Akşam Aç Kalarak Zayıflayanlar !!!!!

ketenprenses46

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2013
76
3
28
38
Akşam yemeği yemeden zayıflayanlarrr varmı burada hep beraber bi zayıflama sürecine girelim mi arkadaşlarrrr yaaaa azimli ve kararlı kendine güvenen arkadaşlarımı bekliyorummmmmmmmm!!!!!

Son düzenleme:
Bugün kesin karar verdim akşamları yemek yok belki 2 kayısı belki hiç bişi amaaaa kesin kararlıyımmmmm zayıflıcammmmmmmmmmmmmmmm eskisi gibi zayıf kalacağımmmmm.

ak$am yememek çok guzelde

gunduz nolucak ?:)
un tuz $ekerden uzak durmadikça zor zayirlarsin biraz canim
karatay diyetini bi incele, açda kalmami$ olursun ....

haklısın tatlım da gündüz uyabiliyorum diyete akşamları sorunum oluyo fazla kaçırıyorum en iyisi yememek akşamları

evet canım haklısın gece acıkıyorum bebekte var tabi emziriyorummm şimdi mesela yarım portakal çeyrek muz yarım bardakta süt içtim diyetisyenim meyvenin hemen arkasından süt yoğurt veya ayran içmem gerektiğini söylemişti meyvenin şekeri kana karışmazmış bu şekilde

ben 2 aydır diyetteyim 12 kilo verdim gündüz dikkat ediyorum haftanın en az 4 gecesi akşam yemeği yok yediğim akşamlarda erken yiyiroum 6dan sonra birşey yemiyorum

ben 2 aydır diyetteyim 12 kilo verdim gündüz dikkat ediyorum haftanın en az 4 gecesi akşam yemeği yok yediğim akşamlarda erken yiyiroum 6dan sonra birşey yemiyorum

2 ayda çok güzel kio vermişsin canım diyetinden biraz bahsedermisin bizde eşimle akşam saat 6 dan sonra çay dışında bir şey yememeye karra verdik

Akşam yemeği yemeden zayıflayanlarrr varmı burada hep beraber bi zayıflama sürecine girelim mi arkadaşlarrrr yaaaa azimli ve kararlı kendine güvenen arkadaşlarımı bekliyorummmmmmmmm!!!!!

canım konu başlığın güzel olmuş hep diyorlarya akşam 6 dan sonr abirşey yemeyin gerçekten faydalımı acaba bizde eşimle karra verik akşam 6 dan sonr aşekersiz çay dışınd abir şey yemeyeceğiz emziriyorum demişsin ne kadralık bebeğin bne daha yeni doğum yaptım ama kilolarımdan bıktığım için ve emzirme döneminde kilo almak istemediğim için işi sıkı tutmak istiyorum:)(

kolay gelsin öncelikle...bende emzirme dönemindeyim.akşam 6 dan sonra bir şey yemiyorum en fazla 1 elma içiyorum bir de yeşilçay,süt içiyorum.pazartesi başladım; 65.100 den 63.9 a düştüm bu arada...sporada başlayacam inşallah daha güzel gider.

slm arkadaslar bende yediklerime dikkat ediyorum,ve hergun ip atliyorum baya faydasi var ama birseye dikkat ettim ip atlarken kilo cok kaybetmiyorum ama skilasip inceliyorum,iki hafta ip atladim 5 kilo verdim sonra biraktim,iki ay sonra tekrar baslamaya karar verdim,burda beraber zayiflayalim haftalikta olsa ne kadar kilo verdigimizi yazalim.:))

Merhabalar bende 5 gündür 6 dan sonra birşey yemiyorum. Çok acıkırsam çilek yiyorum ve yeşil çay içiyorum. Gündüz de yediklerime dikkat ediyorum. Ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum 1 dilim. Gelişmeleri yazarım.

2 haftada çok güzel kilo vermişsin bende dikkat ediyorum 6 dan sonra bir şey yemiyorum şekersiz çay içiyorum bende 69 dum dün 67.5 i gördüm hedef şu an için 65 çünkü emziriyorum ve daha kızım 38 günlük birbirimize destek olursak daha faydalı olur

Kızzzzlar 6 dan sora nasıl bi şey yemionz yaaa cok kıskandm bakın smdık daha sımdı 250 gram fıstıklı cıkolata yedm dayanamıorm valla nolcak blmıorm aney

Bende varim kizlar, iki ay vaktim var 10 kilo vermem lazim. Gunduzleri dikkat etsemde tam diyet yapamiyorum. Aksamlari yememek yada erken yiyerek denemek istiyorum bende. Insallah herkes istedigi kiloya en kisa zamanda ulasir...

bende suan 70 kg bazen cok umutsuzluga kapiliyorum,76 kg ile basladim ben, 3 cocugum var kucugum 1 yasinda birikti dogum kilolari;( destek olalim birbirimize, daha once 52 kiloydum,60 kg oluyum yeter :)

kizlar az once isvec diyetine baktim 13 gun yapiliyormus haftada 5 kg veriyormussun ama sagliksiz geldi bana cesaret edemedim zayiflamak ugruna sagligimdan olmayim 3 cocuk kim bakar sonra :)

ben hayatımdan ekmeği şekeri tamamen çıkardım.sabah kahvaltılarını normal domates peynir zeytin mutlaka ymurta iyerek yapıyorum yanında da yarım paket eti form yiyorum.öğlenleri bazı günler bir kase çorba , bazı günler yoğurdun içine salatalık doğrayıp yine eti formla yiyorum.akşam yemeklerinde ise evde ne varsa onu yiyorum ama çok az.ve yedikten sonra hiç birşey yemiyorum yatana kadar.

akşamın en az 3-4 ünde akşam yemeği yemiyorum.benim diyetimde kurtarıcı olan şeey 2si bir arada kahveler beni oldukça tok tutuyor.tabiiki bol bol su en az 4 lt içiyorum günde.koşu bandım arızalandığı için bu aralar spor yapamıyorum ama tamirden gelince devam edicem,akşamları sabit 5 km yürüyorum 5.5 hızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…