- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
Merhaba Hamiyet bende tiroid hastasıyım.Diyet ve spor yapıyordum ben 1 kilo verirken arkadaşlar 5-6 kilo verdiler. Böyle olunca da hep morelim bozuldu bıraktım.Doktorla görüştüm akşam 6 dan sonra kesinlikle birşey yememelisin dedi.Sanırım sabah aldığımız hormon ilacının etkisi akşama doğru azalıyor ve ne yersek bize kilo olarak dönüyor.Bu siteyi Martta keşfettim.Bende dikkat ederek beslenmeye başladım.Martta 71,300 kg dım şimdi ise 66,6 yım.Uzun vadede diyet ve spor yapınca etkili oluyor.Tabii en önemlisi 6 dan sonra da asla meyva dahi yememeliyiz.Şuan verebildiğim için o kadar mutluyum ki.Tamam arkadaşlar 4-6kg verirken ben ayda yine anca 2kg verebiliyorum ama olsun sonuçta veriyorum.Burada ki ve gruptaki arkadaşlar sağolsun onlarla herşeyi başaracağıma eminim.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
bende başladım kızlar ayrıca spor salonuna da gidiorm 3haftadan beri 92 den 87 ye düştüm :)
kızlar saat 6'dan sonra meyvede mi yemiyorsunuz...peki gündüzleri nasıl bir sistem izliyorsunuz. istediğiniz herşeyi mi yiyorsunuz yokda diyet mi yapıyorsunuz.
kızlarr çok kötü durumdayım yhaa aslında iyi kilo verdim 61 kiloyla başladım 3 ay önce spora başladım. 6 dan sonra yememeye çalışıyorumm en azından deniyorumm :) şu anki kilom 55.. ohh ne güzel diyceksiniz üzüldügüm konu başkaa... benim problemim gece uykudan kallıp bişeyler atıştırmakk.. gerçi bunun adı atıştırma denmezz resmn dolapta ne varsa sömürüyorum yhaa dolap faresii koydum ismimi.( ve sabah kalktıgımda kendimden nefret ediyo oluyorumm.. hiçbişey yapasım gelmiyoo . gün içerisinde okadar dikkat ett sporunu yap sonra gece kalkıp herşeyi bok ett. morelim sıfır oluyoo hergece olmuyo bu haftada 3 kez falan oluyo ama dua ederek yatıyorumm durum ne kadar vahim siz düşünün. bilinçsizce yapıyorumm.. dügünümde yaklaştııı... bundan böylee gün içerisinde ne yediysemm yazmak istiyorum buraya.. bide en önemlisi gece kalkıp kalkmadıgımıda yazmak istiyorumm... belki etkili olur buraya yazıcak olmam..
canım ben aynı zamanda elma diyeti yapmaya çalışıyorum. bi haftada 2 kiloya yakın verdim bu diyetle. onun öncesinde bi aylık dönemde ise kendi çabamla bi diyet programı izliyordum ve spor merkezine gidiyordum. artı 2 kiloda onun öncesinde vermiştim yani. şu an 58 kiloyum ve sanırım bi müddet daha elma diyeti uygulayacağım. bu diyette kahvaltımı doyana kadar yapıyorum yumurtamdan peynirimden domatesimden falan kesmeden, 2 dilim çavdarlı ekmek ile. kahvaltıdan sonra her 2 saatte bir yeşil elma yiyorum. bol bol su ve bitki çayı içiyorum. çok acıkırsam veya değişiklik istersem de leblebi veya kuru kayısı atıyorum ağzıma. akşam 6dan sonra ise yiyecek hiç bişey yemiyorum. açıkçası bünyem alıştı bu duruma. pek yemek aramıyorum. haftada 3 günde iş çıkışları eşofmanları çekip yürüyorum.
selam missipipi bu formda dolaşırken gordum konuyu bende diyet yapıyorum. şimdiye kadar uyguladığın diyeti ve spor programını anlatabılırmısn? kaç kıloydun kaç kılo verdın yaş ve boy? benim basenlerimde sorun var diyet ve sporla sorunun halolacağını umuyorum inş. hepimiz içinde öle olur inş.önerilerin varsa söylermısn cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?