Benim daha önce de 38 kiloları gördüğüm oldu.. O zaman bir şey olmadıysa daha da olmaz herhalde..
Üstelik aynı tartıda tartılan herkes 'bu tartı 1-2 kilo fazla tartıyor' diyordu..
Benim daha önce de 38 kiloları gördüğüm oldu.. O zaman bir şey olmadıysa daha da olmaz herhalde..
Üstelik aynı tartıda tartılan herkes 'bu tartı 1-2 kilo fazla tartıyor' diyordu..
uhh naptın sen canımya şuan kaçsın peki ?
Şu an 49 kiloyum.. 52den düştüm bu kiloya.. Hedefim 43.. Normalim 41-43 arası zaten..
anladım canm sende benm gibi üzüntüden eriyip btmişsin sonra baya bi toparlamşsın normale inmek istiyosun ins basarırız ya..
Ben 50 leri sevgilim istedi diye gördüm.. Yoksa 43 kiloyu gördüğüm an diyete başlıyordum ben.. Başarırız yaa.. Dün 49.4 çıktım..
hımm sende baya takınyılısın bendede var o huy 55 i gördüm çıldrdım basladım diete ve bi gram gtmiyo durdum kaldım böle(
Gider gider acele etme.. Ben de ilk başlarda hemen tartıda sonucu göreyim istiyordum ama sabrettim.. Şimdi günbegün diyetimin faydasını görüyorum tartıya çıktıkça..
ay ins ya ama ben 54.5 i gördükten sonra bidada çıkmadım o tartıya korkuyorum yüksek bi rakam görmekten(
Ben her gün tartılıyorum.. Aslında yanlış yapıyorum ama dayanamıyorum.. Bu sabah 49.1 çıktım. Çok gaza geldim 'hiç bir şey yemesem bugün, akşam 48i görürüm' diye düşünüyorum ama hiç yememek de yanlış.. Gerçi iştahım da yok ki yiyeyim..
Neyse yapıyoruz bir şeyler işte...
negüzel canm zayıflayabilmene sevindim bi ara bende öle hersabah cıkardm tartıya ta ki okadar ac kaldığım günün ertesinde bi gram bile inmediğmi görene kadar . ozamanda cok siniroldum ne spor yapıyorum nede dikkat ediyorum yediğme yardım edin banada yhaa nişanlımın gelmesine tam 2 hafta var 3 kilo versem yetcek
Ya işte çok aç kalmamak gerek.. Çünkü bu sefer vücut yemek gelmiyor diye yağ depolamaya başlıyor..
Günlük yemek düzenini sadece bu 2 haftalığına şöyle değiştirebilirsin;
Sabah kahvaltı maksimum 3 dilim ekmekle, (ki bu 3 dilim ekmek dışında gün içinde ekmek yememeni tavsiye ederim) yanında ne yediğin o kadar önemli değil ama iyi doyman lazım. Öğlen çorba ve sebze yemeği, pilav-makarna vs olmadan. Akşam üzeri yine çorba ve sebze yemeği tarzında bir şeyler. Yanına salata güzel gider18:00dan sonra da sadece 1-2 porsiyon meyve veya bir avuç kuruyemiş. Çay da içebilirsin Tabi gündüz de yemek aralarında meyve, kuruyemiş falan yemeni tavsiye ederim.. Enerjin düşmesin gün içinde..
Diyetisyen falan değilim.. Kendim bu diyetin çok daha katısını uyguluyorum, ölmedim ki yazıyorumBünyenizi kesinlikle bilemem fakat 2 haftalık hızlandırılmış diyet gibi düşünün bunu Tabiiki kendinizi kötü hissederseniz bırakın.. Herhangi bir sorumluluk altına girmek istemiyorum, sadece kendi uyguladığım şeyi tavsiye ediyorum..
Kaldı ki bu yazdığım yemek düzeni de aslında her insanın uygulaması gereken bir sistem.. Neyse..
Umarım dilediğiniz kiloya dilediğiniz zamanda ulaşırsınız..
selam fistiklar nasil gidiyor aksam 18.00 dan sonra yememe diyetleriniz bakalim???
aliskanlik haline getirince egleneli bile oluyor bence...sabah guzel br kahvalti yapacagimi dusunup mutlu oluyorum ben çogu zaman....
ve hatta o saatten sonra yememeye alisinca bir gun bile yesem cok rahatsiz ediyor beni siskinlik, agri, bulanti...en iyisi yememek hem saglik için hem kilo almamak için...
ben baya bi bozmus kilo almış ve yeniden bir baslangıç yapmış olarak buradayım geri sayım basladı kaybetcek zamanım yok( sporumu yapıyorum ve bugün 14.30 dan beri aç kalmaya devam ediyorum göbeğim çıktı , hafifte yanlardan aldım daha ne olsun cok moralim bozuk kaç saattr acım ve karnım hala 3 aylık gibi oooff of...bende alışıcam ins senin adına sevindim canm
canim o 3 aylik gibi degildir 4-5 aylik gibidir 3 aylik hamileyken göbek çikmaz
benimde kafamda yilbasina 60 kilo girmek var insallah o gun sabah 60 i gorursem o gunu kendime hediye edicem istedigimi yiyip içicem ama sadece o gun, sonra diyete devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?