ya off bildiğiniz cozuttum ben dün aksam costum anacım yaa.. diyet psikolojisi bitircek beni kendimle inatlasıorum sanki her azıma zararlı bişi attıgımda iradem tühh derken seytan oooh dio bana sanki ..hamburger ayran yaptım dün aksam ama mayonez light tı valla:)yemin edicem sonunda o olcak off..
canım bazen hepımız o psıkolojıye gırıyoruz malesef olsun ama sen sakın aksam bozdum aman deyıp pes etme
dun aksam onları yedıysen bugun cok daha dıkkatlı beslen , 10 dakıka bıle olsa spor yap tatlım yedıgın
hamburger bıran evvel cıksın vucudundan .bak bende kendımle savasıyorum dayan mıne az daha sabret
mıne dıyorum ama dun gece saat 9 da 2 kasık supangle yedımm pısman oldum ama yedım napıyım
daha yenı basladım yavas yavas onlardanda vazgecıcem fıstık gıbı kız olucam ben kendıme ınanıyorum sen de ınan tatlım
bugünde farklı deilim dünki hamburger kanımda dolasıo tıkınmak istiorum resmen:)ele geçirdi bu meret beniiştahım cok acık çok.. dün gayet ii basladım sabah kahvaltımı ara öğünümü öğlen yemegimi yedim ewe geldim yemek yok hadi hazır bişiler derken evde kendim hazır hamburger köfte ile ıvır zıvır ne varsa doldurdum ekmeğe bi bana bi kocişe bide baktım önümdeki tabak boş naptım ben demeye kalmadı kendimi yeşil çay içerken buldum günah cıkarıcam ya sabah bide tartıldım 70 ten 71 e doru bir ilerleme yıkıldım bugünde işe geldim otelde bi org. var kurabiyeler bana bakıo ben onlara mandalina kemiriorum yok kuru kayısı kesmedi du bakalım yarın 72 ile kalkmassam ii
canım bence o kurabıylerden cok gec olmadan bıtanecık tadına bak cunku beynın suan senı ona ıtıyor
eger ondan yemezsen buyuk ıhtımalle aksama aynı sekılde baska bır patlama yasıycaksın ondan yememelıyım
bunda yemıyım dıye yasaklar koyarsan vucudun senı yanlıs yollara goturur ben mesela dun aksam 2 kasık supangle yemesem emınımkı yatmadan once gıdıp hepsını mıdeye ındırıcektım vucudunu tanı özgecım neyı nezaman ıstemesı onemlı ama mıktarı daha onemlı 1 tane tadına bak hımm kurabıyede yedım mandalınada yedım de kendıne ondan sonra boyle cok arzulamıycaksındır
dogru soyluyorsun canım aksamları cok hafıf gecırmeye calıstıgım ıcın
cok muthıs kılo vermıstım ama aksamları bır elma yıyen mınnoş sonradan corba yemek salata
bıle yese yınede kılo alır. bu sefer daha mantıklı bır sekılde yapıcam vucudumu o psıkolojıye sokmadan
zayıflıycam ınsallah sen kac yasındasın kac kılosun canım sende yenımı basladın bu aksam ,
6 dan sonra yememe olayına
günaydın kızlar artık ben akşam yemegimi 5 de yemeye karar verdim bir arkadaşım böyle daha güzel kilo vermiş ben bu hafta deniyorum zaten köyde 2 kilo alıp geldim bu gün benim için yeni bir gün
3 kg vermişimm :)))))))))
Bravoo..Seni kutluyorum..Ben şu sıralar iyice bozdum kendimi( 14:
Bravoo..Seni kutluyorum..Ben şu sıralar iyice bozdum kendimi( 14:
1haftadamıı:26:
Tebriklerrr
3 kg miii tebrikler!!!!!!
Ben akşamları banyodan önce tartılırım hep genelde 74.2 çıkarım geçtiğimiz hafta perşembeden beri akşam yemiyorum bugün 73.3 çıktım banyodan önce. Bakalım yarın sabah kaç olacağım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?