Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba arkadaslar,

öncelikle kilo vermek sanildigi kadar zor deil,diyenleri cok duydum.inanmiyordum cünkü kilo vermek benim icin ölüm gibi bisiydi.hergün tamam diyorum kilo vericem basaricam diyorum ama aksamina bütün verilen sözler yalan olup gidiyordu.takiii 66 kilo oldugumu ögrendigim zaman.kafayi yiyodum yaaa.hic bu halde olmamistim,esime dedim bana destek ol köstek olma tamammi.eger kacamak yaparsam uyar beni dedim.dedik ama uyaran olmadiki,ama kanmadim ve yemedim.sabahlari kahvaltimi yaptim siyah ekmek,peynir cok az zeytin ne bulduysam ama az.ögleyin bazen canim istemiyo ama zorla bisiler tikindim,elma felan,salatalik allah ne verdiyse evde ne varsa,aksama gelince ekmek yok o gün ne pisirdiysem 2 kasik yemek 1 kasik pilav,yogurt. 5 ten sonra hicbirsey agzima koymadim iyice acikirsam 1 elma portakal oda acikirsam yedim.
2 haftada 4 kilo verdim verdim diyorum tarti öyle gösteriyo.bence siz napin biliyormusunuz aksam atistirmalarini kesin.olmayan pantolonum bugün giydim anaa oldu kafayi yiyodum.dahada azimlendim.esim aksamlari kolasindan tut cipsinden tut ne buluyosa yiyo.ama dönüpte bakmiyorum en son bana dedigi cümle sen dayanamazdin valla sasirdim helal olsun dedi,ben cok kisa boylu bir kadinim 153 boyum var ve suan 63 kiloyum devam edicem.size yazarim ilerki günlerde hepinize saglikli günler dilerim

maşallah canım darısı başımıza

ben spor yapamıyorum ama sürekli hareket halindeyim gün içinde illa spor yapmak gereklimidir kızlar sizce,

bende bu aralar spor yapamıyorum ama spor yapınca iki katı hızlılaşıyor kilo vermek
ve fit bi vücut oluyor.

bir de nerde ise 10 gündür uygulamaya başladım ama tartılmaya korkuyorum ya eksilmemişsem diye inş eksilmişimdir, evdede tartı olmadığı için işime geliyor

inşallah eksilmişsindir.

ana yemeği 18 de yiyorum ben. daha sonrasında 20 gibi bir meyve yatmadan öncede bir bardak süt içebiliriz. metebolizmamızın çalışması içinde gerekli.

insan abur cuburları ve gece atıştırmalarını kesince gerçekten kilo veriyor.

gençken en iyi zayıflama yöntemimdi akşamları yememek...
6-7 den sonra hiçbirşey yemiyordum..
evlendik koca çocuk derken saldık kendimizi kilolandık....
uzun zamandır düşünme taşınma ,diyete başlama ,bırakma, akupunktura gitme gidemem ....durumlarımın sonunda dedimki......
en iyi yol bildiğin yol diyerek.......tekrar bu yola baş koymaya karar verdim....
işten çıkmadan önce 6 gb bişiler atıştırıp akşamları pas geçeceğim......
eskisi gb bi iradem varmı yaşayıp göreceğiz ama artık tek çare bunu görüyorum...
evlendiğimde kilom 63.
hamile kalma kilom 74
şuan kilom 96,6.............

ooff offf ben çok yiyorum ya biri bana dur desin

Duurrrrr kızlar zayıflayalımmm nefret ediyorumm bu kılolardan..63 kiloyum 55 olmam lazım..bu yuzden 5qnde 5liko diyetını yapıorm ve 5ten sora bıse yemıorm en gec 6..zayıflıcam cok azımlıyım..sizlerde yardm ediinn noolluuurrrr...

benım boyum 1,73 cm kilom 96,6

valla 80 olsam yetecek diyorum artık...

hadi hep beraber zayıflayalım,akşamları yemeyelim...

merhaba 1.65 boyum ve 83 kiloyum.bugünden itibaren ben de en geç 6 da yiyeceğim.bugün 17.30 da yedim.yeşil çay içemem herhalde ama su içeceğim.herkese kolay gelsin...

merhaba canım neden yeşil çay içemiyorsun? eğer tadını sevmiyorsan yeni çıkan çilekli yada limonlu olanları var istersen dene:)))

merhaba canım neden yeşil çay içemiyorsun? eğer tadını sevmiyorsan yeni çıkan çilekli yada limonlu olanları var istersen dene:)))

bi tuhaf geliyor tadı ılıkken kafaya dikiyorum öyle tadını çıkartarak içemiyorum yani.limonluyu biliyorum da çilekli duymamıştım.önereceğin bir marka var mı canım?

dün en son 5.30 da yemeğimi yedim akşam 10 da da tarçınlı şekersiz süt içtim.yanlış yapmadım değil mi?

bence gayet süper..
bende az önce yemek olayımı bitirdim..
inşallah işten eve gidince bi kazıntı hissetmem
hissedersem bende süt içerim.

Iyigeceler arkadaslar,
Kendimi o kadar kötü hissediyorum ki artik. Her görüstügüm insanin ilk önce " -Nasilsin, iyimisin? ardindan da -Ayyyyy ne kadar kilo almissin, yasin basin kac daha canim ? Bir cocukla sen bu kadar dagildiysan ne diyim.. Birazcik kendine gel yahu " demeleri beni mahvettti
Kendimi olan özgüvenimi resmen yitirdim, kiyafetlerim olmuyor..Eski resimlerime bakiyorum.. Üzülüyorum, cok üzülüyorum.
Ama yeter dememin cok gec oldugunu fark ettim..
Ben, bu bedende ki insan degilim. Eski Gülcin olmak icin elimden gelen ne ise yapacagim die inat ettim!
InsAllah ki, basaracagim...
Evlendigimde :53 Kg
Hamile kaldigimda (4 yil sonra) :63 Kg
Doguma giris .87 Kg ( 27 Kilo Aldim Hamilelikde !!!!!!! )
Dogumdan sonra :70 Kg
Aman SÜTÜM OLSUN diye aptalca cirpinisdan sonra : 86 !!!!!!!!!
Inat ettim, Aksam 6'dan sonra yemiyorum. Hedefim var benim, ve biliyorum ki azimin elinden hic birsey kacamaz Rabbim izin verdigi sürece.
Tam 10 gündür aksamlari yemek yemiyorum, suan ki kilom 81,9
Ama durmak yokkk, yola devam insAllah
Hedefim, simdilik 70!
Kizlar benimle bu yolda beraber olmaya var misiniz , el birligi ile....
Allah yardimcimiz olsun ve saglikli bir sekilde bu kilolardan kurtulmamaizi nasip eylesin!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…