Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

sedalı sen kaç kılosun boyun kaç bende aksam altıdan sonra bırsey yemıyorum kılom 70 hedef 55 umarım olur
sabah gevrek nesfıt meyvelı sonra spor salonuna gıdıyorum 2 saat spor sonra hergun 300 defa ıp atlıyorum sonra eve gelınce 1 elma ve portakal sonra esımve kızımla neyaptıysam ekmeksız yıyorum sonra 2 defa yesıl çay 1 defa bıtkı cayı ıcıyorum sonra aksam gene 1 portakal veya havuç gercekten ıse yarıyor ve tabı benım basen bolgem var aksamlarıda yatmadan bacak egzersızlerı artık o kotların uzerımde jilet gıbı durmasnı ıstıyorum sevgılerımle byeeeee

Bende sizinleyim bir ara yaptım ondan sonra ne oldu anlamadım ve bıraktım ... Ama bu sefer çok kararliyim basaricam.... Boyum 163, kilom 64, yaşım 24.... Bu arada bu diyeti daha önce denediğimde (2 haftalık bir süreçti ) 2 kilo vermiştim inşallah isteyen herkes sağlıklı sekilde kilo verip koruyabilir :) hedef 54

Slm kızlar bende aranıza katılmaya karar verdim. hemen hemen bütün diyet başlıklarındaki diyetleri okudum hiçbiri benim yapabiliceğim tarzda değildi. çünkü cocuklarım var ve onlara göre yemek yapıyorum. durum böyle olunca o yemekleri yiyorum. daha önce de akşam yemek yemeyerek zayıflayan biri olarak en mantıklı diyet türü bu geliyor bana,
Biraz kendimden bahsedeyim 28 yaşındayım devlet memuruyum,iki yıl arayla iki kez doğum yaptım, 3 kızım var ikizler 2,5 yaşında küçük olan 7 aylık malesef emmiyor artık ve bende diyete başlamaya karar verdim.
boyum 1,70 kilom 73 hedefim ramazana kadar 65 olmak ramazanda çok zayıflıyorum 5 kiloda öyle düşer diye düşünüyorum,pkos hastayım çok zor kilo veriyorum.yani yemek yiyerek zayıflamam imkansız açsam zayıflayabiliyorum ancak.ramazanda olduğu gibi.o yüzden bu diyet tam bana göre aslında 6 dan sonra oruç tutar gibi dişlerini fırçalayıp su hariç hiçbirşey yeyip içmemek.yarın bugünün raporunu yazarım,

Merhaba arkadaşlar.Gerçektende saat 18 den sonra bişey yememek çok işe yarıyor.İlk başlarda biraz zor gelsede zamanla alışıyor insan bişey yememeye.Öyleki kendi adıma söyliyeyim Bişey yesem bile rahatsız oluyorum artık.Böyle böyle 3.5 ayda 12 kiloya yakın verdim.Ve sanırım artık bu işin felsefesini çözdüm
Herkese sağlıklı zayıflamalar diliyorum

Selam kutusansi. Ben 1.63 boyundayım. Şuan kilom 62. Ben 48'e düşüp, sonra biraz kas yapmak istiyorum. Yoksa 48 sanırım biraz az, eşim 55'in altına düşme, beğenmem diyor Ben sabahları 1-2dilim ekmek yiyorum, ama onu da iptal edeceğim. Bugün 1dilim ekmek, üzerine hindi göğüsü salamı koydum. 2tane şekersiz çay. He bi de sabah kalkar kalkmaz 1.5litre su içtim ve 1elme yedim (bir kür deniyorum, bugün 2.günü, gerçi dün elma yoktu evde, o bakımdan ilk günü de sayılır). Ben dün 30dakika koştum değişik tempoda, sonra 30dakika ip atladım ve 30 dakika hulahoop çevirmeye çalıştım dün ilk günümdü hulahoopum ile o yüzden başarılı olamadım henüzöğle yemeği bugün biraz yoğurt ve çorba ile geçiştirdim.Akşam biraz yoğurtla falan geçiştirmeyi düşünüyorum sonra 6dan sonra yemek faslı kapanıyor. Ama biraz zor oluyor bazen. İnsan acıkıyor Ama oyalamaya çalışıyorum kendimi arada sırada tarçınlı sıcak süt içiyorum

Hoşgeldin aramıza aynı boydayız. burda birbirimize destek olarak başarırız elbette

Aramıza hoşgeldin aslı Allah bağışlasın, hele ikizler çok yorucu oluyor. bizim ailede 3tane ikiz var, evlere şenlik biraz sabırla verirsin kiloları

