Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

çok sevindim canım hepberaber zayıflarız inşallah.şimdi kaç kg sun peki

şu an tam 73 kiloyum sabah tartıldım. ama bizim tartı 1.5 kilo fazla tartıyor yani 71.5 diyebiliriz :)

yani kızlar sonuç olarak bir haftada akşamları yemeyerek tam 700 gr verdim :)

merhaba bende artık aksamları 18 den sonra bısı yemıyorum sadece aksam yatmadan önce süt ıcıyorum abur cuburuda bıraktım
saglıklı beslenmeye ve duzenlı yemeye 3günden berı gayret gösterıyorum veeeee sonuc tam 3 gunde 1 kılo verdm

yasaklarım:
beyaz ekmek
makarna
pılav

Hepinize merhabaaaa ((

Bende yaklaşık 1,5 haftadır akşam 6 dan sonra yediklerime çok dikkat ediyorum ve sadece çay içiyorum ya da meyve yiyorum günde 2 lt su da içiyorum hatta pilates yapmaya başladım amaaa malesef büyük bir değişiklik olmadı neyi yanlış yapıyorum bilmiyorum!

18 yaşındayım boyum 1,66 kilom 50 banyodan önce tartılınca 49 normalde 50 nasıl birşey anlamadım 47 e düşmek istiyorum ama başaramıyorum yardım edin farklı bir diyet mi uygulasam ? ((

165cm boy 75kg olan anneyim. 5 yaşında oğlum var. evlenmeden önce 50kg. idim. doğumdan sonra kilo aldım ara sıra diyet yaparak 5kg. verdim ve her defasında iki üç ay içinde geri aldım. şimdi aranıza katılarak iradeli bir şekilde zayıflamak istiyorum. çünkü grup içerisinde olursam daha azimli olacağıma inanıyorum. benide aranıza alır mısınız.

diyete başladığım zamanlarda yeme içmeme çok dikkat eden biriydim. ancak iki sene önce tekrar anne olmaya karar verdim. ilk çocuğumda tedaviyle olmuştu. her ay adet dönemim yaklaştığında acaba hamilemiyim diye düşünmekten kendimi kötü hissetmeye başladım ve her fırsatta dolabın kapağını açtım. bir de baktım ki 75 kiloyum. ben artık her ay düşünmekten sıkıldım. belki de stresten olacak çocuğada engel oluyorum. bunun böyle devam etmeyeceğine karar verdim. ve şimdi aranızdayım. çok şükür bir çocuğum var ve ben onun için kendime iyi bakmalı sağlıklı yaşamalıyım. bu forumun beni rahatlatacağını düşünüyom ki bunları yazarken dahi rahatladığımı hissediyorum. sevgiyle kalın.

kızlar bu 2 haftadır evimde inşaat var bir türlü kendimi ayarlayamadım bide odadan çıkamadım heryer toz toprak diye hareketsiz kalınca kilo aldım yemeklerimide inşaatçıların gitmesini beklerken geç yedim sonuç berbat neyseki bugün bitti

ben de hep buraya yazınca rahatlıyorum. annem benim 73 kilo olduğumu duysa çıldırır :) allahtan çok göstermiyorum boydan dolayı. vücut akşam 7-8den sonra sindirim yapamıyor ne yersek onunla yatıyoruz. o yüzden bir günü en geç saat 7de kapatmamız lazım. spor, dengeli beslenme ve bol su ile halledebiliriz diye düşünüyorum.

bugün 3, günüm gayet iyiy gidiyorum....

şöle 1-2 ay devam ettirebilirsem süper olur diye düşünüyorum..
akşam 18:00 den sonra bişii yemeyerek mide müthiş rahatlıyor

Uzun zamandır kilo vermem lazım diyip duruyordum ama hiç diyet yapacak moda girememiştim.Bıkmışım diyetlerden dönem dönem hep yapmak zorunda kaldım çünkü.Geçen pazartesi hadi biraz dikkat dedim sabah kahvaltı galete öğlen okula yşne kahvaltılık galete götürdüm (öğretmenimde) .Akşamda az yemek yine galete 18:00 den sonra yemedim su içmedim fazla 5 gün yaptım 1.5 kg gitti.Hafta sonundan bu yana yapmıyorum ama çokta abarmıyorum 1 kg daha gitti.Bu hafta dah adikkatli olacağım su içeceğim bakalım ne olacak bu arada ben kalsiyum c de kullanıyorum faydası olmuştur sanırım.İnşallah verebiliriz olacak gibi geldi.Birde düşünce gücü ile zayıflama diye bir kitap okudum bütün kitabın verdiği ana düşünce kendinizi sürekli zayıf hayal edin olumsuz düşünmeyeceğim diye zorlamayın kendinizi çünkü bu daha çok düşünmenize sebep olur diyor ve ben hakketen kendimi zayıf düşünmeyi başardım bu arada 73.9 la başladım 71.1 im şimdi ama benim tartıda 1.3 kg fazlası var ama ben tartının dedidiğini kabul ediyorum.Hedef belirlemedim olduğu kadar diyorum kasmadan inşallah

