Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba kızlar belki bikaçınız beni tanıyordur artık diyet sayfasının ağlayan bebeği gibi bişey oldum Ya öğün atlamak olarak değil ama akşam sadece çorba içerek ben zamanında 8 kilo filan vermiştim yine 6 dan sonra flan salatalık yiyodum sadece..tabi dikkat etmeynce hepsini geri aldım ama bilmiorum tekrar başlasam mı bu düzene sağlam kahvaltı öğlen normal akşam çok az.. bol su ve yürüyüş :)

mrb.kızlarrr...bende 6 dan sonra değilde 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum (eee gece tıkınmaya alışkın olunca biraz zor oluyor ama neyse)
bu arada kilom;
2008 mart:102
2010şubat:92
2011 nisan 75
ben bi zamanlar diyetiniminde söylediği tek şeydi bu saat 7den sonra kesinlikle hiçbirşey yememek...çünkü demişti 7 den sonra yenen meyve bile şekere dönüşüyo ve yakılmıyo....ben bi haftadır çok sıkı olmayan bir diyetle beraber uyguluyorum...akşamlarıda biraz yürüyerek tabii
bu arada boyum 1.70

Kızlar benim uykularım cok düzensiz sabaha kadar oturdugum olur dogal olarak acıkıyorum aynı zaman da reflü hastasıyım midemi ac bırakmamam gerekiyor oturdugum vakit boyunca atıstırsam 2, 3 saat te bir kilo almama sebep olur mu? Yemek yeyip yatmaktan bahsetmiyorum yani. Kilo da almak istemiyorum durup dururken.. Yememeli miyim? ya da yemeyip midemi ac bırakmam matabolizmamı yavaslatır mı?

Yatmadan 4 saat önce yeme işlemini bitirmemiz gerekiyormuş.
buna uyarak atıştırırsanız bişi olmayabilir.

kizlar cizelgemden de gorulecegi gibi 6 kiloya yakin verdim. sadece aksamlari yemedim 6 dan sonra ve temmuzda 50 kilo olarak zayif bir gelin olucam 19 yasindayim ogrenciyim yapamam zor felan diyorsaniz inanin unuversite ev hayatini biliyorsunuz arkadaslarim geceleri makarnalar boreklerrr ne arasaaannn yiyolar hicmi hic canim istemiyo sartlandirdim 6 dan sonraaa asla yemiycemm ..... Ben 2 ogun yiyorum sabah birde 4 te felan yiyorum okadar 6 ogune felan inanin hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic inanamiyorum 6 ogunle kilomu verilir onuda denedim 3 ay aksine kilo aldim hahaah...

ozlu bir soz soyleyim 'Sabah kahvaltini kimseye verme,ogle yemegini dostunla paylas,aksam yemegini dusmanina sat...':76:

peki canım bu 6 kiloyu kaç haftada verdin ?

Ben geldimmm :)

Aslışda burdaymış.
Bende 6 dan sonra hiç bir şey yemiyeceğim kızlar.
Şuanda uyguladığım bir liste var zaten onun akşam menüsündeki listesinide iş yerine taşıdım:)
Normalde mesaim 17:30 da bitiyor.Bende 17:30 18:00 arası akşam yemeğimi yiyip sonra yola düşmeyi düşünüyorum.Birde ilk durakdan değil 20 dklık bir mesafeden sonra vapura bineceğim.
Yine aynı şekilde otobüsden 20 dk önce ineceğim bu biraz fazla da olabilir.Günde 1 saatte yürüyüş yapmayı planlıyorum bu şekilde.20 dk aralıklarla.Malesef birden yapma şansım yok çünkü zamanım yok hava kararınca yürümek zor oluyor.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar yaz geliyor ve benimde acil kilo vermem gerekiyor bende artık karar aldım akşam 7 den sonra hiç birşey yemiyorum umarım verebilirim...yanlız benim bir sorunum var ben hipotiroid hastasıyım bu şekilde kilo vermem zor olucak ama allah yardımcım olsun hepinize sevgiler...

Bende kullandığım düzenleyici ilaçtan dolayı çok zor veriyorum canım.
İlacı bıraktım 3 aya yakın oldu ama hala etkisi sürüyor.
Pes etmek yok kesinlikle başarıcaz.

teşekkür ederim canım ama doktorum bana bu ilacın bana ağır olmayan bir diyetle birlikti kilo verdirebilceğini söyledi umarım haklı çıkar...2009 yılının ağustos ayında spor ve rejime başladım...bu şekilde 2.5 ayda tam 20 kilo vermiştim...1yıl boyunca kilomu çok güzel korudum ama bu hastalık çıkınca birden 10 kilo aldım ama kararlıyım akşam 7 den sonra yemek yemiyeceğim herkeze kolaylıklar diliyorum....ah şu kilolar....

İnanmak başarmanın yarısıdır demişler.Biz inanıyoruz ve kesinlikle başaracağız

ben de başladım dün. ancak yatış saatim geç olduğundan en geç 7-7.30 arası yemiş olacağım süreç boyunca. 59.5 ile başladım. hadi bakalım hepimize kolay gelsin

bugün yürüyüş sonrası 58.4 çıktım ama muhtemelen ter atmanın da etkisidir. dün gün içerisinde içecek olarak 3 litre su, 2 büyük kupa yeşil çay, 1 bardak light süt ve sabah ve akşam ılık suya sirke ekleyip içtim. tatlı krizim için de çekirdekli siyah kuru üzüm yedim. onun dışında öğünlerde ne varsa azar azar yedim. bir de dün 1 saat yürüyüş ve nivea body hareketleri yaptım. umuyorum istediğimiz sonuçları almak için iradeli ve uzun soluklu devam edebiliriz

2 gündür burda kimse yok ama ben devam edeyim :)))
bugün toplam içtiklerim şu saate kadar 3 lt su, 2 büyük kupa yeşil çay, 2 bardak sirkeli ılık su. toplamda yediklerim peynir, yumurta, salatalık, domates, yeşillik, 3 yeşil zeytin, domates soslu yoğurtlu 1 tabak makarna, 1 kase çorba, 1 büyük kase salata. aralarda da 1 portakal, 10 kabuklu badem, 20 kadar çekirdekli siyah kuru üzüm, 4-5 ceviz. 1.5 saat yürüyüş (45'er dk olarak 2 defada) nivea body yapacağım şimdi de. son yemeğim 8'deydi malum 3'den önce yatmıyorum diye ama az önce kuru üzüm yedim çünkü açlığa gelemiyorum illa 2-3 saatte bir yemem gerekli.

Bende b,r zamanlar 63 kiloydum sıkıntıdan habire yiyordum aç olmadığım halde sinirimi yiyerek çıkarıyordum.baktım evdekiler sürekli bana laf atıp duruyolar çok sinirlendim ve sıkı bir rejime başladım en sevdiğim şeylerden mahrum kaldım ben rejimde olduğumhalde gözümün önünde pataes kızartmaları köfteler yediler ağladım zırladım ama diyetimden vazgeçmedim ve 46 kiloya kadar düştüm bu sefer beni kilo almam için doktora götürmeyi bile düşündüler çünkü artıkyediklerimi miğdem kabul etmiyordu.neyse sonra kendime geldim ve standart kilodayım şuan itibariyle 52.5 kiloyum ve sağlıklı yaşam için spora gidiyorum bu arada boyun 1.63

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…