Selam bıgsıze. gerçekten bravo sen bize güzel bir örnek oldun. biraz sabır ve irade ile başarabiliriz biz de sanırım :13: umarım korursun kilonu:128:

Kesinlikle sabır ve irade çok önemli.Daha vermem gereken 5 kilo daha var onunda vericem işallah ve korucam kilomu

Merhabaa bende ara ara bu yöntemi denerimm
topik şuan baya deneyen var sanırım?
Bende bugünden itibaren burdayım artık

aslıııı
senin ikizler var ve 7 aylık bi bebegin daha mı var tebrik ederimm vallaa:)
ikizlerden sonraa 3. Bir bebek zor olsa gerek

Bugün sabah 2 dilim kepekli yağlı ekmek yedim :) öğlen 1 tabak çorba aksam saat 17:45 gibi aksam yemeği olarak salata ve ekmek yedim :) bugün biraz fazla kaçırdım ama adet dönemime denk geldigi içindir herhalde :) ama yarın daha dikkat edeceğim inşallah arkadaslar :) bu arada ben fitnese yazıldım .. Hem spor salonuna gidiyorum hemde evde pilates yapıyorum :)

hedef ilk üç ay 15 kılo saat 6dan sonra yemek yememek cok ıyı gelıyor ya vuucuda spor salonu bu arada cok etkılı tavsıye ederım eger zaman varsa bırde yesıl çay ıcmeyı unutmayın 55 olmak ıstıyorum yaaaaa

Aramıza hoşgeldin aslı Allah bağışlasın, hele ikizler çok yorucu oluyor. bizim ailede 3tane ikiz var, evlere şenlik biraz sabırla verirsin kiloları

hoşbulduk,evet ikizlerle başetmek çok zor birde bebek var üstelik.doğum faslı bitti bende inş. kilo verip formumu korumak istiyorum.

aslıııı
ikizlerden sonraa 3. Bir bebek zor olsa gerek[/QUOTE]

ikizler tüp bebek yöntemiyle odu. küçükte piyangodan çıktı:) sonuç 3 yaşından küçük 3 kızım var şuan :) inanılmaz zor oluyor ama bi o kadarda keyifli

aslıııı
ikizlerden sonraa 3. Bir bebek zor olsa gerek

ikizler tüp bebek yöntemiyle odu. küçükte piyangodan çıktı:) sonuç 3 yaşından küçük 3 kızım var şuan :) inanılmaz zor oluyor ama bi o kadarda keyifli[/QUOTE]

keisnlikle keyfilidir ama zorluguda cabası benim ikizlerde 3.5 yaşında iki tane paşam varr
senin yardımcın varmı çalışıyormusun?

dün ne yedim; sabah saat 08:00 bir dilim ekmek (trabzon ekmekğinin dilimi:)) domates sosu zeytin peynir,bi fincan çay
öylen saat 12:30 bir dilim ekmek çorba kızarmış tavuk
12;30 la 18:00 arası yine bikaç lokma kızarmış tavuk, bi kaç lokma ekmek, bi tane havuç
18:00 den sonra komşuya çıktım iki küçük masum kurabiye:) bi fincan çay yarım elma komşuya çıkmasam daha iyiydi:)
malesef su içme alışkanlığım yok ama bu deyette şart diye 2 ltre su içtim yarım lt.lik şişemi 4 kez dolurup doldurup içtim :) bu sabah tardıldım 72,6 böylelikle ilk gün 400 ğr, gitmiş oldu :)

ikizler tüp bebek yöntemiyle odu. küçükte piyangodan çıktı:) sonuç 3 yaşından küçük 3 kızım var şuan :) inanılmaz zor oluyor ama bi o kadarda keyifli

keisnlikle keyfilidir ama zorluguda cabası benim ikizlerde 3.5 yaşında iki tane paşam varr
senin yardımcın varmı çalışıyormusun?[/QUOTE]

çalışıyorum bakıcı ben eve girince gidiyor ben şuan taşradayım eşim farklı bi şehirde iş nedeniyle yani tamamn yalnızım.hayatımın en zor dönemi diyebilirim bir de üstüne kilo problemimi var:) ama bi şekilde idare ediyorum. Allah bağışlasın ikizlerini erkek çocukları daha hareketli oluyorlar kızlara göre Allah sabır versin ikimizede :)

güzel bir menü çıkarmışsın kendine. ama 12.30 ile 18 arası bir kaç lokma ekmek ne kadar lokma canım ? dikkat et ki gizliden kilo yapmasın bunlar

senin yardımcın varmı çalışıyormusun?

