Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

bugün toplamda içtiklerim şu saate kadar 1.5 lt su, 1 büyük kupa yeşil çay, 2 bardak sirkeli ılık su. birazdan yine yeşil çayımı içeceğim, su ısınıyor. yatana kadar içtiğim su yine 3 lt yi bulur. toplam yediklerim domates, salatalık, haşlanmış yumurta, yeşil zeytin, nane, maydonoz, roka, bir bardak çay, 1 dilim uno denge ekmek, 1 tabak kabak yemeği, 1 kase yoğurt, 1 kase çilek, 10 kuru üzüm, 2-3 badem, 2-3 ceviz. sabah 1 saat yürüyüş yaptım, nivea body yapar mıyım bilmiyorum. son yemek 8 de yendi. ilk gün gaza gelip tartıldım ama niyetim 10 günde bir tartılmak. bu durumda 26 nisan'da tartılıp, sonucu paylaşacağım. bugünlük raporum böyle :))

3 gündür çok sessiz burası, neredesiniz hanımlar ? :))
bugün toplamda içtiklerim 2 lt su, şekersiz 1 bardak çay, 2 bardak sirkeli ılık su, 2 büyük kupa yeşil çay (birazdan 1 tane daha içeceğim)
toplamda yediklerim; domates, peynir, salatalık, nane, maydonoz, yeşil zeytin, haşlanmış yumurta, 1 kase çilek, bol yoğurtlu yarım tabaktan biraz fazla kabak yemeği, bol yeşil salata, 3 ceviz, 5 badem, 15-20 kadar çekirdekli siyah kuru üzüm. son yemek az önce yani 7-7.30 arası yendi. sabah 1 saat yürüyüş. dün akşam yapar mıyım bilmiyorum dediğim nivea body hareketlerini yaptım. bu akşam da yapacağım. acıkırsam 1 tane portakal yiyeceğim.

3 gündür çok sessiz burası, neredesiniz hanımlar ? :))

roxanne millet utancından yazamıyor olabilir belki :)
şayet ben 18 den sonra yemeyeceksem ,gün içinde rokayla ,1 dilim ekmekle karnımı doyurmaya çalışmak zoruma gider , keşke ben de azimli olabilsem senin kadar ama zorlanıyorum maalesef. üstelik kilo da veremedim :85:

yok yok ben iyi niyetli düşünüp, yoğun olduklarından yazamadıklarını farzediyorum:))) sanırım kilo veriyorum çünkü ne zaman kilo vermeye başlasam sol gözüm seğirir ve nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama vücudum atar :)) toplam suyum 3 litre oldu, yeşil çayım da 4 kupa. sabaha kadar sunum yetiştirmeye çalıştığımdan gece boyu 3-4 ekstra badem ve 5-6 kuru üzüm ve 1 kase çilek de yedim yaklaşık 2'şer saat arayla.
birazdan da ılık sirkeli suyumu içip, kahvaltı yapacağım. açlık hissetmedim şu 4 gündür, umuyorum böyle gider.

bugün sabah kahvaltısı dışında doğru dürüst bir şey yiyemedim, anca ceviz, badem, kuru üzüm filan. 5 gibi yarım paket eti form. 12 saatim neredeyse aralıksız derslerle geçti, fırsatım olmadı. aslında sağlıksızmış gibi duruyor farkındayım ama yeme isteğim de olmadı, olsa asla tutamazdım zaten kendimi. hala enerjiğim sanırım bu ceviz, kuru üzüm filan böyle yapıyor. tartı günümü cumaya çekmeyi düşünüyorum, heyecan yaptım :))

Selam arkadaşlar bende 4.haftamdayım 7.5 kilo verdim
ilk zamanlar 6dan sonra bişey yemiyordum ilk iki hafta öyle yaptım hiçte zorlanmadım ama birileri bana 6dan sonrada bişeyler atıştırmam gerektiğini söyledi bende öyle yaptım kilo vermem yavaşladı bugünden itibaren yeniden 6dan sonra bişey yemeyeceğim herkes birşey söylüyor ama ben kendimi çözdüm akşamdan sonra yemeyince daha hızlı veriyorum zaten canım bişey istemiyor o saatten sonra
yani bende sizdenim...

hoşgeldin:)) verdiğin kilolar için de tebrik ederim. topik ölü durumda napsak da canlandırsak acep?

Günaydın kızlar bende devam ediyorum akşam 6 dan sonra yemek yememeye,
Metebolizmamın çalışması için meyve yiyorum süt içiyorum.
Şu sıralar kilom duraklama döneminde sanırım.
Sporda yapmaya devam ediyorum. Yılmadan devam kızlar...

Bir ayda 7,5 kilo süperrrrrrr
Spor filanda yaptınmı. Nasıl başardın???

Peki ne yiyerek kilo verdiniz?

Spor yaptınız mı?

Son düzenleme:
sabah klasik kahvaltımı yaptım, yeşil çay, elma çayı, sirkeli su, su yine aynı. kuru üzüm ve badem ikilisi kesinlikle çok dizginliyor beni. ömrümde hiç olmadığım kadar tok hissediyorum gün içerisinde. hala acıkmış değilim ama yemem gerekiyor diye tavuk haşladım, yeşil salatayla ve ayranla birlikte akşam yemeğimi yiyeceğim şimdi.