merhaba sevgili arkadaşlar ben de çok kereler başarılı diyetler yapıp bir iki kilo verdikten sonra kendini kandıran biri olarak sizinle birlikte 18:00 sonrası yemek yememye karar verdimiradem çok zayıf ama bu sefer kararlıyım yarın itibariyle burada sizlerinde desteğiyle zayıflmak istiyorum.ben 26 yaşındayım 168 boyundayım ve 85 kiloyum.aslında beni buna iten geçenlerde öğrencilerimin benim kilomu tartışıyor olmaları.sonunda lise öğrencileri ve merak içindeler.aslında şişman değilde iri görünüyorum ama artık yeter birbirimize destek olursak her türlü zorluğu aşabilirz. ilginiz için teşekkür ederim.

Selamlar herkese :)
Ben de bu yöntemle 1.5 ayda 4 kilo verdim. Akşam 18:00 değil de en geç 19:00 dan sonra hiçbir şey yemiyorum. Belki biraz meyve veya birkaç form bisküvi yiyorum.
Çayı bile çok sevmeme rağmen şeker tüketmeyeyim diye azalttım. Şekeri de azalttım. Ekmek hiç yemiyorum. Onun yerine etimek yiyorum o da akşam yemeğinde belki 1 tane.
Onun dışında sanırım her şeyi yiyorum gün içinde abartmamak kaydıyla pasta, hamburger bile yiyorum ekstra bir durum olursa.
Böyle sağlıklı kilo verdiğimi düşünüyorum ve işin güzel tarafı herkes de bunun farkında ve acayip zayıflamışsın diyorlar çok hoşuma gidiyor :)
Kızlar sağlıklı kilomuza inmekten vazgeçmeyelim. Bazı geceler karnınız guruldayarak uyusanız da olsun giydiğiniz kıyafetler size bol geldikçe, beden küçüldükçe yaşayacağınız mutluluğu hayal edin :)

evet kızlar bizim için klasik bir başlangıç olan pazartesi diyetlerini sabote edelim bugün her şeyden azar azar yiyelim ve 18 den sonra suyla hayatımızı renklendirelim.buarada bazı yasaklarım var kendime koyduğum.dediğim gibi ben öğretmenim ve çay kahvelerimi azaltıyorum ve çocuklardan gelen aburcuburlara hayır diyorum.ve protein ağırlıklı besleneceğim.bi ara diyetisyene gitmiştimhem de çok para döktüm o bana sporcu kadar hızlı çalışan bir metobolizman var demişti.kızlar yediklerimizle de birbirimize destek olalım
sevgiler paylaşımlarınız için

selam arkadaslar
bende bır aralar burdaydım ama ıs yogunlugundan ne dıyet ne zayıflama hıc bırını yapamadım ama sımdı marta kadar en az 10 kılo vermem lazım bebek yapıcam ama en mantıklı ve saglıklı zayıflamak ıcın en guzel dıyet bu bence ben ınandım ve basarıcam ınssss :))

bende bugün başladım artık saat 18.00 dan sonra hiçbişey yemıcem.gerçi akupunktr tedaviside görüyorum.bununda yardımı cok olucak inşallah. 65 kıloya dusene kadar dewam boyum 1.72 kılo 80 :/ doktorum 65 den asagıya dusmemem gerektıgını soyledı 15 kılo vermem lazım 5 ay kadar bi süre var önümde çünkü nişanlanıcam :) istediğim elbiseyi mukemmel bi fizikle tasımak ıstıyorum offff inş. başarırım :) dua edin arkadaslar

basarırsın cnm ıstedıkten sonra neden olmasın :)

bende bu gün rejime başladım benimde 5 ay içinde 20 kilo vermem gerek inşallah başarırız

katılıyorum hergün birbirimize rapor verelim böylece diyetimizde daha azimli oluruz

inşallah birazda egzersiz yapabilirsen rahatlıkla verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…