- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
Kızlar benim de 5.5 aylık bir kızım var.Dogumda aldığım 17 kilonun 13 kilosunu akşam beşten sonra hiçbir şey yemeyerek verdim.Boyum 1.67 şu an 69.9 kiloyum 6_7 kilo daha verirsem çok süper olacak :)
ben de bu akşam yemeğini erken yiyerek 44 günde 8 kilo verdim yehoww 98 kilodan 90 kiloya düştüm
Bende aranıza katılmayı düşünüorum. Bir haftadır akşam yemeğinde salata veya yoğurt yiyorum(saat 15:00-17:00arası ) sonrada birşey yemiyorum.Şuan çok iyi gidiyor.Bugünden itibaren kaç kilo verirsem buraya yazacağım.
bende duzenli spor ve aksam 6dan sonra yemıyorum ve gun boyu dıyet boy 1.61 kılo70 53 hedef nasıl verrımıyım sence
Süper. Ne kadar zamanda verdin bu kiloları ? Herşeyi yedin mi yoksa dikkat ettiğin konularda oldu mu yemek yeme konusunda ? :93:
sabah kahvaltısında istediğim kadar yerim.öğlen daha hafif mesela bir çorba akşam da sadece bir meyve ile geçiştiriyorum tatlı yiyeceksem de sabah saatlerini tercih ediyorum.bir de haftanın 3 günü pilates dört günü de 1 saat yürüyüş yaptım...
Bende martın 1 in den beri 6 dan sonra yemiyorum. Kaçırısam en fazla meyva yiyorum. Akşam yemeğinde de salata, yoğurt veya çorba yiyorum. Tabii en fazla 2 akşam yemek yedim. Bakalım ayın sonunda sonuç ne olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?