Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Az önce tartıldım ve 49.7 çıktım.. Karnım gayet şiş duruyor, (regl olduğumdan sanırım) 50.7leri beklerken 49.7 çıkınca şaşırdım ve sevindim Bu gazla yemiyeyim bari diyorum, bir yandan da öğlen (12:30da) 2 dilim ekmek ve biraz peynirle geçiştirdiğim için çooooooook açım. Ne yapcam bilmiyorum..

Kurufasulye beni çağırıyoooooooor

ayy ya sahiden aksam yememekle veriliyomu bu kilolar kac aydr 5 kilo fazlam var bi gram inemiyorumya yarın baslıyorum adam akıllı artık vermem gerek 20 günüm var nişanlım gelcek vermem lazııım banada bi el atın aklı verin azcıkın yavf (

ben vakit buldukça acıyorum tv nin yabancı müzik kanalını kopuyorum 15-20 dk . bu gecede yapıcam yarın kilomu bildrcem her aksam yediklerimide bakalım bi haftada ne olcak ne kadar farketcek aksamları yemeyede son işe yarar dimi yhaa ( cok takıntı yaptm

Hadi bakalım kolay gelsin canım,bende varım artık şu göbeğimden fenalık geldi.İnşallah başarırız....:)

canım vallahi dene bak göreceksin..
üstelik yağdan gidiyor ve şekilleniyorsun
hadi gayret gayret :))

OFF BENDE DÖNSEM ARTIK bU EN HAS YÖNTEMIME

1 AYDA 7 KG VERMİŞLİĞİM VAR BU ŞEKİLDE..

bu akşam başlıyayım diyorum en son yemek 18:30 gb olur...
kilo vermek için en tekili yöntem arkadaşlar yeterki içinizdeki şeytana uymayın akşamları...

kilo vermek bukadar kolay diosun yani canm . aksamları yendikmi incecik olcas yani .senin kac kilo fazlan var tatlım ? benm 5 (

Daha ne yiyecen arkadaşım zaten akşam yemeğini 8'de yemişsin bi de ceviz üstüne bi de ıhlamur açlık hissetmedim yazmışsın çok güldüm normalde bi fil mi yiyodun her akşam yemekte.ayyyy ne güldüm ya

akşam yemeğini saat 8 de çok hafif yedim dedim zaten... diyette olduğum için yatana kadar mecbur acıkıyorsun, bir ceviz le bitki çayı içen birinin daha önceden yemekte fil yediğini sana ne düşündürüyor anlamadım..

kıslaarr bi günde 700 gr vermişim cok mutlu oldumya. dün 55.6 ydım bu sabah 54.9 cıktım .54 ten nefret ettim artık amaya bi an önce 53ü görmek istiyorum dikkat ediyorum o yüzden yediklerime ama bide şöyle bişe var kilo verdiğmi gördümya korkuyorum geri artcam die ne yicemide bilemiyorum ( siz neler yiyosunuz öğlenleri ?

ama bugün geri 1000gr aldm sanırım kek yedim bide fıstık içi yedim ama kendime ceza verdim saat 14.30 du bunları yemeyi bitireli ve kapanışı yaptım aksam yemek falanda yok yarına daha az çıkmalıyım o tartıda.. ee nie kimse ugramıyoya burlara benden baska ???

saat 6 sonra hiçbişey yemiyo millet sen hem sekizde yemişsin bide üstüne ceviz.8 de akşam yemeği yiyince hiç acıkmaman lazım acıktığına göre senin mide epey büyük herhalde

saat 6 sonra hiçbişey yemiyo millet sen hem sekizde yemişsin bide üstüne ceviz.8 de akşam yemeği yiyince hiç acıkmaman lazım acıktığına göre senin mide epey büyük herhalde

Benim midem küçük veya büyük bundan sana ne.. her insanın bünyesi farklıdır.. hem sen kimsin ki insanlarla alay ediyorsun.. önce üslup adap öğren ondan sonra gel internette insan gibi yaz... insanlara bulaşma... senin dışında herkes düzgün şeyler yazıyor kaldı ki yazdığın alaylı mesaja bile düzgün cevap verdim.. aslında hata bende hiç muhattap almamalı birşey yazmamalıydım.

Buradayım dün gece açlıktan uyuyamadım,sonra tarçın zencefil ve karanfil karışık çay içtim.Metobolizmayı hızlandırıyormuş.Bu akşam daha pek acıkmadım ben 70 kiloyum boyum 164 cm.Daha tartılmadım bakalım neler olacak.

Canım bende demir ilacı hemde troid hapı kullanıyorum 49 yaşındayım.Benimde işim zor azimle kilo veririz herhalde.Olumsuz yorumlara da hiç aldırma.

bence de bana bulaşmazsan memnun olurum burda her yazılana cevap vermek zorunda değilsin senden cevap bekleyen de yok yazdıkların komik gelmişti tutamadım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…