Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar bu en iyi diyet bence.Bir hafta dayanırsanız mideniz küçülüyor ve akşamları yeme isteğiniz yok oluyor.ben bir hafta denedim hala akşamları fazla yiyemiyorum.ben düzensiz uyguladım diyetimi buna rağmen kalıcı olarak 6 kilo verdim.şimdi de sabahları müsli,aralarda soda veya meyve,öğlen kepek ekmeğinden yapılma sebzeli sandviç,akşam da sebze salatası yiyorum.en son 18 de yiyorum.Ondan sonra yeşilçay içiyorum.Eğer şeker isteğim olursa da kuru kayısı yiyorum.sabah 2 ve akşam 1 saat spor yapıyorum.şimdilik 69 kiloyum hedefim 55 kilo.

koşu bandına mutlaka başla bence.Bende çok istiyorum ama henüz alamadım evim spor aletleriyle dolu olduğu için bence fırsat bulmuşken günde 1-2 saat koş en güzel spor..

Kızlar bnde 2gundur 7de kesiyorum ama gece 1-2 de uyanip dolaba saldiriyorum pastalar yogurtlar ciger bile yedim dun gece kendimden tiksindim!! Gunduz çok yiyemiyorum hem canm istemiyo hem de sabahki o moral bozuklugu Yok mu kahroluyorum!! Geç saate kadar kalıyorum aksamlari 6.30-7 arası yesem çok etkiler mi böyle yapan var mı acaba???

Bende yapıyorum bunu akşam ailece bi yere gidip yemek yenilcekse de yine 6da açlığımı gideriyorum hem akşama çok yememiş oluyorum

merhaba yazını okuyuncaa cevap yazmak istedim
ben gceleri yemek yiyerek 90 kiloya çıktım sonra diyetle 63 kiloya indim
sonra yine başladı gece yemelerim önce 65 sonra 70 yani gece yemede ne zman yersen ye
gece insan yerken şurunu kaybediyor resmen
sana tavsiyem sen ilk bir iki hafta akşam yemeginden sonra bi ara yap
sonrada 7 de bitir akşam yemegini . yoks abirden kesersen kötü olursun

bn dukanla 8kilo verip 57 Ye dusmustum şimdi 60 oldum o verdiğim 8de gece yenerek alibmisti.. gece öyle bi ruh haline giriyorum ki anlatamam sen biliyorsundur gerçi ama yaşamayan anlayamaz bunu :'( ara da yapsam takla da atsam hergece ama hergece istisnasız mutfaktaym , bıktım!

biliyorum ya hatta ben yataeken hesaplıyordum şunu yiyim kalkınca diye igrenç biliyorum ama çekirdek bile yedim gece 4 de , o zman bundan kurtulmanın yolu kalkınca su içiceksin inan 3 gece yapmazsan dahada hafifler bu istek biliyorum neler yaşadıgını insanın gözü görmüyor gece bişeyi hadi bunuda ye şunuda ye diyen bir canavar içinde sanki degilmi

Ayynen aynen!! Işte 1gece yemesem..neler yapmıyorum yatmadan notlar tablolar kendime sozler... sen su içerek mi durdurdun çok iyi oldu cevaplamak çok teşekkür ettm!!

Ayynen aynen!! Işte 1gece yemesem..neler yapmıyorum yatmadan notlar tablolar kendime sozler... sen su içerek mi durdurdun çok iyi oldu cevaplamak çok teşekkür ettm!!

ewet cnm su içtimm kalktıkçaaa birde benim ikiz çocuklarım var ve inanırmısın gece onlarr wc için uyandıgında seviniyordum
bişiyler yiycem diye piskolojiye bakamısın

sabah kalktıgında nasılda şiş bir migdeee ve agızdaki acı tat yerine içine göçmüş bir göbek tercihimdir sende böle düşün

sabah kalktıgında nasılda şiş bir migdeee ve agızdaki acı tat yerine içine göçmüş bir göbek tercihimdir sende böle düşün

Masuuumm çok teşekkür ederimmm haftalardır yemediğim bi gece olmamıştıiii dün gece başardım çok şükür inşallah bu gece de devam!! Seninle dertlesmek iyi geldi heralde

Masuuumm çok teşekkür ederimmm haftalardır yemediğim bi gece olmamıştıiii dün gece başardım çok şükür inşallah bu gece de devam!! Seninle dertlesmek iyi geldi heralde

aaaaa çok sevindimmm cnm faydamm oldu ise ne mutlu bana
inanki kendim kurtulmuş gibi sevindim. bak isteyince oluyorr cnm

3gunde 182 sayfayi okudum finallerim olmasaydi birgunde de biterde de işte 18.35de günü kapattım akşam 1saat parkurda yürüyüş bni bekler:) hadi ama şimdi ne okuycam bn burayı canlandırın biraz !! Yoksaaa yaz gelip günler uzayınca yemek saatleriniz 8-9mu oldu sizi gidiiii :

arkadaşlar bu gece yeme olayı biraz da psikolojik bişi bence...Gece uyandığınızda yeme dürtüsü oluşunca bi arkadaşınızı arayın dertleşin, eşinizi kaldırın, uyandırın...Tabi hergün olmaz ama bi kaç gün olabilir bence...Ya da bir kaç gün doktora danışıp uyku veren bi ilaç kullanabilirsiniz....En geç bi hafta içinde alışırsanız bu durumu yenersiniz bence...Birde buz dolabının üstüne bişiler yapıştırın ya da mutfak kapısına...Eşinizden mutfağı kilitlemesini ve anahtarı saklamasını isteyin.....Bakın böylece zaten yiyemeyeceğiniz sinyalini beyine göndermiş olursunuz...

Gerçekten işe yarıyo. Ben bunu bilinçsizce yaptım. Uzun zamandır birsürü diet denedim. 5 kilo verdim 3 kilo aldım hatta 3 kilo alırken hep aç gezdim sadece dietin biraz dışına çıkınca aldım. Bide kilo verirken yüzdeki aceayip ifade çökkünlük bezginlik soluk beniz falan cabası. Neyse bigün bizimkiler teyzeme gitti bende evde kalmıycam diye bütün yiyicek içicek ne varsa götürmüşler. Bilmiyodum eve geldim akşam 8, kaldımmı dımdızlak. Çok aç diildim akşama doğru dondurma yemiştim falan napim böyle yatıcam dedim. Sabah bi kalktım mide içerde ama çok çok bi açlık yok. Hani diyolar ya metebolizmayı mahvedersin uzun süreli açlıkta falan diye bence yalan. Yada bünyeye göre değişiyo. Sabah akşamın acısını çıkarıyım dedim yarım ekmek domates peynir zeytin biber ohh bi güzel yedim. Akşamda alışveriş yapamıycam diye 4 gibi işte yedim. Gece gene bişey yok derken ertesi sabaha gene bi süzüldüm. 10 gündür yapıyorum 2 kg gitti. Hemde sabah ve akşam 4 gibi çocukluğumdaki gibi yiyorum. ohh mis gibi doyana kadar. Tavsiye ederim herkese. Hiç stres yapmadan kilo veriyosun. Aklında bin tane kalori değeri olmadan. Yok tavugun göğsü olsun yok bi damla olsun bilmem ne bi sürü ayar yapmadan. Hadi herkese kolay gelsin şekoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…