kızlarrrrr günaydınnn bir insan dünden bugüne 1 kilo inermi üstelik regli döneminde
bu akşam yememe olayına bi alışsanız varya vazgeçemezsiniz.. oyle hızlı kilo gidiyorki hem dukan mukan gibi kasıntı bi diyet değil
efendim yok janbon olacakmışta yok sut tozu ile tatlı olacakmış .. fossss....
gündüz herşeyi yiyorum akşam 18:00 bilemedin en geç 18:30 a kadar akşam yemeğini ekmeksiz abartmadan ye ve sonrasında çokkk acıkırsan ufak boy bi meyve yada süt yoğurt vs
sabah dümdüz bi karınla uyan hepsi bu
bi deneyin bakın görüceksinizz
sonra insan gaza geliyo bırakamıyor vallahi :))
ayy ya sahiden aksam yememekle veriliyomu bu kilolar kac aydr 5 kilo fazlam var bi gram inemiyorumya yarın baslıyorum adam akıllı artık vermem gerek 20 günüm var nişanlım gelcek vermem lazııım banada bi el atın aklı verin azcıkın yavf(
ben vakit buldukça acıyorum tv nin yabancı müzik kanalını kopuyorum 15-20 dk . bu gecede yapıcam yarın kilomu bildrcem her aksam yediklerimide bakalım bi haftada ne olcak ne kadar farketcek aksamları yemeyede son işe yarar dimi yhaa( cok takıntı yaptm
ayy ya sahiden aksam yememekle veriliyomu bu kilolar kac aydr 5 kilo fazlam var bi gram inemiyorumya yarın baslıyorum adam akıllı artık vermem gerek 20 günüm var nişanlım gelcek vermem lazııım banada bi el atın aklı verin azcıkın yavf(
Hadi bakalım kolay gelsin canım,bende varım artık şu göbeğimden fenalık geldi.İnşallah başarırız....:)
canım vallahi dene bak göreceksin..
üstelik yağdan gidiyor ve şekilleniyorsun
hadi gayret gayret :))
OFF BENDE DÖNSEM ARTIK bU EN HAS YÖNTEMIME
1 AYDA 7 KG VERMİŞLİĞİM VAR BU ŞEKİLDE..
bu akşam başlıyayım diyorum en son yemek 18:30 gb olur...
kilo vermek için en tekili yöntem arkadaşlar yeterki içinizdeki şeytana uymayın akşamları...
tşler mehaycım deniycem mutlakadün akşam 8 de yedim akşam yemeğimi ve hafif yedim yatana kadar sadece 1 ceviz yedim ve 1 bardak tarçınlı karanfilli ıhlamur içtim açlık hissetmedim, o saatlerde bitki çayıda iyi geldi, sütte beni hep tok tutar tarçınıda çok severim zaten..
ama hafta içi işten eve saat 7 gibi geliyorum akşam yemeği sarkıyor doğal olarak, onu ne yaparım bilemiyorum
Daha ne yiyecen arkadaşım zaten akşam yemeğini 8'de yemişsin bi de ceviz üstüne bi de ıhlamur açlık hissetmedim yazmışsın çok güldüm normalde bi fil mi yiyodun her akşam yemekte.ayyyy ne güldüm ya
akşam yemeğini saat 8 de çok hafif yedim dedim zaten... diyette olduğum için yatana kadar mecbur acıkıyorsun, bir ceviz le bitki çayı içen birinin daha önceden yemekte fil yediğini sana ne düşündürüyor anlamadım..
saat 6 sonra hiçbişey yemiyo millet sen hem sekizde yemişsin bide üstüne ceviz.8 de akşam yemeği yiyince hiç acıkmaman lazım acıktığına göre senin mide epey büyük herhalde
ama bugün geri 1000gr aldm sanırımkek yedim bide fıstık içi yedim ama kendime ceza verdim saat 14.30 du bunları yemeyi bitireli ve kapanışı yaptım aksam yemek falanda yok yarına daha az çıkmalıyım o tartıda.. ee nie kimse ugramıyoya burlara benden baska ???
selam kızlar iş için yurt dışına çıkmıştım ve geri geldim.. inşallah hepiniz iyisinizdir.. diyete devam edicem ancak demir ilacı gymferrosanol kullanmaya başladım.. omega 3 de kullanıyorum.. demir ilacı acıktırıyor.. demir ilacı alarak da kilo verebilir miyim sizce? arkadaşımda doğum sonrası kilolarını gün boyu normal, akşam ise çok çok az yiyerek verdiğini anlattı hatta gün içinde abur cubur yediği bile olmuş...
Mehmet Öz bir yazısında akşam yemekten 3 saat önce yemeyi kesin demiş ancak başka bir yazısında ise neyi hangi saatte yediğiniz değil kalorisi önemli demiş.. bu konuda baya bir çelişkiye düşmüştüm..
sizler neler yaptınız diyetiniz nasıl gidiyor?
Benim midem küçük veya büyük bundan sana ne.. her insanın bünyesi farklıdır.. hem sen kimsin ki insanlarla alay ediyorsun.. önce üslup adap öğren ondan sonra gel internette insan gibi yaz... insanlara bulaşma... senin dışında herkes düzgün şeyler yazıyor kaldı ki yazdığın alaylı mesaja bile düzgün cevap verdim.. aslında hata bende hiç muhattap almamalı birşey yazmamalıydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?