Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

menumu de yazayim bari
sabah k flakes+musli
ogleyarim simit peynir zeytin domates 2 bardak cay
aksam 1 lahmacun maalesef
saat 9 bi mandalina
ee dogal olarak kilomda eksilme yok

ama sunu da belirteyim ki ben bi tatli hastasiyim ;yani hastasiyim derken cok yerim
gun boyu cikolata biskuvi yani ne ararsan var
ama 3 gun agzina surmedinmi insanin cani istemyo
ben bi haftadir yemiyorum sadece k flakes cikolata parcali kullanyorum onu yedimmi yetyo bana butun gun umarim boyle devam eder
allahim dogru yoldayim sana sukurler olsun

o zaman bende öyle yapayım canım, peki çok az yemek ile salata yesem olur mu ki? bende 11 de yatarım o zaman gelir gelmez hemen hafif bişeyler yiyip yatana kadar bişey yemesem olur heralde..

birde kızlar midede küçülüyor sanırım bu yöntemle çünkü ilk günden sonra akşamları fazla acıkmıyorum,

canım bende aynı şekilde 7.30 gibi evde mutlaka bi şeyler atıştırıyorum zaten o saatten sonra yemek yemeye vaktim bile kalmıyor.çalıştığım içinde 11 diyince sızıyorum zaten.bende çoğu zaman salata yada cacık yiyorum ha doyuyormuyum asla ama hiç olmazsa baş dönmelerim bitiyor boş ama mutlu bir mideyle yatıyorum sabahta bi o kadar mutlu kalkıyorum..

ama eskiye oranla daha rahatım açlık hissim azaldı bide eşim karşımda kuruyemişleri,kurabiyeleri yemese tam süper olacak ama

cmt günü tartıldım en son 67.9 dan 66.7 e düşmüşümhalende devam ediyorum bekleyip görücez.bu arada 72 kilo halimi görenler aaa çok zayıflamışsın diyor..ama yolum çok uzun daha

Ben de bu diyeti (diyet demek ne kadar doğru bilemiyorum ama) yaklaşık 3 haftadır uyguluyorum. Arada kaçamaklarım oldu tabi, bazı akşamlar dayanamayıp yiyorum Buna rağmen yaklaşık 52 kg ile başladığım diyette dün itibariyle 49.9 kg ı görmüş bulunmaktayım Hedef 43..

Gündüz hiç bir şekilde yediklerimden kısmıyorum. Hamburger yediğim bile oluyor. Hatta bugün öğlen krep yapıp yedim

Bu kadar şeye rağmen 18:00 dan sonra yemek yememek bu derece işe yarıyorsa, bir de gündüz de yediklerime dikkat etsem neler olur acaba ?

evet canim yaramazmi diyetsiz bile abur cubur yemeden aksam 18.00 dan sonra yemeden kilo verdigim oldu benim...
yalniz senin boyun kaçki 43 kilo olmak istiyorsun???:44:

mrb canm bende kilodan dertli bi vatandasım nette dolanırken buldum yorumları. bişeyi merakettim kac günde verdin 2 kiloyu . bende aksamları yemeyerek zayıflamaya calışıyorum 55 kiloyum sanırım ve 50 olmak istiyorum (

selam kızlar iş için yurt dışına çıkmıştım ve geri geldim.. inşallah hepiniz iyisinizdir.. diyete devam edicem ancak demir ilacı gymferrosanol kullanmaya başladım.. omega 3 de kullanıyorum.. demir ilacı acıktırıyor.. demir ilacı alarak da kilo verebilir miyim sizce? arkadaşımda doğum sonrası kilolarını gün boyu normal, akşam ise çok çok az yiyerek verdiğini anlattı hatta gün içinde abur cubur yediği bile olmuş...

Mehmet Öz bir yazısında akşam yemekten 3 saat önce yemeyi kesin demiş ancak başka bir yazısında ise neyi hangi saatte yediğiniz değil kalorisi önemli demiş.. bu konuda baya bir çelişkiye düşmüştüm..

sizler neler yaptınız diyetiniz nasıl gidiyor?

Canım çok az değil mi o kilo boyun kaç?

2,2 buçuk ayda 9 kilo verdim akşamları yemiyerek, ilk zamanlar zordu ama alıştım bu aralar saçmaladığım için 2 kilosunu geri aldım bu akşam son kez yiyip kapatıyorum bu defteri kışa giriyoruz çok tehlikeli burdan verdiğim kiloları yazıcam. Haftada 1 gün 2 saate yakın yürüyüş 3 gün eliptik bisiklet yapmaya daaaa devam:)

Kızlar, yazıma cevap verildiğinde bildirim gelmediği için göremiyorum..

Gecikmeli olarak sorularınızı yanıtlıyayım.
1.60 boyum. 43 az gibi gelebilir kulağa ama benim ideal kilom 41-43. Ben önceden 43 kiloyu görür görmez diyete başlardım. Erkek arkadaşım istediği diye 52 kiloları gördüm Ama 43 kiloyken de öyle kupkuru, çiroz durmuyorum. Popo falan var bende biraz Bacaklarım da çubuk gibi değil. o yüzden 43 kilo olduğumda omuzdan ayak bileğine kadar dümdüz biçimsiz bi vücudum olmuyor.

2 kiloyu ne kadar zamanda verdiğime gelirsek, açıkçası gün saymadım. Ama maksimum 2 hafta diyebilirim. Önceden de dediğim gibi bazı akşamlar yiyerek, hatta bazı akşamlar da 5 gibi iş yerinde yemeğimi yiyip 7 gibi eve vardığımda da gofret yiyerek verdim bu 2 kiloyu
Hala da çok kasmıyorum. Ne kadar hızlı verirsem o kadar hızlı alırım verdiğim kiloları düşüncesi var bende.

Artik ben de aranizdayim. Ogrenci oldugum icin diet yapamiyorum bari ben de aksamlari yemeyeyim dedim. Beni de araniza kabul edin lütfen ://

kızlarrrrr günaydınnn bir insan dünden bugüne 1 kilo inermi üstelik regli döneminde
bu akşam yememe olayına bi alışsanız varya vazgeçemezsiniz.. oyle hızlı kilo gidiyorki hem dukan mukan gibi kasıntı bi diyet değil
efendim yok janbon olacakmışta yok sut tozu ile tatlı olacakmış .. fossss....
gündüz herşeyi yiyorum akşam 18:00 bilemedin en geç 18:30 a kadar akşam yemeğini ekmeksiz abartmadan ye ve sonrasında çokkk acıkırsan ufak boy bi meyve yada süt yoğurt vs
sabah dümdüz bi karınla uyan hepsi bu
bi deneyin bakın görüceksinizz
sonra insan gaza geliyo bırakamıyor vallahi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…