- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
çok sevindim canım hepberaber zayıflarız inşallah.şimdi kaç kg sun peki
şu an tam 73 kiloyum sabah tartıldım. ama bizim tartı 1.5 kilo fazla tartıyor yani 71.5 diyebiliriz :)
yani kızlar sonuç olarak bir haftada akşamları yemeyerek tam 700 gr verdim :)
diyete başladığım zamanlarda yeme içmeme çok dikkat eden biriydim. ancak iki sene önce tekrar anne olmaya karar verdim. ilk çocuğumda tedaviyle olmuştu. her ay adet dönemim yaklaştığında acaba hamilemiyim diye düşünmekten kendimi kötü hissetmeye başladım ve her fırsatta dolabın kapağını açtım. bir de baktım ki 75 kiloyum. ben artık her ay düşünmekten sıkıldım. belki de stresten olacak çocuğada engel oluyorum. bunun böyle devam etmeyeceğine karar verdim. ve şimdi aranızdayım. çok şükür bir çocuğum var ve ben onun için kendime iyi bakmalı sağlıklı yaşamalıyım. bu forumun beni rahatlatacağını düşünüyom ki bunları yazarken dahi rahatladığımı hissediyorum. sevgiyle kalın.
ben de hep buraya yazınca rahatlıyorum. annem benim 73 kilo olduğumu duysa çıldırır :) allahtan çok göstermiyorum boydan dolayı. vücut akşam 7-8den sonra sindirim yapamıyor ne yersek onunla yatıyoruz. o yüzden bir günü en geç saat 7de kapatmamız lazım. spor, dengeli beslenme ve bol su ile halledebiliriz diye düşünüyorum.
bende bugün başladım artık saat 18.00 dan sonra hiçbişey yemıcem.gerçi akupunktr tedaviside görüyorum.bununda yardımı cok olucak inşallah. 65 kıloya dusene kadar dewam boyum 1.72 kılo 80 :/ doktorum 65 den asagıya dusmemem gerektıgını soyledı 15 kılo vermem lazım 5 ay kadar bi süre var önümde çünkü nişanlanıcam :) istediğim elbiseyi mukemmel bi fizikle tasımak ıstıyorum offff inş. başarırım :) dua edin arkadaslar
bende bugün başladım artık saat 18.00 dan sonra hiçbişey yemıcem.gerçi akupunktr tedaviside görüyorum.bununda yardımı cok olucak inşallah. 65 kıloya dusene kadar dewam boyum 1.72 kılo 80 :/ doktorum 65 den asagıya dusmemem gerektıgını soyledı 15 kılo vermem lazım 5 ay kadar bi süre var önümde çünkü nişanlanıcam :) istediğim elbiseyi mukemmel bi fizikle tasımak ıstıyorum offff inş. başarırım :) dua edin arkadaslar
evet kızlar bizim için klasik bir başlangıç olan pazartesi diyetlerini sabote edelim bugün her şeyden azar azar yiyelim ve 18 den sonra suyla hayatımızı renklendirelim.buarada bazı yasaklarım var kendime koyduğum.dediğim gibi ben öğretmenim ve çay kahvelerimi azaltıyorum ve çocuklardan gelen aburcuburlara hayır diyorum.ve protein ağırlıklı besleneceğim.bi ara diyetisyene gitmiştimhem de çok para döktüm o bana sporcu kadar hızlı çalışan bir metobolizman var demişti.kızlar yediklerimizle de birbirimize destek olalım
sevgiler paylaşımlarınız için
selam arkadaslar
bende bır aralar burdaydım ama ıs yogunlugundan ne dıyet ne zayıflama hıc bırını yapamadım ama sımdı marta kadar en az 10 kılo vermem lazım bebek yapıcamama en mantıklı ve saglıklı zayıflamak ıcın en guzel dıyet bu bence ben ınandım ve basarıcam ınssss :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?