- 13 Şubat 2013
- 76
- 3
- 28
- 38
- Konu Sahibi ketenprenses46
-
Bugün kesin karar verdim akşamları yemek yok belki 2 kayısı belki hiç bişi amaaaa kesin kararlıyımmmmm zayıflıcammmmmmmmmmmmmmmm eskisi gibi zayıf kalacağımmmmm.
ben 2 aydır diyetteyim 12 kilo verdim gündüz dikkat ediyorum haftanın en az 4 gecesi akşam yemeği yok yediğim akşamlarda erken yiyiroum 6dan sonra birşey yemiyorum
Akşam yemeği yemeden zayıflayanlarrr varmı burada hep beraber bi zayıflama sürecine girelim mi arkadaşlarrrr yaaaa azimli ve kararlı kendine güvenen arkadaşlarımı bekliyorummmmmmmmm!!!!!
slm arkadaslar bende yediklerime dikkat ediyorum,ve hergun ip atliyorum baya faydasi var ama birseye dikkat ettim ip atlarken kilo cok kaybetmiyorum ama skilasip inceliyorum,iki hafta ip atladim 5 kilo verdim sonra biraktim,iki ay sonra tekrar baslamaya karar verdim,burda beraber zayiflayalim haftalikta olsa ne kadar kilo verdigimizi yazalim.:))
2 haftada çok güzel kilo vermişsin bende dikkat ediyorum 6 dan sonra bir şey yemiyorum şekersiz çay içiyorum bende 69 dum dün 67.5 i gördüm hedef şu an için 65 çünkü emziriyorum ve daha kızım 38 günlük birbirimize destek olursak daha faydalı olur
Akşam yemeği yemeden zayıflayanlarrr varmı burada hep beraber bi zayıflama sürecine girelim mi arkadaşlarrrr yaaaa azimli ve kararlı kendine güvenen arkadaşlarımı bekliyorummmmmmmmm!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?