Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Merhaba. 5 kiloyu ne kadar zamanda verdiniz? Ben cok onceleri yapardim saat altidan once yememeyi cok faydasini gormustum. Simdide bir olacak yapiyorum bir kiloya yakin gitti. Devam diyorum..

Kusura bakma canim ya ustte yazmissin zaten haziranin onundan beri yapiyorum diye. 5 kiloyu gorunce heyecan yaptim sanirim dikkat etmedim:))) tebrik ederim.

Rica ederim bes kilo bu ne demek:)) ben devam ediyorum hala ve cokta mutluyum. Gecen haftadan bu yana bir kiloya yakinverdim bu haftayi merak ediyorum. Cuma gunu tarti gunum benim.
bende çok mutlu ve gururlu hissediyorum kendimi. en azından birşeyler yapıyoruz kendimiz için ben ekmeğide kestim. tavsiye ederim insan kendini çok daha hafif hissediyor.

Ramazandan sonra bende katiliyom canim
dugun telasim oldugundan hergun paylasim
sozu veremem ama bende ramazandan sonra yemicem

Selam...

22 akşamdır akşam 18:00 den sonra yemek yemıyorum.
Sadece 2 akşam kaçamağım var okadar 5,5 kg verdim:

Durmak yok yola devam.....

Kızlar her hafta 1 kilo gidiyo bu şekilde. 63 oldum. Niye daha önce bilemedim de boşuna o ağır diyetleri yaptım bilmemki. Ben ekmeğide kesmedim. Ama sabah saatlerinde bolca yiyorum. Öğleden sonra bi kaç dilim . Sabah bazen bi ekmek bitiyo öküz gibi yiyorum anlıycanız:) O garip diyetler varya bi süre sonra metabolizmayı durduruyo. Kışın acayip iştahım vardı. Akşam gözleme var mesela, bi insan kaç tane yiyebilirki! Ben 8 tane yiyebiliyodum. Utanmasam yine yerdim. Doymak yok yani. Sora baktımpantolonlar olmuyo ekmeği kesiyim dedim. Kestim kilo almam durdu ama bi gram veremiyodum. Eskiden olsa bi gün ekmek yemesem süzülürdüm. Anladımki bunyemin içine etmişim. Bunun yaşla falan alakası yok. Hadi 1 günde diil 5 günde süzül ama yok hiç etkisi olmadı. Ta ki farkında olmadan bu işe başlayana kadar. Sabahta rahat kalkıyo insan. Mutlu da oluyorum deli kahvaltı yapıcam diye. Diyette peynirin zeytinin gözüne bakıyosun bitmesin diye. Ekmek zaten yok. Ne zor günler geçirdim yahuu:)

bende bu yöntemmle hatta ben 5 ten sonra su hariç hiç bişi yemedim.akşam yatarken ilk zamanlar uyuyamıyordum açlıktan ama sonra alıştım akşam yatağa aç karnına yatmak bana büyük huzur veriyodu.ertesi sabaha kilo vermiş olarak çıkacağımı biliyordum. ve böylece 75 ten 66 ya kadar düştüm ama gün içindede yediklerime çok dikkat ettim.

ben bu başlığı görmeden önce başlamıştım hala da devam ediyom 2 kilo verdim. sanırsam 2 haftada

peki gündüzleri nasıl besleniosun? allah ne verdiyse gidiomu yoksa dikkat ediomusun? çünkü kimisi ne istiosam yiyorum demiş kimisi gündüz yediklerime de dikkat ediorum demiş bi arkadaşımda bu şekilde 8 kilo vermişti 3 ayda gündüz normal yiyodu

geçen hafta çarşamba sabahı tartıldım ve gözlerime inanmadım 72.9 olmuşum 57 kiloyla evlendim ve 4 yılda deli gibi kilo aldım. hemen harekete geçtim. sabah kahvaltıda 2 dilim tam buğday ekmeği yedim, şekeri kestim,abur cubur hiç yemedim,hergün yarım saat koşubandında yürüdüm,2.5-3 litre su içtim ve bugün tekrar tartıldım.2.1 kğ gitmiş.bence sonuç süper.böyle giderse ayda 8 kg gider:) pes etmek yok yola devam.

Selaamm :) normalde diyetle pek aram iyi değildir ama bu iş bana çok kolay geldi.
Aslında diette değil.. 2 gün önce 65kg idim. 1 gün ekmek,tatlı yemedim ve cok az kcaal aldım.
400gr vermişim. Dün istediğimi yedim ama çok küçük porsiyonlardan. 200gr vermişim. Bu sabah 64.4 kg idim.
Bakalım yarın kaç çıkcam. Açıkçası azıcık bozdum ama inşallah azda olsa vermişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…