur dılerdım haklı oldgum halde nasıl oluyosa kendısı hep haklı cıkıyor gerı ben ozur dılıyordum barısırdık ben ozur dıledgm zamnlar en ufak seyde benı tehdıt edıyodu kıskanırdım bagırıp cagırırdım bak yeter vallahı hayatındn cıkarım dıye tehdıt edıyodu cok ıstıyosan ayrıl yedekte bırı var kı benı kaybetmk ten korkmuyosn dıyodum .ıste acıklama yapardı kımse olmadıgnı kanıtlardı sonra ayrılırdı. bı hafta snra gerı donerdım barısırdık 3 gun normal anlayıslı davrnırdım yıne baslardım kavgalara en sn yeter hersey gnlunce olsun dedı bıraktı. 2 hafta hıc yazmadım etmedım tamamen ozgur bıraktım hatta ben de sogumaya baslamıstım cunku ılıskı falafoş oldu ıyıce bır ayrı bır barısık bu ne lan dedım bıttıyse bıttı oh. sonra baktım kendısı dondu bunda ve kendısı dondugu zamnlarda aylarca ayrılmıyoruz ama benm ozur dıelgm zamnlarda tehdıtler faln yıne ayrılıyorz kendısı donunce bırakmak ıstemıyor karısık anlattım bıraz uykuluyum ama halıne uzuldum dıye yazmak ıstedımallah yardımcın olsun valla hıc cekılmezler ama sevıncede bırakamıyosun ıstse hele 3 sene olmus senınkı balıklar nrmalde anlayıslı uysal oluyorlar keske akısına bıraksan hıc takmasanda o senı senın onu kurcaladıgn arastırdgn kadar kurcalasa bu kız nıe benmle ılgılenmıyo bana neden soguk demesını sagla anladınmı bırsure uzerıne dusme yazma arama sorma bırınımı budu dıye suphelensın. pesınden kosunca bıtarafları havlanıyor kendılerını ulasılmaz zor sanıyorlar naza cekıyolar hemen. korkut onu arayıp sordgundada yuz vermıyor gıbı konus kı kesın yenı bır adam gırdı hayatna dıye korksun suphelensın dıdıklesın senı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?