Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

merhaba kızlar bi aralar ben de bu topikteydim.ama kalori sayımı yöntemine döndüm fakat kendi kendime dedimki neden acaba ikisini birleştir miyorsun? ve sonuç çabuk geldi 1 ay 3gün de 5 kilo verdimmmm kızlar akşama kadar gerçekten normal yiyin ama 6dan sonra yemeyince çok faydalı oluyor ben birkaç gün rüyamda köfteler mi, pirzollarlar mı lokumlar mı sarmalar mı yemedim ama sadece rüyamda azim kızlar azim

ya ben artık açlık hissetmiyorum da beni bi uyku sarıyor şekerim düşüyo belki de

meraba herkese
kızlar bnde 1 haftadr 6dan snra bişey yemiorun ama gun içinde cnm n cekerse yiorum soleki 3 dilim baklava bile yiyorum ama 6dan snra hiçbişe yemiorum. hergun duzenli 1 saat yuruyus yapıyorum ve 1 haftda tam 2kg verdim tabi bunun cogu su ama olsn acaip motive oldum :)
inş yaza hepimiz incecik oluruz herkese kolay gelsiiin :)

Kızlar 67 kiloyu da gördüm açken 66.4 de oluyor tabii :) bu arada jilian micheals ın 30 günlük incelme dvd sini yapıyorum acayip etkili tavsiye ederim

bayanlar bence bu yöntem gayet etkili tabii kısa zamanda değil en azından benim icin ama uzun vadede bide bakmışsınız kilolarr gitmiş..:)

bende 71 le basladım bu yönteme suan 66 yımm 9 kılo kaldı verecek abur cuburu cıkardım hayatımdan yesil çayda ıcıyorum selülitlerimede ıy geldı az kaldı basaracam

bende 71 le basladım bu yönteme suan 66 yımm 9 kılo kaldı verecek abur cuburu cıkardım hayatımdan yesil çayda ıcıyorum selülitlerimede ıy geldı az kaldı basaracam

tebrikler canim ne kadar da verdin 5 kiloyu?
Lahana suyunu da tavsiye ederim eğer kokusu kötü gelmiyosa, çok güzel ödem attırıyo ve selülit konusunda da gayet başarılı bence..:)

ben martın 6 sında basladım ben 51 kıloydum doğum yapmıs kılom 72 oldu sonra verdım aldım enson canıma takettı kalcada var bende tabı boyumda 1 61 olunca daha topak gıbı duruyordum martınta 6 sında basladım 1 bucuk ayda kılo 5 kılo verdım ama abur cubur sıfırlandı hayatımda sadece cumartesi gunlerı porsiyonumu cogaltıyorum haftanın 3 gunu spora gıdıyorum aksamları bacak hareketleri yapıyorum abur cubur yok yeşil çayselülitlerımı ıyı gelıyor bıtkı cayıda kabızlık karın sısılıgıne ıyı gelıyor lahana dolmasına bayılırım haslanmıs haldede yerım ama suyunu ıcemem galıba yesıl cayada zor alıstım zaten 6 dan sonra yemek yememek cok etkılı baska turlu olmuyordu 9 -10 kilo versem manken gıbı olurum artık cevremdekıler yeter zayıfladın dıyor ama ben kaarlıyım verecem kemıklerın ırı galıba dıyorlar 66 dan az gosterıyormusum 61 gıbı falan benden boyle ısteeee byeeee

haklısın bende abur cuburu bayaaa azalttım arada eşim alıyo dayanamayıp yiyorum azcık. Bende nerdeyse 1 aydır aksam 6-7 den sonra yememeye dikkat ediyorum. Anca 4 kilo verebildim ama benim en az 20 kilo vermem lazım. Umarım hepimiz kurtuluruzzz kilolardan..:)

