..............
canım benimde eve gitmem 7 gibi oluyor.ben yemek yemiyorum geç oldu diye.portakal suyu,elma,ayva gibi yada biraz kuru üzüm kayısı yiyorum yada 1 kase çorba içiyorum ruh halime göre yani..11 de de yatarım standart ee napalım pilav,makarna yemekten iyidir dimi..
o zaman bende öyle yapayım canım, peki çok az yemek ile salata yesem olur mu ki? bende 11 de yatarım o zaman gelir gelmez hemen hafif bişeyler yiyip yatana kadar bişey yemesem olur heralde..
birde kızlar midede küçülüyor sanırım bu yöntemle çünkü ilk günden sonra akşamları fazla acıkmıyorum,
canim cocuklu olunca zaten daha erken yatilmiyor bende 11 12 den once yatamiyorum zaten...en azindan 12 yi gecirme demek istemistim , cocuklar yatinca bekleme hemen yaterken yatmaya calis o zaman canim...:26:
bosver boyle diyetleri hiç deneme bile biraktigin gibi geri aliyorsun cektigin eziyete yazik...:
AH YATABILSEM CANIM 2 COCUK BI DE ESIM ISTEN GEC GELIYOR YATMAM 11 I BULUYOR
SU 7 LI RAKAMLARDAN KURTULMAK ISTIYORUM BIR AN ONCE O YUZDEN CANIM BASKA DIYETLERE HEVES EDIYOM AMA VAZGECTTIM
Bugun 73.5 cıktım tam 15 gun oldu bu dıyete basayalı
yanı 3.1 kılo verdım
hıc fena sayılmaztebrik ederim seni cok azimli ilerliyorsun
dene canim faydasini goruceksintşler mehaycım deniycem mutlakadün akşam 8 de yedim akşam yemeğimi ve hafif yedim yatana kadar sadece 1 ceviz yedim ve 1 bardak tarçınlı karanfilli ıhlamur içtim açlık hissetmedim, o saatlerde bitki çayıda iyi geldi, sütte beni hep tok tutar tarçınıda çok severim zaten..
ama hafta içi işten eve saat 7 gibi geliyorum akşam yemeği sarkıyor doğal olarak, onu ne yaparım bilemiyorum
cmt günü tartıldım en son 67.9 dan 66.7 e düşmüşümhalende devam ediyorum bekleyip görücez.bu arada 72 kilo halimi görenler aaa çok zayıflamışsın diyor..ama yolum çok uzun daha
Ben de bu diyeti (diyet demek ne kadar doğru bilemiyorum ama) yaklaşık 3 haftadır uyguluyorum. Arada kaçamaklarım oldu tabi, bazı akşamlar dayanamayıp yiyorumBuna rağmen yaklaşık 52 kg ile başladığım diyette dün itibariyle 49.9 kg ı görmüş bulunmaktayım Hedef 43..
Gündüz hiç bir şekilde yediklerimden kısmıyorum. Hamburger yediğim bile oluyor. Hatta bugün öğlen krep yapıp yedim
Bu kadar şeye rağmen 18:00 dan sonra yemek yememek bu derece işe yarıyorsa, bir de gündüz de yediklerime dikkat etsem neler olur acaba ?
Ben de bu diyeti (diyet demek ne kadar doğru bilemiyorum ama) yaklaşık 3 haftadır uyguluyorum. Arada kaçamaklarım oldu tabi, bazı akşamlar dayanamayıp yiyorumBuna rağmen yaklaşık 52 kg ile başladığım diyette dün itibariyle 49.9 kg ı görmüş bulunmaktayım Hedef 43..
Gündüz hiç bir şekilde yediklerimden kısmıyorum. Hamburger yediğim bile oluyor. Hatta bugün öğlen krep yapıp yedim
Bu kadar şeye rağmen 18:00 dan sonra yemek yememek bu derece işe yarıyorsa, bir de gündüz de yediklerime dikkat etsem neler olur acaba ?
mrb canm bende kilodan dertli bi vatandasımnette dolanırken buldum yorumları. bişeyi merakettim kac günde verdin 2 kiloyu . bende aksamları yemeyerek zayıflamaya calışıyorum 55 kiloyum sanırım ve 50 olmak istiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?