emzirme döneminde oldugum için çok kısmıyorum sadece dikkat ediyorum hamur işi tatlıdan uzak duruyorum aksam altıdan sonra birsey yemiyorum hergün bir saat yürüyüş yapıyordum bu aralar nivea nın cd sini yapıyorum 76 dan 69 a düştüm hedefim 60 sen neler yapıyorsunİNŞALLAH BENimde isteğim bu. sen ne ler yapıyorsun. diyetin ne hangi sporları yapıyorsun? aynı kilodayız.
merhaba arkadaşlar bende 5-6 gundur aksam 7 den sonra bisey yemiyorum, umarim siizinle birlikte bunu saat 6 ya cekebilirim. bi de gunde en az 45 dk tempolu yuruyus yapiyorum. malesef benim en az 20 kilo vermem lazim, inşALLah hep birlikte başaririz..:))
Kızlar bu topiğe takılan yok galiba kimseleri göremiyorum biz de her cuma tartılıp kilolarımızı yazalım mı buraya hem gaza gelmiş oluruz ne dersiniz
Kızlar bu topiğe takılan yok galiba kimseleri göremiyorum biz de her cuma tartılıp kilolarımızı yazalım mı buraya hem gaza gelmiş oluruz ne dersiniz
Canım önerilerin için teşekkür ederim.Ben bu yönteme ocak ayında başladım tabii önceleri bu kadar kısmıyordum ve 76 kilodan 68 e düştüm boyum 1.67 ve 60 olmak istiyorum insan verdikçe daha da hırslanıyor ya bende de durum bu 2 haftadır tartıda 68.7 rakamını görmekten bıkınca iyice kıstım bende...Ama dediklerin çok dogru kendimi iyice halsiz bırakmamam lazım...
arkadaşım ben de 9 ocaktan bugüne kadar 98den 89a düştüm toplam kaytarma yaptığım gün sayısı hemen hemen 20 gün olmuştur.
Bir ara 70 79 kilo aralıgındakiler topiğine takılıyordum her cuma kilolar yazılıyordu ama orada da gruplaşma var gibi geldi kimse yazdıgın konulara cevap vermiyordu o yüzden 69 kiloda takıldım bu aralar adet öncesi dönemdeyim ödem de oldu çok şiştim
bu arada birazdan müzik açip oyniycam fazla bi kalori yakar mıyım bilmiyom ama azcık eğlenmiş olurum hiç olmazsa..
benimde boy 169 kilo 63.7:26: 56 olmak istiyorum en kısa sürede:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?