bende bugun itibari ile basliyim ins
4 ay dA 10 kilo verdim baska diyetlerle
ama artik rejim seklinde olmasindan SIKILdm
bole deniyim etkili olur ins cunki ben genelde aksam yerim
hadi bakalim
kolay gelsin ark
aslinda cok guzel bi yontem
gun icinde hic bisiyden yoksun kalmiyosun
aksam yiyemediklerini muhafaza edip ertesi gun yeriz:)

bende deniyorum ama olmuyor troit var bende bi turlu gitmiyo kilolar yaa
Merhaba Hamiyet bende tiroid hastasıyım.Diyet ve spor yapıyordum ben 1 kilo verirken arkadaşlar 5-6 kilo verdiler. Böyle olunca da hep morelim bozuldu bıraktım.Doktorla görüştüm akşam 6 dan sonra kesinlikle birşey yememelisin dedi.Sanırım sabah aldığımız hormon ilacının etkisi akşama doğru azalıyor ve ne yersek bize kilo olarak dönüyor.Bu siteyi Martta keşfettim.Bende dikkat ederek beslenmeye başladım.Martta 71,300 kg dım şimdi ise 66,6 yım.Uzun vadede diyet ve spor yapınca etkili oluyor.Tabii en önemlisi 6 dan sonra da asla meyva dahi yememeliyiz.Şuan verebildiğim için o kadar mutluyum ki.Tamam arkadaşlar 4-6kg verirken ben ayda yine anca 2kg verebiliyorum ama olsun sonuçta veriyorum.Burada ki ve gruptaki arkadaşlar sağolsun onlarla herşeyi başaracağıma eminim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.

kızlar slm en etkılı yontem 6 dan sonra yemek yememek ben 65 oldum 71 dım 8 kılom kaldı 57-58 olmak ıstıyorum işşallah onun haberınıde verırım sıze
sonra gıdıcem guzelce kıyafet alışverısı yapcam fıt bır bedenle

limonlu bahce bu şekilde kac kılo verdın

eveeeet şincik geldim 50 dk.lık yürüyüşümden. hatta kalçama da streç folyo sardım:)) artık 6 ya kadar da elma yogurt falan yiyim diyom başka da bişey yok

merhaba domates.. öncelikle azminden dolayı seni kutluyorum. sterc folyonun faydasını goruyomusn? ne kadar süredir yapıyosun bu uygulamyı? hergünmü yürüyüş yapıyosun gelişmeler nasıl bilgilendirirsen cokk sewınırım :18:

akşam 6dan sonra yemeyip kilo veren arkadaşlar, ne kadar sürede sonuca ulaştınız acaba? şu an elma diyeti yapıyorum ve son 4 gündür de akşam 6dan sonra hiç bi şey yemiyorum. paso su ve bitki çayı. acıkınca da uyumaya gidiyorum yoksa mutfağa saldırıcam. gerçi buzdolabında canımın çekeceği türden de bişey yok :)

ben 2 ayda verdim 6 kilo saat altıdan sonra yemeyerek bende ole yapıyorum buz dolabında bana gore bırsey yok olsadayemıyorum aslında abur cubur kola yemedınmı tadı azımızdan sılınıyor bırde yaz geldi dondurmaya baslamayın yoksa bırakamazsınız

bende katıldım aranıza :) dün başladım 6 dan sonra yememeye zaten aç kalmaya alışıgım zor olmuyor o yüzden :) kahvaltı alışkanlıgımda yok okuldan gelince birşeyler yiyorum canım sıkıldıkça da 1 2 meyve atıştırıyorum bakalım sonuc nasıl olacak

merhaba durna yürüyüşü hergün yapıyodum ve çoğu zaman streç sarıyodum. ben faydasıni söyle gördüm 1 ay da 4 kilo gitti. bi de benim basenlerim var malesef bi tane eşofmanim dar geliyodu yapişıyodu resmen üstüme 1 ayın sonunda gayet rahat oluyodu üstüme. tabi kesin streç folyodan oldu diyemem ama ben halimden memnundum..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…