Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar benide alın aranıza 4-5 kilo fazlam var ama yapıştı kaldı üstüme bi türlü kurtulamadım almayada devam ediyorum. bu 6 dan sonra yememek baya mantıklı bencede ama akşam boğazımı nasıl tutucam bilmiyorum ya yardım edin bana

bende 5 ocakta diyete başladım 1 hafta m kuşhan diyeti yaptım sonrada 18den sonra bişey yemeyerek devam ediyorum m kuşhanla 82 ile başladım 4 kilo verdim 78 ile devam ettim bu sabah 73.8 geldim 3lt su içmeye çalışıyorum akşam sadece belki meyve yada şekersiz 2 bardak çay içiyorum ama yüzüm çöktü göz altlarım nasıl yüzümden gitmesini engellerim

Son düzenleme:
şuan açım .açlıktan uykuda gelmiyor.canım bir şeyler yemek istiyor. mutfaga su bile içmeye gitmiyorum gidersem atıştırırım birşeyler die korkuyorum

2gündür lesliye başladım.çünkü gündüzleri çalıştıgım için yemek secemiyorum ofise ne gelirse onu yemek durumundayım.yemesem aç açınada çalışılmıyor.kafa basmıyor sonra yanlış işlem yaparım.işim çok dikkat unutkanlık götürmeyen bir iş.
bugun mesela öglene gelmiş yayala çorbası etli türlü yanına makarna.yedim ne yapayım.akşamda bu yüzden az yedim 18 gibi o yüzden açım açç

Son düzenleme:
Kızlar benim de 5.5 aylık bir kızım var.Dogumda aldığım 17 kilonun 13 kilosunu akşam beşten sonra hiçbir şey yemeyerek verdim.Boyum 1.67 şu an 69.9 kiloyum 6_7 kilo daha verirsem çok süper olacak :)

Kızlar benim de 5.5 aylık bir kızım var.Dogumda aldığım 17 kilonun 13 kilosunu akşam beşten sonra hiçbir şey yemeyerek verdim.Boyum 1.67 şu an 69.9 kiloyum 6_7 kilo daha verirsem çok süper olacak :)

Süper. Ne kadar zamanda verdin bu kiloları ? Herşeyi yedin mi yoksa dikkat ettiğin konularda oldu mu yemek yeme konusunda ? :93:

ben de bu akşam yemeğini erken yiyerek 44 günde 8 kilo verdim yehoww 98 kilodan 90 kiloya düştüm

Bende aranıza katılmayı düşünüorum. Bir haftadır akşam yemeğinde salata veya yoğurt yiyorum(saat 15:00-17:00arası ) sonrada birşey yemiyorum.Şuan çok iyi gidiyor.Bugünden itibaren kaç kilo verirsem buraya yazacağım.

Aramıza hoşgeldin UZAYIM. Başlangıç kilon kaç ? boyun kaç ? Yalnız akşam yemek saatini saat 15-17 arası olarak belirtmişsin. Saat 15-16 bence çok erken yemek faslını sonlandırmak için. Uzun vadede miğdene zarar verirsin. Bence saat 17-18 arası uygun. Saat 17-18 arası bir yoğurt yada meyve yada çorba yesen iyi olur. Ama saat 15 bana çok erken gibi geldi. Spor yapıyormusun ? Ben saat 17-18 arası en kötü ihtimal biraz yoğurt yerim. Bugün koşuya başladım. Yarından itibaren ip ve yağ yakıcı hareketleri eklemeyi düşünüyorum. Bir de hulahoopumu bulursam belimi inceltmek için onu da yapacağım. Acayıp gaza gelmiş durumdayım

Son düzenleme:
Ben 27 yaşınayım. Boyum 1,70 cm. Kilom 69. Hedefim 59 bile olsa 50 li rakamları görmek. Hergün 50 mekik, 100 twister, 200 yan bel hareketi yapıyorum. Hergün olmasada yarım saat veya 45 akika koşu bandında yürüyorum. Burayı sürekli takip ediyordum. Ancak ben arada kendimi motive edemiyorum. Sizlerle beraber olursam daha disiplinli olacağımı düşünüyorum. Umarım beraber zayıflarım.

Süper. Ne kadar zamanda verdin bu kiloları ? Herşeyi yedin mi yoksa dikkat ettiğin konularda oldu mu yemek yeme konusunda ? :93:

sabah kahvaltısında istediğim kadar yerim.öğlen daha hafif mesela bir çorba akşam da sadece bir meyve ile geçiştiriyorum tatlı yiyeceksem de sabah saatlerini tercih ediyorum.bir de haftanın 3 günü pilates dört günü de 1 saat yürüyüş yaptım...

İyimiş. Senin uyguladığın şekilde uygulayayım ben bundan sonra. Teşekkür ederim canım

Selam kızlar. Sanırım haftasonunu herkes ailesi ile evde yada dışarda değerlendiriyor:126: Dün akşam en son salata yedim. Koşumu aksatmadan hergün yapıyorum. Bugün yine yağ yakıcı hareketleri yapacağım (gün aşırı yapıyorum). Bugün hulahoop'umu da çıkartacağım eski eşyalarımın arasından. Koşu ve yağ yakıcı hareketlerle 3gün içerisinde gözle görülen olumlu değişikler var karın bölgemde kızlar. Siz akşamları 18'den önce neler yiyorsunuz ? 18'den sonra ne yapıyorsunuz ? Kimse yazmıyor buraya fazla. Pek giren yok sanırım :26:

Son düzenleme:
Bende martın 1 in den beri 6 dan sonra yemiyorum. Kaçırısam en fazla meyva yiyorum. Akşam yemeğinde de salata, yoğurt veya çorba yiyorum. Tabii en fazla 2 akşam yemek yedim. Bakalım ayın sonunda sonuç ne olacak :)

Bende martın 1 in den beri 6 dan sonra yemiyorum. Kaçırısam en fazla meyva yiyorum. Akşam yemeğinde de salata, yoğurt veya çorba yiyorum. Tabii en fazla 2 akşam yemek yedim. Bakalım ayın sonunda sonuç ne olacak :)

Ay ben de çok merak ediyorum. Bugün hesapladım, eğer doğru ise, bugün spor yaparak 700 kalori yaktım. Yürüyüşe de çıktım ayrıca. Yani 700-800 kalori gitti bugünlük sanırım. Tabiii ki önemli olan yaktığım kalorinin altında kalori almak

SELAM. Bu akşam saat 16:30 da bir kase kayısılı yoğurt yedim ve yemek işini bitirim. Belki ilerleyen saatlerde 1 meyva yerim. :)Sizler neler yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…