Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar bende başlamak istiyorum, geçen sene nallı sirkeli su+spor+diyet+ akşam 8 den sonra bişey yemeyerek 15 kilo vermiştim, şimdi ise 10 kilo vermem gerek ama akşamları kendimi tutamıyorum meyve yiyorum, dün akşam 10 gibi ayıptır söylemesi, 1 tane nar, 2 minik mandalina ve 1 küçük kase az şekerli aşure yedim... karbonhidratı büyük ölçüde almıyorum ama kilo veremiyorum, spor da yapmam gerek, leslie nin evde yürüme videosunu seyrettim iş için yurt dışından gelince onada başlıycam ama akşam heleki yatmaya yakın yemeyi azaltmam gerek :)

gerçekten akşam az yiyince sabaha aç uyanmak gerek, ben gece atıştırdığım için sabaha tok kalktığımdan kahvaltıyı hafif yapıyordum buda tabi sağlıksız.. Bu diyet tülin şahinin yöntemine benziyor o da sabah kral gibi öğlen prens gibi akşam ise çok daha az yiyerek zayıfladığını söylemişti, hatta mantı bile yemiş..

Akşam atıştırmalarını nasıl önleyebilirim öncelikle buna bir çözüm bulmam gerek.. sizin önerileriniz neler?:44:

arkadaslar meraba
bende dunku menumu yazayim bari
sabah musli+sut
ogle 1 kase corba+1 dilim ekmek
ara 1 capuccino
aksam 4 kofte+1 kucuk tabak yesil fasulye
sonra dayanamadim 1 mandalina yarim cennet meyvesi
1. 5 litre su
ha bide 150 kere ip atladim aksam
sonuc mu 200 gram eksilmisim

Son düzenleme:

meraba canim hosgeldin aramiza aksamlari tatli krizleri yasiyorsan tarçinli süt veya elma tamamen istahi kesiyor...

aksamlari sut ictim sabah kilom fazla cikiyor ben bunu fark ettim
o yuzden meyve tercihim
o da normal zaten 6 da yedik saat 10 gibi midem felaket kaziniyor

aksamlari sut ictim sabah kilom fazla cikiyor ben bunu fark ettim
o yuzden meyve tercihim
o da normal zaten 6 da yedik saat 10 gibi midem felaket kaziniyor
erken yatmaya calis o zaman canim...:26:
arkadaslar bi de diyorumki su 5 gunde 5 kilo diyeti varya ,onu 1 hafta yapip hizlandirsam acaba verir miyim 3 kilo?

bosver boyle diyetleri hiç deneme bile biraktigin gibi geri aliyorsun cektigin eziyete yazik...

meraba canim hosgeldin aramiza aksamlari tatli krizleri yasiyorsan tarçinli süt veya elma tamamen istahi kesiyor...

tşler mehaycım deniycem mutlaka dün akşam 8 de yedim akşam yemeğimi ve hafif yedim yatana kadar sadece 1 ceviz yedim ve 1 bardak tarçınlı karanfilli ıhlamur içtim açlık hissetmedim, o saatlerde bitki çayıda iyi geldi, sütte beni hep tok tutar tarçınıda çok severim zaten..

ama hafta içi işten eve saat 7 gibi geliyorum akşam yemeği sarkıyor doğal olarak, onu ne yaparım bilemiyorum

Bugun 73.5 cıktım tam 15 gun oldu bu dıyete basayalı
yanı 3.1 kılo verdım
hıc fena sayılmaz

tamamen yağdan gitmiştir, hayırlı uğurlu olsun, uzun sürede az ama öz kilo vermek gerekiyor zaten, o 3 kiloyu kolay kolay geri almazsın canım darısı benim başıma

günaydın,

akşam geç saatlerde yemeli bi hafta sonundan çıkmış bulunuyoruz.

aldım elime formumu yanına da mis gibi yeşil çayımı hadi bismillah diyelim..

bu arada sabahları koca bi bardak ılık su içiyorum ben içinede azcık limon

canım benimde eve gitmem 7 gibi oluyor.ben yemek yemiyorum geç oldu diye.portakal suyu,elma,ayva gibi yada biraz kuru üzüm kayısı yiyorum yada 1 kase çorba içiyorum ruh halime göre yani..11 de de yatarım standart ee napalım pilav,makarna yemekten iyidir dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…