ben çok mutsuzum neden mi çünkü bundan 3 yıl önce 45 kiloyken; toplu balık etli şişman insanları hiç anlamazdım.çünkü ben kilo alamazdım benim yediklerimi başkası yese obez olurdu öyle yani...
ama sonra ne olduysa ben kilo almaya başladım başta herşey güzeldi 50 52 kiloya kadar
ama sonra durduramadım da kendimi bütün yeme içmeyi kesmeme rağmen veremedim
ekmek yemiyorum
çikolata hastasıyken ben çikolata bile yemiyoorum.ama hala alıyorum 62 kiloyum şuanda ve kocaman göbeğim var herkes hamilemisin diye soruyor çok sinirlerim bozuluyor hadi, şimdi evliyim ama evlenmeden öncede soruyorlardı ve ben sinir krizi geçiriyordum bu göbek ten kurtulmak istiyorum kilolarımdan da 45 kiloya tekrar dönemem artık çok geç biliyorum ama en azında 50 55 olayım bari
ben de bugün itibariyle size katılıyorum yediklerimi bir deftere yazıcam her hafta tartılacağım.kilomuda yazıcam inşallah veririz kilolarımızı
selam arkadaslar bende bu 6 dan sonra yememe isini sevdim.bayramdan sonra basladim ve gayet iyi gidiyor.sanirim 3 kilo kadar verdim.ama gündüz allah ne verdiyse yedim.kahvaltimi cok güzel yapiyorum nutella ekmekler bile düsünün artik.ama aksama dogru hafif yiyorum.sebze meyve falan.baslarda zorlandim acikcasi ama birkac güne alisiyor insan acliga.gündüzde dikkat etsem daha cok giderdi eminim ama olsun sonucta gidiyorya kilolar buna sükür.herkese kolay gelsin kizlar istedikten sonra oluyor
kızlar ben yıllar önce bu yöntemle 14 kilo vermiştim 2 ayda. akşam 16.00 dan sonra hiçbirşey yemiyordum.
hiçbişey yememek derken meyvedemi yemiyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?