sağolasın ama hedefim 52 değilki :) hedefim 55 ti benim 55 e ulaşalı bir ay oluyor ..yavaş yavaş hedefimi ilerlettim ..şimdiki hedefim de 50 inş..
anladım biz kadınlar hiç mi zaman tatmin olmayız zatenkaydirigubbakcemile3
ben çizelgende 52 yi gördüm de onun için:hulya:
ama küçük hedeflerde insanı daha motive eder sanırım yavaş yavaş hedefe ulaşısın inşallah kolaylıklar diliyorumopuyorumnanaktan
Robotum tebrik ediyorum seni canım....
inşallah 50 de görürsün..
Darısı bana olsun inşallah...
sağolasın ama hedefim 52 değilki :) hedefim 55 ti benim 55 e ulaşalı bir ay oluyor ..yavaş yavaş hedefimi ilerlettim ..şimdiki hedefim de 50 inş..
ben varımmm dün akşamdan beri dikkat ediyorum uzun zamandır 54kiloyken ve bu kiloyu begenmiyorken şuan 57.9 yani 58 kiloyum ilk hedefim 55 sonrada 52 bende 6dan sonra yemek yemicem zaten beslenme listem süper acıkma şansım yok ama ilk günler zorlanıcam en geç 9dada meyve+sütSaat 6 dan sonra yemek yemeyerek kilo vermeye çalışan artık yok mu???
Ben bu akşam tıka basa pizza yiyeceğim...ama yarın itibari ile yediklerime dikkat etmeye başlayacağım ve akşamları 6 dan sonra yemek yemeyeceğim sadece 9 gibi bir meyve yiyeceğim..
Benim gibi tekrar başlamak isteyen varmı?? birde daha önceden bunu uygulamış ve sonuç almış kimler var?? cevap yazarsanız sevinirim..
Saat 6 dan sonra yemek yemeyerek kilo vermeye çalışan artık yok mu???
Ben bu akşam tıka basa pizza yiyeceğim...ama yarın itibari ile yediklerime dikkat etmeye başlayacağım ve akşamları 6 dan sonra yemek yemeyeceğim sadece 9 gibi bir meyve yiyeceğim..
Benim gibi tekrar başlamak isteyen varmı?? birde daha önceden bunu uygulamış ve sonuç almış kimler var?? cevap yazarsanız sevinirim..
şimdiden kolay gelsin canımm..
umarım en kısa zamnda gider kiloların..
SELAM...
BENDE BU AKŞAMDAN İTİBAREN AKŞAM 19:30 GB EVDE OLUYORUM SADECE 1 KASE YOĞURT YEMEYİ PLANLIYORUM.......
ÖNÜMÜZDEKİ 1 AY BÖLE YEMEYİ PLANLIYORUM.......
1 AYDA 6 KG VERMİŞLİĞİM VAR ESKİDEN.....HADİ HEP BERABER ZAYIFLAYALIM........
Dün akşam başladım ben yememeye. 17:30da çok az makarnayla bol limonlu salata yedim. 21:00de bir bardak tarçınlı süt içtim. 5 kilo verene karar yemicem kararlıyım.:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?