Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Kızlar 18:00 den sonra yememyi nasıl başarıyorsunuz.Açlık hissediyor ama dayanıyormusunuz?Yoksa bir kaç gün sonra alışıyor ve açlık hissetmiyormusunuz?
Bunu bende çok denedim.Akşam yemekleri bizde 18:30 da yenir.Ama ben 23:00 gibi acıkırım hadi bir meyve yiyip geçiştireyim desem gece uykudan uyanıyorum midem bulanıyor bayılacakmışım gibi hissediyorum.Yani gece yemeden uyumam imkansız.Bu arada her gün bu saate kadr uynık olmuyorum.

İnşallah hepiniz istediğiniz kiloya ulaşırsınız.

bugün Gülben Ergen in bir konuğu vardı; 8 ayda 60 kilo vermiş.Bunu akşam 18:00 den sonra yemeyerek başarmış.bende kk da biraz gezindim başarılı sonuçlar var.bu ara inanılmaz iştahlıyım ve bi kaç ayda 5 kilo aldım.daha önce karbonhidrat diyetide yaptım. güzel kilo veriliyor.şimdi ikisinin karmasını yapmayı düşünüyorum.zaten gündüzleri fazla yemiyorum akşam çok abur cubur yiyorum Bakalım bugün başladım

kim verdiyse bravo .tekrarını izleyeyim şu programın nasıl vermiş anlatıyormuydu?ben bırak 60 şı 2 snedir uygulamadıgım yöntem kalmadı ve topu topu 5 kilo bile veremedim.

şimdi düzenli olarak uygulayacagım burayı fakat ben çalışıyorum eve 18.30da geliyorum 19da yemek yesem olmazmıki acaba deneyen varsa cevap yazabilirmi.en kötü ihtimal işyerinden çıkmadan akşam yemegi yiyip geleyim.ama küçük çocuklarım var onlarlada akşam sofrasına oturmazsamda olmaz.nasıl yapayım önerisi olan.

ben pazartesiden beri aksam 6 dan sonra yemiyorum 61.2 kiloydum bu sabah 59 kilo geldim:)) boyum da 1.70 evet bir kismi su elbette ama ben hayatimda 60 kilonun ustune mumkun degil cikmam 61.2 geldigim gun gercekten yuzum gozum sismisti vucudumda odem vardi 1 kilodan fazlasinin su oldugunu dusunsek bile ben 3 gunde 1 kilo verdim hepinizin denemesini tavsiye ederim ben gece yatmaya yakin kucuk bir kase yogurt yiyorum icine de tatlandirici ekliyorum tatli istegimi de kesiyor. ben de aksam gec saatlere kadar calisabiliyorum bugun tam da bunu dusundum ama aksam yiyecegim yemegi evden goturucem. esim sofraya oturdugunda ben de sinirsiz sekersiz cayla eslik ederiiimmmm:))

benim bu konuda bir avantajım var nasılmı?işyeri kendime ait ve hergün ben yemekleri yemek fabrikasından deilde ev yemekleri yapan bir lokantadan getitiriyorum herkese ayrı porsiyonlarda günlük sipariş veriyorum sayıyı.artık bir menu fazla söyliycem çıkmadan hatta 17:30 gibi yiycem yemegimi.ve bu işede kafam baya yattı.

dun aksam o kadar abartttim ki yediklerimi bugun 60 kiloyum( gunduz mide problemi yasamistim fazla yiyemeyince aksam ipin ucunu koyverdim.bugun yemedim ama en son da yedim az once de bir kucuk kase yogurdumu yedim her zamanki gibi...bundan sonra ayni hataya dusmicem butun gun kendimi cok kotu hissettim. aksam 6 dan sonra yemeyen kimse yok mu bu yontem cok guzel sabah kagit gibi hafif uyaniyor insan:)

bende aksam 6'dan sonra agzima kesinlikle hic bisey almiyorum :)
ve ise yariyor ilk zamanlar cok zor oluyor kabul ediyorum ama vücutum alisti artik, bazen aksam 8-9 gibi 1tane portakal yiyorum yada 1 bardak süt iciyorum.
bunu her zaman yapmiyorum ama.
hepinize kolay gelsin :)

peki işe yaradımı verebildinmi azcıkda olsa kilo.bende 1 hafdadır uyguluyorum.gercekten akşamları zor oluyor alışmışız akşam ailecek meyva abur cubur yemege bazen midem zil çalıyor bol su içiyorum.bugunlerde regl günümoldugundan bişeyde anlamadım karnım şiş hep kiloda şişkinlik var.bakalım 1 haftaya belli olur gibime gelior.

