Selam kızlar, neler yapıyorsunuz ? Eee, saat 6yı geçti. Ben yarım saat koşuya yaptım geldim. Bugün ilk koşu yaptığım gün. Kendimi şuan çok iyi hissediyorum:124: Yemek faslını da saat 6yı geçtiği için kapatmış oldum. Şimdi hemen bir alışverişe gidip geleceğim. Ya şu limonlu tarçınlı içeceğin yapılışını okudum da, diyetisyenin verdiği de biraz farklıymış anladığım kadar ile, ama diyetisyenin verdiğini de mi akşamdan hazırlıyoruz ? Yoksa o şekilde yapılınca sabah mı hazırlanacak ? Vallah istediğim kiloya ulaşayayım aynen böyle sevinçten dans edeceğim :118: Yarından sonra ip atlamayı ve yağ yakan hareketleri ekleyeceğim. Hulahoop'umu da bulursam onu da ekleyeceğim günlük aktivitelerime. Acayip gaza geldim kızlar
aminnn canim benim allah seninde gonlune gore versin insallah....bu arada yas kac senin nerde yasiyosun nekadarlik evlisin (merak bu olsa gerek)..
kızlar merhaba herkese.bu topik çok güzel paylaşımlar samimi.ben ayşe 96 kiloyum boy 168 yaş 31.zayıflamam lazım acele.neler yapıyorsunuz.yardımcı olursanız çok sevinirm.geçmişi okuyorum şimdi ben.
Amin çok teşekkür ederim arkadaşım. Merak etmene sevindim, ne de olsa merak ilgiyi gösterir :) Ben 36 yaşındayım 3 yıllık evliyim. İstanbul'da yaşıyorum. Sen tahminim doğruysa 26 yaşında olmalısın.. İstanbul' da mı yaşıyorsun?
hımmm senin işin daha zormuş..annenle ilgili msjlarını okumuştum süper vermiş.maşallah.ben kendimi tanıyorum zaten istediğim zaman veriyorum.ama ilk beş kilodan sonra rehavete kapılıp dağıtıyorum hemen..bebeğim yok.iki oğlanım var.yaza sünnet yapıcaz.o yüzden yusuf yusuf etmeye başladım zatendiyetisyene de 2 yıl önce gitmiştim.artık biliyorum ama nasıl beslenmem gerektiğini.biliyorum ama uygulama sıfır.ben de hani" yiyince çok mutlu oluyorum" diyen zavallı tiplerdenim sanırsam bakalım neler yapabilicem görücez.bir de koşu bandım var.ama çok sıkılıyorum bi türlü çıkamıyorum tepesine.sokak yürüyüşlerini çok severim ama küçük oğlum yanımda diye olmuyor o da.seneye onu anaokuluna bi gönderiim sokak kuşu olucam inşallah..
ilgi nedemek beni motive edenin kirk yil kolesi olrumevet canim 26 yasindayim 8senelik evliyim iki cocuk var sivasta yasiyorum
Merhaba Seda, her iki şekilde de akşamdan hazırlıyoruz limonlu tarçınlı suyu.
Merhaba Ayşe, benim izlediğim yöntem şu; sağlıklı ve kalori hesabı ile beslenme. Hangi besini hangisiyle tüketmek gerek, saat kaçta ne yemek gerek bunları öğreniyorum. diyetisyenle ilk görüşmemde dedim ki: bir kaç ayda bu kiloyu vermem lazım. Cevap verdi: Bir kaç ayda mı aldın bu kilolarıSeda' nin dediği gibi listelerini bizimle paylaş ve acele etme lütfen.
canım teşekkür ederim.pazar başlıyorum inşallah.bekleyin beniMerhaba Ayşe, benim izlediğim yöntem şu; sağlıklı ve kalori hesabı ile beslenme. Hangi besini hangisiyle tüketmek gerek, saat kaçta ne yemek gerek bunları öğreniyorum. diyetisyenle ilk görüşmemde dedim ki: bir kaç ayda bu kiloyu vermem lazım. Cevap verdi: Bir kaç ayda mı aldın bu kilolarıSeda' nin dediği gibi listelerini bizimle paylaş ve acele etme lütfen.
