Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

İNŞALLAH BENimde isteğim bu. sen ne ler yapıyorsun. diyetin ne hangi sporları yapıyorsun? aynı kilodayız.
emzirme döneminde oldugum için çok kısmıyorum sadece dikkat ediyorum hamur işi tatlıdan uzak duruyorum aksam altıdan sonra birsey yemiyorum hergün bir saat yürüyüş yapıyordum bu aralar nivea nın cd sini yapıyorum 76 dan 69 a düştüm hedefim 60 sen neler yapıyorsun

bende aranıza katılabilirmiyim
emzirme dönemindeyim bende,hamilelikte çok kilo almadım ama sütümün yetersizliğinden çoğalsın diye herşey yemekten birde düzensiz yemek saati nedeniyle 81 e dayandı tartının ibresi,
yanlız şöyle birşey oldu geçen hafta stresten dolayı akşamları mide ağrısı yüzünden 6 7 den sonra birşey yiyememiştim ki şuan 79,4 kg düştüğümü farkettim.
devam edicem inşallah vermem gereken çoook kilo var yaa ne kadar da kaç kilo veririm acaba??
extra olarakta lahana çorbasına ve limon su sirke 3lüsüne başlamaya niyetim var bgün kısmet olursa malzemelerini alıcam, bunları emzirirken yapmanın bir sakıncası olmaz gibi geliyor bana sizce??

Son düzenleme:
Kızlar bu topiğe takılan yok galiba kimseleri göremiyorum biz de her cuma tartılıp kilolarımızı yazalım mı buraya hem gaza gelmiş oluruz ne dersiniz

merhaba arkadaşlar bende 5-6 gundur aksam 7 den sonra bisey yemiyorum, umarim siizinle birlikte bunu saat 6 ya cekebilirim. bi de gunde en az 45 dk tempolu yuruyus yapiyorum. malesef benim en az 20 kilo vermem lazim, inşALLah hep birlikte başaririz..:))

benimde 20 kilo vermem lazım

Kızlar bu topiğe takılan yok galiba kimseleri göremiyorum biz de her cuma tartılıp kilolarımızı yazalım mı buraya hem gaza gelmiş oluruz ne dersiniz

oluur ben varım her yere yazıyom zaten kilomu bi zayıflayamadım gitti

ben takiliyorum artik:)) bence de iyi fikir her cuma yazalim kilolari 1 hafta da ne kadar gitti beraber gorup gaza geliriz hem..

arkadaşım ben de 9 ocaktan bugüne kadar 98den 89a düştüm toplam kaytarma yaptığım gün sayısı hemen hemen 20 gün olmuştur.

Bir ara 70 79 kilo aralıgındakiler topiğine takılıyordum her cuma kilolar yazılıyordu ama orada da gruplaşma var gibi geldi kimse yazdıgın konulara cevap vermiyordu o yüzden 69 kiloda takıldım bu aralar adet öncesi dönemdeyim ödem de oldu çok şiştim

60-69 kilo grubuna gel bacım bende ordayım herkeşlerde pek sıcak.....

malesef bugun yarim saat yuruyeblidim çünkü yağmur yağiyo ve bu kadar dayanabildim tabi baya da ıslandim:)) siz neler yapıyosunuz arkadaşlar nasıl gidiyooo kilolar...

bu arada birazdan müzik açip oyniycam fazla bi kalori yakar mıyım bilmiyom ama azcık eğlenmiş olurum hiç olmazsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…