Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

sağolasın ama hedefim 52 değilki :) hedefim 55 ti benim 55 e ulaşalı bir ay oluyor ..yavaş yavaş hedefimi ilerlettim ..şimdiki hedefim de 50 inş..

anladım biz kadınlar hiç mi zaman tatmin olmayız zatenkaydirigubbakcemile3
ben çizelgende 52 yi gördüm de onun için:hulya:
ama küçük hedeflerde insanı daha motive eder sanırım yavaş yavaş hedefe ulaşısın inşallah kolaylıklar diliyorumopuyorumnanaktan

sağolasın ..evet aynen öyle tatmin olmuyoruz hiç..bir de verdikçe veresim geliyor ...50 ye tahminimce 2 hafta sonra ulaşırım inş...

Saat 6 dan sonra yemek yemeyerek kilo vermeye çalışan artık yok mu???
Ben bu akşam tıka basa pizza yiyeceğim...ama yarın itibari ile yediklerime dikkat etmeye başlayacağım ve akşamları 6 dan sonra yemek yemeyeceğim sadece 9 gibi bir meyve yiyeceğim..

Benim gibi tekrar başlamak isteyen varmı?? birde daha önceden bunu uygulamış ve sonuç almış kimler var?? cevap yazarsanız sevinirim..

ben varımmm dün akşamdan beri dikkat ediyorum uzun zamandır 54kiloyken ve bu kiloyu begenmiyorken şuan 57.9 yani 58 kiloyum ilk hedefim 55 sonrada 52 bende 6dan sonra yemek yemicem zaten beslenme listem süper acıkma şansım yok ama ilk günler zorlanıcam en geç 9dada meyve+süt

Ben denedim ve çok güzel sonuç almıştım.
haftada 2 kg gibi bir rakam ..
Ve tekrar başlamaya karar verdim.

eski_bir_masal süper haftada 2kilo iyiymiş ama ben yarım kiloya razıyım haftada çalıştıgım için 8den önce evde olamayacagım için kilo verimsem her hafta burdan yazarım sizlerde yazın ozaman dahada dikkat ediyosun hadi hep beraber yapalım verelim kiloları:)

bu diyete bende başlamak istiyorum grçi burayı takip eden kalmamış ama hadi tekrar canlansın burası

Bende bugünden itibaren akşamları yememeye karar verdim.daha önce denedim 1 haftada 1,5 kilo vermiştim.yine devam.:87:

Kızlar konuyu ben tekrar candırayım dedim..saat 18.00 den sonra yemek yemeyelim dedim..ama ne yaptım..inadına geceleri yemeye başladım..ve kilo almaya başladım...çok canım sıkılıyor bu işe..ve dur demeliyim..lütfen birbirimize destek olalım bir tarih koyalım ,birbirimize yazalım neler yedik diye..

kızım gece 24.00 den önce uyumuyor ve o saate kadar dayanamıyorum..çay veya sütün yanında ıvır zıvır yiyorum..halbuki en son 18.00 de yemeğimi yiyip 21.00 gibi de 1 meyve yesem süper olur..eliptik bisikletim de var ...var ama onada binemiyorum...offf biraz irade lazım ...ne olur birbirimize destek olalım..

Yapabiliriz..haftada 500 gr. bile versek ayda 2 kilo yapar...süper

Yarın akşam size yazıcam tekrar...sizde yazın...

Konuyu açan ve bu yöntemi deneyip olumlu sonuç alan biri olarak
yeni yıl ile birlikte 18 den sonra yemek yememeye tekrar başlıcam.
Nişan sonrası sonrası aldığım kiloları tekrar vericem.
Hergün düzenli menülerimi yediklerimi paylaşıcam. Hergün tartılıp yazıcam.
Çünkü bu yöntemle her sabah tartıldığımda 100-200 gr gittiğini görüp mutlu oluyordum.
Yeni yılda beraber kilo vermek isteyenleri beklerim arkadaşlar.

SELAM...

BENDE BU AKŞAMDAN İTİBAREN AKŞAM 19:30 GB EVDE OLUYORUM SADECE 1 KASE YOĞURT YEMEYİ PLANLIYORUM.......

ÖNÜMÜZDEKİ 1 AY BÖLE YEMEYİ PLANLIYORUM.......

1 AYDA 6 KG VERMİŞLİĞİM VAR ESKİDEN.....HADİ HEP BERABER ZAYIFLAYALIM........

:81::81::81:
Bende dün akşam 18 den sonra yarım ayva ve yarım portakal yedim sadece.
Cuma kaç gelicem merak ediyorum.

Dün akşam başladım ben yememeye. 17:30da çok az makarnayla bol limonlu salata yedim. 21:00de bir bardak tarçınlı süt içtim. 5 kilo verene karar yemicem kararlıyım.:82:

Dün akşam başladım ben yememeye. 17:30da çok az makarnayla bol limonlu salata yedim. 21:00de bir bardak tarçınlı süt içtim. 5 kilo verene karar yemicem kararlıyım.:82:

İnşallah sonuca ulaşırız hepberaber.
Ben sabah dayanamadım tartıldım 1 günde 300 gr farketti hemen =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…