Akşam 18.00'den Sonra Yemeyerek Zayıflama Deneyimlerimiz

sanmiyorum 2.5 ayda 8 kilo verebilesin bu sekilde, zorr....bende 1 aydir yapiyorum ustelik kalori hesabida yapiyorum 2 kilo vermistim 3-4 gun diyeti biraktim 900 gr geri geldi...spor yapamiyorum ama ben...ama eger sen her gun spor yapiyorsan ve haftada alman gereken kaloriden 7000 kalori eksik aliyorsan neden olmasin?olur o zaman...
bu arada meyve tek basina insulini aniden yukseltip aniden indirdigi için çabuk acikmamiza sebep oluyormus...o yuzden meyve yersen arkasindanda bir kaç kasik yogurt yiyecekmisiz....

Son düzenleme:
yatmadan 20 dk spor yapıyorum canım..sporu her gün yapınca bi sıklaşma oluyo zaten ama ben kilolar gitsin istiyorum

ayda 2 kiloda iyi ya.. acelem yok 4 ay sonra 8 kilo verebileceksem uyarım buna ben :)..ama ayda düzenli 2 kilo gitmeli..bari yılbaşına kadar bir beden küçüleyim

Mavigece bence verebilirsin ... Sabah kahvaltısında ekmek ye baskA ekmek yeme, öğlen tavuk-balık. Ne varsa ye... Aksam ise hafif seyler ye .. Birazda spor yaptinmi başarırsın :) aksam hiç bir şey yememeye bak.. Meyve dahil tüm gıdalarını gündüz ye.. Aksam yemezsen bir şey olmaz sadece kilo verirsin :)) hadi kolay gelsin

Yazdıklarınızı okudum.bende yarından itibaren akşam 6 dan sonra birşey yemicem.bakalım ne kadar zamanda kilo veremileceğim.sizlerle paylaşırım.akşam acıkırım mutlaka.nasıl bastırıyorsunuz iştağınızı?

Ben yesil cay iciyorum canm
İlk sayfayı okuduysan konu sahibi gece bi porsiyon meyve ve sut demis ama ben yapmıyorum

Buarada hosgeldin

Bitki çayı ya da yoğurt yiyorum. Canım tatlı isterse tarçınlı yogurt yiyorum ya da süt içiyorum. İlk zamanlarda tıkandıgında bunları kullan sonra alışırsın. Bi de gece mutfaktan uzak dur !! : )

Arkadaşlar spor yapıyormusunuz bari..
ben spor yapamıyorum iş dolayısı ile vaktim yok maalesef eve gelincede yorgunluktan hiçbişey yapasım gelmiyor...
bu arada nette bir site keşfettim kitabını aldım okuyorum
kilo bekçiliği diye bir yöntemle kilo verdiriyormuş bayada iddialılar
zayıflattıkları kişilerin resimleri falan var
dogrumu değilmi onuda bilmiyorum
birileri beni kasmadan veremiyorum bu kiloları yaaaa
bu arada hipotroidimde... hepten zor işim yani..
şu 10 adet bitkiyle yapılan çaylar işe yarıyormu acaba kullanan varmı

bende spor yapamiyorum malesef ama kalori hesabu tutuyorum yine basladim...aksam 18.00 dan sonra yemeyerek ve 1000 kaloriyi aslayarak kurtulucam kilolarimdan...

Ben aksam 6 da yediklerim eriyince yani saat 11 gibi leslie ile 3 mil yapıyorum
Sonrada hemen dus ve uyku

Buarada dun sabah 57.1dim
Bu sabah 56.8im

Su atmıyorum arkadaslar cunku o evreyi gectim 59lardan 57.7ye kadar su atmıstım diyete baslamadan once
Artık yag yakmaya basladıgımı dusunuyorumm

Kızlar ben 7-8 gündür yemiyorum ama bi gram gittiğini hissedemedim sabah sabahta tartılamıyorum, kaç kiloyum merak içerisindeyiim. Yürüyüşte yapıyorum ama neyse bi kaç güne tartılırım haadi hayırlısı. Bazen 8'de bitiriyorum yemek yeme işini çünkü gece 2'ye kadar uyanık oluyorum zor oluyo benim için. Mesela dün 8'de bitirdim ama 3'e kadar uyumadım. Bugun 6.30 gibi bitirdim 10 gibi uyıcam.

