bu yöntemi bende uyguluyorum bayaa işe yarıyor 52.1 dim 49.7 yim şu an hedefim 45 ve altı boyum da 160...:97:
oooofff offf 1.68 boy bende olsaydıDün başladım 6dan sonra yemedim. İşe gelirkende kahvaltımı evden getirdim domates salatalık peynir zeytin tek şekerli çay içtim yarım simit yedim. Gitsin artık bi kilolar yoksa depresyona gircem
Iyigeceler arkadaslar,
Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki artik. Her görüstügüm insanin ilk önce " -Nasilsin, iyimisin? ardindan da -Ayyyyy ne kadar kilo almissin, yasin basin kac daha canim ? Bir cocukla sen bu kadar dagildiysan ne diyim.. Birazcik kendine gel yahu " demeleri beni mahvettti
Kendimi olan özgüvenimi resmen yitirdim, kiyafetlerim olmuyor..Eski resimlerime bakiyorum.. Üzülüyorum, cok üzülüyorum.
Ama yeter dememin cok gec oldugunu fark ettim..
Ben, bu bedende ki insan degilim. Eski Gülcin olmak icin elimden gelen ne ise yapacagim die inat ettim!
InsAllah ki, basaracagim...
Evlendigimde :53 Kg
Hamile kaldigimda (4 yil sonra) :63 Kg
Doguma giris .87 Kg ( 27 Kilo Aldim Hamilelikde !!!!!!! )
Dogumdan sonra :70 Kg
Aman SÜTÜM OLSUN diye aptalca cirpinisdan sonra : 86 !!!!!!!!!
Inat ettim, Aksam 6'dan sonra yemiyorum. Hedefim var benim, ve biliyorum ki azimin elinden hic birsey kacamaz Rabbim izin verdigi sürece.
Tam 10 gündür aksamlari yemek yemiyorum, suan ki kilom 81,9
Ama durmak yokkk, yola devam insAllah
Hedefim, simdilik 70!
Kizlar benimle bu yolda beraber olmaya var misiniz , el birligi ile....
Allah yardimcimiz olsun ve saglikli bir sekilde bu kilolardan kurtulmamaizi nasip eylesin!
Ben bunu hayatta yapamam yaa
kahvaltıda ve öğlen yemeğinde istesemde yiyemiyorum canım istemiyo icim almıyo
ama hava karardığı anda Allahım o nası bi iştahtır
durduramıyorum kendimi boyna buzdolabından yemek tasıyorum odama
cookk zor cookkkk:84::84:
Canım o zman kilon kaç?merak ettim bende gece çok yiyorum sıkıntıdan sürekli atıştırıyordum ama tutuyorum kendimi ve spora başladım
aynen bende öyle 5-6 kilo versem yeterli
bakalım becerebilcekmiyiz
aynen bende öyle 5-6 kilo versem yeterli
bakalım becerebilcekmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?