Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

bende başladım kızlar ayrıca spor salonuna da gidiorm 3haftadan beri 92 den 87 ye düştüm :)

evt veremeyınce maralım bozuluyo ama ben oyle yemek yemeye alışımki kendimi zor tutuyorum sofra gorunce diyet yapamıyorum ama azaltım yemeyi kepek ekmege başladım bide işte akşam yemelerimi kestım bu şekilmde yaklaşık 2 haftada 1 kilo verdm bide yeşil çay ve beşi 1 arada çaylardan içiyorum
ialcın etkisinin azaldıgını bilmiyodum ogrendiğim iyi oldu tesekkurler

bende bu şekilde zayıflama taraftarlarındanım, kuzenim bu şekilde 3 ayda 17 kilo verdi, şu anda istediği formda bende sgrayı bıraktıktan sonra 9 kilo aldım bu kiloları vermek için 6 daqn sonra sadece su ve bir porsiyon meyve yiyerek 1 haftada 1 kilo verdim, bu aralar bozmama ramen kiloyu geri almadım ve bir kiloya ragmen göbekte baya fark var bir kaç gündür başladım ve devam ettiricem :) sonuç aldıkça yazmaya devam edicem

ilk başta bünye çok zorlanıyor hele ki gecenin ilerleyen saatlerinde. ama 2 gün sonra alışıyorsunuz. valla zayıflamak için en güzel taktiklerden biri buymuş, son bi haftadır 6dan sonra bişey yemiyorum, açıkçası pek acıkmıyorum da, bişey yemek istemiyorum.

kızlar saat 6'dan sonra meyvede mi yemiyorsunuz...peki gündüzleri nasıl bir sistem izliyorsunuz. istediğiniz herşeyi mi yiyorsunuz yokda diyet mi yapıyorsunuz.

ayy kıslarrr selamm tamda aradığım başlıkmışş bende akşamları bişey yemiyorum meyvede dahil akşam yemeginden sonra hiç mi hiç bişey yemiyorumm vee 1-2 kilom gitti buna bağlı sanırımm..ama gündüz normal kahvaltımı yapıyorum öğle yemegimi yiyorum çok abartmadan ve çokta kısıtlamadan.ilk acıkıyosunuz ama sonradan alışılıyor deneyimlerimizi paylaşalımda gaza gelelimm

kızlar saat 6'dan sonra meyvede mi yemiyorsunuz...peki gündüzleri nasıl bir sistem izliyorsunuz. istediğiniz herşeyi mi yiyorsunuz yokda diyet mi yapıyorsunuz.

canım ben aynı zamanda elma diyeti yapmaya çalışıyorum. bi haftada 2 kiloya yakın verdim bu diyetle. onun öncesinde bi aylık dönemde ise kendi çabamla bi diyet programı izliyordum ve spor merkezine gidiyordum. artı 2 kiloda onun öncesinde vermiştim yani. şu an 58 kiloyum ve sanırım bi müddet daha elma diyeti uygulayacağım. bu diyette kahvaltımı doyana kadar yapıyorum yumurtamdan peynirimden domatesimden falan kesmeden, 2 dilim çavdarlı ekmek ile. kahvaltıdan sonra her 2 saatte bir yeşil elma yiyorum. bol bol su ve bitki çayı içiyorum. çok acıkırsam veya değişiklik istersem de leblebi veya kuru kayısı atıyorum ağzıma. akşam 6dan sonra ise yiyecek hiç bişey yemiyorum. açıkçası bünyem alıştı bu duruma. pek yemek aramıyorum. haftada 3 günde iş çıkışları eşofmanları çekip yürüyorum.

