Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Doğum yapalı 50 gün oldu nerdeyse. Vermem gereken bi 5 kilo var. Boyum 1.54 ideal kilom 47 ama ilk etapta 49 olmak istiyorum. Şu an 54 kiloyum bugunden itibaren altıdan sonra bi şey yememeye kasacam. Şu ana kadar ki denemelerim hep fiyasko oldu 2 gun yemeyip 3. gun deli gibi yemeğe verdim kendimi. Artık bu kısırdöngüden sıyrılırım umarım...

öncelikle hayırlı olsun canım ama senin şuan bunu yapman bence çokta iyi olmaz tabiki süt olsun diye aşırı yemek yeme çünkü sütün olucaksa zaten oluyo olmazsada tıka basa yesen bile olmuyor 54 kilo çok iyi az ve sık beslenirsen kiloda almazsın vermek için birkaç ay bekle bence bebeğini gecede emziriceksin 18den sonra bişey yemezsen halsiz kalır hasta olursun bunlar benim fikrim tabi....

arkadaslar ben de 4 gun oldu 6dan sonra bısey yemıyorum ve esımle ıddıaya girdik bır ayda 5 kılo vercez hem deeeeYARIM ALTININA :) o kazanamaz bılıyorum da benım kesın kazanmam lazım irademı kanıtlamam lazım esıme 6dan sonra yemek yememsı gerektıgını anlattım baktım saat 9 da goturuyo bademlerı napıosun dedım aaaaaaaaaa 12 den sonra yemıycem ıste benım dıyetım boyle dedı:)

arkadaslar boyum 1.68 kılom 61 dı suan 59.6 ama ıddıaya 60 olarak basladım yanı 55 olmam lazım bu yaz cok dugun var arkadaslar ıncecık olmam lazım

bu yöntem işe yarıyor evet ama verdiğimiz kilolar sadece yağdan mı gidiyordur:26: bilginiz var mı sonuçta istedğimizi yiyoruz sadece 6 dan sonrası
yok su kaybı falan değildir dimi? gerçi farkediliyor kilo verildiği ama :26: :26:

yok canım ben sudan gıttıgını hıc sanmıyorum cunku yuzumuz gozumuz cokmuyo gayet saglıklı zayıflıyorsun bu yontemle

canım benimde seninle durumum aynı sayılır ama bende çocuk yok daha bana da diyorlar senindaha çocuğun yok bu kadar kilo niye aldın bende şu anda 82,3üm 1 haftadan beri akşam 6 dan sonra yemiyorum ekmekte haftada iki gün 1 dilim yiyorum bide hastayım sinüzit oldum zaten iştahım yok bu fırsattan yararlanıyım diyorum bide sirkeli su içiyorum her sabah yeşil çay içiyorum biberiye içiyorum onlarında etkisi var galiba 4 kilo verdim şu ana kadar. Ocak ayında başlamıştım ama 15 gün sürmüştü diyetim o zamanda 6 kilo vermiştim. bırakınca geri aldım. 90 kiloydum şok olmuştu ama çabuk bıkmıştım. Ama bu sefer bıkmıycam yılmıyacam çünkü memur oldum şişko memur olmak istemiyorum işe başladığımda işe başlamam mayısı bulacak o zamana kadar 75 kilo olmak istiyorum. Eşimde yurtdışında eşime de söz vermiştim gelene kadar 62 kilo olacam diye onun gelmesi Temmuzu bulacak o zamana kadar kilo verip hamile kalmayı düşünüyorum zaten kilolarım yüzünden hamile kalamıyordum ve bu sene inşallah allahın izniyle kilo verip hamile kalmayı planlıyorum inşallah yaza kadar ideal kilolarımıza ulaşırız bu sayfayı okuduğumdan beri baya bi hırslandım

merhaba arkadaşlar.bende aranıza katılmak istiyorum.neyi yapmaya kalkıştıysam başarısız oldum.boğazımı kesemiyorum.bende sizlere katılmak istiyorum. bunu yapabilirim.ama ben gun içinde yememden kısamam biliyorum.onun için normal yemememi kısmadan saat 18:00 den sonra yemiycem.üstelik haftada 3-4 gün yürüyüş yapıyorum.yurudugum gunler 4-5 km yuruyorum tempolu.
boyum 1.68 kilom 62.5. hedefim 55.bu sefer umutluyum.tabi desteklerinizle..

bende bu günden ihtibaren başlayacağım şuanki kilom 67 inşallah tutabilirim boğazımı haftaya pazar tekrar yazarım kilomu.

