kızlar bu leslie ne yahu
Merhaba Arkadaşlar;
Bende aranıza katılmaya karar verdim.
Medyadan tanıdığınız neredeyse tüm diyetisyenlere gittim, yığınca para döktüm. Anladığım tek şey, herşey insanın kendi iradesinde. En azından benim için listeler vs, tam tersi etki yaratıyor. Bizzat tanıdığım bir kişi 4 ayda sadece akşamları yemeyerek 25 kilo verdi. Kahvaltılarında kaşık kaşık nutella yediğine şahit oldum. Ama 18:00'dan sonra hiçbirşey yemedi.
Umarım bizde başarırız.
Ben bu akşamdan itibaren başlıyorum.
Hepimize kolay gelsin,
Topiği boş bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
ınsanın başaramayacağı hiçbirşey yok.
Beybi , parkta köpek ıssırır, evde koşu bantı çok elektrik yakar, spor salonununa yazılsam da tembelim mem diyenler için ;
Leslie yürüyen bir kadın.... Youtubeye yaz... Kadın karsında -pc ekranında ya da tv ekranında- kilometrelerce ya yürüyecek... Sen de onunla yürüyerek kilolarından kurtulacaksın...
Merhaba Arkadaşlar;
Bende aranıza katılmaya karar verdim.
Medyadan tanıdığınız neredeyse tüm diyetisyenlere gittim, yığınca para döktüm. Anladığım tek şey, herşey insanın kendi iradesinde. En azından benim için listeler vs, tam tersi etki yaratıyor. Bizzat tanıdığım bir kişi 4 ayda sadece akşamları yemeyerek 25 kilo verdi. Kahvaltılarında kaşık kaşık nutella yediğine şahit oldum. Ama 18:00'dan sonra hiçbirşey yemedi.
Umarım bizde başarırız.
Ben bu akşamdan itibaren başlıyorum.
Hepimize kolay gelsin,
Topiği boş bırakmayalım, birbirimize destek olalım.
ınsanın başaramayacağı hiçbirşey yok.
çok hoş yaaa
tamam yaparım ben bunu
ama onun yerine müziği açıp dans etmek daha eğlenceli değilmi
maksat enerji harcamak değilmi
ben çok mutsuzum neden mi çünkü bundan 3 yıl önce 45 kiloyken; toplu balık etli şişman insanları hiç anlamazdım.çünkü ben kilo alamazdım benim yediklerimi başkası yese obez olurdu öyle yani...
ama sonra ne olduysa ben kilo almaya başladım başta herşey güzeldi 50 52 kiloya kadar
ama sonra durduramadım da kendimi bütün yeme içmeyi kesmeme rağmen veremedim
ekmek yemiyorum
çikolata hastasıyken ben çikolata bile yemiyoorum.ama hala alıyorum 62 kiloyum şuanda ve kocaman göbeğim var herkes hamilemisin diye soruyor çok sinirlerim bozuluyor hadi, şimdi evliyim ama evlenmeden öncede soruyorlardı ve ben sinir krizi geçiriyordum bu göbek ten kurtulmak istiyorum kilolarımdan da 45 kiloya tekrar dönemem artık çok geç biliyorum ama en azında 50 55 olayım bari
ben de bugün itibariyle size katılıyorum yediklerimi bir deftere yazıcam her hafta tartılacağım.kilomuda yazıcam inşallah veririz kilolarımızı
ee kimse yokmu yahuu
burdayıımmmmm hoş geldın inşallah verırsın 5 kilonu ah bırgun bende 5 kılo verme derdınde olurmuyum acaba benım yol çok uzuun destege ıhtıyaçım var akşam yememe meselesını bıle halletsem baya bır yol alcam ama bazen kaçamaklar oluyo=)
iyi aksamlar, bende pazartesiden beri aksam 18den sonra yemiyorum, basladigimda tartilmamistim ama en az 3 kilo vermisimdir cünki son haftalarda hizla kilo almistim, dün tartildim 61.6kg
çizelgene göre vermişsin önceden kilo..neler yaptın anlatırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?