Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

kızlar bu leslie ne yahu

Beybi , parkta köpek ıssırır, evde koşu bantı çok elektrik yakar, spor salonununa yazılsam da tembelim mem diyenler için ;

Leslie yürüyen bir kadın.... Youtubeye yaz... Kadın karsında -pc ekranında ya da tv ekranında- kilometrelerce ya yürüyecek... Sen de onunla yürüyerek kilolarından kurtulacaksın...

ne güzel ya cok motive etti beni buuu

çok hoş yaaa
tamam yaparım ben bunu
ama onun yerine müziği açıp dans etmek daha eğlenceli değilmi
maksat enerji harcamak değilmi

çok hoş yaaa
tamam yaparım ben bunu
ama onun yerine müziği açıp dans etmek daha eğlenceli değilmi
maksat enerji harcamak değilmi

bencede dans daha eglenceli..
bende simdi lahana yagı alcam sürücem belime mekik aleti var kolaydan mekik yapılıyo biraz tembel işi ama olsun hiç yoktan iyidir :))

evet arkadaşlar topiği boş bırakmayalım
dün ben dukan diyetini biraz araştırayım dedim aman Allah'ım bi sürü prosedür
bisürü bişey karışık kuruşuk
artı sağlıksız gibide sanki
en iyisi bizimki gibi sabah herşeyden azar azar yemek akşam ise sindirim sistemini rahat bırakmak
daha sağlıklı daha mantıklı
dukana bakıyorum yok bilmemneden istediğin kadar ye bilmem neden asla yeme
mantığıma yatmadı..

bi aralar akşam işten gelince az bişi atıştırıp mezdekeyi bir açıyordum allaaaaaaa
vur patlasın çal oynasın
arkasından yabancı pop müzik ne stres ne bişey kalıyordu
1 saat bu şekilde çok güzel şekle girmişti vücudum
hem ızdırpta olmuyor böyle

belki troidinde bi problem olmuştur..bence doktora gitsen iyi olur..

merhaba arkadaşlar kımse yazmıyor ben bıraz canlandırayım dedım=)1 haftadır akşam 6,7 gıbı yemek yemeyı kestım 2 kılo vermişim su fln degıl çunku 9 kılo verdım 11 oldu daha çok var ama bu iş hoşuma gıttı sızde durumlar nasıl?

bu olay sanırım birtek bende etkisini göstermedi bu aralar kilo vermem durdu gram versem razıyım ama yok

kızlar mrba arnıza yeni katıldım bende kilodan dertli bir vatandaşım ( 2 gündür misafr var die pastalar kurabiyeler poğçalar midemi tıkabasa bunlarla doldurdum şimdide pişmanlaıktan kıvranmakta ve zayıflamanın yollarını aramaktayım . 5 kilo fazlam var . yarın sabah ac karınla tartılıp kilomu bildiricem bende . saat 6.30dan beri bişe yemiyorum bugün okadar cok yedimki nefret ettim kendimden :// şimdi yesilcay içmeyi düşünüyorum saat 11 gibide spora baslıcam müzikle dans kop kop tek spor imkanım bu ona bile üşeniyorum ama yapmalıyım bu gece bir saatle baslıcam ve gttikce arttırcam tabi insallah. hepbirlikte zayıflayalım yhaaa cok mutsuzum yanakların şişmiş diyenlerden nefret ediyorum bacaklarım kalın olduu için dar paça kot giyemiyorum sadecene 5 kiloyaa verebilirim dimi (

hb canım olur olur oda olur yorumlarına bakılırsa baya azimli birisin böyle gidersen benden önce bile zayıflarsın vala.benmde destege ihtiyacım var bir kilo bile vremiyorumya 2 aksamdr boğazımı tutuyorum cok zor oluyo ama yapıyorum yatmadan yarım saat felan deli gibi dans ta ediyorum işe yararmı sizce ya bayramda gelio baklavayla aram yok ama malum bayram yapmaya girince her evde illa tadılcak o baklava :/// ins kilo almayız bayramda

çok açııımmmm ben yaa inat ettim saat 15.30 dan beri bişe yemiyorum yarım saat önce yarım bardak tarcınlı süt içtim onu bile içerken pişmanlık duydum alıştım galiba ben bu olaya . gündüz kendimi kısıtlamıyorum canımın cektğni yiyorum abartmadan . gerci bugün azcık abarttım hamur işi yedim o yüzdende cezalandrdım kendimi ve yediğim saatten beri mideme baska bişe grmedi zayıflarmıyımkine sizce böle yaa dün ve bu sabah tartıldım 54.7 kiloyum boyum 1.68 ve iri bi yapım var kemiklerim geniş o yüzden kalın duruyorum bide aldığım kiloyu direk yüzümden anlayabiliyo insanlar işte en sinir oldğumda bu 60 gibiyim o yüzden de 50 olmak istiyorum en yakın zamanda ((((( azcık destek cıkın yhaaa kimsede yok ortalıkta gene

mrb arkadaslar
ben de sizinle ayni yoldayim
2 gundur altidan sonra yememeye calisiyorum
belki bi meyve bi avuc badem gibi seyler yiyebiliyorm cok aciktigimda
cunki aksam yemeye cok aliskinim yavas yavas vazgecebiliriz insaallah hepsinden

bayram bıttı guzel bayanlar hadı garı başlayak bıraz destek hadı kımse yokmu yaw akşam yemeyelım spor şart zaten hergun haberleşelım bu zorlu yolda sağlam arkadaşlar lazım yokmu bana katılan?

iyi aksamlar, bende pazartesiden beri aksam 18den sonra yemiyorum, basladigimda tartilmamistim ama en az 3 kilo vermisimdir cünki son haftalarda hizla kilo almistim, dün tartildim 61.6kg

iyi aksamlar, bende pazartesiden beri aksam 18den sonra yemiyorum, basladigimda tartilmamistim ama en az 3 kilo vermisimdir cünki son haftalarda hizla kilo almistim, dün tartildim 61.6kg

çizelgene göre vermişsin önceden kilo..neler yaptın anlatırmısın?

çizelgene göre vermişsin önceden kilo..neler yaptın anlatırmısın?

ah canim valla 2 senedir ugrasiyorum dogumdan sonra kilolari vermeye isvec diyetiyle 73 kilodan 67 kiloya indim, sonra 62ye hatta gördügün gibi 59a kadar bile indim ama malesef hep geri aldim sok diyetler yapip genelde ac gezdigimden hepsi fazlasiyla geri geldi, ama artik yeter demekki sok diyet isi bana göre degil

aslinda hicte istahli biri degilimdir ama insan diyetteyken gözü dönüyor acliktan, bende bari aksam 6 dan sonra yemegi kesmekle baslayayim dedim sonra bu topige rastladim simdilik kilo vermem durana kadar böyle devam....

Ha buarada boyum 1,56 kisayim yani aslinda idealim 49 kilo ama ben bari 55 kilo olayim diyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…