Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

herkese günaydın
bende yeni katıldım aranıza inşallah hep birlikte zayıflarız.
iki haftadır bu diyeti uygulamaya çalışıyorum gerçekten kilo verdiyo bide yanında biberiye çayı içtinmi(fazla olmamak şartıyla)yağ yakımı daha hızlı oly..

tsk ederim canim :)
10.10.2011'den beri diyetdeyim ben. her gün spor yapiyorum tabi 45-60dk kadar, yediklerime dikkat ediyorum yani ölcülü yemeye calisiyorum. yesil cay iciyorum ve aksam 6dan sonra agzima bisey almiyorum. bu kadar heheh :)

vallah tebrikler süpermiş. ben de artık kendimi disipline sokuyorum yavaş yavaş. Sonuçta kilo vermek kendi elimizde.

sizin yazdıklarınızı okuyunca ben de uygulamaya karar verdim aynı zamanda spor salonuna başladım inşallah kurtuluruz şu kilolardan

vallah tebrikler süpermiş. ben de artık kendimi disipline sokuyorum yavaş yavaş. Sonuçta kilo vermek kendi elimizde.

sizin yazdıklarınızı okuyunca ben de uygulamaya karar verdim aynı zamanda spor salonuna başladım inşallah kurtuluruz şu kilolardan

cok tsk ederim kizlar. zor bisey degil aslinda kilo vermek kafada dank etmesi lazim o kadar, insallah hep beraber kurtuluruz fazla kilolardan :)

zsude benim sayemde karar verdiysen ne mutlu bana inan bende cok sevindim basarilar canim :)

17 kilo verdim canim. evet zor oluyor ama kilolar gidince daha cok gaza geliyorum. tutuyorum kendimi ama bazen icimdeki dinazor beni yeniyor
tbr.ler
bir 7-8 kilo versem yetcek bana ama bir türlü veremiyorum
peki gündüzleri ne yedin .karbon şeker falan tatlı pasta prinçmakarna yani yedinmi bunlardan

birde 10.10.2011 den beri yani

hay maşşallah sana diyorum nazarım degmesin.harbi çok güsel.senin o dedigintarihde ben dukan yapıyordum ama 2 ayda 4kilo verdim onuda bırakınca geri aldım sebzeye falan gecince.2aydan fazlada yapsam kafa kalmıyordu artık.sıırf proteinle

tbr.ler
bir 7-8 kilo versem yetcek bana ama bir türlü veremiyorum
peki gündüzleri ne yedin .karbon şeker falan tatlı pasta prinçmakarna yani yedinmi bunlardan

tsk ederim canimm :) herseyden yedim ama ölclü yedim mesela ögle makarna yediysem aksam salata yedim yada hic bisey yemedim hehehh. dengeledim herseyi yani.

bende bi zaman karbonhidrat uyguladım bırakınca çok hızlı aldım kiloları galiba sizede dukan da aynı şey olmuş tek yonlü beslenme mi neden oluyo acaba ne dersiniz

çok sıkı ve güzel bi diyet uygulamışın darısı bizim başımıza inşallah

bende bi zaman karbonhidrat uyguladım bırakınca çok hızlı aldım kiloları galiba sizede dukan da aynı şey olmuş tek yonlü beslenme mi neden oluyo acaba ne dersiniz

doktorlar basbas bagırıyorya tek yönlü beslenmeyin o şekil diyet yapmayın.bırakınca daha hızlı 2 kat alırsınız die dogru söylüyorlar.

evet kızlar saat 18i geçeli yarım saat oldu :))) nasıl durumlar ? Ben biraz sonra duşa girip, tv izleyip biraz ders calışıp eşimin gelmesini bekleyeceğim. Onunla ilgilenip yatarım ve böylece farkına varmadan akşamı saat 18den sonra yemek yemeden atlatmış olurum :))

kızlar akşam acıktığımızda biraz çok az sarı leblebi ve bitki çayı içersek faydası oluyo fazlaca açlık krizine girmeyi engelliyo

arkadaşlar zayıflamak için yaptığımız sağlıklı şeyleri burda paylaşalım ki birbirimize faydası olsun bilmediklerimizi öğrenelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…