kizlar ben 54.5 kilo ciktim bu sabah sevincten olucektim 2 yildir hic 54 u gormemistim hatta 55 i bile gormemistim benim tuvalete cikma sorunum var asiri derecede bende aktardan bi karisim aldim tuvalete cikma problemim cok kotu boyutlara gelirse bu caydan iciyorum sabahlari ve bi kac gun rahat liyorum birde dogadan form cay kullanmaya basladim sizce sakincalimidir duzenli cay icilmesi ?
kizlar ben 54.5 kilo ciktim bu sabah sevincten olucektim 2 yildir hic 54 u gormemistim hatta 55 i bile gormemistim benim tuvalete cikma sorunum var asiri derecede bende aktardan bi karisim aldim tuvalete cikma problemim cok kotu boyutlara gelirse bu caydan iciyorum sabahlari ve bi kac gun rahat liyorum birde dogadan form cay kullanmaya basladim sizce sakincalimidir duzenli cay icilmesi ?
kızlarrr merhaba
hepınıze oncelıkle saglıklı bı kılo vermenız dılegıyle bende katılmak ıstıyorum 3 gundur dıyetteyım ve aksam hıc bısey yemıyorum bıraz matıvasyon ıhtıyacım olucak galıba ılerleyen gunlerde :)))
bende tekrar araniza dondum malum onumuz yaz ve benim dugunum varsabah kahvaltim once ilik sida elma sirkesi daha sonra
biraz lor peyniri , 1 dilim ekmek, zeytin yesil cay ,budakar kahvaltim boyle:)
Hoşgeldin. Yazın benimde düğünüm olucak.
gelinlik bakma aşamasındayım. Baktıkça sinir geliyor.
pazartesiden beri çok azimli ilerliyorum.
senin düğün ne zaman? benim haziranda
canim basaricaz insallahhh kac kilosun ben 158 boyunda 55 kiloyum 5 kilo daha vermek istiyorum insallaaaah bu gidisle zor bugun arkadaslardaydim borekleri felan yedim ama hic kizmadim kendimeee yarin telefi ederim artik
nasıl becerıyorsunuz bunu kızlar...
evde gecırdıgımız saatler zaten luks gıbı en azından kendı adıma soylıyım.7 den once evde olamıyorum.sonra yemek vs derken zaten zamn cok kısıtlı.bu saatlerı nasıl ıskenceye donusturmeden yapıyorsunuz bunu cok merak edıyorum.ben lahana suyu ıcıyorum ama pek faydası yok sımdılık.yenı yollar aramaya basladım
Bende 8 de evde oluyorum. Henüz evli değilim annem sağolsun yemekleri yapıyor.
Bazen iş yerinden çıkmadan yiyorum yemeğimi 6 da. Bazende 8 e sarkıyor ama ozaman hafif şelerle teelafi etmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?