çalışıyorum bakıcı ben eve girince gidiyor ben şuan taşradayım eşim farklı bi şehirde iş nedeniyle yani tamamn yalnızım.hayatımın en zor dönemi diyebilirim bir de üstüne kilo problemimi var:) ama bi şekilde idare ediyorum. Allah bağışlasın ikizlerini erkek çocukları daha hareketli oluyorlar kızlara göre Allah sabır versin ikimizede :)[/QUOTE]

herr sıkıntınınn ardınd abir ferahlık vardırrrr
anane veya babanne vardır uamırm çevrendeee tamamenn yalnız olmak ciddenn zor bir durum
amaa ilerde 3 tane evladın olacakk bütün sıkıntılar biter bir gün:)

erkek çocukalrı biraz hareketli oluyorlar evet ama benimkile rçok yaramaz degil allahtan sıkı yönetimvar evde

Kızlar bugünkü menümü yazıyorum sabah 1 simit 1 küçük parça peynir 1 bardak yeşil çay öğle yemeği 5 kaşık mercimek yemegi 1 dilim buğday ekmeği akşam yemeği 1 portakal 1 bardak yeşil çay 1.5 litre su 30 dk yürüyüş yaptım birde slim in 6 nın karın hareketlerini yaptım şu an çok açım istediğim kiloya bir ulasayım da acısını çıkarırım artık

Selam karbeyazi bugünlük menüne baktım. mercimek yemeğin yanına ekmek yerine yoğurt ve salata daha doğru seçim olurdu. akşam yemeği olarak 1portakal ve 1bardak yeşil çay belirtmişsin bu biraz az sanki. Ama mesela bir kase çorba, yada protakalı bir yoğurda doğrayıp yeseydin daha iyi olurdu.yada haşlanmış sebze. bu şekilde aç kalırsın ve yeme ataklarının olma riski daha fazla. bedenin de ona göre daha az enerji harcayacak. yani bare bir kase yoğurt yeseydin bence.normal yemeye başladığında hemen kiloları geri alırsın çünkü yemeklere saldırma oranın yüksek. Bence simit ara sıra kahvaltı için olabilir, ama simidin kalorisini yazayım sana: 1simit 300 kalori, bu da yarım saatlik koşuya denk geliyor. Bence yine ye simidi, belki sabahları yarım simit ve yanına bol bol yeşillik salata biraz peynir ve yoğurt, haşlanmış yumurta, yada nesfit ye sabahları, kendine sandviç de hazırlayabilirsin eğer dışarda kahvaltı yapıyorsan bol sebzeli mesela. Kahvaltıyı en geç saat 9a kadar yapmaya çalış. Zaten yakacaksın gün içerisinde. Öğle yemeğini bir çorba ile başlayabilirsin mesela. sonra biraz yemek ve bunun yanına bolce yoğurt yada salata, akşam da fazla ağır birşey yemek istemiyorsan çorba salata yoğurt ve meyve gibi şeyler yiyebilirsin. Ama haşlanmış sebze de güzel bir seçim olur. Yoğurt yemenin karın yağlarının erimesinde faydası olduğu görülmüş en son araştırmalara göre. Yani benim sana demek istediğim yazdığın menü şeklinde sürdürürsen rejimi hem aç kalırsın hem de hüsrana uğrarsın canım. Suyunu günde 1-2bardak çoğaltırsan faydasını görürsün. Akşam sporun süper:128: ama karın hareketleri için şunu demeliyim, ki bu hatayı kendim yaptım: incelmek istiyorum ben ve karın bölgem de tabii ki incelsin istiyorum, mekik ve şınav çekiyordum, belli hareketler yapıyordum, tâ ki dayım 'amacın ne' diye sorana dek. İncelmek istediğimi söyledim ama dayım 'bu hareketler iyi güzel de, ama incelmezsin, sadece kas yaparsın. Hani faydası yok diyemem ama inceltmez karın bölgeni, yağları kas yapar ve aynı kalınlıkta belki biraz daha sıkı ve fit görünür ama incelme zor' dedi. Ben baya bir hüsrana uğradım. Yaptığın hareketleri o yüzden ona göre seç güzelim. Benden söylemesi, sen de hüsrana uğrama. Ben dayımın tavsiyesi üzerine, kendisi antrenör ve futbol da oynadı, koşuya başladım. Ayrıca 2 günde 1 yağ yakıcı hareketler, diğer günler ip atlayıp hulahoop çeviriyorum (hepsi 30dakika). umarım biraz yardımcı olabildim. Ben de daha bir kaç gün oldu rejim ve spora başlayalı ama şimdiden farkı görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…