akşam 6 dan sonra meyvedemi yemiyosunuz ?
ben hamurişini tamamen kestim bi sabahları kepek ekmek yiyorum biraz o kadar..tatlıya hayır diyemediğim için göbeklendim..bi de bekar olunca zayıf olmak gerekiyo..boyum 174 kilom 70 , 42 beden giyiyorum ben 38 bedene düşmek istiyorum
65 kiloyken 40 bedendim..bi 62 kiloya düşsem 38 bedenlere sığabilicem...sizce 2 ,5 ayda 8 kilo verebilirmiyim bu 18:00 den sonra yemeyerek..ama meyvesizde olmazki
yatmadan 20 dk spor yapıyorum canım..sporu her gün yapınca bi sıklaşma oluyo zaten ama ben kilolar gitsin istiyorumsanmiyorum 2.5 ayda 8 kilo verebilesin bu sekilde, zorr....bende 1 aydir yapiyorum ustelik kalori hesabida yapiyorum 2 kilo vermistim 3-4 gun diyeti biraktim 900 gr geri geldi...spor yapamiyorum ama ben...ama eger sen her gun spor yapiyorsan ve haftada alman gereken kaloriden 7000 kalori eksik aliyorsan neden olmasin?olur o zaman...
bu arada meyve tek basina insulini aniden yukseltip aniden indirdigi için çabuk acikmamiza sebep oluyormus...o yuzden meyve yersen arkasindanda bir kaç kasik yogurt yiyecekmisiz....
Yazdıklarınızı okudum.bende yarından itibaren akşam 6 dan sonra birşey yemicem.bakalım ne kadar zamanda kilo veremileceğim.sizlerle paylaşırım.akşam acıkırım mutlaka.nasıl bastırıyorsunuz iştağınızı?
Yazdıklarınızı okudum.bende yarından itibaren akşam 6 dan sonra birşey yemicem.bakalım ne kadar zamanda kilo veremileceğim.sizlerle paylaşırım.akşam acıkırım mutlaka.nasıl bastırıyorsunuz iştağınızı?
Bitki çayı ya da yoğurt yiyorum. Canım tatlı isterse tarçınlı yogurt yiyorum ya da süt içiyorum. İlk zamanlarda tıkandıgında bunları kullan sonra alışırsın. Bi de gece mutfaktan uzak dur !! : )
tarçınlı yoğurtmu canım süpersin yaaa...ben tatlıyı çok seven bi insanım..kilo almamdaki en büyük etken tatlı..artık kilo verinceye kadar arada tarçınlı yoğurt yiyerek bastırayım bari tatlı ihtiyacımı..
Dukan diyeti hakkında bilgisi olan varmıı arkadaşlar..
Ben bi türlü o diyeti inceleyemedim.. Püf noktaları nelerdir?
kızlar ben de 6 bhaftadır bu yöntemle kilo vermeye çalışıyorum tabi ki sporla destekliyorum.her gün 4 km yürüyorum 3 litre su mutlaka içiyorum.suyuma çubuk tarçın atıyorum tatlı isteğimi tamamen azaltıyo.başladığımdan bu yana yani 6 haftadır tatlı yemedim.regl dönemini tarçınlı su ve tarçınlı yeşil çay sayesinde çok rahat atlattım.ben 7 de yiyorum yemeğimi.ve rahatlığına acayip alıştım kesnlikle meyve dahi yemiyoum.hiç zorlanmıyorum aksine zayıfladıkça mutlu oluyorum.73 ile başladım bugün 68 kiloyum.hedefim 60:)
Sitede dukan diyeti topici var canm aratıp bulabilirsin
Ama oncelikle kitabını alıp okumalısın
Aynen bende oyle ya benki geceleri tv karsısında biseyler yemeden duramazdım simdi yesil cayımı alıyorum elime süper gidiyo
Hicte bisey aramıyorum 2 gunde alısıyo insan motive oluyo
Ben yeni basladım ustelik ama sabah kalktıgında midemdeki rahatlık hissini seviyorum
Daha baslayalı 5 gun oldu 4 gunde 1.3 kilo verdim
ben de ilk hafta 2 kilo vermiştim acayip gaza geldim ama ilk hafta sudan gidiyor.sonraki haftalar daha az veriyosun ama en sağlıklı ve kalıcı olanı bu.yağdan gidiyor çünkü.ilerleyen hadtalarda 1 kilodan az verirsen sakın üzülme.başarıcaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?