kızlar selam..
benim de eylül ayında düğünüm var 1.70 boyum. geçen tartıya çıkmamla kilomun 70'e doğru gittiğini gördüm ve korkarak tartıdan uzaklaştım. Ben de bu yöntemi uygulamaya karar verdim ve dün başladım. İnşallah hepimiz istediğimiz kiloya kısa zamanda ulaşırız.da 6 dan sonra meyve falan hiç mi bişey yemiyosunuz???
Ben 6 dan sonra meyve yiyorum canım.
Yatmadan öncede 1 bardak sıcak veya ılık süt içiyorum.
uykudada metebolizmam çalışsın diye.
Peki muz canım?
Çünkü çok seviyorum ve meyvenin serbest olduğu diyetlerde falan da muz yasak.Aslında o kadar kasmaya gerek yok diye düşünüyorum ama bi yandan da çabuk kilo vermeye çalışıyorum nası olcaksa
bugün akşam geç saatte yemek yemeyi, akşam atıştırmalarını kestiğim ve yediklerime dikkat etmemin 5 günündeyim. Haftada 3 gün de spor yapıyorum. 66 ile başladığım yolumda bugün 64 geldim. Kendimi tebrik ediyorum. Hak ettim çünkü5 günde 2 kilo gitti şükür. Bundan sonrası belki daha yavaş olucak ama azimliyim kararlıyım. Zarif bir gelin olucam...
valaa tebrıklerrrrr arkadasımmmmm bende senı kutluyorumvede masallahhh dıyorummm valla benımde bugun 5 gunum ben aynı zamanda dıyette yapıyorum tabıkı spor hersey guzel gıdıyoo :))))
bende diyet yapıyorum. baya baya dikkat ediyorum yediklerime. =)
spor vücudu şekle sokmak içinde çok yararlı bişi.
Ben nişan zamanımda da bu yöntemle 8 kilo vermiştim.
Tabi sonra saldım kendimi ne bulursam yedim doğal olarak aldım.
Sen tartıldınmı? Ben hergün sabah tartılıyorum dayanamıyorum.
Gram gram gittiğini görmek mutlu ediyor daha bi azim geliyor.
bugün akşam geç saatte yemek yemeyi, akşam atıştırmalarını kestiğim ve yediklerime dikkat etmemin 5 günündeyim. Haftada 3 gün de spor yapıyorum. 66 ile başladığım yolumda bugün 64 geldim. Kendimi tebrik ediyorum. Hak ettim çünkü5 günde 2 kilo gitti şükür. Bundan sonrası belki daha yavaş olucak ama azimliyim kararlıyım. Zarif bir gelin olucam...
Ayın 1'inden beri bu yöntemi uygulamaya çalışıyorum. Ekmeği tamamen kepek ekmeğine çevirdim ve günde 3 dilim falan yiyorum.Yediğim tatlıyı çikolatayı biraz azalttım dikkat ediyorum onlara ayrıca 6 dan sonra yememeye çalışıyorum ama kendimi tutamazsam salata meyve veya yoğurt ya da çok açıkırsam sebze yemeklerinden yiyorum. Dün tartıldım vee fark 2 kilo
mükemmel ya bense sanki daha bi şiştim iki gündür :) çok su içmekten mi acaba...Ayın 1'inden beri bu yöntemi uygulamaya çalışıyorum. Ekmeği tamamen kepek ekmeğine çevirdim ve günde 3 dilim falan yiyorum.Yediğim tatlıyı çikolatayı biraz azalttım dikkat ediyorum onlara ayrıca 6 dan sonra yememeye çalışıyorum ama kendimi tutamazsam salata meyve veya yoğurt ya da çok açıkırsam sebze yemeklerinden yiyorum. Dün tartıldım vee fark 2 kilo
tebrıkler cnm helal olsun valla bende 9 gundur boyleyım vede dıkkat edıyorum ama gorunuste bellı bısey yokama devam bırakmak yok :))
mükemmel ya bense sanki daha bi şiştim iki gündür :) çok su içmekten mi acaba...
tebrıkler cnm baya ıyı gıdıtosun hadı bakalım bu hızla gıdıcek kılolarrr :)Bende 28 Marttan beri akşamları meyve haricinde bişey yemiyorum.
Sadece birgün dışarda olduğum için uyamadım.
66 ile başladım bu sabah 63 geldim :))
Sporla destekliyorum. Yediklerimede dikkat ediyorum gün içinde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?