Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Akrep Erkeği Hatasını Zamanla Anlar mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi alk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

insallah gelir

:S alla alla hayatında biri olabilir mi acaba of ben hayatında biri oldugunu duyarsam yıkılırım ya

Olabilir canım , hoş olsada pek umrumda olmaz. Bu adam kalbimi o kadar çok kırdıki
Daha fazla kıramaz , incitemez beni

Olabilir canım , hoş olsada pek umrumda olmaz. Bu adam kalbimi o kadar çok kırdıki
Daha fazla kıramaz , incitemez beni

burcun ne ne kadar olgun karşılıyorsun artık :/ ben cok kıskanırım ya

burcun ne ne kadar olgun karşılıyorsun artık :/ ben cok kıskanırım ya

Akrep canım yükselenimde akrep
Aslında biz eski sevgilimle 2010 eylül ayında ayrıldık
Daha doğrusu ben ayrıldım , oda banane ya ayrılırsan ayrıl havalarındaydı
6 kasım yani doğum günümde gitti feysini açtı , işte o an yaşadığım , bana söylenen herşeyin yalan olduğunu gördüm
Tabikide o inkar etti , sonra askere gitti , aramalar sormalar mail atmalar pişmanım demeler
Bende salak gibi evet salak gibi barıştım ama affetmedim
Sonra yapamadım ayrıldım zaten barışmamızda 1 hafta sürdü
Sonra bir sürü yalanını öğrendi bu böyle bu zamana kadar sürdü
En son ameliyat oldum diye mesaj attı geçmiş olsun dedi ve buraya geldi
En son kasımda gördüm ondan beride görüşmüyoruz ama o ara sıra mesaj atar en son mesajınıda geçen pazartesi attı , beni rüyasında görmüş müşte
Yani işin kısaca ben bu zamana kadar o kadar şey yaşadımki bundan sonra ondan gelecek hiç birşey beni şaşırtmaz üzmez

hmm benim yengeç..
hep bahane aramıs konusmak icin

hmm benim yengeç..
hep bahane aramıs konusmak icin

Evet konuşmak için , yalan söylemek için ve beni kandırmak için hep bahaneleri vardı
Bu arada ben aramızda olan hiç birşeyi kimseye anlatmamıştım
İlk defa burda size yazıyorum ve yazdıkçada kendimi daha bi aptal olarak görüyorum

bence öyle görme eğer öyle görüyorsan hepimiz aptal durumundayız özellikle ben hem aptal hemde aşığım :))

Ama biz hiç hoş şeyler yaşamadık
Beni çok üzdü , kırdı parçaladı , hemde bilerek yaptı

bende o tarafından cok agladım ama var olması beni mutlu ediyodu simdi hem üzüyo hemde mutsuz ediyo.yani o varken ayrılmadıgımız ıcın mutlu oluyodum ama aglıyodumda garip yaaa ne bilim hayırlısı :S

benimde kocam akrep burcu huysuz.kaprisli ,nuh dior peygamber demiyor.bide kendini haklı çıkarmak için her yolu deniyor ve resmen suçlu ben oluyorum.
bende koç burcuyum .anlaşamadığımızdan dolayı şuan boşanmak üzereyiz.evet hata bende de vardı dedirtemedim asla.hep suçlu ben oldum.günah keçisiyim yani:))
bide babalarına acayip düşkün oluyorlar.

evet babalarına karsı ayrı bi baglılıkları var akrep erkeklerinin benim akrebimde öyle ana babaya cok saygılıııı (((

kizlaaar benim esim akrep 5 senedir beraber ya ne olur uzak durun su akreplerden
sinsi mi desem hödut mu desem ne desem
daha dogru durust herseyini anlatmaz biriyle telefonda konussa anlatmaz etmez ben sorsam da oyle ustten anlatir
cani isteyince iyidir istemeyince durgundur ama cok cok sinsidir hic bisey gozunden kacmaz
ha sevdigim tek yonu var hatali ben olsam bile uzulmeme dayanamaz hemen gelir barisir
akrepden simdiye kadar memnun olanini gormedim kaynimda akrep o da eltimle anlasamaz

Dün benim ex mesaj attı , ya bir insan nasıl bu kadar yüzsüz olabilir anlamıyorum
Sanki hiç beni üzmemiş , kandırmamış , ağlatmamış gibi yüzsüzce
Hiç bir şey olmamış gibi rahatça mesaj atabiliyor
Ne ayaktır bu adam anlamıyorum
Hiç cevap vermedim mesajına , başka zaman olsa cevap versem mi diye kendi kendimi yerdim
Ama dün çok yoğundum iş yerinde , kuzenim geldi , arkadaşlarımla buluştum
Bol bol güldüm çok iyi geldi unuttum gitti
Yok arkadaş ben bu akrepten kurtulacam , o da binpişman hayatına devam edecek beni üzdüğü kırdığı için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…