Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Ben 6 dan sonra meyve yiyorum canım.
Yatmadan öncede 1 bardak sıcak veya ılık süt içiyorum.
uykudada metebolizmam çalışsın diye.

Ben 6 dan sonra meyve yiyorum canım.
Yatmadan öncede 1 bardak sıcak veya ılık süt içiyorum.
uykudada metebolizmam çalışsın diye.

Peki muz canım?
Çünkü çok seviyorum ve meyvenin serbest olduğu diyetlerde falan da muz yasak.Aslında o kadar kasmaya gerek yok diye düşünüyorum ama bi yandan da çabuk kilo vermeye çalışıyorum nası olcaksa

benimde en sevdiğim meyvelerden.
herzaman değil ama bazen yiyorum. küçük filan olursa.
bünyemizin herşeye ihtiyacı var sonuçta çok abartmadıkça sorun olmaz sanırım.

bugün akşam geç saatte yemek yemeyi, akşam atıştırmalarını kestiğim ve yediklerime dikkat etmemin 5 günündeyim. Haftada 3 gün de spor yapıyorum. 66 ile başladığım yolumda bugün 64 geldim. Kendimi tebrik ediyorum. Hak ettim çünkü 5 günde 2 kilo gitti şükür. Bundan sonrası belki daha yavaş olucak ama azimliyim kararlıyım. Zarif bir gelin olucam...

valaa tebrıklerrrrr arkadasımmmmm bende senı kutluyorum vede masallahhh dıyorummmvalla benımde bugun 5 gunum ben aynı zamanda dıyette yapıyorum tabıkı spor hersey guzel gıdıyoo :))))

valaa tebrıklerrrrr arkadasımmmmm bende senı kutluyorum vede masallahhh dıyorummmvalla benımde bugun 5 gunum ben aynı zamanda dıyette yapıyorum tabıkı spor hersey guzel gıdıyoo :))))

bende diyet yapıyorum. baya baya dikkat ediyorum yediklerime. =)
spor vücudu şekle sokmak içinde çok yararlı bişi.
Ben nişan zamanımda da bu yöntemle 8 kilo vermiştim.
Tabi sonra saldım kendimi ne bulursam yedim doğal olarak aldım.
Sen tartıldınmı? Ben hergün sabah tartılıyorum dayanamıyorum.
Gram gram gittiğini görmek mutlu ediyor daha bi azim geliyor.

valla cnm basarmak ıcın ılk once kendımıze ınanmamız lazım
yok ben tartılmadım vede bır ay tartılmıcam kararlıyım ben boyle devam 1 ayın sonunda tartılcam :)))

Canım 5 günde 2 kilo süper tebrikler ayrıca hayırlı olsun senin düğünün ne zaman?

günaydınlar hanımlar.. kahvaltıyı bugün biraz fazla yaptım.. ama her sabah 7-8 tane ilaç içtiğim için.. mideme çok zarar veriyor ilaçlar. biraz sıkı yapmam gerek kahvaltıyı bu nedenle. diğer öğünlerde dengeliyorum... menümü akşam 18:00da filan yazarım. her imkanım oldugu halde tembelliğimden kıcımı kaldıramıyorum. evimde spor aletlerim filan var.. gerci bu ara cok hastayım ama neyse.. dayanılmaz baş dönmelerim ve baş ağrılarım var. 3 haftadır feci hastayım. vizelerim bitince nörolojiye filan gidicem kan değerlerimi ölçtürücem. bakalım neymiş sorun..

merhaba arkadaşlar benim 3 kg fazlam var,normalde 50 olmam gerekirken sigarayı bırakınca 4 ayda 53 e çıktım,aman 3 kilodan nolucak demeyin,boyum kısa olduğu için vücudum hemen yağlanıyo,uzun boylu bi arkadaş 6 kiloyu nasıl verirse benim için de 3 kiloyu vermek aynı şey. sonuç olarak ben de bugün itibariyle size katılmış bulunuyorum
inşallah bu yöntem işe yarar, çünkü ben diyet yapamayanlardanım maalesef:44:

Ayın 1'inden beri bu yöntemi uygulamaya çalışıyorum. Ekmeği tamamen kepek ekmeğine çevirdim ve günde 3 dilim falan yiyorum.Yediğim tatlıyı çikolatayı biraz azalttım dikkat ediyorum onlara ayrıca 6 dan sonra yememeye çalışıyorum ama kendimi tutamazsam salata meyve veya yoğurt ya da çok açıkırsam sebze yemeklerinden yiyorum. Dün tartıldım vee fark 2 kilo

tebrıkler cnm helal olsun valla bende 9 gundur boyleyım vede dıkkat edıyorum ama gorunuste bellı bısey yok ama devam bırakmak yok :))

mükemmel ya bense sanki daha bi şiştim iki gündür :) çok su içmekten mi acaba...

tebrıkler cnm helal olsun valla bende 9 gundur boyleyım vede dıkkat edıyorum ama gorunuste bellı bısey yok ama devam bırakmak yok :))

Teşekkür ederim canım. Bünyeden bünyeye fark ediyo tabi mesela benim de sıkıntım göbeğimde ya kilo hiçbi yere gitmiyo göbeğimde toplanıyo sanki hepsi ama orda fark oldu mesela bu sabah kalktım baya düzdü yani. Sende görünürde yok tartıda var mı peki ??? Şimdiye kadar olmadıysa da mutlaka olcaktır azmin elinden bişey kurtulmaz.Ben baya gaza geldim de Aynen dediğin gibi devam bırakmak yok

mükemmel ya bense sanki daha bi şiştim iki gündür :) çok su içmekten mi acaba...

Canım tabi ki eğer normal zamandaki içtiğinin çok üzerinde içiyosan bi şişkinlik oluşturur. Bide ben radyoda duydum hani doktorlar falan diyo ya zayıflamak için çok su için diye fazla da abartmamak gerekiyomuş.Fazlası böbrekleri yorabiliyomuş.

Bende 28 Marttan beri akşamları meyve haricinde bişey yemiyorum.
Sadece birgün dışarda olduğum için uyamadım.
66 ile başladım bu sabah 63 geldim :))
Sporla destekliyorum. Yediklerimede dikkat ediyorum gün içinde :)

tebrıkler cnm baya ıyı gıdıtosun hadı bakalım bu hızla gıdıcek kılolarrr :)

bugün 3.gün ve bu sabah 52,5 kg geldim. yarım kg vermiş bulunuyorumgüzeller bişey sorucam.tatlandırıcı kullanmak kilo vermeyi yavaşlatıyormu? ben çayı kahveyi şekersiz içemiyorum

ya kızlar ben bu sene kpss ye hazırlanıyrum 3 ay kaldı sınava sınavdan bır hafta once esımn kuzenn dugunu var butun erkek tarafı orda olacak bır ay sonra da kendı kuzenımn dugunu var ve ben sureklı kılo alıyrum evlenelı 8 ay oldu sımdıden 4 kılo aldumn boyum 168 61 kıloyum 55 olsam harıka olur ama ac kalınca da kafam calısmıyo naapcam ben akıl verın

bu arada pandomum harıkasın tam destek arkandayım fıstık gıbı gelın olacaksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…