Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Kolay gibi göründü bana ilk ama dün karnımın gurultusundan uyuyamadım resmen. Baktım olmayacak kalkıp bir çerez kasesine yoğurt koyup biraz da kekik serpip yedim. Bir yemek kaşığından daha azdı ama vicdan yaptım gene de biraz. Baş ağrısı da başlamasaydı onu da yemeyebilirdim.

Sabah şişkinlik olmadan kalkmak güzel ama.

başaranlara tebrikler ama ben çok zorlanıyorum
ben akşamları aburcbur yemeye bayılan biriyim
yeni akupunktura basladım ve dr 8 den sonra yemeyı yasakladı ona bile çok zorlanıyorum :)
bakalım nasıl devam edicek alışmayı umuyorum...

aynen bende çok abur cubur yerdim aksamlari ama birkaç gun zorlansada insan alisiyor sonra sen yeni basladin sanirim???:44:

evet bugun 5. günüm :)
inş. bende alısırım çünkü ben yemeğe ekmeğe düşkün biri değilim varsa yoksa abur cubur :)

Mide gurultusu elbette olur öyle durumlarda bi parça yogurt yenebilir sakıncası yok bence yada bi parça meyve sonuçta dikkat ediyoruz ama midemizede işkence çektirmek dogru değil bi bardak süt içilebilir önemli olan gece saati kalorili bişeyler yememek.

bugünden itibaren bende başlıyorum umarım başarırım
başlangıç kilom 66,7
hedef 55 her cuma bende paylaşırım kilomu

Bende 3 gündür başladım....Kapanış 6.30 da oluyor

Şuan karnım acıktı ama yemiycem sakız çiğnerim belki

Plates de yapıyorum. Bayrama kadar en az 3 kilo verebilir miyim acaba

Bende 3 gündür başladım....Kapanış 6.30 da oluyor

Şuan karnım acıktı ama yemiycem sakız çiğnerim belki

Plates de yapıyorum. Bayrama kadar en az 3 kilo verebilir miyim acaba

sakız çiğnerseniz mide suyu salgılandığı için daha cok acıkırsnız onun yerine sıvı tüketin bence :)

Son düzenleme:
62 kiloyum doğumdan 3 kilo kaldı yapıştı desem yeri var:)

2 yaşında kızım var gün içinde baya hareket oluyor yani:)

2 yasinda yaramaz veya hiç oturmayan bir kizin varsa spora ihtiyacin yok zaten
dogumdan 3 kilocuk kalmis bisey degil verirsin..boyun vve yasin kaç peki???

iyi geceler millet uzun zamandır da kimse ugramamış bende artık 4 gündür aksam 6 dan sonra yemiyorum bos mideyle yataga girmek psikolojik olarak rahatlatıyor beni her pazartesi aksam kilomu bildircem bu aksam 59 cıktım gün içinde yemeden cok kısmıyorum sabah süper bir kahvaltı öglen normal yemek aksam da ekmeksiz sebze yemegi ama aksam 6 dan sonra yemiyorum ilk iki gün midem kazındı ama iyiyim şimdi her pazartesi aksam kilomu bildircem umarım bu yöntem işe yarar bugun 59 kilo cıktım haftaya pazartesi bakalım nolcak görcez

bu güne kadar denemediğim yöntem kalmadı en son bunda karar kıldım. çünkü diğerleri ile verdiğim kiloyu hemen aldım. üstelik moral bozukluğu da cabası (. 3 kilo verdim bu yöntemle. ara verdim şimdi tekrar başlayacağım. sabah uygun bir kahvaltı, öğlen yemekhaneden yemek akşam hiç bir şey belki saat 18:00 dan önce bir meyve. bana çok çok iyi geliyor. akşam canım bir şeyler çekmiyor mu çekiyor. ama şöyle düşünüyorum sabret yarın sabah yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…