arkadaşlar siz 6 dan sonra meyve süt veya yogurt falan bişeyler yiyor musunuz.? ben sadece su içiyorum da. bi de sakız çiğniyorum.
aynıyız cnm bnde öle yapıorumm =)))) sakızzz vazgceılmezımmm =))
bu arada bursadan olan var mıı ???? kendıme yuruyus arkadası arıyorum daa=D=D
MaşAllah canim cok iyi kilo vermişsin, darisi başimiza:) başka bişey yaptın mı spor falan..
arkadaşlar siz 6 dan sonra meyve süt veya yogurt falan bişeyler yiyor musunuz.? ben sadece su içiyorum da. bi de sakız çiğniyorum.
evin işi gücü sadece genelde spor o oldu bi de ben çabuk kilo alıp veriririm ama inş hedefim 50 kiloya kadar düşmek boyum1.64 tatlım
arkadaşım ben akşamları 9 ve 12de ya bi tane meyve ya da 1 çay baradağı süt içip günü kapatmaya çalışıyorum
anladin cnm peki gün içinde cok dikkat ediyo musun? ben kahvaltı da 2 dilim kepekli ekmek haşlanmis yumurta peynir domates ve bol maydanoz yiyorum. bi de tatlı ya da abur cubur yememeye dikkat ediyorum o kadar. aksam da normal yemeğimi yiyom..
yaaa benim boyum da 1.73 ama ben 70 olayim yeter diyorum. 50 olursan sen baya baya sıfır olursun canım..)
yok kendimi kısmadım akşam 6ya kadar yedim zaten kilo verdikçe iştah kapanıyo hem bu zayıflama işi uzun bi süreç sen de bana hak verirsin inş inceldiğinde şekerim
yok kendimi kısmadım akşam 6ya kadar yedim zaten kilo verdikçe iştah kapanıyo hem bu zayıflama işi uzun bi süreç sen de bana hak verirsin inş inceldiğinde şekerim
Walk Away The Pounds Pt. 1 - YouTube bu hareket canıma okuyor..evde bır de bunu deneyin hanımlar
bu video daki 15 dk.lık hareketler kaç kalori yaktırır acaba, eğlenceliye benziyo..:)
valla canım hiç bilmiyorum ama ben spor yapmayı sevmeyen biriyim..yani sabahın köründe kalkıp yürüyemem
o yüzden yıne bu forumda gördüğüm bir vıdeo idi bu..birisi önermişti ve denedim..hem tv açıktı hem de kısık sesle bu videoyu actım yaptım..inan 8. dakikada tam duracaktım ama dayanamadım.. 15 dakika sonunda canım çıkıyor..ama alışacağım..4 gündür yapıyorum sadece..
yaptıktan sonra her yerim pıt pıt atıyor resmen..her noktamı hissetiyorum..durduğum yerde bacaklarım kollarımda nabız vuruşu gibi şeyler oluyor..
ter su içinde kalıyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?