Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

ya off bildiğiniz cozuttum ben dün aksam costum anacım yaa.. diyet psikolojisi bitircek beni kendimle inatlasıorum sanki her azıma zararlı bişi attıgımda iradem tühh derken seytan oooh dio bana sanki ..hamburger ayran yaptım dün aksam ama mayonez light tı valla:)yemin edicem sonunda o olcak off..

canım bazen hepımız o psıkolojıye gırıyoruz malesef olsun ama sen sakın aksam bozdum aman deyıp pes etme
dun aksam onları yedıysen bugun cok daha dıkkatlı beslen , 10 dakıka bıle olsa spor yap tatlım yedıgın
hamburger bıran evvel cıksın vucudundan .bak bende kendımle savasıyorum dayan mıne az daha sabret
mıne dıyorum ama dun gece saat 9 da 2 kasık supangle yedımm pısman oldum ama yedım napıyım
daha yenı basladım yavas yavas onlardanda vazgecıcem fıstık gıbı kız olucam ben kendıme ınanıyorum sen de ınan tatlım

bugünde farklı deilim dünki hamburger kanımda dolasıo tıkınmak istiorum resmen:)ele geçirdi bu meret beni iştahım cok acık çok.. dün gayet ii basladım sabah kahvaltımı ara öğünümü öğlen yemegimi yedim ewe geldim yemek yok hadi hazır bişiler derken evde kendim hazır hamburger köfte ile ıvır zıvır ne varsa doldurdum ekmeğe bi bana bi kocişe bide baktım önümdeki tabak boş naptım ben demeye kalmadı kendimi yeşil çay içerken buldum günah cıkarıcam yasabah bide tartıldım 70 ten 71 e doru bir ilerleme yıkıldım bugünde işe geldim otelde bi org. var kurabiyeler bana bakıo ben onlara mandalina kemiriorum yok kuru kayısı kesmedi du bakalım yarın 72 ile kalkmassam ii

canım bence o kurabıylerden cok gec olmadan bıtanecık tadına bak cunku beynın suan senı ona ıtıyor
eger ondan yemezsen buyuk ıhtımalle aksama aynı sekılde baska bır patlama yasıycaksın ondan yememelıyım
bunda yemıyım dıye yasaklar koyarsan vucudun senı yanlıs yollara goturur ben mesela dun aksam 2 kasık supangle yemesem emınımkı yatmadan once gıdıp hepsını mıdeye ındırıcektım vucudunu tanı özgecım neyı nezaman ıstemesı onemlı ama mıktarı daha onemlı 1 tane tadına bak hımm kurabıyede yedım mandalınada yedım de kendıne ondan sonra boyle cok arzulamıycaksındır

doru sölüosun aslında böle tuttukca bıraktıgında 1 tane ile kurtulamıosun 1 alana 1 hatta 2 bedava gibi saldırıosun halbuki okadar tutmadan 1 tane alıp yemek cok daha mantıklı..cok hırslanıorum ben kilo wericem die sorada öle bir zaman oluoki isterse bi anda 5 kilo alıym gözüm kararıo ama basarıcaz 50 li kilolar hayal değil biliorum 59 olsun bizim olsun 16 kilo wermişim 10 kilomu veremicem dimi ama:124:

ben 23 yaşındayım 54 kiloyum şu an. ben de pazartesi başladım işte 18.00 olayına. ama bugün annemin günü vardı pastalar börekler zıvanadan çıktım yani tabiiki 18.00 de bitirdim. 17.50 de bitti yeme işlemi

günaydın kızlar artık ben akşam yemegimi 5 de yemeye karar verdim bir arkadaşım böyle daha güzel kilo vermiş ben bu hafta deniyorum zaten köyde 2 kilo alıp geldim bu gün benim için yeni bir gün

günaydın kızlar artık ben akşam yemegimi 5 de yemeye karar verdim bir arkadaşım böyle daha güzel kilo vermiş ben bu hafta deniyorum zaten köyde 2 kilo alıp geldim bu gün benim için yeni bir gün

5 çok erken değilmi cnm ya..ben iki gündür en son 6-6:30 arası yiyorum sandviç oluyor oda genelde boyutu cok abartmadan tam bugday ekmeğiyle yapılmış yanında ayran gayet güzel tutyor acıkmıyorsun ve dün aksam arkadasımın kınası vardı millet hapur hupur götürürken ben minik bir irade göstererk bir lokma bile yemedimyeseydimde aclıktan değil göz açlığından yerdim ama zafer bnm oldu

merhaba kızlar :) ben de bu yöntemle zayıflamıştım önceden ama ilaç içmeye başlayınca geri aldım hep ve metabolizmam, hormonlarım alt üst oldu. sonra midemde bir takım problemler çıktı ve akşamları çok yemediğim halde kestiğim zaman tamamen midem iyileşti. şimdi geçtiğimiz hafta vizeler vardı ondan önceki 3 hafta da hep çalıştım gece yarılarına kadar düzenim bozuldu bayağı. şimdi tekrar başlayacağım çünkü yine midem ağrımaya başladı
18 kasımda başladım. o gün sınavım geç bittiği için yemek saatim 7ye sarktı sonra sadece saat 8 buçukta bir tane minik çikolata yedim sonra hiçbir şey yok
19 kasım günü yani dün yemekte balık yemiştik sonradan çok acıktım gece 11 gibi kendime muzlu süt yaptım:) başka bir şey yok

bugün sabahtan itibaren yazıyorum
20 Kasım: sabah 7de yarım dilim kepekli ekmeğe tost, sonra 11 buçukta bir tabak bal kabağı püresi (kalorili bir şey değil çok hafif ve ekstra şeker yok içinde) şimdi canım çok cips istiyor aslında :) sonra yerim yersem de ama gündüz tabii ki

unutmadan yazayım, 18 kasım sabahı 73.4'tü kilom. boyum 1.78. yalnız bizim tartı 1,5 kilo fazla tartıyor spor salonunda tartılınca öğrendim oradaki doğruymuş diyetisyenlerin kullandığı yağ ölçen tipten bir şey. yani normalde 72 kiloyum ama ben evdeki tartıyı baz alıyorum sadece soranlara 1,5 kilo az söylüyorum sorduklarında

Aranıza tekradan geldim.. Puanlama sistemini deneyeyim dedim ,sütüm azaldı bıraktım..İki haftadır maşallah gece yemeye başladım..64.700 den 65.500 e çıktım..Sonra 64.900 oldum ve en son 65.300 ile yola devam ediyorum..Bugün biraz geç kaldık yemeye saat 19.00 da yedik..Bakalım yine yavaş yavaş kilolar gidecek inşallah..

şimdilik 73.1'im. hedefim yılbaşına kadar 70-71 arası olmak :) bugün dördüncü günüm

3 kg miii tebrikler!!!!!!

ben akşamları banyodan önce tartılırım hep genelde 74.2 çıkarım geçtiğimiz hafta perşembeden beri akşam yemiyorum bugün 73.3 çıktım banyodan önce. bakalım yarın sabah kaç olacağım:)

çok sevindim canım hepberaber zayıflarız inşallah.şimdi kaç kg sun peki

bende dünden beri akşam 5 ten sonra yemek yememeye çalışıyorum
umarım irademe sahip olurum
sabah hafif kalkmak süper bişeymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…