Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Merhaba kızlar.
Ya benim fazla kilom yok aslında vermek istedigim bir kac kilo var onları kasmadan saglıklı beslenerek veriyorum derken , can sıkıntısından mı nedir istahım acıldı bugünler de özellikle aksamları yiyorum gündüz canım birsey istemiyor. Kendime engel olamıyorum yemiycem diyorum bi bakmısım unutulmus ve ben elimde birseyle odaya dönüyorum. Uykum olmadıgından gece yapıcak birseyde bulamamaktan kaynaklanıyor sanırım. Böyle giderse sisicem ben kim olsa alır yahu!

Artık gece yemek yok ama kararlıyım bu defa!

bu yöntemi bende uyguluyorum bayaa işe yarıyor 52.1 dim 49.7 yim şu an hedefim 45 ve altı boyum da 160...:97:

Boyumuz aynı canım bende 49'dum diyet yapmadım hastalandım istemsiz verdim suan 48 kiloyum ama 45 olmak istiyorum lisedeyken bu kiloda cok idealdim cıtı pıtı duruyormusum öyle diyorlardı. Simdi de o kiloda olmak istiyorum bunu deniycem insallah ise yarar.

Kızlar bende de şu son 1 aydır hiç doyma hiss yok sevgilim askerde çok sıkılıyorum sınavlarım var stresten kendimi atıyorum mutfağa ama bende karar verdim artık 6 dan sonra bişi yemeyi düşünmüyrum umarım dikkat ederim.boyum 1,68 kilom 65 ben 58 olsam yetecek :26:yemek dışında egzersiz yapıyormusunuz ben yapmak istiyorum 1 hafta devam ediyorum fakat sonra zamnım kalmıyor die vazgeçiyorum

oooofff offf 1.68 boy bende olsaydı Dün başladım 6dan sonra yemedim. İşe gelirkende kahvaltımı evden getirdim domates salatalık peynir zeytin tek şekerli çay içtim yarım simit yedim. Gitsin artık bi kilolar yoksa depresyona gircem

Ya canım senin kilon kaç?çok sıkıntı yapmamaya çalışıyorum ben sadece yediğim için vicdan azabı çekiyorum ve mide rahatsızlığı geçirmekten korkuyorum.kilolarımdan rahatsızım kabinde eşya denemek öldürüyor benim belim ince basenlerim daha geniş belime nazaran ama yinede takıntı boyutuna getirmiyorum.:26:

selam arkadaşım senı çok iyi anlıyorum ve arkandayım..
hissettiklerin yazdıkların benimkilerle aynı.....
bir an önce kurtulsak şu kilolardan bende başka hiçbişii istemiyorum.....
bende hamile kaldığım kiloya dönsem yeter........şuan 96 yım.
hamile kaldığım kilo 74 evlendiğim zamanki kilom 63

hadi bakalım durmak yok yola devammmmm

ben 18 şubatta başladım Allahın iznyle inş sonuçlandırırım yarıda kesmem inş ama kararlıyım tek funda suyu alıcam arkadaşlar o da ii diorlar

Ya arkadaşlar kimse bu diyet yöntemini uygulamıyor mu?hiç kimse bişi yazmıyor mu?

Ben bunu hayatta yapamam yaa
kahvaltıda ve öğlen yemeğinde istesemde yiyemiyorum canım istemiyo icim almıyo
ama hava karardığı anda Allahım o nası bi iştahtır
durduramıyorum kendimi boyna buzdolabından yemek tasıyorum odama
cookk zor cookkkk:84::84:

Canım o zman kilon kaç?merak ettim bende gece çok yiyorum sıkıntıdan sürekli atıştırıyordum ama tutuyorum kendimi ve spora başladım

merhabaaa
bugunden itibaren bende oyle yapicam. yaza kadar bi 5-6 kilo versem yeterli.
herkese iyi sanslar ve umarim kimse nefsine yenilmez

Boyum 160 bile değil o yüzden 52 kilo okdrda ideal durmuyo:95:
Ve evet bölgesel zayıflamaya ihtiyacım var, üst tarafta pek bsey yok aslnda brz göğüslerm büyük ama basen kalça bacak mahvediyo beni
özellikle üst bacak ve baldırlarım cok kalın:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…