Akşam 9 da bedenen ve ruhen bitmiş oluyorum

canım muhakkaki olmuştur hatta 2 oglanı sık sık yani artık dayanamıyom cezalandırıyom 7 ve 8 yaşındakileri yani okan ile volkanı ikisi çok zıt ve müsrifkar günde 3 kalem bitirilirmi ya işte onlar sık sık cezalandırılıyor

Bizde 6 kardeşiz cnm..Nasıl bişey oldugunu biliyorum ama ablam ve ben 5-6 yaşından beri anneme yardım ederdik..küçük iki kardeşimi ablamla ben büyüttüm..ozaman 10 yaşındaydım..en küçük kardeşim 40 ı çıkınca annem bize bıraktı ve çalışmaya başladı..Düşün minicik bi bebek 10-11 yaşında iki kız çocuk..Çay kaşıgıyla süt içirmeye çalışırdık..Ozamanlar anneme çok kızıyodum neden çocuk yapıyo diye..ama bizdeki nedende babamdı..o da böyle çocuk kokusu isterdi arada bi : ) İstedikçede çocuk oluyodu işte..

Ben maddi anlamda bi yardımcı sağladıgımda yapmak istiyorum..Ew işi çok olmayınca çocuklarımla ilgilnemek istiyorum..

Julyan bir hastaneye git kadın doğumcudan randevu al ve şu doğum kontrol işini hallet. Şimdiki aklım olsa 5 tane yapmazdım diyorsun ama hala doğum kontrolü uygulamıyorsun. Peki nasıl tekrar hamile kalmayı engellemeyi düşünüyorsun?Mucize yoluyla mı? Ayrıca eşin ilaçları verme deyince diyemedin mi onlarla bütün gün uğraşan benim hayır vericem ilaçları diye. Belki derslere konsantre olmalarına da faydası olur sor bakalım doktora eğer öyleyse bak ilaç vermezsek okumaz bunlar de o zaman belki ikna olur eşin. Ama ilk ve en acil işin doğum kontrolü arkadaşım. Bu konuda çok oyalanıyorsun. Yakında 6.ya hamileyim diye topic açarsan hiç şaşırmam.

Katılıyorum sana..
Julyan çok enteresan bir şekilde çok rahat..Sanki memnun gibi de...
Yani bu kadar şikayete rağmen korunmak için hiçbir şey yapmaması (bana göre garanti bir tedbir yok ortada) çok komikkaydirigubbakcemile3 ve de şok edici bir durum..akannehir

Hem şikayet ediyor hem de korunma yöntemleri bana uymadı diyorsun.akannehir

Sana uymayan ne?kaydirigubbakcemile3 Doğum kontrol hapından haberin var mı? Alıyorsun ve yutuyorsun hergün..Bu kadar..Kocana söyleme boşver bilmesin..

Ben pek anlamadım seni Julyan kusurabakma..Seloş un dediği gibi sen 6. hamileyim diye de topic açarsın gibi..kaydirigubbakcemile3

Kolay gelsin sana..

off off off :/ ben bu yaşta biliyorum korunma yöntemlerini sevgılı julyen.
sadece eşiniz istemiyor diye işinizi şansa bırakmayın lütfenn!

doğum kontrol hapı var, rahim içi takılan araçlar var, implantlar var. bi sağlık ocağı sanırım yardımcı olur size bu konuda. ihmal etmeyin, ertelemeyin bi bebek daha gelirse işiniz zor..

Allah sabır versin 5 tane çocuk düşünemiyorum halini çok zor helede eşin duyarsızsa vay haline ama çocuklara iş bölümü yaptır herkes yediğini dağıttığını toplasa kar kardır baştan nasıl öğretirsen öyle gider yoksa vay haline olan sana olur Benim 1 tane evladım var bazen ona bakınca 2.sini düşünemiyoru bile aman allahım diyorum herhalde yetişemezdim.Senin 5 tane valla takdire şayansın.Malesef devlet hastanelerinde eşin izni olmadan kordonlar bağlanmıyor yasak çünkü eş herhangi bir şikayette haklı duruma düşüyor aynı şey rahim ameliyatında da geçerli.Sen en iyisi git bir sağlık ocağına ücretsiz doğum kontrol hapları veriyorlar al iç onlardan eşinin haberi olmasın seni düşünen yok bari kendini düşün bu kadar çok çocuk senin sağlığın için bile tehlikeli bak ne güzel internete bile girebiliyorsun cahil bir insan değilsin eşinin sözlerine kanıp durursan 6.da gelir

