bu güne kadar denemediğim yöntem kalmadı en son bunda karar kıldım. çünkü diğerleri ile verdiğim kiloyu hemen aldım. üstelik moral bozukluğu da cabası(. 3 kilo verdim bu yöntemle. ara verdim şimdi tekrar başlayacağım. sabah uygun bir kahvaltı, öğlen yemekhaneden yemek akşam hiç bir şey belki saat 18:00 dan önce bir meyve. bana çok çok iyi geliyor. akşam canım bir şeyler çekmiyor mu çekiyor. ama şöyle düşünüyorum sabret yarın sabah yersin
selam canım kilomuz hemen hemen aynı boyun kaç ? benim 1.60 fazlalıklar göbeğimde birikmiş durumda.
Selam Beybiler,
Gündüz çok abartmamak kaydıyla ne zaman akşam yemesem çok faydasını gördüm. Ben de tam böyle bir şeyi tekrar yapayım derken bu başlığı gördüm. Evet sabahları aç uyanmak istiyorum. Akşam o yememişliğin hafifliğini yaşamak istiyorum.
Kızlar bir de ben akşamları düzenli spor yapıyorum. Neredeyse her gün, her akşam......Tek sıkıntım; akşam ve gece yemeklerinde boğazımı tutamıyorum. İşte onu çözersem incecik olacağım.Düşünsenize onca emeğim boşa gidiyor.... : ( İnanın çok çabalıyorum. Her gün her gün spor yapmak kolay değil...
Deneyimli arkadaşlara soruyorum. Akşam diyelim ki yemediniz - kastınız- bu sefer gece yarısı bilinçsizce kalkıp ne varsa yediğiniz oluyor mu ?
Bunu nasıl çözeriz ?
Gulse başarırsın İnan bana :))
Evet kızlar hep birlikte başarıcaz. Akşam ben de midemin birbirine yapiştiğini hissettim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?