akşam 5 ten sonra hiçbir şey yemiyorum ama...

pembepatiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2014
1.418
2.969
133
akşam 5ten sonra hiçbir şey yemiyorum ama zayıflayamıyorum 67 den 62 ye düştüm 5 kilo da kaldım daha da veremiyorum nerede yanlış yapıyorum sabah kahvaltısını çok güzel yapıyorum 4 te ekmeksiz yemek yiyorum yağsız salata kendime ayrı diyet yemekleri yapmıyorum ve meyvemi de yeyip 5 te kapanış yapıyorum ama kilo veremiyorum çıldırıcam nerde yanlış yapıyorum ben yardımmmmm

akşam 5ten sonra hiçbir şey yemiyorum ama zayıflayamıyorum 67 den 62 ye düştüm 5 kilo da kaldım daha da veremiyorum nerede yanlış yapıyorum sabah kahvaltısını çok güzel yapıyorum 4 te ekmeksiz yemek yiyorum yağsız salata kendime ayrı diyet yemekleri yapmıyorum ve meyvemi de yeyip 5 te kapanış yapıyorum ama kilo veremiyorum çıldırıcam nerde yanlış yapıyorum ben yardımmmmm
yanlış yapmıyorsun canım duraklamış bende de çok oldu duraklama şaşırt biraz vücudunu 1 gun ara ver abartmadan tabi sonra devam et o zaman oluyor :)

yanlış yapmıyorsun canım duraklamış bende de çok oldu duraklama şaşırt biraz vücudunu 1 gun ara ver abartmadan tabi sonra devam et o zaman oluyor :)

teşekkür edrim cnm cvbın için okuyunca çok sevindim çünkü dün ara verdim gittim hamburger yedim eve geldim ne istiyorsam yedim çok sinirlenmiştim çünkü aç yatıyordum ama kilo veremediğimi görünce çok üzülmüştüm 1 gün ara verdim şimdi ise tekrar devam edicem

teşekkür edrim cnm cvbın için okuyunca çok sevindim çünkü dün ara verdim gittim hamburger yedim eve geldim ne istiyorsam yedim çok sinirlenmiştim çünkü aç yatıyordum ama kilo veremediğimi görünce çok üzülmüştüm 1 gün ara verdim şimdi ise tekrar devam edicem
iyi yapmışsın :)şimdi yediklerini unut ve güzelce devam et diyetine ben haftalardır gram oynamadım ama bırakmadım azimli ol en önemlisi de sabırlı ol yardım edebildiysem sevindim çünkü bende kilolarımla kafayı fena bozdum :oops:

Yemiş olduğunuz, içmiş olduğunuz şeylerin besleyici değerini göz ardı etmemizin neden olduğu şeydir kilo almak. Kilo almak bazen doymamamızın neden olduğu bir durdurulamaz aktivite halini alır ve hayatımıza olumsuz etki eder. Peki neden doymuyoruz? Neden bünyemiz daha bağımlı ve isteyen durumuna geçiyor üstelik her gün daha fazlasını alıyorken? Demek ki bazı seçimlerimizi yanlış yapıyoruz. Bu soruların cevaplarını bir düşünelim ve dilerseniz yayınlamış olduğum konuya bakarak bazı fikirler okuyabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklamanız yeterli olacaktır. Kendi kendinize garip kurallar değil, sağlıklı bir beslenme alışkanlığı edinirseniz doyarsınız dolayısı ile şu saatten sonra yemem diye, o saat geliyor yiyebildiğini götür mantığıyla mide büyütme de olmaz. Az ama sık su için tavsiye ederim yarım bardak mesela ama sıklık ile mide genişletmemek hedefiniz arasında olmalı.
-> http://www.kadinlarkulubu.com/forum...l-bakis-acisi-edinmek-coezuem-edinmek.775538/

Back
X