Benim boy 155 kilomda 55 ben ne yapayım heeSpor yapıcaz canım başka çaresi yok bunun.
öncelikle hayırlı olsun canımDoğum yapalı 50 gün oldu nerdeyse. Vermem gereken bi 5 kilo var. Boyum 1.54 ideal kilom 47 ama ilk etapta 49 olmak istiyorum. Şu an 54 kiloyum bugunden itibaren altıdan sonra bi şey yememeye kasacam. Şu ana kadar ki denemelerim hep fiyasko oldu 2 gun yemeyip 3. gun deli gibi yemeğe verdim kendimi. Artık bu kısırdöngüden sıyrılırım umarım...
Iyigeceler arkadaslar,
Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki artik. Her görüstügüm insanin ilk önce " -Nasilsin, iyimisin? ardindan da -Ayyyyy ne kadar kilo almissin, yasin basin kac daha canim ? Bir cocukla sen bu kadar dagildiysan ne diyim.. Birazcik kendine gel yahu " demeleri beni mahvettti
Kendimi olan özgüvenimi resmen yitirdim, kiyafetlerim olmuyor..Eski resimlerime bakiyorum.. Üzülüyorum, cok üzülüyorum.
Ama yeter dememin cok gec oldugunu fark ettim..
Ben, bu bedende ki insan degilim. Eski Gülcin olmak icin elimden gelen ne ise yapacagim die inat ettim!
InsAllah ki, basaracagim...
Evlendigimde :53 Kg
Hamile kaldigimda (4 yil sonra) :63 Kg
Doguma giris .87 Kg ( 27 Kilo Aldim Hamilelikde !!!!!!! )
Dogumdan sonra :70 Kg
Aman SÜTÜM OLSUN diye aptalca cirpinisdan sonra : 86 !!!!!!!!!
Inat ettim, Aksam 6'dan sonra yemiyorum. Hedefim var benim, ve biliyorum ki azimin elinden hic birsey kacamaz Rabbim izin verdigi sürece.
Tam 10 gündür aksamlari yemek yemiyorum, suan ki kilom 81,9
Ama durmak yokkk, yola devam insAllah
Hedefim, simdilik 70!
Kizlar benimle bu yolda beraber olmaya var misiniz , el birligi ile....
Allah yardimcimiz olsun ve saglikli bir sekilde bu kilolardan kurtulmamaizi nasip eylesin!
kizlar yarindan itibaren yuruyus yapicam yiyeceklerimede dikkat edicem 6 dan sonrada yemiycem daha boyum 160 sabah 55.2 kiloyum yazada dugunum var 50 kilo olmam gerekiyo sizce kac ayda istedigim e ulasirim?kadin dayanismasiiiiii yardimmm!!!
Selam herkese
ben de 6 dan sonra yememeyi düşünüyorum çünkü çok abur cubur yiyorum akşam yatana kadar ve çok kilo aldım 10 kg yaklaşık
59 kiloyum 6 7 kilo vermek istiyorum ne kadar zamanda verebilirim acaba :26:
hergün yürüyüş yapıcam ve pilates seti alınca pilates te yapıcam ..
bir de sıkıntıdan akşam saldırıyorum sizde de oluyor mu böyle çok tok olsam da elim abur cubura gidiyor yemek istemesem de yiyorum nasıl engel olabilirim buna .. yüzümde sırtımda sivilce çıktı sıkıntıdan tıkınıyorum ama sadece akşamları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?