selam kızlar bende 109 kiloyu görünce şoka girdim. haziranın 10 ' nundan beri akşamları yemiyorum. 2.5 kilo verdim 5' ten sonra birşey yemiyorum. su veya 9 bitki çayı dışında ağzıma birşey koymuyorum. kendimede şaşırıyorum, ben nasıl yemeden duruyorum diye ama sonradan pişman olmamak için sürekli kendimi uyarıyorum. Ayrıca akşamları yemediğim içinde kendimi daha iyi hissediyorum. birde koşu bandına başlasam tam süper olacak...
Kızlar bnde 2gundur 7de kesiyorum ama gece 1-2 de uyanip dolaba saldiriyorum pastalar yogurtlar ciger bile yedim dun gece kendimden tiksindim!! Gunduz çok yiyemiyorum hem canm istemiyo hem de sabahki o moral bozuklugu Yok mu kahroluyorum!! Geç saate kadar kalıyorum aksamlari 6.30-7 arası yesem çok etkiler mi böyle yapan var mı acaba???
merhaba yazını okuyuncaa cevap yazmak istedim
ben gceleri yemek yiyerek 90 kiloya çıktım sonra diyetle 63 kiloya indim
sonra yine başladı gece yemelerim önce 65 sonra 70 yani gece yemede ne zman yersen ye
gece insan yerken şurunu kaybediyor resmen
sana tavsiyem sen ilk bir iki hafta akşam yemeginden sonra bi ara yap
sonrada 7 de bitir akşam yemegini . yoks abirden kesersen kötü olursun
bn dukanla 8kilo verip 57 Ye dusmustum şimdi 60 oldum o verdiğim 8de gece yenerek alibmisti.. gece öyle bi ruh haline giriyorum ki anlatamam sen biliyorsundur gerçi ama yaşamayan anlayamaz bunu :'( ara da yapsam takla da atsam hergece ama hergece istisnasız mutfaktaym , bıktım!
biliyorum ya hatta ben yataeken hesaplıyordum şunu yiyim kalkınca diye igrenç biliyorum ama çekirdek bile yedim gece4 de , o zman bundan kurtulmanın yolu kalkınca su içiceksin inan 3 gece yapmazsan dahada hafifler bu istek biliyorum neler yaşadıgını insanın gözü görmüyor gece bişeyi hadi bunuda ye şunuda ye diyen bir canavar içinde sanki degilmi
Ayynen aynen!! Işte 1gece yemesem..neler yapmıyorum yatmadan notlar tablolar kendime sozler...sen su içerek mi durdurdun çok iyi oldu cevaplamak çok teşekkür ettm!!
sabah kalktıgında nasılda şiş bir migdeee ve agızdaki acı tat yerine içine göçmüş bir göbek tercihimdir sende böle düşün
Masuuumm çok teşekkür ederimmm haftalardır yemediğim bi gece olmamıştıiii dün gece başardım çok şükür inşallah bu gece de devam!! Seninle dertlesmek iyi geldi heralde
kııııslar nerelerdesiniz? kilo verdiniz mi? meerak ediyorum.. ben 5 kilo verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?