Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Canım bende demir ilacı hemde troid hapı kullanıyorum 49 yaşındayım.Benimde işim zor azimle kilo veririz herhalde.Olumsuz yorumlara da hiç aldırma.

teşekkür ederim canım... demir ilacı iştah açıyor biraz ama dikkat etmen gerek, benim tesbitim şöyle, ferrumfort vitamin içermeyen bir demir ilacı onu alırken iştahım fazla açılmamıştı ama gymferrosanol de hem b12 hemde folik asit var sanırım vitamin olduğu zaman iştah açma olayı artıyor demir ilaçlarının :) azim olduktan sonra kilo veriliyor aslında, sende ilaç kullanıyorum diye kilo veremeyeceğini düşünme çünkü psikolojik olarak etkiliyor, kendini ilaç kullansamda bu kiloları veririm diyerek devamlı telkin et.. ben ferrum fort kullandığım dönemde yememe çok az dikkat ederek vede hareketi arttırarak kilo vermiştim... akşam yemeğinde yoğurt yiyince yatana kadar acıkmıyorsun hakkaten çok önemsemediğim bir tüyo idi ama doğruymuş

Bende tavsiyelerine teşekkür ederim genç arkadaşım,irade çok önemli sigara iletinden kurtulduktan sonra bu iştahtan da kurtulurum inşallah.Fazlalığım sadece mide ve karın bölgesinde hepimize irade güçlülüğü diliyorum.Hoşça kal canım...:)

Kizlar aksam 18.00 dan sonra yememeye ve kalori sayimiyla diyetime 1 haftadir devam ediyorum 2 gun aksaklik oldu onuda sporla fazlasiyla telafi ettim insallah yeni yila 59 kilo girebilirimde o gece kendimi guzelce odullendiririm....sizlerde ne var ne yok???

lya cim takma sen kimseyi canim, uzme kendini hiçbisey için....

aynı ya geceleri bişey yemeden durmak işkence ama daha güzel bi görüntü için katlancaz uykusuz muykusuz zayıflıcaz inş canm. bende simdi karısık form cayımı içiyorum . bu sabahta çatladım duramadım gene tartıldım 54.6 çıktım 300 gr gtmiş yine ii ya kek yedim die üzülüyodum bugün daha dikkatli olcam .aynen ilk aksam eziyetti ama aksam benmde 2. aksamımdı okadarda kötü olmadım .fazla kilolu degilmişsin canm hedeflerimize ulaşıcaz ins

Son düzenleme:
ya bide bu aksamları yememenin en güzel faydası sabh düz bi karınla uyanmak buda bende hırs yaptırıyo

Aynen güzel arkadaşım daha bir hafif kalkıyorsun,yanlız dün bende bir dilim pasta yedim o da doğum günü pastasıydı yemesem ayıp olurdu.Ama bence kendimize bu kadar da katı davranmayalım,arada olur öyle.Fazla kilolu değilmişsin dememene sevindim canım teşekkür ettim.Hadi bakalım herkese kolay gelsin canlarım.....:)

rica ederim canım her zaman destek olurum sizlere... birşey daha söyleyim yazmayı unutmuşum, yemekten sonra bir kaç kupa ılıktan biraz daha sıcak su içerseniz hem daha geç acıkıyosunuz hemde bağırsakları çalıştırıyor.. demir ilacı kabızlıkta yapıyor

teşekkür ederim mehaycım şükür kavuşturana sonunda geldin bende ancak cuma günü başlayabildim daha öncede regli dönemi olduğu için sadece yediklerime dikkat edebildim.. regli öncesi baya bir su topluyor benim vücudum, birde doktor ayça kayanın doktorum programındaki videolarını izledim 10 günde 5 kilo verdiren diyeti anlatıyordu onuda izlemenizi tavsiye ederim, dün akşam yemeğinden önceki ara öğünümde onun dediği gibi 1 kase yoğurda 2 kaşık yulaf ezmesi ekledim yedim 2 saat sonra akşam yemektede 1 kase cacık ve biraz tavuk eti yedim sonradan hiç acıkmadım... ben açlığı önleyen bu tür küçük ayrıntıları deneyip işe yaradığını gördükçe sizlerede yazarım

akşam yemeyince hem hafif hemde aç kalkılıyor değil mi bende bu cuma tekrar başlayabildim, ama 1 kilo gitmiş belkide regli biitti ondandır, önümüzdeki cumaya kaç kilo verdiğimi (verebilirsem tabi) yazarım

Evet çok doğru bu kabızlıkta insanın moralini bozuyor,yoğurt ve yulaf birde ılıktan sıcak su içmeyi denerim arkadaşım çok çok teşekkürler.

nedemek canm doğruyu söyledim. ah şu doğmgünleri misafrliklikler .tam alışmaya baslıyosun onlar bozuyo işi gerçi ben evde yedim keki dün annemin canı kek istemiş yaptım tabi o hoş kokuya kapıldım yedim yoksa aramam pasta börek ama aksamları biyere misafrliğe cağrılcazda çok yicem die aklım çıkıo (

Askerdeki sözlümle sorun yaşıyoruz.. Gün boyunca hiç bir şey yemesem yine de açlık hissetmiyorum..

allah yardımcın olsun canm . o kötü bişi işteya anlayabiliyorum seni çünkü yasadım . sevgilim askeri okuldayken az çekmedim bende ve 56kilodan 48li rakamlara düştüm üzüntüden gercekten insanda aclık filan kalmıyo diikkat et aman kendine tatlım gerci o durumdayken insanın aklına sağlığı gelmiyo ama inan olan sana oluyo sadece...

son bi haftadır yine kaçırmaya başladım aşure,kek yiyorum baya geç saatlerde üstüne yatıyorum.
gerçi dün dur artık diye elime vurdum..

bu arada 2 hafta önce 66.7 idim.

buna rağmen ara ara diikat ettiğim halde şu an 65.9 um

ama durucam artık yetti gayrı

yılbaşına kadar 62 yi görmem lazım...

ins görürsün canm bende 50 yi görerim ins ya 54.5 im geceleri yememeye alıştım baya

Benim daha önce de 38 kiloları gördüğüm oldu.. O zaman bir şey olmadıysa daha da olmaz herhalde..
Üstelik aynı tartıda tartılan herkes 'bu tartı 1-2 kilo fazla tartıyor' diyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…