kizlar size soyle soyleyim ben kilo verebilecegime hic inanmiyordum gecen yil okadar ugrasmama ramen kilo verceme 59 kilo oldum boyumda 160 neyse bu topigi gordum mantikli geldi cunku ben geceleri cok atirtiriyordum bu kasimda baslasim hiiiic kisitlama olmadan 55 kiloya dustum hic kisitlamadim yaptigim tek sey aksam 6 oldugu andan itibaren yemek yemedimmm istesem az yesem dikkat etsemmm 50 kiloya dusucegime inaniyorum zaten diyete yuruyusede basliycam hic diyet yapmadan nasil 4 kilo verdim anlamadim

merhaba ben de 2 gündür 6 dan sonra yemiyorum.sadece çok acıktığım için yatmadan 1 saat önce çubuk tarçınlı süt içtim.83.6 idim dün bugün üstelik öğleden sonra tartılmama rağmen 83.1 çıktım.artık hep böyle yapacağım.

kizlar yarindan itibaren yuruyus yapicam yiyeceklerimede dikkat edicem 6 dan sonrada yemiycem daha boyum 160 sabah 55.2 kiloyum yazada dugunum var 50 kilo olmam gerekiyo sizce kac ayda istedigim e ulasirim?kadin dayanismasiiiiii yardimmm!!!

ee hic canlanma yok halibaaa kizlar yaz geliyo canlandiralim buralaridaa gitsin kilolar birbirimize destek olalim yokmu kimseden ses aayol

kizlar yarindan itibaren yuruyus yapicam yiyeceklerimede dikkat edicem 6 dan sonrada yemiycem daha boyum 160 sabah 55.2 kiloyum yazada dugunum var 50 kilo olmam gerekiyo sizce kac ayda istedigim e ulasirim?kadin dayanismasiiiiii yardimmm!!!

merhaba canım düğünün olacakmış .şimdiden tebrikler.en son 6.30 da yedim ve çay içiyorum.yemeyeceğim artık.midenin rahat olması gibi yok.verilecek kilon az.bol su,spor ve akşam erken yeme bunları yaparsan en geç 2 ayda rahat verirsin.

tesekkur ederim destegin icin tmm 2 ay hergn buraya yazicam ne yedigimi naptigimi ben siksam 1 ayda bile veririm ama ah su istahh istahda deil benimki agiz aliskanligi acikmasam bileeee agzim bos duramiyo illaha dolu olcakkk ama dizginlemeliyim nefsimiii

Selam herkese

ben de 6 dan sonra yememeyi düşünüyorum çünkü çok abur cubur yiyorum akşam yatana kadar ve çok kilo aldım 10 kg yaklaşık

59 kiloyum 6 7 kilo vermek istiyorum ne kadar zamanda verebilirim acaba :26:

hergün yürüyüş yapıcam ve pilates seti alınca pilates te yapıcam ..

bir de sıkıntıdan akşam saldırıyorum sizde de oluyor mu böyle çok tok olsam da elim abur cubura gidiyor yemek istemesem de yiyorum nasıl engel olabilirim buna .. yüzümde sırtımda sivilce çıktı sıkıntıdan tıkınıyorum ama sadece akşamları

saat 6 dan sonra yemek yememek başka ara öğünlerle atıştırmak fln farklı.aç kalınarak kilo verilmezki.su kaybı olur.bn gece 12 ye kadar yiyorum.1 ayda 5 kilo verdim diyetisyen kontrolünde.
akşam yemeği 6.30 da. 9.30da salata yiyorum. gece bol tarçınlı süt veya 4kepekli bisküvi veya 1 çay bardağı patlamış mısır yağsız ve tuzsuz

ben kilo verdiysem herkez verir o derece ise yaradi bu formul hemde hic kismadann bi ara 59 kiloydum 60 bile oldugum oldu bu formulle ben 4 ayda 4 kilo verdim birakmistim bayadir geride almadim sonra bikac haftadir tekrar devam etmeye calisiyyorum su an taaam 54.8 kilo oldum bu sabah itibariyleee yani bu formulun ise yaradigini dusunuyorum zaten insan vucudu havanin kararmasiyla metebolizmasini yavaslatiyo yani 6 dan sonra yemessen kilo almasssin vafla kilolarinida verirsin

ben sabah dunyalari koysalar okadar yemeyen ama aksam domuz gibi istahi acilanlardanim" ben soyle anlatiyim ilk 2 hafta karnimin gurultusundan uyuyamadim o derece daha sonra vucut alisiyo birde kilomu veriyorsun laflarini duymaya baslayinca cevreden hir tavan yapiyo 160 boyum var ve 50 kilo olmak istiyorum zor deil 5 kilo vermem gerekiyo basarabilirim fakat benim tum kilom simit ve gobek bolgesinde malesefff elma tipli bir bayanimmm gobek eriten birsey biliyomusunuz?

Ben deniyorum bu yöntemi çok sıkıldığımda meyve yiyorum elma portakalya da çok candım çerez isterse kabak çekirdeğinden çok az alıyorum.şu activia yoğurt yiyorum sindirme çok yardımcı oluyor.bende 58 e düşsem yetecek yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…