bugün Gülben Ergen in bir konuğu vardı; 8 ayda 60 kilo vermiş.Bunu akşam 18:00 den sonra yemeyerek başarmış.bende kk da biraz gezindim başarılı sonuçlar var.bu ara inanılmaz iştahlıyım ve bi kaç ayda 5 kilo aldım.daha önce karbonhidrat diyetide yaptım. güzel kilo veriliyor.şimdi ikisinin karmasını yapmayı düşünüyorum.zaten gündüzleri fazla yemiyorum akşam çok abur cubur yiyorum Bakalım bugün başladım
ben pazartesiden beri aksam 6 dan sonra yemiyorum 61.2 kiloydum bu sabah 59 kilo geldim:)) boyum da 1.70 evet bir kismi su elbette ama ben hayatimda 60 kilonun ustune mumkun degil cikmam 61.2 geldigim gun gercekten yuzum gozum sismisti vucudumda odem vardi 1 kilodan fazlasinin su oldugunu dusunsek bile ben 3 gunde 1 kilo verdim hepinizin denemesini tavsiye ederim ben gece yatmaya yakin kucuk bir kase yogurt yiyorum icine de tatlandirici ekliyorum tatli istegimi de kesiyor. ben de aksam gec saatlere kadar calisabiliyorum bugun tam da bunu dusundum ama aksam yiyecegim yemegi evden goturucem. esim sofraya oturdugunda ben de sinirsiz sekersiz cayla eslik ederiiimmmm:))
bende aksam 6'dan sonra agzima kesinlikle hic bisey almiyorum :)
ve ise yariyor ilk zamanlar cok zor oluyor kabul ediyorum ama vücutum alisti artik, bazen aksam 8-9 gibi 1tane portakal yiyorum yada 1 bardak süt iciyorum.
bunu her zaman yapmiyorum ama.
hepinize kolay gelsin :)
peki işe yaradımı verebildinmi azcıkda olsa kilo.bende 1 hafdadır uyguluyorum.gercekten akşamları zor oluyor alışmışız akşam ailecek meyva abur cubur yemege bazen midem zil çalıyor bol su içiyorum.bugunlerde regl günümoldugundan bişeyde anlamadım karnım şiş hep kiloda şişkinlik var.bakalım 1 haftaya belli olur gibime gelior.
17 kilo verdim canim. evet zor oluyor ama kilolar gidince daha cok gaza geliyorum. tutuyorum kendimi ama bazen icimdeki dinazor beni yeniyor
kızlarr ben buraya yeni katıldım. saat 6 dan sonra yemek yemeyerek ve yediklerine dikkat ederek zayıflayan arkadaşların yorumlarını alabilir miyim :)) sporu söyleyemedim çünkü spor yapacak vaktim yok . lütfen yardım kızlarr .
bende 2 kilo verdim ilk hafta ama gün içinde diyet yapmadım. örneğin bugün öğlen bi pizza yedim dünde karadeniz pidesi yedim diyette yapsam çok güzel verilir bence .ama gündüz az yemek yersek bu seferde akşam zorlanırız.denemkte fayda var
kızlar benı de alırmısnz aranızaaa üniversite okuorum ve yurdumun yemekleri en son 6da ben de 6dan snra yemeyerek 3 ayda 10 kilo vermek istiyorum ayrıca her akşam 100bisiklet hareketi 50 kez bacak kaldırma ve 25 mekik hareketleri yapıyorum :S umarm basarılı olurum ne dersinizzzz???[/QUOTE
hoşgeldin canımmm :)) aynı yolu bende deniyorum şuan .D ancak sana tavsiyem bol bol yürü ve mekik çek bunlar gerçekten yaralıdır. ancak diğerleri bölgesel olduğu için eğer bırakırsan çok hızlı bi şekilde bölge kaslarıın çalıştırmadsığın için kilo alırsın. geçen sene mart nisan mayıs ayında gittim spor salonuna. haziranın başında bıraktım. tatile gittiğimde. yani temmuz başında beslenmemi bozmadığım halde beden ölçülerim değişmişti. san tavsiyem bol bol yürü :))
kızlar benı de alırmısnz aranızaaa üniversite okuorum ve yurdumun yemekleri en son 6da ben de 6dan snra yemeyerek 3 ayda 10 kilo vermek istiyorum ayrıca her akşam 100bisiklet hareketi 50 kez bacak kaldırma ve 25 mekik hareketleri yapıyorum :S umarm basarılı olurum ne dersinizzzz???[/QUOTE
hoşgeldin canımmm :)) aynı yolu bende deniyorum şuan .D ancak sana tavsiyem bol bol yürü ve mekik çek bunlar gerçekten yaralıdır. ancak diğerleri bölgesel olduğu için eğer bırakırsan çok hızlı bi şekilde bölge kaslarıın çalıştırmadsığın için kilo alırsın. geçen sene mart nisan mayıs ayında gittim spor salonuna. haziranın başında bıraktım. tatile gittiğimde. yani temmuz başında beslenmemi bozmadığım halde beden ölçülerim değişmişti. san tavsiyem bol bol yürü :))
biz senınle aynıyızben de spora gidiodum geçen sene 5 kilo civarı verdm snra üni basladı die bıraktım ve fena şiştim :S sabahları kahvaltıdan önce yürüsem yararlı olur mu kiii
biz senınle aynıyızben de spora gidiodum geçen sene 5 kilo civarı verdm snra üni basladı die bıraktım ve fena şiştim :S sabahları kahvaltıdan önce yürüsem yararlı olur mu kiii
olur tabi ki . ama spora başlamadan önce sıvı tüketmemeni öneririm . aç karnına koş kesinlikle.
şimdi yer içerim birazdan da koşup eritirim yanlış bi düşünce . yürüdükten sonra vücüt metobolizmayı ve diğer organları daha hızlı çalıştırdığı için :)) umarım işine yarar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?