sevgili bişeydicem ,ben bugün okulda nöbetçiydim ve çok yoruldum,biraz önce ilaç içtim başağrım için ve o da içimi bulandırdı 3 grisini yedim suçluluk hissediyorum.
ama bugün yediklerimi özetliyeyim :
sabah:
iki yumurta haşlama
bir avuç beyaz peynir
domates
5 zeytin
13:00 4 kaşık etli sebze
3 kaşık pilavdan az
2 kaşık yoğurt
akşam
bi hamburger(üzgünüm erkek arkadaşım zorlad)
ama 17:50de ağzıma son lokmamı aldım ve bitti
ama demin grsinileri götürdüm.
birbirimize destek olalım ben sürekli milletin başaramaz tavrından sıkıldım ve ben de kendime 6 ay süre verdim.inşallah başaracağız
sabah kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği, 1yumurta, ufak bir dilim peynir, tek şekerli duble çay
öğlen
sebze yemeği 3kaşık pilav
ara 1 dilim kek (tatlıya dayanamıyorum)
akşam
çorba, sebze yemeği ve 2 klaşık pilav
şimdi 30 dk egzersi yapacağım
egzersizden sonrada şekersiz 2 bardak çay içerim .
sevgili cici ,istikrarlı olabilmek çok önemli, ben çok kez 5 ya da 8 kilo verince kendimi kandırdım ve yemeye başladımselam arkadaşlar,
şimdi spordan geliyorum ve çok yorgunum..
6 dan sonra yemek yememek gerçekten işe yarıyor, bunu uygulamak önemli. Benim işim gereği bazen 18:30 da yemek durumunda kalabiliyorum, umarım yarım saatten dolayı hata yapmıyorumdur
Bugün yediklerim;
13:00 a kadar sadece su. 1 lt.
13:00 da sebzeli çorba - Etli sebzeli türlü ( İtiraf ediyorum başemal sosta vardı :18: )
16:00 yaklaşık 10 tane beyaz leblebi
18:30 da Bir tabak ıspanak. ( torpilli :) )
sonra spor..
az öncede yalnızca 1 elma yedim..
ve günü kapattım.
sevgili cici ,istikrarlı olabilmek çok önemli, ben çok kez 5 ya da 8 kilo verince kendimi kandırdım ve yemeye başladım
anlatsam roman olur
ben de yeni baş koydum bu yola bir şey sorabilir myiim sporu salonda mı yapıyorsun? ben spor salonuna gidemiyorum işten geldim yemek falan derken leslie ile yürüyüş onu yapıyorum iki gündür bir de voit nordic walker almak istiyorum senin fikrin önemli spor yapan biri olarak
var... tarçınlı süt... birkaç gün önce keşfettim,kesinlikle işe yarıyorslm arkadaşlar.kriz zamanları ne yapıyorsunuz.gün içerisinde herşey çok güzel ve ölçülü gidiyor.akşam çok aç oluyorum.yemek yedikten sonra yememiş gibiyim.tatlı krizi falan tutuyor.nasıl aşıyorsunuz bunları.heleki uyuyup uyandığımda deli gibi yemeklere saldırıyorum.yok mu bunların çözümü
bende saat 17:30 dan snr süt meyve dahil hiçbişi yemiorm zor oluor ama oluor işte :)
bi de üstüne gündüz kuş kadar yiyorum üstlik :)
hftada bi gün iizn yapıorm ondada öglen ne istersem yiyorum 2 gibi bi daha hiçbişi yemiorm.
keske bunu hep sürdürebilsme kilo verince gündüz istedgimi yiyp abartmadan aksm yememeye razym
bi de acıkınca kenidinizi aman yarın sabh yerim die kandırın ben hep öle kandırıorm ama ertesi gün yinede yemiorm
Merhaba Arkadaşlar;
Bende aranıza katılmaya karar verdim.
Medyadan tanıdığınız neredeyse tüm diyetisyenlere gittim, yığınca para döktüm. Anladığım tek şey, herşey insanın kendi iradesinde. En azından benim için listeler vs, tam tersi etki yaratıyor. Bizzat tanıdığım bir kişi 4 ayda sadece akşamları yemeyerek 25 kilo verdi. Kahvaltılarında kaşık kaşık nutella yediğine şahit oldum. Ama 18:00'dan sonra hiçbirşey yemedi.
Umarım bizde başarırız.
Ben bu akşamdan itibaren başlıyorum.
Hepimize kolay gelsin,
Topiği boş bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
ınsanın başaramayacağı hiçbirşey yok.
ben de geldim ben dee..58 kiloyum hedefim 52 şimdilik.hadi bakalım yapabilecek miyim.ama birkaç gün kendime izin veriyorum annemler burda çünkü onlar varken pek diyet yapamam.ama olacak olacak bu iş.ama ne kadar da kilo versem oğullarımdan kalma buruşuk karnım düzelmez.bi cesaret bulup onu da gerdirebilsem.Allaaah değmeyin keyfime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?