Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

selam canım kilomuz hemen hemen aynı boyun kaç ? benim 1.60 fazlalıklar göbeğimde birikmiş durumda.

Ben aranıza yeni katıldım.. Umarım burda birlik ve beraberlik ile kilo vermek daha kolay olur..
Bende akşam yemeğini kesine kilo vermenin daha hızlı olduğunu görenlerdenim..
22-23 yaşında bunu denemiştim ve gerçekten başarılı oldum fakat şuan 30 yaşındayım artık daha yavaşladı kilo vermek

Büyük bir hızla aranıza döndüm kızlar.....

Hadi bakalım akşam 18-19dan sonra yemek yememeye başlıyoruz..gazamız mübarek ola.

Selam Beybiler,

Gündüz çok abartmamak kaydıyla ne zaman akşam yemesem çok faydasını gördüm. Ben de tam böyle bir şeyi tekrar yapayım derken bu başlığı gördüm. Evet sabahları aç uyanmak istiyorum. Akşam o yememişliğin hafifliğini yaşamak istiyorum.

Kızlar bir de ben akşamları düzenli spor yapıyorum. Neredeyse her gün, her akşam......Tek sıkıntım; akşam ve gece yemeklerinde boğazımı tutamıyorum. İşte onu çözersem incecik olacağım.Düşünsenize onca emeğim boşa gidiyor.... : ( İnanın çok çabalıyorum. Her gün her gün spor yapmak kolay değil...

Deneyimli arkadaşlara soruyorum. Akşam diyelim ki yemediniz - kastınız- bu sefer gece yarısı bilinçsizce kalkıp ne varsa yediğiniz oluyor mu ?

Bunu nasıl çözeriz ?

üç hafta oldu bu yöntemi deneyelim 2,5 kg verdim hamurişi börek porsiyonlarımı yarıya indirdim aksam 18 den sonra yemiyorum bişey ilk 3 gün cok zorlandım ama şimdi mutluyum en azından bos mideyle yataga girmek sabah ki kahvaltının hayalini kurmak güzelmiş önceden aksan 19 da yemek sonrası cay yanına kuruyemiş tatlı börek çörek hadi meyve şu bu derken yataga dombili girip sabah kahvaltılarını istahsız ve az yapıyordum aksam kayıs kopmus ye babam ye modu şimdi çözdüm olayı göbegim indi resmen hemde hiç diyetteyim rejimdeyim moduna girmeden verdim 2,5 kg

ilk zamanlarda oldu gece krize girip bişiy atıstırdıgım ama tartıda indigini görünce kendini disipline ediyosun merak etme

Valla bende 5 gündür akşam yemeği yemiyorum. Hergün 1, 1-5 saat yürüyorum ee haliyle acıkıyorum yiyorum. Ee böyle giderse kilo alırım diye düşünerekten akşam yemeyi kestim. En geç 8'de biter o da dün balık vardı ekmeksiz yedim. Bu yöntemle bi 3-4 kilo versem bana yeter. Bugun gene kaçırdım biraz o yuzden 5'de bıraktım yemek yemeyi, tabi dayanabilirse midem. Ama alıştım yanii hadi bakalım hayırlısı Hergün okula giderken yarım saat dönerken yarım saat ee bi de akşam bi yarım saatte yürüyorum evde bazen ip atlıyorum inşallah bu 3-4 kiloyu da vericem.

bu sayfayı tekrar aktif etmek çok güzel..
bende 3 gündür akşam 6 da kesiyorum yemeyi 1,5 kilo vermişim.. yanlız tek eksiğim spor..
sporda yapsam daha rahat gider.. akşam abur cuburları kesmek benim içinde zor oldu ama dediğimiz gibi ilk günler zorlanıcaz tabiiii..
hadi azim zamanı sabır zamanı
kilo verdikçe dahada azim geleceğine inanıyorum..
kolay gelsin herkeze..

6da bi tabak pilav ve yogurt yedim sonrasında bu baslıgı gordum

Gece tv karsısında biseyler yemek benim icin buyuk bi zevk
Zaten hep bu yuzden aldım bu 10kiloyu

Nasıl dayanıcam gece yememeye bilmiyorum ama denicem enazından bugunden itibaren
Acıkıncada yesil cayın suyun dibine vururum artık
Haydi hayırlı olsun Allah irade versin hepimize:18:

Benim derdim aksama kadar yediklerimde... Esimin kilo problemi olmadıgı icin eve abur cubur ne varsa dolduruyor.. Bende aksam nasılsa yemicem diyip gündüz herseyden yiyorum.. Tabii Cook abartmıyorum ama yinede herseyi yiyorum.... Of off birde su ekmekten vazgeçsem çok iyi olacak ama inşallah onuda başaracağım :))

İlk gunum masallah kacamaksız gecti
Suan aclıktan midem gurulduyor nasıl uyicam bilmem

Ama yine de kendimi tebrik ediyorummm
İnsallah gelir devamı

Verirsin canım .. Hemde 10 kiloyu 2-3 ayda rahatlıkla verirsin :)) Bende 2-3 ay icinde 12 kilo vermek istiyorum... Hadi bakalım hayırlısı ile başaracağız

İnsallah canım yaa
Bu sabah tartıda 57.1i gordum
En son 57.3 teydim 1i gorunce uctummm

56ya gidiyorum insallahhhhh

akşam 6 dan sonra meyvedemi yemiyosunuz ?

ben hamurişini tamamen kestim bi sabahları kepek ekmek yiyorum biraz o kadar..tatlıya hayır diyemediğim için göbeklendim..bi de bekar olunca zayıf olmak gerekiyo..boyum 174 kilom 70 , 42 beden giyiyorum ben 38 bedene düşmek istiyorum

65 kiloyken 40 bedendim..bi 62 kiloya düşsem 38 bedenlere sığabilicem...sizce 2 ,5 ayda 8 kilo verebilirmiyim bu 18:00 den sonra yemeyerek..ama meyvesizde olmazki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…