3 gündür çok sessiz burası, neredesiniz hanımlar ? :))
yok yok ben iyi niyetli düşünüp, yoğun olduklarından yazamadıklarını farzediyorum:))) sanırım kilo veriyorum çünkü ne zaman kilo vermeye başlasam sol gözüm seğirir ve nasıl tarif edeyim bilmiyorum ama vücudum atar :)) toplam suyum 3 litre oldu, yeşil çayım da 4 kupa. sabaha kadar sunum yetiştirmeye çalıştığımdan gece boyu 3-4 ekstra badem ve 5-6 kuru üzüm ve 1 kase çilek de yedim yaklaşık 2'şer saat arayla.roxanne millet utancından yazamıyor olabilir belki :)
şayet ben 18 den sonra yemeyeceksem ,gün içinde rokayla ,1 dilim ekmekle karnımı doyurmaya çalışmak zoruma gider , keşke ben de azimli olabilsem senin kadar ama zorlanıyorum maalesef. üstelik kilo da veremedim:85:
Selam arkadaşlar bende 4.haftamdayım 7.5 kilo verdim
ilk zamanlar 6dan sonra bişey yemiyordum ilk iki hafta öyle yaptım hiçte zorlanmadım ama birileri bana 6dan sonrada bişeyler atıştırmam gerektiğini söyledi bende öyle yaptım kilo vermem yavaşladı bugünden itibaren yeniden 6dan sonra bişey yemeyeceğim herkes birşey söylüyor ama ben kendimi çözdüm akşamdan sonra yemeyince daha hızlı veriyorum zaten canım bişey istemiyor o saatten sonra
yani bende sizdenim...
Selam arkadaşlar bende 4.haftamdayım 7.5 kilo verdim
ilk zamanlar 6dan sonra bişey yemiyordum ilk iki hafta öyle yaptım hiçte zorlanmadım ama birileri bana 6dan sonrada bişeyler atıştırmam gerektiğini söyledi bende öyle yaptım kilo vermem yavaşladı bugünden itibaren yeniden 6dan sonra bişey yemeyeceğim herkes birşey söylüyor ama ben kendimi çözdüm akşamdan sonra yemeyince daha hızlı veriyorum zaten canım bişey istemiyor o saatten sonra
yani bende sizdenim...
Bende b,r zamanlar 63 kiloydum sıkıntıdan habire yiyordum aç olmadığım halde sinirimi yiyerek çıkarıyordum.baktım evdekiler sürekli bana laf atıp duruyolar çok sinirlendim ve sıkı bir rejime başladım en sevdiğim şeylerden mahrum kaldım ben rejimde olduğumhalde gözümün önünde pataes kızartmaları köfteler yediler ağladım zırladım ama diyetimden vazgeçmedim ve 46 kiloya kadar düştüm bu sefer beni kilo almam için doktora götürmeyi bile düşündüler çünkü artıkyediklerimi miğdem kabul etmiyordu.neyse sonra kendime geldim ve standart kilodayım şuan itibariyle 52.5 kiloyum ve sağlıklı yaşam için spora gidiyorum bu arada boyun 1.63
Bir ayda 7,5 kilo süperrrrrrr
Spor filanda yaptınmı. Nasıl başardın???
hoşgeldin:)) verdiğin kilolar için de tebrik ederim. topik ölü durumda napsak da canlandırsak acep?
Kızlar ilk 2 kilo süper gitmişti ama sanırım artık yerleşik kilolara geldim bir haftadır falan fark yok ya benim daha 8-10 kilo vermem lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?