sedalı sen kaç kılosun boyun kaç bende aksam altıdan sonra bırsey yemıyorum kılom 70 hedef 55 umarım olur
sabah gevrek nesfıt meyvelı sonra spor salonuna gıdıyorum 2 saat spor sonra hergun 300 defa ıp atlıyorum sonra eve gelınce 1 elma ve portakal sonra esımve kızımla neyaptıysam ekmeksız yıyorum sonra 2 defa yesıl çay 1 defa bıtkı cayı ıcıyorum sonra aksam gene 1 portakal veya havuç gercekten ıse yarıyor ve tabı benım basen bolgem var aksamlarıda yatmadan bacak egzersızlerı artık o kotların uzerımde jilet gıbı durmasnı ıstıyorum sevgılerımle byeeeee
Bende sizinleyim bir ara yaptım ondan sonra ne oldu anlamadım ve bıraktım ... Ama bu sefer çok kararliyim basaricam.... Boyum 163, kilom 64, yaşım 24.... Bu arada bu diyeti daha önce denediğimde (2 haftalık bir süreçti ) 2 kilo vermiştiminşallah isteyen herkes sağlıklı sekilde kilo verip koruyabilir :) hedef 54
Slm kızlar bende aranıza katılmaya karar verdim. hemen hemen bütün diyet başlıklarındaki diyetleri okudum hiçbiri benim yapabiliceğim tarzda değildi. çünkü cocuklarım var ve onlara göre yemek yapıyorum. durum böyle olunca o yemekleri yiyorum. daha önce de akşam yemek yemeyerek zayıflayan biri olarak en mantıklı diyet türü bu geliyor bana,
Biraz kendimden bahsedeyim 28 yaşındayım devlet memuruyum,iki yıl arayla iki kez doğum yaptım, 3 kızım var ikizler 2,5 yaşında küçük olan 7 aylık malesef emmiyor artık ve bende diyete başlamaya karar verdim.
boyum 1,70 kilom 73 hedefim ramazana kadar 65 olmak ramazanda çok zayıflıyorum 5 kiloda öyle düşer diye düşünüyorum,pkos hastayım çok zor kilo veriyorum.yani yemek yiyerek zayıflamam imkansız açsam zayıflayabiliyorum ancak.ramazanda olduğu gibi.o yüzden bu diyet tam bana göre aslında 6 dan sonra oruç tutar gibi dişlerini fırçalayıp su hariç hiçbirşey yeyip içmemek.yarın bugünün raporunu yazarım,
Merhaba arkadaşlar.Gerçektende saat 18 den sonra bişey yememek çok işe yarıyor.İlk başlarda biraz zor gelsede zamanla alışıyor insan bişey yememeye.Öyleki kendi adıma söyliyeyim Bişey yesem bile rahatsız oluyorum artık.Böyle böyle 3.5 ayda 12 kiloya yakın verdim.Ve sanırım artık bu işin felsefesini çözdüm
Herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum
aslıııı
senin ikizler var ve 7 aylık bi bebegin daha mı var tebrik ederimm vallaa:)
ikizlerden sonraa 3. Bir bebek zor olsa gerek
ikizler tüp bebek yöntemiyle odu. küçükte piyangodan çıktı:) sonuç 3 yaşından küçük 3 kızım var şuan :) inanılmaz zor oluyor ama bi o kadarda keyifli
dün ne yedim; sabah saat 08:00 bir dilim ekmek (trabzon ekmekğinin dilimi:)) domates sosu zeytin peynir,bi fincan çay
öylen saat 12:30 bir dilim ekmek çorba kızarmış tavuk
12;30 la 18:00 arası yine bikaç lokma kızarmış tavuk, bi kaç lokma ekmek, bi tane havuç
18:00 den sonra komşuya çıktım iki küçük masum kurabiye:) bi fincan çay yarım elma komşuya çıkmasam daha iyiydi:)
malesef su içme alışkanlığım yok ama bu deyette şart diye 2 ltre su içtim yarım lt.lik şişemi 4 kez dolurup doldurup içtim :) bu sabah tardıldım 72,6böylelikle ilk gün 400 ğr, gitmiş oldu :)
keisnlikle keyfilidir ama zorluguda cabası benim ikizlerde 3.5 yaşında iki tane paşam varr
senin yardımcın varmı çalışıyormusun?
Kızlar bugünkü menümü yazıyorum sabah 1 simit 1 küçük parça peynir 1 bardak yeşil çay öğle yemeği 5 kaşık mercimek yemegi 1 dilim buğday ekmeği akşam yemeği 1 portakal 1 bardak yeşil çay 1.5 litre su 30 dk yürüyüş yaptım birde slim in 6 nın karın hareketlerini yaptım şu an çok açım istediğim kiloya bir ulasayım da acısını çıkarırım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?