Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

sabahleyin kepek ekmeğine beyaz peynir ve iki tane zeytn koyarak kçk bi sndwc hazırladım ve alelacele yedim okula gtmem gerektiği için:) öğlen mantar soslu tavuk ve biraz patats yedim, akşmda 5bck gbi kepek ekmeğyle yağsz hazırlanmş tost aldım hala oklda oldğmdan 8bckta eve geldim ve bi küçük kase mercimek corbası içtm annemn zoruyla :) yarım portakal yedim 9bucuk gibi yaklaşık 2 ltre de su içtim ve gnü kapadım :)

Sabah yediğim hiçbişeyi değiştirmiyorum. Ebatlarını düşürdüm. Akşam ipin ucu kaçtı ıspanak yemeğinden sonra bi dolu makarna yedim 18:00da. 21:00da bir elma 21:30da tarçınlı süt içtim sonrada uyudum mışıl mışıl oohh

sabah bi dilim yumurtalı ekmek 2 tane zeytin biraz peynir ve bi fncan yeşil çayla kahvaltımı yaptım. Saat 1 gibi bir mandalina 4 gibi de bi kır pidesini 5 parcaya bölüp sadce 2 parcasını yedim:) akşam 3 kaşık pırasa ve bi fncan yeşil çay içtim yine:) 7 de spora gittim 10 dakika bisiklet 15 dakika da yürüme bandında yürüdüm, 1 saat aerobic ve pilates yaptım:) şimdi bi elma yemeyi düşünüyorum ve gnü bitirmeyi tabiki:) ama su pek içemiyorum ben yaaa 1bucuk ltre fln oldu bgn snrm o da zorla

ben de akşam 6 dan sonra bişey yememeye çalışoyorum ama genelde acıkıyorum saldırıyorum ucundan azcık yeyim diyorum sonu gelmiyo. bende 2 kilo verdim akşam tadımlık yiyorum ben. atıştırmalık gibi o yüzden ilerleyen saatlerde acıkıyorum sanırım. bazen de acıkınca meyve yemek bastırıyor açlığı.

5 gün boyunca düzenli gidiyodu herşeyim ta ki hafta sonuna kadar. Hafta sonu yemediğim şey kalmadı. Bugünden itibaren devam yine

Geçen pazartesi 64.6 ile bu uygulamaya başlayan ben bu sabah itibariyle 62.4 kiloyum ve inanılmaz mutluyum:)) ayrıca pazartesi aerobic-step yapmaya da başlamıştım spor salonunda onnda ciddi etkisi olmş ölçülerim 4 cm küçülmş cnkü :) bnce 1 haftada çok çok çok başarılı umarım devamı da gelicekk :)

HEDEF: 50 Kg

ben antidepresan kullanmaya başladığım için inanılmaz kilo aldım. veremiyorum. diyette yapamıyorum. iştehım açıldı. bende bu yöntemi denicem. eskiden akşam yemeği yemeyerek baya bir kilo vermiştim. şimdi de denicem bakalım mutlaka. çünkü işe yarıyor.

mrhaba bende katıldım size ben ve kızımda başladık ve 1 kilo verdim 8 kilom daha var hadi hayırlısı insan alışıyor yememeye acıkırsam yeşilçay süt yada meyve bu arada yeşilçay baya bastırıyor açlığı

Arkadaşlar ben de 4 gündür akşam 7 den sonra yemeyi bıraktım.6 benim için erken bir saat çünkü.Akşam meyve bitki çayı bazen de sadece kahve içiyorum.Sabah geç kalktığımdan kahvaltımı geç yapıyorum.Ama tatlı dışında herşeyden yiyorum.1.300 kg vermişim.Aslında kilo vermek kolay da ah şu boğazımızı tutabilmek mesele.Biz akşam yemeğinden sonra eşimle sürekli baklava,cips,kek vs. yerdik.Bunları kesince nasıl da belli oluyor hemen.Haftada 1.5 kilo versem ayda 6 kilo eder.Spor yapmayı neyazıkki sevmeyen bir yapım var.Biraz da spor yapabilsem süper olacak.

Geçen hafta 67 kiloydum.
Bugün tartıldım 66.2 kiloyum.
Bir haftada 800 gr gitmiş.
Kendimi kasmama ve gün içinde okadar dikkat etmeme rağmen

hoşgeldinizzz:) umarım dilediğiniz kiloya ulaşırsınızz :)

hoşbuldum cnm ewt başarıcaz hepimiz kızlar demekki bütün kilolar akşam sonrası yediklerimizle alınıyormuş gündüz dikkat edilmese bile azda olsa veriliyor çok güzel bir yöntem tuttum bunu aburcubura paydos gitsin kilolar

Herkese günaydın. Hafta sonu sistemimi bozmadım.
Ve yediklerime gün içinde de dikkat ettim.
Akşam atıştırmaları yapmadım abur cuburlar yemedim.
Her geçen gün biraz daha eksi de çıkıyorum :))
Cuma çok güzel sonuçlar alıcam inşallah böyle gidersem:)

bir de nerde ise 10 gündür uygulamaya başladım ama tartılmaya korkuyorum ya eksilmemişsem diye inş eksilmişimdir, evdede tartı olmadığı için işime geliyor

Son düzenleme:
kızlar bu akşam belli bi saatten sonra yemek yememe felsefesini tam anlayamadım ben.ana yemek olarak mı bişey yemiyosunuz yoksa meyve falan da mı yemiyosunuz altıdan sonra?ben saat 6ya doğru akşam yemeğimi yedim,saat 8 gibi de bi meyve yemeyi düşünüyorum ama onu da mı yememeliyim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…