- 30 Eylül 2010
- 1.253
- 191
- 163
- 36
Kızlar benim uykularım cok düzensiz sabaha kadar oturdugum olur dogal olarak acıkıyorum aynı zaman da reflü hastasıyım midemi ac bırakmamam gerekiyor oturdugum vakit boyunca atıstırsam 2, 3 saat te bir kilo almama sebep olur mu? Yemek yeyip yatmaktan bahsetmiyorum yani. Kilo da almak istemiyorum durup dururken.. Yememeli miyim? ya da yemeyip midemi ac bırakmam matabolizmamı yavaslatır mı?
Yatmadan 4 saat önce yeme işlemini bitirmemiz gerekiyormuş.
buna uyarak atıştırırsanız bişi olmayabilir.
kizlar cizelgemden de gorulecegi gibi 6 kiloya yakin verdim. sadece aksamlari yemedim 6 dan sonra ve temmuzda 50 kilo olarak zayif bir gelin olucam19 yasindayim ogrenciyim yapamam zor felan diyorsaniz inanin unuversite ev hayatini biliyorsunuz arkadaslarim geceleri makarnalar boreklerrr ne arasaaannn yiyolar hicmi hic canim istemiyo sartlandirdim 6 dan sonraaa asla yemiycemm ..... Ben 2 ogun yiyorum sabah birde 4 te felan yiyorum okadar 6 ogune felan inanin hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic inanamiyorum 6 ogunle kilomu verilir onuda denedim 3 ay aksine kilo aldim hahaah...
ozlu bir soz soyleyim 'Sabah kahvaltini kimseye verme,ogle yemegini dostunla paylas,aksam yemegini dusmanina sat...':76:
merhaba arkadaşlar yaz geliyor ve benimde acil kilo vermem gerekiyor bende artık karar aldım akşam 7 den sonra hiç birşey yemiyorum umarım verebilirim...yanlız benim bir sorunum var ben hipotiroid hastasıyım bu şekilde kilo vermem zor olucak ama allah yardımcım olsun hepinize sevgiler...
peki canım bu 6 kiloyu kaç haftada verdin ?
teşekkür ederim canım ama doktorum bana bu ilacın bana ağır olmayan bir diyetle birlikti kilo verdirebilceğini söyledi umarım haklı çıkar...2009 yılının ağustos ayında spor ve rejime başladım...bu şekilde 2.5 ayda tam 20 kilo vermiştim...1yıl boyunca kilomu çok güzel korudum ama bu hastalık çıkınca birden 10 kilo aldım ama kararlıyım akşam 7 den sonra yemek yemiyeceğim herkeze kolaylıklar diliyorum....ah şu kilolar....
59 dan 55-56 ya 3 ayda indim rejim felan yapmadim aksam yamedim sadece 2 haftadirda dikkat ediyorum 55 den 53.5 e dustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?