3mil leslie yaptım az once
Sabahta 1 mil yapmıstım

Hemen dusa girip yatıcam
Sabah tartı ne gostercek cok merak ediyorumm

Bitki çayı ya da yoğurt yiyorum. Canım tatlı isterse tarçınlı yogurt yiyorum ya da süt içiyorum. İlk zamanlarda tıkandıgında bunları kullan sonra alışırsın. Bi de gece mutfaktan uzak dur !! : )

tarçınlı yoğurtmu canım süpersin yaaa ...ben tatlıyı çok seven bi insanım..kilo almamdaki en büyük etken tatlı..artık kilo verinceye kadar arada tarçınlı yoğurt yiyerek bastırayım bari tatlı ihtiyacımı..

:)

Canım bazen de muzla ceviz yiyorum . Muz tatlı ya... Azar azar yanına cevizle keyfini çıkara çıkara tatlı yer gibi yiyorum... Bi ondan bi ondan...

Dukan diyeti hakkında bilgisi olan varmıı arkadaşlar..
Ben bi türlü o diyeti inceleyemedim.. Püf noktaları nelerdir?

kızlar ben de 6 bhaftadır bu yöntemle kilo vermeye çalışıyorum tabi ki sporla destekliyorum.her gün 4 km yürüyorum 3 litre su mutlaka içiyorum.suyuma çubuk tarçın atıyorum tatlı isteğimi tamamen azaltıyo.başladığımdan bu yana yani 6 haftadır tatlı yemedim.regl dönemini tarçınlı su ve tarçınlı yeşil çay sayesinde çok rahat atlattım.ben 7 de yiyorum yemeğimi.ve rahatlığına acayip alıştım kesnlikle meyve dahi yemiyoum.hiç zorlanmıyorum aksine zayıfladıkça mutlu oluyorum.73 ile başladım bugün 68 kiloyum.hedefim 60:)

Dukan diyeti hakkında bilgisi olan varmıı arkadaşlar..
Ben bi türlü o diyeti inceleyemedim.. Püf noktaları nelerdir?

Sitede dukan diyeti topici var canm aratıp bulabilirsin
Ama oncelikle kitabını alıp okumalısın

Aynen bende oyle ya benki geceleri tv karsısında biseyler yemeden duramazdım simdi yesil cayımı alıyorum elime süper gidiyo
Hicte bisey aramıyorum 2 gunde alısıyo insan motive oluyo
Ben yeni basladım ustelik ama sabah kalktıgında midemdeki rahatlık hissini seviyorum
Daha baslayalı 5 gun oldu 4 gunde 1.3 kilo verdim

ben de ilk hafta 2 kilo vermiştim acayip gaza geldim ama ilk hafta sudan gidiyor.sonraki haftalar daha az veriyosun ama en sağlıklı ve kalıcı olanı bu.yağdan gidiyor çünkü.ilerleyen hadtalarda 1 kilodan az verirsen sakın üzülme.başarıcaz:)

Yok canım ben baslamadan 2 gun once detoks yaptım ve o sekilde 58.8den 57.4e dustum suyumu attım ertesi gunde buna basladım hemen gunluk 300 gram kadar gidiyo cok guzel yaa
Ama ben sen gibi yuruyemiyorum malesef onun yerine gunde 3 yada 4 mil leslie yapıyorum
İnsallah bu da yurume kadar etkilidir

Bende ilk defa basarıcama inandım valla insallah olur
Hayatımda ilk kez bukadar kolay bi diyet yapıyorum
Bayrama kadar 55i gecmek istiyorum insallah :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…