17 kilo verdim canim. evet zor oluyor ama kilolar gidince daha cok gaza geliyorum. tutuyorum kendimi ama bazen icimdeki dinazor beni yeniyor

ben pek dayanamiyorum aksam yememeye...gerci bugun ogle yemegini o kadar gec yedim ki islerim yogundu aksam acikmamistim ufak bir cikolata yedim 6 dan once ama az once dayanamadim 1 elma 1 de portakal yedim bugun boyle yatarim uf yaaaaa

Annemi ikna etmem lazım sağlıksız olduğunu düşünüor ama bence değil.Benim bir arkadaşım1 haftada 1.5 kilo verdi bu şekilde.Tabi birazda bünye meselsi

kızlarr ben buraya yeni katıldım. saat 6 dan sonra yemek yemeyerek ve yediklerine dikkat ederek zayıflayan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim :)) sporu söyleyemedim çünkü spor yapacak vaktim yok . lütfen yardım kızlarr .

17 kilo verdim canim. evet zor oluyor ama kilolar gidince daha cok gaza geliyorum. tutuyorum kendimi ama bazen icimdeki dinazor beni yeniyor

öncelikle alkışlar sana !!! hem kiloları verdiğin için hem de azmin için.
ne zamandan beri uyguluyorsun bunu ? genel olarak gün içerisinde neler yiyorsun yada neler yapıyorsun ? yoksa sadece biraz dikkat edip akşam 18den sonra yemek yemiyormusun sadece ?
ben bir ara başladım ama şuan ziyarette olduğum için zorlanıyorum ama dün akşam karar verdim yine 18den sonra yemek yememeye.
kaç zamanda verdin bu 17 kiloyu ? spor yapıyormusun ? hani biraz detaylı bilgi versen sevinirim :)

bende 2 kilo verdim ilk hafta ama gün içinde diyet yapmadım. örneğin bugün öğlen bi pizza yedim dünde karadeniz pidesi yedim diyette yapsam çok güzel verilir bence .ama gündüz az yemek yersek bu seferde akşam zorlanırız.denemkte fayda var

aslına bakılırsa ben diyete inanmıyorum. sonuçta diyeti ömürümüzün sonuna kadar yapamıycağımız çok belli. ömrünün sonuna kadar bu diyet listelerine uyamayacağımız çok bariz değil mi ? ben şöyle düşümdüm daha önce de diyete girdiğim olmuştu . en fazla 2 ay sürdürebildim. dayanamadığımdan değil. özgürlüğümün kısıtandığını düşündüğüm için.
şimdiki yöntemim şöyle sabahları sadece az ekmek kullanıp ,çayımı yeşil çay içerek ve tuz kullanmadan güzel bi şekilde yapıyorum. öğlenleri abartmadan evde o gün ne pişmşse yiyorum . akşam saat yediden sonra metobolizmanın dinlenmeye çekilmesi nedeniyle saat 6 dan sonra sadece yeşil çay içiyorum. akşam yemek yememenin çok faydası var canım. hem çok rahat uyuyorum . hem de sabah kalktığımda muhteşem bi enerjim oluyo . çünkü ne böbreğimi ne de midemi , karaciğerimi yormuş oluyorum.
bence bişeyleri azaltmayı ve onu dengede tutarak hem kilo vermeyi hemde korumayı başarabiliriz. ancak diyetten sonra alınan kilolar tarih tekerrürden ibarettir sözünü çok destekliyor. tavsiyesi eleştirisi ve önerisi olan güzel ülkemin güzel bayanları hepimiz burada toplanalımm :))

kızlar benı de alırmısnz aranızaaa üniversite okuorum ve yurdumun yemekleri en son 6da ben de 6dan snra yemeyerek 3 ayda 10 kilo vermek istiyorum ayrıca her akşam 100bisiklet hareketi 50 kez bacak kaldırma ve 25 mekik hareketleri yapıyorum :S umarm basarılı olurum ne dersinizzzz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…