Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

Kızlar benim boyum 1.60 cm yani kısalar grubundayım. 3 gündür 6 ya kadar istediğim her şeyi yiyorum. 6'dan sonra hiç yemiyorum ve şuan 3 günde yaklaşık 1.5 kilo verdim. 57'den 55.5 'e düştüm biliyorum fazla değil ama hep böyle devam edersem 49 hedefimi tuttururum inşaallah (=

Son düzenleme:
bende yasaklari seyleri hayatimdan cikarip gunde 3 litre su icip 6 dan sonra birsey yemedigim halde 1 ayda 3 kilo 700 gram vermisim okadarda dikkat ettim ama az gibime geldi kizlar sizce iyimi? tabi spor yapamadim hic arada bi yurudum okadar bebkli oldugum icin

konunun ikinci sayfaya düşmesi gerçekten çok üzdü beni.oysaki düzenli yapıldığında güzel kilolar verdiren bi yöntem

konunun ikinci sayfaya düşmesi gerçekten çok üzdü beni.oysaki düzenli yapıldığında güzel kilolar verdiren bi yöntem

sana katiliyorum arkadasim, birkaç kisi olsak yeter ...etkisini gorecegimiz hedefimize en kolay yoldan ulasmamizi saglayacak bir yontem bu ...denedigim zamanlarda inanilmaz kilolar verdim tabi duzenli yaptigimda...simdi yeniden basliyorum sende varmisin?hergun ne yedigimizi paylasalim burda ve aksam 18.00' dan sonra agzimiza kesinlikle bisey koymayalim...ne dersin??

Son düzenleme:
Bu arada ben hem bu yontemi hem kalori hesabi yaparak devam edicem en etkili yontem bu...sporda yapmaya calisicam haftada 2-3 gun en azindan...sonra gitsin kilolar....benim ilk hedefim yilbasini 58 kilo ile geçirmek sonraki hedefim 53 kilo ile diyeti bitirmek...ve kilomu korumaya geçicem son olarak....

hafta sonları olmuyor maalesef dışarı çıkıyoruz genelde ne kadar dikkat etsemde azda olsa kaçırıyorum.
2 aydır uğraşıyorum kilo ile düzenli yapabiliyormuyum maalesef..
1 2 hafta dikkat ettim 6 dan sonra yememeye diğer öğünler yediğim ve spor yapmadığım halde haftada 400 gram verdim az ama sporsuz anca bu kadar işte.
şimdi tekrar başladım kararlıyım yine bu sefer ölsemde yemiycem artık.
ha spor olarakta yapabileceğim şey akşamları yarım saat kondisyon bisikleti.
çalışmak,ev,çocuk derken bana uygun olan diyetin bu olduğunu anladım.
keza ilk zamanlar akşam 9 gibi bayılcak gibi oldum ama şimdi iyiyim guruldamalar hariç..
ha bide ben 6 da işten çıkmadan elma yiyorum son kez, evdede sadece su içiyorum.canımın çektiği bi şey varsa kendime ayırıp ertesi gün işyerimde yiyorum.
yeni başladım tartılmadımda henüz 1 hafta çıkmıyacağm tartıya..
her zaman takip ederim burayı ama gelen giden yok umarım biraz hareketlenir.çünkü istediğimiz şeyleri abartmadan günün erken saatlerinde de yiyerek zayıflanabilen bi topic burası..

bende katilmak istiyorum arkadaslar
tam 2 hafta once baslamistim aksam 6 dan sonra yememeye
ilk gun76.6 ciktim bugun ise 73.8
sizce iyi mi

evet cumartesi pazar çikinca yeniliyor tabi ama sorun yemekte degil zaten herseyden makul olçulerde yemek....ona dikkat edersek sorun olmaz....
spor bende surekli yapamiyorum yapmadigim zamanda bu diyetle bende senin gibi haftada 400-500 gr arasi veriyordum sporla desteklesek 700-800 gider sanirim.....aksam sadece elma yemen cok sagliksiz geldi bana bence kucuk bir sandvic yap kendine peynir domatesli veya ton balikli salatali falan birde ayran al isten cikinca bir yerde otur ye...ne kadar zamanini alacakki???