kızlarr çok kötü durumdayım yhaa aslında iyi kilo verdim 61 kiloyla başladım 3 ay önce spora başladım. 6 dan sonra yememeye çalışıyorumm en azından deniyorumm :) şu anki kilom 55.. ohh ne güzel diyceksiniz üzüldügüm konu başkaa... benim problemim gece uykudan kallıp bişeyler atıştırmakk.. gerçi bunun adı atıştırma denmezz resmn dolapta ne varsa sömürüyorum yhaa dolap faresii koydum ismimi. ( ve sabah kalktıgımda kendimden nefret ediyo oluyorumm.. hiçbişey yapasım gelmiyoo . gün içerisinde okadar dikkat ett sporunu yap sonra gece kalkıp herşeyi bok ett. morelim sıfır oluyoo hergece olmuyo bu haftada 3 kez falan oluyo ama dua ederek yatıyorumm durum ne kadar vahim siz düşünün. bilinçsizce yapıyorumm.. dügünümde yaklaştııı... bundan böylee gün içerisinde ne yediysemm yazmak istiyorum buraya.. bide en önemlisi gece kalkıp kalkmadıgımıda yazmak istiyorumm... belki etkili olur buraya yazıcak olmam..

ya canım o zaman 6ya kadar dilediğince ye, gece de acıkmazsın. şekerin düşüyordur muhtemelen o yüzden dolaba saldırıyosundur

selam missipipi bu formda dolaşırken gordum konuyu bende diyet yapıyorum. şimdiye kadar uyguladığın diyeti ve spor programını anlatabılırmısn? kaç kıloydun kaç kılo verdın yaş ve boy? benim basenlerimde sorun var diyet ve sporla sorunun halolacağını umuyorum inş. hepimiz içinde öle olur inş.önerilerin varsa söylermısn cnm?

1.63 boyunda ve 57.4 kg'ım şeker. 1 mayıs itibariyle elma diyetine başladım, 62 kg'dım. ilk bi hafta elma diyetine harfiyen uydum. sabah kahvaltımı güzelce yaptıktan sonra 2 saatte bir yeşil elma yedim saat 7ye 7 buçuğa kadar. gün boyunca 3 litre suyumu ve yeşil çayımı ihmal etmedim. bi hafta sonra iş yerinde öğle yemeklerinden azar azar yemeye başladım, tatlı varsa almadım, yeşillik ve beyaz et ağırlıklı beslendim. hala da o şekilde devam ediyorum. akşam hiç bi şey yemiyorum. 5 gibi falan bi yeşil elma yiyorum. 6dan sonra yiyecek olarak bişey almıyorum ağzıma. uyuyana kadar bitki çayı ve su içiyorum. mesai saatlerim çok geç sona erdiği için, erken çıkabildiğim zamanlar tempolu yürüyüşler yapıyorum 45 dk-1 saat kadar. şimdilik böyle bi düzen kurdum kendime, sağlıklı kilo verdiğimi düşünüyorum. hayatımdan un-tuz- şekeri çıkarmanın ve 6dan sonra hiç yemek yememenin hafifliğini hissediyorum bu arada benim de basen bölgem sorunlu, o yüzden yürüyüş yapmaya çalışıyorum.

Merhaba kızlar,
Bir haftadır protein diyetiyle çok kolay bir şekilde tam 2800 gr verdim,hedefim bir 5 kg daha vermek .Bu akşamdan itibarende akşam 18 den sonra sadece su ve yeşil çaya başlıyorum çok acıkırsam salatalık falan yerim diye düşünüyorum.
Bakalım neler olacak?:)

Herkese bol motivasyon diliyorum ve iyi kandiller.

kızlar ben akşam 6dan sonra birşey yemiyorum yaklaşık 2ay oldu...
toplamda 13kilo verdim tabi sadece 6dan sonra yemeyerek olmadı bu ama çok faydasını gördüm..
mesela gün içerisinde kalorili birşey yiyecekseniz erken yiyin akşama bırakmayın..

kızlar ben 72 kılodan 63 kıloya dustum mart ayından ıtıbaren basardım bılıyormusunuz kalori hesabı kalori yakmak bırde 6 dan sonra yememek en mantıklısı porsıyon azaltmakta ıdeal heefım 55 8 kılo vercem onuda verınce burdan duyururum gene kımse pek takılmıyo artık galıba