haklısın aslında ama sabırsızlanıyor insan.inşallah canım hep birlikte veririz.Hoşgeldin GuideSen buraya gün içerisinde neler yediğini yazarsan, yediklerini değerlendirebiliriz. Hatalı beslenmen, kilo almana sebep olan yada vermene engel olan yiyecekleri yada hatalarını belirleyip, önerilerde bulunabiliriz. Ben bugün mesela koşuya başladım, yani spor ve hareket olmazsa zor verirsin kiloları. Saat akşam 6dan sonra ben birşey yemiyorum. Bazıları bir meyve yiyor yada hafif birşeyler. Bol bol da su iç. Ben normalde çok su tüketirim. O yüzden 2-3litrenin altında olmuyor genelde günlük su tüketimim. Ama şunu da unutma: acele verilen kilolar daha da çabuk geri gelir hatta akrabalarını da yanında getirerek (yani verdiğinden fazlasını alırsın ) burda beraber birbirimize destek olarak veririz kiloları :13:
kızlar şu zayıflama korseleri işe yarıyomu kullanan var mı? konu hakkında fikri olan yazarsa sevinirim
diyetisyen doğru söylemiş ama biz sabırsız insanlırız hemen vermemiz lazım değil mi ? Yoksa iştahımız kaçar.Sende bilgilerini bizimle paylaşırsan seviniriz canım ya:2:
kızlar sadece yarım kilom gitti ama 2 3 gündür beni gören herkes naptın sen çok zayıflamışsın dio şaşırıyorumvee 6dan sonra yememeye devam ediyorummmmm
canım teşekkür ederim.pazar başlıyorum inşallah.bekleyin beni
haklısın aslında ama sabırsızlanıyor insan.inşallah canım hep birlikte veririz.
canım bende voitin var biraz kısa sporla giyince terletiyor diğerlerini biliyorum.parafinli korse filan diyorsan eğer hepsi hikaye.bölgesel zayıflama için yağları kullanabilirsin .sonra da kabak lifi ve defne sabunuyla masaj yaparsan faydası olur
Selam kızlarNasıl gidiyor ? Yağlar eriyormu ? Kilolar gidiyormu ? Annem dün denediği bir kürü söyledi bana (yani faydasını gördüğü birşey tabii ki). Bir televizyon programında aç karnına 1 litre su (sıvı değil su!) ve ardından 1 elma yenildiği takdirde 1haftada 1 kilo veriliyormuş. Annem olurmu böyle birşey, ama denemesi bedava diye uygulamış 1hafta. 1haftanın ardından 1kilosu gitmiş gerçekten. 2.hafta da uygulamış ama bi bakmış aynı kiloda. 'işe yaramıyor demek' diye bırakmış. Ertesi gün ama regl olmuş !!!! :96: Yani muhtemelen 1kilo kaybı o hafta da olmuş ama regl olacağından tabii ki tartıda normal kilosundan 1-2kilo fazla göstermiş (Ben o dönemlerde 3kiloya kadar fazla tartıyorum). Annem bıraktığına pişman olmuş ama tekrar başlayacakmış bu aralar. Ben yarından itibaren bu yöntemi denemeye düşünüyorum. Zaten tarçın-bal kürümü yapmadığımdan dolayı bugün biraz vicdan azabı çekiyorum Umarım sizde iyi gidiyordur kilo verme çabaları. Herkese sevgiler saygılar :126:
selam kızlar moralim çok bozuk cumadan beri hiç dikkat edemedim canım sürekli tatlı bişeyler yemek istiyodu meğer dün regl oldum ondanmış. bu gün tekrar kaldığım yerden devam edicem inşallah vicdan azabı duyuyorum resmen yaainşallah verdiklerimi almamışımdır geri
Günaydın. Üzülme regl olunca günde 500 Kcal kadar fazla yakabiliyoruz. O yüzden hafta sonunu unutup protein ağırlıklı, çavdar ekmekli, bol salatalı ve 2,5 lt. su içeren bir beslenme düzenine geçmeni tavsiye ediyorum. Regl dönemi aslında iyi değerlendirirsek daha fazla kilo kaybı yaşayabileceğimiz bir dönem olabilir
sonucu bizede iletirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?