elma yiyip çıkmam sağlıksız deil niye dersen hemen anlatıverem canım..

sabahları bazen 1 dilim kek,bazende form ürün yiyorum saat 10 gibi, çay sevmediğim için yeşil çayla beraber

12.30 gibi öğlen yemeği saati 3 çeşit yemek çıkıyor pilavda hergün var bulgur ve pirinç seçeneği ile ben hep bulgur alıyorum.
çorba,sulu yemek ve pilav bazende 1 dilim kepek ekmek

saat 2 gibi yemekte yemediğm komposto,kavun tatlı ne varsa artık onu yiyorum.

saat 4 gibi evden getiridiğim fındık ve cevizimden bide 2 tane mandalina yiyorum.

6 gibide kocaman bi elma yiyorum ve çıkıyorum.ha bu arada 2 kupa yeşil çay ve su içiyorum.
tabii hergün aynı menü deil deişiklik oluyor çoğu zaman..sıvı tükettiğim için midem hep dolu oluyor benim.
bu arada yaz yaz bitmedi ne çok şey atıştırıyormuşum demek müdür o yüzden dik dik bana bakıyormuş

yaş 33 olacak...

boy 1.62..

2 ay önce 71.9 gördüm hayatımda ilk defa.

4 gün önce 67.7 idim.

bu arada 2 tanede doğum yaptım hamileliklerim de bile bu kiloya çıkmadım.

2 yıl önce 70 den 58 e inmiştim ...

Arkadasım bende aynıyım ılk defa bu kıloyu gordum
tabı 2 dogumdan sonra
evlendıgımde 60 tım
ve yıne oyle olmak ıstıyorum umarım basarırım.6 lı rakamlar bana cok uzak gıbı gelıyor:18:

Arkadasım bende aynıyım ılk defa bu kıloyu gordum
tabı 2 dogumdan sonra
evlendıgımde 60 tım
ve yıne oyle olmak ıstıyorum umarım basarırım.6 lı rakamlar bana cok uzak gıbı gelıyor:18:

karamsarlığa sakın düşme 6lı rakamlar hayal dersen gerçekten hayal olur.herşey bizim elimizde oysaki.

sana tavsiyem diyet topiklerini bol bol gezip başarı öykülerini okuman insanı acaip motive ediyor.

umarım bu topic canlı olur, bu şekilde kilo vermiş arkadaşlarda yazar ve bizlere daha çok umut olurlar.

boyum 1.62 yasim 26
ya siz?
bende 30 yasindayim canim boy 1.70 kilo 64.5...

gun içinde aldigin kalori cok aksamsa cok az ve orantili degil canim...guzel bir kalori ve besin dagilimi yapman lazim

bi şeyleri bende değiştirmek istiyorum ama çalışınca sıkıntı hani saatler çok düzenli gibi yazdım ama her zaman uymuyor maalesef işim yoğun başımda müdür patron,yeri geliyor tuvalete gidemiyorum sen düşün artık.
bu şekilde beslenerek ve sporsuz haftada 400 gram verdim ben bunada şükür diyorum.
ama çok yoruluyor bedenim bunuda fark ettim eve gidince 8 gibi koca bi bardak portakal suyu içiyorum en tazesinden.
sağlıksız diyetlerden iyidir diye düşünüyorum.
bide şu avantajım var haftada 1 gün tavuk,bir gün kıymalı,bir günde etli yemek zorunluluğu var bizde evde olsa onlarıda yemezdim valla..
spora da başladım zaten, spor sayılırsa tabii,patronumun biri üst katta günde abartmıyorum 15 kez onun yanına çıkarım eskiden asensörü kullanıyordum 1 haftadır ise tabanvayı diikkat ettimde form tutuyorum otobüslerin peşinden daha hızlı koşar oldum.

anladim canim zordur calisirken diyet menulerine uymak evet sen yinede elinden geleni yap zaten hayatini hareketlendirmissin de geris gelir merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…