olur tabi ki . ama spora başlamadan önce sıvı tüketmemeni öneririm . aç karnına koş kesinlikle.
şimdi yer içerim birazdan da koşup eritirim yanlış bi düşünce . yürüdükten sonra vücüt metobolizmayı ve diğer organları daha hızlı çalıştırdığı için :)) umarım işine yarar :)
umarım canımmm sağolll :):):) yaza incecik girelmmm hepbrlktee :):):))
ben de 20 günde 4 kilo vermek istiyorum bunun için gündüzleri ne yedinizbir ay olma20 gunde 4 kılo vermişimm istedıgım gibiii yavaş yavaşş ve saglıklıı
öncelikle alkışlar sana !!! hem kiloları verdiğin için hem de azmin için.
ne zamandan beri uyguluyorsun bunu ? genel olarak gün içerisinde neler yiyorsun yada neler yapıyorsun ? yoksa sadece biraz dikkat edip akşam 18den sonra yemek yemiyormusun sadece ?
ben bir ara başladım ama şuan ziyarette olduğum için zorlanıyorum ama dün akşam karar verdim yine 18den sonra yemek yememeye.
kaç zamanda verdin bu 17 kiloyu ? spor yapıyormusun ? hani biraz detaylı bilgi versen sevinirim :)
tsk ederim canim :)
10.10.2011'den beri diyetdeyim ben. her gün spor yapiyorum tabi 45-60dk kadar, yediklerime dikkat ediyorum yani ölcülü yemeye calisiyorum. yesil cay iciyorum ve aksam 6dan sonra agzima bisey almiyorum. bu kadar heheh :)
vallah tebrikler süpermiş. ben de artık kendimi disipline sokuyorum yavaş yavaş. Sonuçta kilo vermek kendi elimizde.
sizin yazdıklarınızı okuyunca ben de uygulamaya karar verdim aynı zamanda spor salonuna başladım inşallah kurtuluruz şu kilolardan
tbr.ler17 kilo verdim canim. evet zor oluyor ama kilolar gidince daha cok gaza geliyorum. tutuyorum kendimi ama bazen icimdeki dinazor beni yeniyor
birde 10.10.2011 den beri yanitsk ederim canim :)
10.10.2011'den beri diyetdeyim ben. her gün spor yapiyorum tabi 45-60dk kadar, yediklerime dikkat ediyorum yani ölcülü yemeye calisiyorum. yesil cay iciyorum ve aksam 6dan sonra agzima bisey almiyorum. bu kadar heheh :)
tbr.ler
bir 7-8 kilo versem yetcek bana ama bir türlü veremiyorum
peki gündüzleri ne yedin .karbon şeker falan tatlı pasta prinçmakarna yani yedinmi bunlardan
birde 10.10.2011 den beri yani
hay maşşallah sana diyorum nazarım degmesin.harbi çok güsel.senin o dedigintarihde ben dukan yapıyordum ama 2 ayda 4kilo verdim onuda bırakınca geri aldım sebzeye falan gecince.2aydan fazlada yapsam kafa kalmıyordu artık.sıırf proteinle
birde 10.10.2011 den beri yani
hay maşşallah sana diyorum nazarım degmesin.harbi çok güsel.senin o dedigintarihde ben dukan yapıyordum ama 2 ayda 4kilo verdim onuda bırakınca geri aldım sebzeye falan gecince.2aydan fazlada yapsam kafa kalmıyordu artık.sıırf proteinle
bende bu hafta bunu denedim gerçekten işe yarıyo kızlarr 2 kilom gitti bile çok şükürr
tsk ederim canim :)
bende bi zaman karbonhidrat uyguladım bırakınca çok hızlı aldım kiloları galiba sizede dukan da aynı şey olmuş tek yonlü beslenme mi neden oluyo acaba ne dersiniz
bir haftada mı verdin bu kiloyu ne güzel ekstra bi şey yaptın mı
bende bir hafdadır uygulamaya başlamıştım 1 kilo gitmiş arkadaşlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?