Merhaba girls ben gecen sene yani 2011 Mart Nisan gibi 76 kilo falancam hatta 76.9u gördüm ve dank etti yani zayıflamam gerektiği. Aksam yemeyi kestim ve gun icinde de dikkat ettim. Hatta bir sure öğlen yemeği elma yedim aksam cok hafif yedim, sadece uc Ogün besleniyorum. Neyse sözün özü 2012 yılı subat basinda 69.1i gördüm uzun süredir düştüğüm en dusuk kilo. Yani 77den 69a 8 kilo verdim 9 ay gibi bir sürede. Yavas verdim evet cunku belli bir diyet uygulamadim aksamlari yemedim bol su ictim iste gunduz elma yedim.

Sonra ben ameliyat oldum tiroid bezim alındı. Dolayısıyla hormonlarım alt üst oldu, onceden de hipertioidim vardı yani cok çalışıyordu ben de ilaç kullanıyordum yavaslatip normal calisma seviyesine getirmek icin. Ameliyattan sonra iki uc hafta hormon kullanmadım vücudun yenilenme süreci falan sonra hormona basladim ilk once yarım sonra bir sonra bir buçuk iki iki buçuk yetmedi uc. Biraz iri oldugum icin yetmiyor bir de ilaç vücuda girdikten iki sonra etkisini gosteriyormus. Ben de bu sekilde yani Nisan ortasına kadar falan normal rayina oturtamadim hormonları ve kilo aldım. 74.2yi gördüm tekrar

Sonra aynaya baktım dedim larisa sacmalama tut boğazını yürüyüş yap su iç kilo ver. Aslında yürüyüş yapmam da zor havalar kötüydü spora yazilamam sınav zamanı tam. Sabahları 72-73 arası gidip geliyordum iste biraz verdim. Sonra bir gun ben birini gordum o bir yillik duygularin etkisiyle geceleri deli gibi aglamaya basladim istahim kesildi. Sonra bir de ustune biz son mac şampiyonluğu kaybettik. Ben yine ağladım ağladım nasıl kasildiysam ağlamaktan gece tartilirken yatmadan once 72.1 gördüm cok sevindim. Sonra o gazla ben zayıflayacağım dedim iste iki hafta oluyor sanırım bu sabah tartildim 70.4 çıktım.

Önümüzdeki cumartesi cok yakın bir arkadaşımın mezuniyeti var ona gidecegim, yarım kilo versem de en azından 70in altına düşsem diyorum. Hedefim Ağustos basına kadar 67 olmak. Yani kalıcı bir sekilde. Kilomu korumak istiyorum. Bu tiroid yüzünden kilom cok indi çıktı vücudum cok acayip bir sey oldu her yerim çatlak dolu. kalıcı olsun kilom cok zayıf olmakta gözüm yok.

Bu arada boyum 178

Bence bu saat işi yatma saatine göre değiştirilmeli yatmadan 4 saat önce son karbonhidrat ve protein içerikli yemek yenmiş olmalı ondan sonrada sebze yenilebilir acıkırsanız eğer aç kalmaya gerek yok

Kızlar benim boyum 1.75 kilom 65 . normalde vücudum zayıf görünümlü fakat hafif göbeğim beni çok rahatsız ediyor. akşam 6dan sonra yememek gerçekten işe yarıyor mu ?

selam kızlar bende 109 kiloyu görünce şoka girdim. haziranın 10 ' nundan beri akşamları yemiyorum. 2.5 kilo verdim 5' ten sonra birşey yemiyorum. su veya 9 bitki çayı dışında ağzıma birşey koymuyorum. kendimede şaşırıyorum, ben nasıl yemeden duruyorum diye ama sonradan pişman olmamak için sürekli kendimi uyarıyorum. Ayrıca akşamları yemediğim içinde kendimi daha iyi hissediyorum. birde koşu bandına başlasam tam süper olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…