merhaba arkadaslar,
öncelikle kilo vermek sanildigi kadar zor deil,diyenleri cok duydum.inanmiyordum cünkü kilo vermek benim icin ölüm gibi bisiydi.hergün tamam diyorum kilo vericem basaricam diyorum ama aksamina bütün verilen sözler yalan olup gidiyordu.takiii 66 kilo oldugumu ögrendigim zaman.kafayi yiyodum yaaa.hic bu halde olmamistim,esime dedim bana destek ol köstek olma tamammi.eger kacamak yaparsam uyar beni dedim.dedik ama uyaran olmadiki,ama kanmadim ve yemedim.sabahlari kahvaltimi yaptim siyah ekmek,peynir cok az zeytin ne bulduysam ama az.ögleyin bazen canim istemiyo ama zorla bisiler tikindim,elma felan,salatalik allah ne verdiyse evde ne varsa,aksama gelince ekmek yok o gün ne pisirdiysem 2 kasik yemek 1 kasik pilav,yogurt. 5 ten sonra hicbirsey agzima koymadim iyice acikirsam 1 elma portakal oda acikirsam yedim.
2 haftada 4 kilo verdim verdim diyorum tarti öyle gösteriyo.bence siz napin biliyormusunuz aksam atistirmalarini kesin.olmayan pantolonum bugün giydim anaa oldu kafayi yiyodum.dahada azimlendim.esim aksamlari kolasindan tut cipsinden tut ne buluyosa yiyo.ama dönüpte bakmiyorum en son bana dedigi cümle sen dayanamazdin valla sasirdim helal olsun dedi,ben cok kisa boylu bir kadinim 153 boyum var ve suan 63 kiloyum devam edicem.size yazarim ilerki günlerde hepinize saglikli günler dilerim
ben spor yapamıyorum ama sürekli hareket halindeyim gün içinde illa spor yapmak gereklimidir kızlar sizce,
bir de nerde ise 10 gündür uygulamaya başladım ama tartılmaya korkuyorum ya eksilmemişsem diye inş eksilmişimdir, evdede tartı olmadığı için işime geliyor
kızlar bu akşam belli bi saatten sonra yemek yememe felsefesini tam anlayamadım ben.ana yemek olarak mı bişey yemiyosunuz yoksa meyve falan da mı yemiyosunuz altıdan sonra?ben saat 6ya doğru akşam yemeğimi yedim,saat 8 gibi de bi meyve yemeyi düşünüyorum ama onu da mı yememeliyim:44:
merhaba arkadaslar,
öncelikle kilo vermek sanildigi kadar zor deil,diyenleri cok duydum.inanmiyordum cünkü kilo vermek benim icin ölüm gibi bisiydi.hergün tamam diyorum kilo vericem basaricam diyorum ama aksamina bütün verilen sözler yalan olup gidiyordu.takiii 66 kilo oldugumu ögrendigim zaman.kafayi yiyodum yaaa.hic bu halde olmamistim,esime dedim bana destek ol köstek olma tamammi.eger kacamak yaparsam uyar beni dedim.dedik ama uyaran olmadiki,ama kanmadim ve yemedim.sabahlari kahvaltimi yaptim siyah ekmek,peynir cok az zeytin ne bulduysam ama az.ögleyin bazen canim istemiyo ama zorla bisiler tikindim,elma felan,salatalik allah ne verdiyse evde ne varsa,aksama gelince ekmek yok o gün ne pisirdiysem 2 kasik yemek 1 kasik pilav,yogurt. 5 ten sonra hicbirsey agzima koymadim iyice acikirsam 1 elma portakal oda acikirsam yedim.
2 haftada 4 kilo verdim verdim diyorum tarti öyle gösteriyo.bence siz napin biliyormusunuz aksam atistirmalarini kesin.olmayan pantolonum bugün giydim anaa oldu kafayi yiyodum.dahada azimlendim.esim aksamlari kolasindan tut cipsinden tut ne buluyosa yiyo.ama dönüpte bakmiyorum en son bana dedigi cümle sen dayanamazdin valla sasirdim helal olsun dedi,ben cok kisa boylu bir kadinim 153 boyum var ve suan 63 kiloyum devam edicem.size yazarim ilerki günlerde hepinize saglikli günler dilerim
ooff offf ben çok yiyorum ya biri bana dur desin
Ben 55 kiloyum ama 60 gösteriyorum resmen
1.55 canım...........
benım boyum 1,73 cm kilom 96,6
valla 80 olsam yetecek diyorum artık...
hadi hep beraber zayıflayalım,akşamları yemeyelim...
benm yeme saatim bitmiş bulunuo şuandan itibarenSadece su ve yeşil çayy.. Hep beraber zayıflayalımm oohh ohhh
benım bu yontemler 1 ayda 6 kg vermişliğim var
ama ıstıkrarlı olmak şart
merhaba canım neden yeşil çay içemiyorsun? eğer tadını sevmiyorsan yeni çıkan çilekli yada limonlu olanları var istersen dene:)))
bi tuhaf geliyor tadı ılıkken kafaya dikiyorum öyle tadını çıkartarak içemiyorum yani.limonluyu biliyorum da çilekli duymamıştım.önereceğin bir marka var mı canım?
dün en son 5.30 da yemeğimi yedim akşam 10 da da tarçınlı şekersiz süt içtim.yanlış yapmadım değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?