akşam 6'dan sonra yemek yememek

Merhaba Seda, her iki şekilde de akşamdan hazırlıyoruz limonlu tarçınlı suyu.

aminnn canim benim allah seninde gonlune gore versin insallah....bu arada yas kac senin nerde yasiyosun nekadarlik evlisin (merak bu olsa gerek)..

Amin çok teşekkür ederim arkadaşım. Merak etmene sevindim, ne de olsa merak ilgiyi gösterir :) Ben 36 yaşındayım 3 yıllık evliyim. İstanbul'da yaşıyorum. Sen tahminim doğruysa 26 yaşında olmalısın.. İstanbul' da mı yaşıyorsun?

kızlar merhaba herkese.bu topik çok güzel paylaşımlar samimi.ben ayşe 96 kiloyum boy 168 yaş 31.zayıflamam lazım acele.neler yapıyorsunuz.yardımcı olursanız çok sevinirm.geçmişi okuyorum şimdi ben.

Merhaba Ayşe, benim izlediğim yöntem şu; sağlıklı ve kalori hesabı ile beslenme. Hangi besini hangisiyle tüketmek gerek, saat kaçta ne yemek gerek bunları öğreniyorum. diyetisyenle ilk görüşmemde dedim ki: bir kaç ayda bu kiloyu vermem lazım. Cevap verdi: Bir kaç ayda mı aldın bu kiloları Seda' nin dediği gibi listelerini bizimle paylaş ve acele etme lütfen.

ilgi nedemek beni motive edenin kirk yil kolesi olrum evet canim 26 yasindayim 8senelik evliyim iki cocuk var sivasta yasiyorum

Allah bağışlasın evlatlarını , ikinci mürüvetlerini de yaşarsınız inşaallah. Yürümeyi beklemek için 1 sene uzun bir zaman Fatoş ile de konuşurken söylediğim gibi hem bandın üzerinde sıkılmamak için hem de yağ yakımı için yüksek tempo düşük tempo şeklinde interval yürüyüş yapmakta fayda var. Kollarımızı da dengemizi kaybetmeyeceksek öne,yana,yukarı,aşağı hareket ettirmek değişiklik yaratabilir.

ilgi nedemek beni motive edenin kirk yil kolesi olrum evet canim 26 yasindayim 8senelik evliyim iki cocuk var sivasta yasiyorum

Estağfirullah, ne demek... Ne zaman istersen her türlü motive ,fırça itina ile yapılır Erken kalkan yol alır diye boşuna dememişler iş- güç kariyer diye koştum durdum. 33 Yaşında evlendim ne iş kaldı ne de kariyer Doktoramı mutfak üzerine yapıyorum

diyetisyen doğru söylemiş ama biz sabırsız insanlırız hemen vermemiz lazım değil mi ? Yoksa iştahımız kaçar.Sende bilgilerini bizimle paylaşırsan seviniriz canım ya:2:

kızlar şu zayıflama korseleri işe yarıyomu kullanan var mı? konu hakkında fikri olan yazarsa sevinirim

canım teşekkür ederim.pazar başlıyorum inşallah.bekleyin beni

haklısın aslında ama sabırsızlanıyor insan.inşallah canım hep birlikte veririz.
kızlar şu zayıflama korseleri işe yarıyomu kullanan var mı? konu hakkında fikri olan yazarsa sevinirim

canım bende voitin var biraz kısa sporla giyince terletiyor diğerlerini biliyorum.parafinli korse filan diyorsan eğer hepsi hikaye.bölgesel zayıflama için yağları kullanabilirsin .sonra da kabak lifi ve defne sabunuyla masaj yaparsan faydası olur

kızlar sadece yarım kilom gitti ama 2 3 gündür beni gören herkes naptın sen çok zayıflamışsın dio şaşırıyorum vee 6dan sonra yememeye devam ediyorummmmm

yağlar derken hangilerini kullanmalıyız canım biraz açıklar mısın sevinirim:26:

Selam kızlar Nasıl gidiyor ? Yağlar eriyormu ? Kilolar gidiyormu ? Annem dün denediği bir kürü söyledi bana (yani faydasını gördüğü birşey tabii ki). Bir televizyon programında aç karnına 1 litre su (sıvı değil su!) ve ardından 1 elma yenildiği takdirde 1haftada 1 kilo veriliyormuş. Annem olurmu böyle birşey, ama denemesi bedava diye uygulamış 1hafta. 1haftanın ardından 1kilosu gitmiş gerçekten. 2.hafta da uygulamış ama bi bakmış aynı kiloda. 'işe yaramıyor demek' diye bırakmış. Ertesi gün ama regl olmuş !!!! :96: Yani muhtemelen 1kilo kaybı o hafta da olmuş ama regl olacağından tabii ki tartıda normal kilosundan 1-2kilo fazla göstermiş (Ben o dönemlerde 3kiloya kadar fazla tartıyorum). Annem bıraktığına pişman olmuş ama tekrar başlayacakmış bu aralar. Ben yarından itibaren bu yöntemi denemeye düşünüyorum. Zaten tarçın-bal kürümü yapmadığımdan dolayı bugün biraz vicdan azabı çekiyorum Umarım sizde iyi gidiyordur kilo verme çabaları. Herkese sevgiler saygılar :126:

sonucu bizede iletirsin canım

selam kızlar moralim çok bozuk cumadan beri hiç dikkat edemedim canım sürekli tatlı bişeyler yemek istiyodu meğer dün regl oldum ondanmış. bu gün tekrar kaldığım yerden devam edicem inşallah vicdan azabı duyuyorum resmen yaa inşallah verdiklerimi almamışımdır geri

Günaydın. Üzülme regl olunca günde 500 Kcal kadar fazla yakabiliyoruz. O yüzden hafta sonunu unutup protein ağırlıklı, çavdar ekmekli, bol salatalı ve 2,5 lt. su içeren bir beslenme düzenine geçmeni tavsiye ediyorum. Regl dönemi aslında iyi değerlendirirsek daha fazla kilo kaybı yaşayabileceğimiz bir dönem olabilir

teşekkür ederim canım :))) deniycem dediklerini

sonucu bizede iletirsin canım

olur canım. Bugün ilk günümdü. Ama elma yokmuş evde, sonradan farkettim. Ama 1.5litre suyu içtim (1litre yazmıştım daha önce, 1.5 litreymiş, ama benden tavsiye: yavaş yavaş için. Ben 1saat içinde içtim, vallah burnumdan kulağımdan falan çıkacak su sandım:120:) Ama bugün elma alıp yarın olması gerektiği şekilde devam edeceğim, sonuçları bildiririm, ona göre yaparsınız yada hiç denemezsiniz:128:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…