Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar ben prenet kullanıorum..start dönemım bıttı smdı bi ögun yemek 2 ögun prenete basladm aksam 6ya kadar bıtırıcem..6dan sora hıc bıse yemıcem..

kizlar ben 54.5 kilo ciktim bu sabah sevincten olucektim 2 yildir hic 54 u gormemistim hatta 55 i bile gormemistim benim tuvalete cikma sorunum var asiri derecede bende aktardan bi karisim aldim tuvalete cikma problemim cok kotu boyutlara gelirse bu caydan iciyorum sabahlari ve bi kac gun rahat liyorum birde dogadan form cay kullanmaya basladim sizce sakincalimidir duzenli cay icilmesi ?

benmde wc sorunm war canm ne cayı içiosn adını verırmısn..

hemeeeeeeeen veriyorum dogus form cay kayisili migrostan almistim oradan bulabilirsin gunde bir bardan aksam yemeginden sonra iciyorum 1 ay boyunca icicem ama sonra birakicam ara vericem cunku bagirsak tembelligi olabilir ayrica aksam yatmadan once 1 kayisi kurusu ve bol ilik su iciyorum ustune benim kilo verme problemim tuvalete cikamadigimdan oluyordu zaten kilo verebilmek icin kabizliga cozum bulmak sart cunku kabizken bagirsaginizda kalan atiklar tekrar yag olarak emiliyo ve kilo aliyorsunuz buyuzden kilo vermek icin ilkk yapmak gereken sey kabizliga cozum bulmak bu arada 3-4 gundur tuvalete cikmam duzeldi bugun ki kilom 54.3 boyleliklee aksam 6 dan sonra yemek yemeyerek taam 4 yada verdigim kilo 4.7 yaklasik 5 kilo verdim superrrrrrrrr

Son düzenleme:
konuya cevap ver e tıkladığında aşağıda eklenti ekle diye bir yer var oradan ekliyorsun canım.5 kilo da vermişsin hadi koy da resimlerini görelim...

Canım sonra tembelliğe neden oluyor o çaylardan çok kullanma bence.bende daha önceden o çaylarda kullanıyordum sonra onlarda fayda vermemeye başladı ben şu anda sabah kahvaltıdan önce 2-3 kuru kayısı yiyip ılık su içiyorum .ya da öğleden sonra ara da activia kullanıyorum sık kullanmıyorum malum fazla alıştırmamak lasım bağırsaklar daha da tembelleşiyor.

saol canim tavsiyen icin bende ilk kullandigimda her gun iciyordumm rahatlamanin verdigi mutlulukla ama simdi ara ara kullaniyorum zaten zor durumda kalinca tesekkur ederim

kızlarrr merhaba
hepınıze oncelıkle saglıklı bı kılo vermenız dılegıyle bende katılmak ıstıyorum 3 gundur dıyetteyım ve aksam hıc bısey yemıyorum bıraz matıvasyon ıhtıyacım olucak galıba ılerleyen gunlerde :)))

anliyorum canim ne zman motivasyona ihtiyacin olursa ben hep burdayim:)

Pazartesiden beri akşam 18 den sonra yemek yemiyorum.
Sadece meyve yiyorum ve süt içiyorum.
spor yapıyorum.
Önümüzdeki pazartesi tartılıp bildiricem kilomu :))
66 kilo ile başladım bakalım :)

bende tekrar araniza dondum malum onumuz yaz ve benim dugunum var sabah kahvaltim once ilik sida elma sirkesi daha sonra
biraz lor peyniri , 1 dilim ekmek, zeytin yesil cay ,budakar kahvaltim boyle:)

bende tekrar araniza dondum malum onumuz yaz ve benim dugunum var sabah kahvaltim once ilik sida elma sirkesi daha sonra
biraz lor peyniri , 1 dilim ekmek, zeytin yesil cay ,budakar kahvaltim boyle:)

Hoşgeldin. Yazın benimde düğünüm olucak.
gelinlik bakma aşamasındayım. Baktıkça sinir geliyor.
pazartesiden beri çok azimli ilerliyorum.
senin düğün ne zaman? benim haziranda

Hoşgeldin. Yazın benimde düğünüm olucak.
gelinlik bakma aşamasındayım. Baktıkça sinir geliyor.
pazartesiden beri çok azimli ilerliyorum.
senin düğün ne zaman? benim haziranda

canim basaricaz insallahhh kac kilosun ben 158 boyunda 55 kiloyum 5 kilo daha vermek istiyorum insallaaaah bu gidisle zor bugun arkadaslardaydim borekleri felan yedim ama hic kizmadim kendimeee yarin telefi ederim artik

canim basaricaz insallahhh kac kilosun ben 158 boyunda 55 kiloyum 5 kilo daha vermek istiyorum insallaaaah bu gidisle zor bugun arkadaslardaydim borekleri felan yedim ama hic kizmadim kendimeee yarin telefi ederim artik

ben pazartesi 66 kilo ile başladım.
bugün tartıldım 63.7 geldim.
sporda yapıyorum.
tam gaz devam.
senin yine çok fazlan yokmuş.
ben 55 kilo olsam yeter.

nasıl becerıyorsunuz bunu kızlar...
evde gecırdıgımız saatler zaten luks gıbı en azından kendı adıma soylıyım.7 den once evde olamıyorum.sonra yemek vs derken zaten zamn cok kısıtlı.bu saatlerı nasıl ıskenceye donusturmeden yapıyorsunuz bunu cok merak edıyorum.ben lahana suyu ıcıyorum ama pek faydası yok sımdılık.yenı yollar aramaya basladım

Bende 8 de evde oluyorum. Henüz evli değilim annem sağolsun yemekleri yapıyor.
Bazen iş yerinden çıkmadan yiyorum yemeğimi 6 da. Bazende 8 e sarkıyor ama ozaman hafif şelerle teelafi etmeye çalışıyorum.

Bende 8 de evde oluyorum. Henüz evli değilim annem sağolsun yemekleri yapıyor.
Bazen iş yerinden çıkmadan yiyorum yemeğimi 6 da. Bazende 8 e sarkıyor ama ozaman hafif şelerle teelafi etmeye çalışıyorum.

ii dayanıyosunuz valla.tebrıkler.taaa obur sabaha kadar yemek yok.onun yerıne salata falan olsa.verdın mı barı kılo

kızlar selam..

benim de eylül ayında düğünüm var 1.70 boyum. geçen tartıya çıkmamla kilomun 70'e doğru gittiğini gördüm ve korkarak tartıdan uzaklaştım. Ben de bu yöntemi uygulamaya karar verdim ve dün başladım. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya kısa zamanda ulaşırız.da 6 dan sonra meyve falan hiç mi bişey yemiyosunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…