Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

ben de bu akşam başlıyorum.. umarım önümdeki yol çoook upuzun değildir.. yıllarca sürmesin de.. :))

3 aylık kızım var fazladan 30 da kilom var:)

1 ay sonra kaç kilo gitmiş haber vereceğim.. inşallah..

Ben 66 kiloyum... Kendimi kasmak istemediğim icin yılbaşına kadar 10 kilo gibi bir zaman biçtim :)) ama sizin yazdığınız gibiyse ve dayanabilirsem galiba daha da önce gidecek bu kilolar :)) bir daha da hiç gelmesin inşallah

ben hafta sonları hariç iki haftadır 18:00 den sonra yemiyorum..
sabahları çok rahat uyanıyorum..şişliklerim olmuyor..
hafta sonlarımı da ayarlarsam süper olucak..

ben çok mutsuzum neden mi çünkü bundan 3 yıl önce 45 kiloyken; toplu balık etli şişman insanları hiç anlamazdım. çünkü ben kilo alamazdım benim yediklerimi başkası yese obez olurdu öyle yani...
ama sonra ne olduysa ben kilo almaya başladım başta herşey güzeldi 50 52 kiloya kadar
ama sonra durduramadım da kendimi bütün yeme içmeyi kesmeme rağmen veremedim
ekmek yemiyorum
çikolata hastasıyken ben çikolata bile yemiyoorum.ama hala alıyorum 62 kiloyum şuanda ve kocaman göbeğim var herkes hamilemisin diye soruyor çok sinirlerim bozuluyor hadi, şimdi evliyim ama evlenmeden öncede soruyorlardı ve ben sinir krizi geçiriyordum bu göbek ten kurtulmak istiyorum kilolarımdan da 45 kiloya tekrar dönemem artık çok geç biliyorum ama en azında 50 55 olayım bari
ben de bugün itibariyle size katılıyorum yediklerimi bir deftere yazıcam her hafta tartılacağım.kilomuda yazıcam inşallah veririz kilolarımızı

veririz kilocukları canım merak etme stres olma bu kadar..

merhaba bende yeni dogum yaptım 85 kioyum bugünden itibaren saat 18´den sonra yemek yemicm meyve sebze harici yapabilirsem.
tabi malum emziriyorum inşallah verim kilolarımı.bayrama zayıflamış olarak girerim.:18:

selam arkadaslar bende bu 6 dan sonra yememe isini sevdim.bayramdan sonra basladim ve gayet iyi gidiyor.sanirim 3 kilo kadar verdim.ama gündüz allah ne verdiyse yedim.kahvaltimi cok güzel yapiyorum nutella ekmekler bile düsünün artik.ama aksama dogru hafif yiyorum.sebze meyve falan.baslarda zorlandim acikcasi ama birkac güne alisiyor insan acliga.gündüzde dikkat etsem daha cok giderdi eminim ama olsun sonucta gidiyorya kilolar buna sükür.herkese kolay gelsin kizlar istedikten sonra oluyor

tabiki canım yeterki isteyelim..tebrikler giden 3 kilo için

merhaba kizlar ben de ara sira girip yazmaya calisiyorum buraya. su an 68 kiloyum. kilo vermemin tek sebebi de yurtdisinda gunduz okuz gibi yiyip aksam acik yer bulamadigimixdan dolayi ac kalmamizdi. patlamis misir falan yiyorduk :) 71 kiloydum gittigimde 68 olarak dondum. trye gelince iki kilo aldim ama siskinlikmis o gecti. simdi yine oradaki duzenime donmeye calisiyorum, yani ac kalmayacagim ama zeytinyagli falan yerim aksamlari. boyum 178. kilom 68. hedef 65 :) herkeese sevgiler

benim de zayıflamak için kullandığım en güzel yöntem.Aslında 18den sonra yememek değil de akşam yemeği yememek diyorum ben ona.Akşama sadece salata ya da işte yogurt gibi şeylerle geçiştirince gündüz ne yerseniz yiyin kilo veriyorsunuz.Ama gün içinde alınan kalorilerinde önemli olduğunu keşfettim şu sıra.Bi site buldum cok kolay bi şekilde hesaplayabiliyosunuz.Blogumda anlattım bi bakın isterseniz belki size de faydalı olur yandaki linkle ulaşabilirsiniz. Gezmece.. Eğlenmece.. Güzelleşmece..Evcilik Oynamaca..Yemek Yapmaca..Biraz da Düşünmece

bende 2 gündür 6 dan sonra yemek yemiyorum şuan zor tabi yeni başladım insan erken yiyince bu saatlerde açlık hissediliyor meyve , şekersiz yeşil çay, yogurt idare ediyorum. Mide kazınıyor çünkü bu saatlerde tamamende boş bırakamıyorsun. Ama çok iyi bir yöntem aslında bunu yaşam şekli haline getirmek lazım o zaman insan hep formda kalır. Benimde tam tersi akşam iştahım açılır ama frenliyorum kendimi bu kilolar gitcek başka yolu yok. :26:

Selam kizlar bir ara bende aksamlari 6 dan sonra yemeyerek ama gunduz her istedigimi ve istedigim miktarda yiyerek çok guzel kalici kilo vermistim...zamanla bu aliskanligi birakip gece 10-11 lerde yemeye baslayinca aldim tabi verdigim kilolari....ama gerçekten en etkili yontem diyebilirim...bende saat 9 gibi falan çok açlik hissediyordum bu diyeti yaparken ama saat 9 gibi genelde ya elma yiyordum bir tane yada tarçinli sut içiyordum vede bol bol su tabiki...aksam tutuyordum kendimi sabah kalkip istedigimi yerim diye motive ediyordum kendimi ve yemiyordum...simdi yeniden o beslenme tarzina donuyorum bundan sonra bende aksam 6 dan sonra yemeyerek kilo verenlerden olucam...bu aksam itibariyle basliyorum 6 dan sonra yememeye bakalim bayrama kadar kaç kilo gidecek??

Son düzenleme:
Bu akşamdan itibaren deniyorum bunu. Gelecek pazar tartılıp sonucu buraya yazayım. Şu an 65 kiloyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…