Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaşlar siz 6 dan sonra meyve süt veya yogurt falan bişeyler yiyor musunuz.? ben sadece su içiyorum da. bi de sakız çiğniyorum.

arkadaşlar siz 6 dan sonra meyve süt veya yogurt falan bişeyler yiyor musunuz.? ben sadece su içiyorum da. bi de sakız çiğniyorum.

aynıyız cnm bnde öle yapıorumm =)))) sakızzz vazgceılmezımmm =))

bu arada bursadan olan var mıı ???? kendıme yuruyus arkadası arıyorum daa=D=D

aynıyız cnm bnde öle yapıorumm =)))) sakızzz vazgceılmezımmm =))

bu arada bursadan olan var mıı ???? kendıme yuruyus arkadası arıyorum daa=D=D

bende tek başıma yürüyorum canım mp3 ümü takıyorum o yol senin bu patika benim iyi oluyo. bazen bi arkadaşla yürüyoruz ama bu seferde muhabbet etmekten yavaşlıyoruz..:))

=D=D bnde kaldım tekk öleee =)) napım canım sıkılıo tek yururkenn =D=D

arkadaşım ben akşamları 9 ve 12de ya bi tane meyve ya da 1 çay baradağı süt içip günü kapatmaya çalışıyorum

anladin cnm peki gün içinde cok dikkat ediyo musun? ben kahvaltı da 2 dilim kepekli ekmek haşlanmis yumurta peynir domates ve bol maydanoz yiyorum. bi de tatlı ya da abur cubur yememeye dikkat ediyorum o kadar. aksam da normal yemeğimi yiyom..

yok kendimi kısmadım akşam 6ya kadar yedim zaten kilo verdikçe iştah kapanıyo hem bu zayıflama işi uzun bi süreç sen de bana hak verirsin inş inceldiğinde şekerim

yok kendimi kısmadım akşam 6ya kadar yedim zaten kilo verdikçe iştah kapanıyo hem bu zayıflama işi uzun bi süreç sen de bana hak verirsin inş inceldiğinde şekerim

bak buna sevindim canim çünkü bende akşam 6 ya kadar azar azar dA olsa yiyorum. ama eskisine bakınca baya bi az yiyorum. o da genellikle gece atıştırdığımdanmış onu anladım..:)
inşlh kilolar gidiyo görüyo tartıda ama 1 ay sonra dar gelen kıyafetlerimi denemeyi düşünüyorum. o zamana kadar sabır....:)

bak buna sevindim canim çünkü bende akşam 6 ya kadar azar azar dA olsa yiyorum. ama eskisine bakınca baya bi az yiyorum. o da genellikle gece atıştırdığımdanmış onu anladım..:)
inşlh kilolar gidiyo görüyo tartıda ama 1 ay sonra dar gelen kıyafetlerimi denemeyi düşünüyorum. o zamana kadar sabır....:).

bu video daki 15 dk.lık hareketler kaç kalori yaktırır acaba, eğlenceliye benziyo..:)

valla canım hiç bilmiyorum ama ben spor yapmayı sevmeyen biriyim..yani sabahın köründe kalkıp yürüyemem

o yüzden yıne bu forumda gördüğüm bir vıdeo idi bu..birisi önermişti ve denedim..hem tv açıktı hem de kısık sesle bu videoyu actım yaptım..inan 8. dakikada tam duracaktım ama dayanamadım.. 15 dakika sonunda canım çıkıyor..ama alışacağım..4 gündür yapıyorum sadece..

yaptıktan sonra her yerim pıt pıt atıyor resmen..her noktamı hissetiyorum..durduğum yerde bacaklarım kollarımda nabız vuruşu gibi şeyler oluyor..

ter su içinde kalıyorum ..

Kızlar aranızda cindy crawford egzersizlerini yapan var mı geçen bir sitede gördüm şimdilik nivea body egzersizlerini yapıyorum acaba cindy daha mı iyidir

o kadar yoruyo mu ya bende deniyim bugün o zaman, izlerken kolay gibi görünüyodu. ben sözde hergün yürüyorum ama tartım mı kafayı yedi noldu bugün fazla cıkardi. canım çok sıkıldı. artık 6 dan önce de az ya da hafif bişeyler yiyim diyom puff

eveeeet şincik geldim 50 dk.lık yürüyüşümden. hatta kalçama da streç folyo sardım:)) artık 6 ya kadar da elma yogurt falan yiyim diyom başka da bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…