Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

bişey sorcam ben özellikle kilo veren arkadaşlar gündüz istediğinizi yediniz mi yoksa gündüzleride diyet mi uyguladınız
ben ekmek yemiorum zaten yersem de tam buğday yada çavdar yiyorum ki o da abartmıorum bnm tek derdim makarna bi tek onu kesemiorum
misal sabah gayet makul bi kahvaltı ettim az evvelde tepeleme dolusu slçalı makarna yedim evet bugünkü yemek olyı bitmiş oldu bu saatten sora 6ya kadar acıkmam zaten de şimdi ben bu şekilde de kilo verirmiyim akşam yemeden yoksa olduğum yerde mi sayarım? c.tesi günü de yarım tencere mkarna yedim tek başıma yaaaaaaa :26:
gündüz ne istersen ye derseniz stres yapmayı kesicem ama ille gündüz de diyet yap beyazı çıkar hayatında derseniz o zaman makarnaya veda etmek zorunda kalcam gerçi ara da bi yerim yine

74ten 69a indim. 2011 yılının mart ayında 76-77 kiloydum. yavaş yavaş gidiyor, akşam yemeyin çok faydasını görürsünüz ama gündüz de dikkat edin :)

bende aqkşam yemeğini hayatımdan çıkararak 2 hamileliğn sorasında kşlolarımı verdim ama ben akşam hiç bişi yemiyom gündüz bazı şeyleri kaçırabiliyom ama 90 kilodan 57 ye düştükten sonra esnettim başlarda çok katıydım

74ten 69a indim. 2011 yılının mart ayında 76-77 kiloydum. yavaş yavaş gidiyor, akşam yemeyin çok faydasını görürsünüz ama gündüz de dikkat edin :)

Bencede aksam 6 dan sonra yememenin cok faydasi oluyor bende 2 gundur yemiyorum bir kilo gitti:) benim boyum 162 eski kilom 55 idi ama 54 olmusm tam gaz devam edicem, ama benim sorunum spor yapmamam hic sevmiyorum useniyorum (

maşşallah 33 kilo vermişsiniz ne hoş

Bencede aksam 6 dan sonra yememenin cok faydasi oluyor bende 2 gundur yemiyorum bir kilo gitti:) benim boyum 162 eski kilom 55 idi ama 54 olmusm tam gaz devam edicem, ama benim sorunum spor yapmamam hic sevmiyorum useniyorum (

ben de eski vücut oranıma göre toplam 14 cm. incelmişim 18 günde

Ne mutlu size ya Ben yapamiyorum verecegim üc kilocuk ama saat 17 den sonra cay saati yanina da hep birsey indiriyorlar tutamiyorum kendimi 5 sene önce tam 20 kilo verdim ama artik tutamiyorum kendimi Darisi basima...

inş darısı sana olsun 8 ocakta göğüs:120 cm. bel: 110 cm. ve kalça:123 cm. di şimdi göğüs :113 cm. bel:108 cm. ve kalça:117 cm. 98 kiloydum şimdi 94

Gayet iyi valla, benimde tek yaptigim 6dan sonra sari leblebi yemek oluyo iki gundur faydasini baya goruyorum tavsiye ederim, basarinin devamini dilerim

gerçekten saat 18.00 dan sonra yememek işe yarıyor bi çok diyeti bile gölgede bırakıyor..ağzını tutan bence kazanır:)

Bu yontemi ben cocukken babamin yaptigini gorurdum..

senede 1 yada 2 ay aksamlari sadece adacayi icerdi.

su anda babam 63 yasinda ve hala benim cocuklugumda bildigim kilosunda , ne gobek, ne birsey..

bende ilk cocugumdan sonra babamin yolundan gitmeye basladim. Yaklasik 13 yildir da aksam yemekleri benim hayatimda yoktur.

cok nadiren disari da yiyorsak, yada bir yerlere davetliysek o sekilde yerim, o da yine dikkat ederek.

evlenmeden once 63 kiloydum, su anda 60 kilodan sasmiyorum.. boyum 1.74 bu arada.

gun icinde en agir ogun kahvaltidir benim icin, ne istiyorsam , ne kadar istiyorsam yerim.. oglen genellikle corba yada sulu tekcesit bir sebze yemegi yerim ama hic bir zaman masada iki cesit yemek olmaz.. sonrasinda bol su belki meyve aksam 5'e kadar..

hikayenin tamami bu diyebilirim, aksamlari esimle ictigimiz cay disinda .

kilo verdiginiz halde ,kilolar gidip, geliyorsa, sabitliyemiyorsaniz,aksam yemegidir suclusu, ben bu yontemi herkese tavsiye ediyorum sanirim

buraya yazan ve gayret edenlerin postlarini okumaya calistim, devam edin, izlediginiz yol gercekten cok isinize yarayacak hanimlar..

Selam kızlar,

Ben de size katılıyorum. Kaç zamandandır akşam 6dan sonra yemek yemeyerek ve gün içerisinde dikkat ederek kilo vermek istiyorum, sizin topiği görünce ve yazdıklarınızı okuduktan sonra artık ben de sizdenim diyorum. bi ara başlamıştım, ilk günler zor oluyor ama daha sonra alışıyor insan ve kolaylaşıyor. bir kaç sene önce staj yerimde bir fit vücuda sahip kadınla tanıştım. kadın orta yaşlardaydı ama çok fit ve güzel vücudu vardı. kesinlikle saat 6dan sonra yemek yemiyormuş. kilolarım gitsen benden mutlusu olmayacak :))) hepinizi öpüyorum :)

Saat sabaha karşı 3:45. 10 dk önce 2 yumurta bi tabak turşu 4 tanecik de zeytin yedim ama sadece bir dilim ekmekle..Diyeti Hak getire...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…