Kızlar ilk 2 kilo süper gitmişti ama sanırım artık yerleşik kilolara geldim bir haftadır falan fark yok ya benim daha 8-10 kilo vermem lazımmm

Onu hiç yapamıyorum işte canım yoğun çalışıyorum bazen haftasonları cumartesi ve bazen de pazar bile. eve gelişim de geç saatleri buluyo hiç bişey yapmak istemiyorum eve gelince de işte de oturarak çalışınca hiç hareket olmuyo

Arkadaşlar nisanın bitmesine son bir hafta kaldı.
bu son haftada daha bir asılalım mayıs ayına 1 kaç kilo daha az girelim

ben de sizi takip ediyorum ama yazmaya fazla yüzüm yok.bazı zamanlar unutuyorum akşam 6 olayını.ama akşamları genelde müsli ile geçiriyorum.doğadan prebiyotik müsli aldım bi arkadaşın tavsiyesiyle.2 yemek kaşığının üzerine geçecek kadar süt koyuyorum.üstüne 2 bardak su içiyorum sonra sadece su ve bitki çayı içiyorum.çok acıkırsam bi meyve.ama genelde acıkmıyorum.

ama su ve spor yok.zaten bunlar olmadan nasıl kilo verebileceksem?en fazla 1.5 lt su ama spor hiç yok.çalışıyorum öğretmenim.öğleden sonra dersim 3 te bitiyor.sabah 6 da kalkıyorum 6.50 de 2 kızımla çıkıyorum evden.kreşe bakıcıya bırakıyorum.malum 3 e kadar okul.sonra eve geldiğimde temizlik ve yemek yapıyorum.kızlarımı okuldan alıp eve geliyorum.yemek yeniyor bulaşık falan.sonra kızın ödevlerini yaptırma .saat 9.30 da yatıyorlar.koşu bandım var.inanın her akşam hadi 1 saat yürü 22.30 da yat diyorum ama halim kalmıyorki inanın tv seyredemiyorum bile.yürüsem e sonra duşum filan yatmam 23.00 ı buluyor.

kafayı yiyeceğim nasıl spor yapacağım bilmiyorum.akşama bıraksam halim kalmıyor.sabah yapsam 5 te kalkmam lazım ki 30 dk yürürüm sonra duş hazırlan işe git.var mı önerisi olan?

sürekli kendimi yorgun hissediyorum bu da ben de açlık ve bitkinlik yapıyor.

Ben de sadece yediklerimi azaltarak ve hiç spor yapmadan (arada bir hafif pilates dışında) 63 kilodan 51'e indim. (Boyum 1.65)

Bunu ilk tetikleyen bir dönem iştahımın kapanması oldu. Artık depresyon muydu tam olarak bilemiyorum ama stresli bir dönemdeydim ve iştahım kesildi, normalde çok zevk aldığım yemekleri ağzıma süremez oldum. Bazen çay bile midemi bulandırıyordu. Akşamları falan hele bazen sadece salatalık yiyordum. Böylece 6 haftada 8 kilo veriverdim. Sonra iştahım yerine gelince hızlı verdiğim kiloları daha beter almamak için demek ki olay yemede içmede diyerek azmettim ve öğle ve akşam yemeklerini hafiflettim. Biraz daha kilo verdim böylece ama bu daha yavaş oldu tabii.

Sonra asıl olay, istediğiniz kiloya ulaştıktan sonra bu kiloyu korumak. Hadi, diyet bitti, gelsin hamburgerler gitsin börekler olmamalı. Bu yüzden diyet yapmayın derler ya. Hayat tarzı değişikliği bu dedikleri gibi. Eğer canım bir şeyi çok çekerse akşam yerine öğlen yiyorum mesela. Kahvaltıda da ne istersem yiyorum, salam, sucuk, ekmek. Ama akşamları sadece salata veya çorba ya da yağsız et, bol sebze gibi şeyler yiyorum. Sonuç olarak 1.5 yıldır 50 ile 52 kilo arasındayım. Dediğim gibi eğer canım bir şeyi çok çekerse yiyorum, yoksa insanın gözü dönüyor, daha beter oluyor. Bundan önce 63 kiloyken tam 1 sene spora gittim, haftada en az üç kere, 1'er saatten, sadece 2 kilo verebildim koskoca 1 yıl içinde. Bence sporun kilo vermede hiçbir faydası yok, yani ben görmedim şahsen. Sıkılaştırır, dinç tutar vs. orasını bilemem. Pilates'i de sırt ağrılarımı azaltsın, uyumamda yardımcı olsun diye yapıyorum. Herkese zayıflamada iyi şanslar!

merhaba arkadaşlar.bende 3 aydır yediklerimi dikkat ederek kalori hesabı yaparak 8 kilo verebilmeyi başardım.:118:masabaşı çalışıyorum sabah 8 den akşam 7 ye kadar.akşama kadar sadece 30 m lik tuvalete gidip geliyorum.hareketsizim.yalnız geçtiğimiz haftanın 4 günü günlük 2 saat yürüdüm.kalorimide 850 ila 1000 kalori arasında tuttum.fakat 1 haftada sadece 700 gr. verebildim.:26:ben şunu anladım akşam yemeklerini saat 8 veya 8,5 arasında yediğim için yediklerim erimiyor ve ben akşam yemekleri yüzünden kilo alıyorum.akşam yemedimmi çok güzel kilo verebiliyorum.bundan sonra akşam yemeği asla yemeyeceğim .sadece yaptığım yemekten 1 kaşık tadına bakacağım o kadarcık.yoksa gitmeyecek bu kilolar.daha verilecek çok kilom var.
herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…