Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Canım önerilerin için teşekkür ederim.Ben bu yönteme ocak ayında başladım tabii önceleri bu kadar kısmıyordum ve 76 kilodan 68 e düştüm boyum 1.67 ve 60 olmak istiyorum insan verdikçe daha da hırslanıyor ya bende de durum bu 2 haftadır tartıda 68.7 rakamını görmekten bıkınca iyice kıstım bende...Ama dediklerin çok dogru kendimi iyice halsiz bırakmamam lazım...

Selam kızlar. Bende 18 den sonra yemeyenlerdenim. hatta 14:00 gibi yiyorum.bugüne 15:00 gibi 1 kase müslili kayısılı yoğurt yedim ve yemek işini bitirdim. eminim ilerleyen saatlerde acıkacağım. 1 sütlü kahve içer geçiştirmeye çalışırım artık belki meyve yerim. neyse artık sizler neler yapıyorsunuz?

Selam UZAYIM, vallah ben saat 18den sonra yemiyorum. Ama bugün lazer için randevum vardı, o yüzden kahvaltı ve öğlen tüm yasakları deldim ya zor olmuyormu saat 14-15 gibi son yemeği yemek ? peki sonuçların nasıl ? yani eminim faydası vardır da. Genelde ne yiyorsun sabah mesela ? Ben ekmeği tamamen sıfırlayıp sadece nadir yemeyi düşünüyorum, yan, ayda 1-2 kere falan. çünkü hamurişi ve tatlı hemen bende kilo yapıyor. Ama sabahları güne 1.5litre su ve ardından 1 elma ile başlıyorum. Bu kürle sözde haftada birşey yapmadan 1 kilo veriyormuş insan, hala inanasım gelmiyor ya buna, ama bakalım.

merhaba Sedali20042006.erken yemek pek zor olmuyor aslında alışmaya başladım. meyve yiyorum bazen umarım yanlış yapmıyorumdur. ben hipotiroid hastasıyım yani bu yüzden bi ara kilo almıştım. hergün ilaç kullanıyorum.Sonuç olarak kilo verme hızım sizlerden daha yavaş. Bu tür beslenmeye başlayalı 10 gün kadar olu. Giydiklerimden vücudumun toparlanığı anlaşılıyor ancak tartıda belirgin bir değişiklik yok. martın 3 ünde tartı 71,300 ü gösteriyordu.şimdi 69kg.ama birkaçgündür hiç değişiklik yok.vücudumun direndiğini düşünüyorum. ama istikrarlı gidersem kilo vereceğime eminim. Buda buradaki herkesin desteği ile olacak.

Sabah çavdar ekmeği ile umurta peynir zeytin güzel bir kahvaltı yapıyorum. arada kahve veya süt içiyorum. öğlen çavdar ekmekli domates,peynirli sandiviç veya yoğurt.akşamları yazıyorum zaten.umarım herşey istediğimiz gibi olur.

Son düzenleme:

yaani tabikide herkeisn keendi bilecegi bir iş
ama çok yanlış bnde 3 ten sonra bişiy yememekk...

MERHABAAA
hemde hpotiroid hastasısınn vee böyle besleniyorsun gerçekten çok yanlışş
bende polikistik over var yani kilo verme hızımız aynıı
metabolizmammız yavaş ama sen böyle yaparak iyice yavaşlatırsınn
ara yapmalısınn ana ögünleirni tam yemelisinn
uyarmak istedim sadecee:26:

Merhaba sanırım yanlış anlama oldu. ben hergün 15te yeme işini bitirmiyorum. bugün böyle oldu. normalde dediğim gibi 18:00 den sonra birşey yememeye çalışıyorum. yoksa akşam yemeğim 16:00-18:00 arası.akşamları akşam yemeğinde ne varsa onu yiyorum, ama birkaç gündür yoğurt kayısı vb yiyorum.her akşam böyle değil.-hergün olmasada sonrasında meyve yiyorum. yoksa haklısınız. metebolizma yavaşlar sonrasında da hiç kilo verilemez. :)) uyarı için teşekkürler

bendee hep öyle besleniyorsunn sandımm
yani en son 6 da yemek ii tabi:)

Kızlar bugün izin verdim kendime neler yedigimi yazmayacagım tabii ki :)tahin helvası bile yedim gerisini siz düşünün artık...Yalnız sormak istediğim birsey var sanırım yeşilçay bende kabızlık yapıyor sanırım aynı sorunu yaşayan var mı

Kızlar bugünde sporumu bitirdim rahatladım.rapor veriyorum :) 32dk koşu bandında yürüdüm,100 twester,100mekik, 200 yan bel hareketi 3,5 kg su içerek günümü tamamladım. :)))

Ben bugün mecburi izin kullandım diyelim ama başka bir topicte bir arkadaş fırçayı çekmiş bana hemen kaçamak yaptım diye vallah utandım fırçayı yedikten sonra:26:

Son düzenleme:
Arkadaşlar iki tane akşam 6 dan sonra yemek yememe diyeti var bir araya gelsek nasıl olur

Kızlar bugünkü menümü yazıyorum sabah uyanınca bir bardak ılık tarçınlı ballı su bir elma kahvaltıda iki dilim bugday ekmegi bir küçük parca peynir iki bardak sekersiz çay altı tane zeytin öğle bir kase yogurt bir galeta akşam beşte 5 kaşık kuru fasulye 6 kasık pilav bir kase yogurt gün içerisinde 2 litre su içtim ayrıca 45 dakika nivea nın cd sini yaptım yeme faslı bugünlük bitti artık su ve yeşilçaya devam...

Bende bugünlük yediklerimi yazayım.
sabah: domates,peynir,zeytin 1 dilim (biraz kalın dilim :)) çavdar ekmeği ,yeşil çay.
ara:200ml süt
öğlen: yoğurtlu,garnitürlü makarna 1 kase yedim.
15:30 da 1 kase müslili yoğurt + bir dilim salçalı çavdar ekmeği
16:20 de yemekten seçtiğim çok az bir patates.
yediklerim bu kadar. su içmeye devam. sporumu birazdan yaparım.

SİZCE YEDİKLERİM NASIL??

yediklerin gayet iyi canım...makarnayı öğle yemeğinde tercih etmen doğru bir seçim.spor olarak ne yapıyorsun...bu arada boyun ve kilon kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…