canımdoktora özel gittim annemle bu işleri sormak için migrenim oldugu için igneler saf dışı kaldı zaten kiloluyum hapı geçtim hap kilo yapıyor çünkü eltim daha bir çocukla enine boyuna gitti hap yüzünden siprial derseniz rahim müsait degil 3 dogumdan sonra randevu alıp gittim bana uygun degilsin takamayız dedi geriye bir kaput kaldı oda şu an işlevde ya beni ilaki açık konuşturdunuz yani şu an zati hamile kalmam tabi allahın izni ile olmaz inşallah zorda olsa eşim korunuyo tabi ne kadar güvenli oldugu tartışılır ama dün bi konuşma yaptım eşimle artık çocuk mocuk yok bitti dedim tm dedi zaten bende istemiyom seloşum bana yeter dedi ha bu arada seloş en ufak bebegimiz

çocuklarımın okuldan gelmesini bekliyom bugün kesin tavrımı koyacam hatta onlara bugün yemek yapmıcam evi temizlemicem hatta çantalarını kıyafetlerini ortada bırakanın çantasınıda kıyafetinide balkondan aşagı atacam kesin kararlıyım ama işi uzatmadan bugün nokta koymayı düşünüyom saat 3 te geliyorlar bekliyelim bakalım ne olcak hakımızda hayırlısı olur inşlah:umursamaz:

size katılıyorum

ayy valla şaka gibisin ben tek çoçukla başa çıkamıyorum sen iyi dayanıyorsun dile koy 2 değil 3 değil dile kolay beş çoçuk insan bazen tekinden sıkıyor bi dur yerinde diyesin geliyor hani ben 2 bile asla başa çıkamam diye düşünüyorum ve tabiki ilgi bölünüyor çoçuklar içinde zor hepsine yeterince vakit ayırmam hele bide üstüne ev işi yapmam çok zor allah kolaylık versin

sen korunamıyorsan eşin korunsun mutlaka. ayrıca bir kaza yaşadığında 72 satte alına bir ilaç var ondan kullanabilirsin. tabi doktora danış önceden sana zararı olmasın.
bugün çocuklarınla neler yaptın paylaş mutlaka merakla bekliyorum.
eşini ikna et hafta 1 eve temizlikçi filan al imkanın varsa canım. büyük temizliği yaptırırsın daha az yorulursun.

canım aslında 2 yaşındaki vede bebek olanın dışındakiler kendi işlerini kendileri yapar 15 yaşındaki olan zaten artık kendini kurtarmış öbürleride oyuncaklarını toplar kendi eşyalarını toplu bırakabilir benide 1 tane 8 yaşında oğlu var aa artık(1 senedir)kıyafetini katlıyor masaya oturunca tabağını falan kendi alıyor yatarken oyuncaklarını vede dağıttıklarını topluyor bence artık onlara aşıla bunları büyük olandan belki iş işten geçmiştir ama ufak olanlara aşıla en azından yapabildiklerini kendileri yapsın
bence
ayrıca 5 çocuk için seni tebrik ederim canım ben 2.yi bile düşünemiyorum ama rabbim uzun ömür versin herkesin evladına hayırlı evlat olsunlar inşallah

kola takılsn implantlar var onları kullanabilirsiniz
ayrıca doğum kontrol hapları kilo yapmaz

Naptın çantaları attın mı balkondan :)

2sininkini fırlatım ani bi şok yaşadılar sonra bagırmaya başladılar ama ben agzımı bir açtımki odaya girip kapıyı üstlerine kilitlediler volkanla okan tabiki çocuk diyoki anneme ne oldu hastamı gülyimmi aglayımmı anlamadım ya

15 güne 1 alıyom temizlikçi gerisi zor olur yani maddi olarak agır gelir eeee 7 nufusuz yiyecek giyecek okul masrafı özel dersler zati belimizi büküyor

O da ne ki? Ben bekar halimle kendime yemeği zor yapıp evimi zor toparlıyom. Bide evlendiğimi düşünemyom bile

bende var 9 aylık bir canavar daha şimdiden canıma yetiyor size allah tan bol bol sabırlar diliyoum ben bile hayatın hızına yetişemiyorum sizi hiç düşünemiyorum allah gerçekten kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…