bak buna sevindim canim çünkü bende akşam 6 ya kadar azar azar dA olsa yiyorum. ama eskisine bakınca baya bi az yiyorum. o da genellikle gece atıştırdığımdanmış onu anladım..:)
inşlh kilolar gidiyo görüyo tartıda ama 1 ay sonra dar gelen kıyafetlerimi denemeyi düşünüyorum. o zamana kadar sabır....:).
bende 71 le basladım bu yönteme suan 66 yımm 9 kılo kaldı verecek abur cuburu cıkardım hayatımdan yesil çayda ıcıyorum selülitlerimede ıy geldı az kaldı basaracam
ben martın 6 sında basladım ben 51 kıloydum doğum yapmıs kılom 72 oldu sonra verdım aldım enson canıma takettı kalcada var bende tabı boyumda 1 61 olunca daha topak gıbı duruyordum martınta 6 sında basladım 1 bucuk ayda kılo 5 kılo verdım ama abur cubur sıfırlandı hayatımda sadece cumartesi gunlerı porsiyonumu cogaltıyorum haftanın 3 gunu spora gıdıyorum aksamları bacak hareketleri yapıyorum abur cubur yok yeşil çayselülitlerımı ıyı gelıyor bıtkı cayıda kabızlık karın sısılıgıne ıyı gelıyor lahana dolmasına bayılırım haslanmıs haldede yerım ama suyunu ıcemem galıba yesıl cayada zor alıstım zaten 6 dan sonra yemek yememek cok etkılı baska turlu olmuyordu 9 -10 kilo versem manken gıbı olurum artık cevremdekıler yeter zayıfladın dıyor ama ben kaarlıyım verecem kemıklerın ırı galıba dıyorlar 66 dan az gosterıyormusum 61 gıbı falan benden boyle ısteeee byeeee
Merhaba Hamiyet bende tiroid hastasıyım.Diyet ve spor yapıyordum ben 1 kilo verirken arkadaşlar 5-6 kilo verdiler. Böyle olunca da hep morelim bozuldu bıraktım.Doktorla görüştüm akşam 6 dan sonra kesinlikle birşey yememelisin dedi.Sanırım sabah aldığımız hormon ilacının etkisi akşama doğru azalıyor ve ne yersek bize kilo olarak dönüyor.Bu siteyi Martta keşfettim.Bende dikkat ederek beslenmeye başladım.Martta 71,300 kg dım şimdi ise 66,6 yım.Uzun vadede diyet ve spor yapınca etkili oluyor.Tabii en önemlisi 6 dan sonra da asla meyva dahi yememeliyiz.Şuan verebildiğim için o kadar mutluyum ki.Tamam arkadaşlar 4-6kg verirken ben ayda yine anca 2kg verebiliyorum ama olsun sonuçta veriyorum.Burada ki ve gruptaki arkadaşlar sağolsun onlarla herşeyi başaracağıma eminim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.bende deniyorum ama olmuyor troit var bende bi turlu gitmiyo kilolar yaa
kızlar slm en etkılı yontem 6 dan sonra yemek yememek ben 65 oldum 71 dım 8 kılom kaldı 57-58 olmak ıstıyorum işşallah onun haberınıde verırım sıze
sonra gıdıcem guzelce kıyafet alışverısı yapcam fıt bır bedenle
bende saat 17:30 dan snr süt meyve dahil hiçbişi yemiorm zor oluor ama oluor işte :)
bi de üstüne gündüz kuş kadar yiyorum üstlik :)
hftada bi gün iizn yapıorm ondada öglen ne istersem yiyorum 2 gibi bi daha hiçbişi yemiorm.
keske bunu hep sürdürebilsme kilo verince gündüz istedgimi yiyp abartmadan aksm yememeye razym
bi de acıkınca kenidinizi aman yarın sabh yerim die kandırın ben hep öle kandırıorm ama ertesi gün yinede yemiorm
eveeeet şincik geldim 50 dk.lık yürüyüşümden. hatta kalçama da streç folyo sardım:)) artık 6 ya kadar da elma yogurt falan yiyim diyom başka da bişey yok
merhaba domates.. öncelikle azminden dolayı seni kutluyorum. sterc folyonun faydasını goruyomusn? ne kadar süredir yapıyosun bu uygulamyı? hergünmü yürüyüş yapıyosun gelişmeler nasıl bilgilendirirsen cokk sewınırım :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?