Akşam Aç Kalarak Zayıflayanlar !!!!!

öncelikle topik hareketlenmiş çok sevindim canım benimde 2ç bebeğim ilkindede 79 kilo ile doğuma girip 72 ile eve gelmiştim ama emzirme döneminde bol bol yiyip 75 olunca diyet ve sporla 58 e kadar inmiştim ve hemen arkasından 2. bebeğe hamile klaınca yine doğuma 79 ile gittim ve deidm aynı hatayı yapmıcam yediklerime dikkat edecem ve bol su içecem dedim ve hemen hemen 1 aydır yediklerime dikkat ediyorum ve bol bol su içiyorum işte en son 68 diyelimsütüm bol oluyor benim ama kısdığım içinde vicdanen ratasız oluyorum ama geçen kontrolumuz vardı bebeğim 1 bucuk kilo almış çok iyi dedi doktor biraz ona güvenerek devam edeceğim eşimde bana ayak uyuduruyor onunda vermesi gereken bir 4 kilosu var akşamları saat 6 da yiyoruz akşamları sadece çay içiyoruz ve eşim şu anda kıvranıyor açım diye :)evdede dediğim gibi adım sayar kullanıyorum bazen 10.000 bazen 15.000 adım atıyorumvallahi ben hep kiloluydum ve çok güzel kilo verdiğimdeki sporla verdiğim içi 58 de olsam dahada az gösteriyordum çevremdekiler çok şaşırdılar sanki hiç zayıflamam mümkün değilmiş gibi şimdi memelketten uzaktayız ve yaz tatilinde herkesin gene çok kilo almışsın demelrini istemiyorum ondan dolayı çok gayretliyim inş

ben neler yaptığımı anlatayım sbahnormal zeytin peynir yumurta ve reçelle domates salatalıkla ve şekerli çay ile kahvaltımı yapıyorum emzirdiğim için reçeli falan özellikle yiyorum sonra öğlen ve akşam yemeyinde normal yemeyimi yapıyorum normal derken ne olursa pişiriyorum yani sebze baklagil et tavuk yanında bol maydonozluaz yağlıbir salataöğlende akşamda sonra bol ayran yogurtyemekte az tüketiliyor ama yaran yapınca çok tüketmiş oluyoruz yine buda öğlen ve akşam yemeyince mutlaka oluor ekmek yok eger olursada 1 dilim kepek ekmek oluyor ikindin çayla beraber birkaç bisküvi falan yiyoruz ve bol su
bu yaptıklarım günlük standart şeyler kaçamaklarıma geçeyim günlük türk kavemi içiyorum yanında küçük bir lokumla normal ekmek yediğimde oluyor çok nadir hafta sonu özellikle sabah poaça börek yediğimde oluyor ikindi çayında bisküvi yerine kek yediğimde oluyor falan bana kalsa emzirmemiş olsam çoğunu tüketmem ama :)

Son düzenleme:
canım peki gündüzleri ne yiyosun ayrıntılı biçimde bizi aydınlatırmısın?

sabahları peynir domates zeytin mutlaka yumurta şekersizçay ve yarım paket eti form yiyorum.hergün aağı yukarı aynı.öğlenleri çorba yada yoğurt içine salatalık doğruyorum yanında eti form yiyorum yine.ya da evden yemek getiriyorum ekmeksiz yiyorum ya da salata yiyorum.akşamları en az 3-4 akşam yemiyorum yediğim akamlarda en geç 7de yemek olayını bitirmiş oluyorum ından sonra hiç birşey yemiyorum sadece soda içiyorum.

bunu ne zmaandır yapıosun tatalım sonuç nedir kilo vermen nasıl gidiyor ne kadar sürede ne kadar kilo verdin meslea:)

2 ayda 12 kilo verdim canım.ilk bir ay her akşam 5 km yürüdüm evde koşu bandım var.şuanda serviste arızalandı perşembe gelecek devam edicem spora.eğer dışarı çıkıpyürüme şansınız yoksa leslie sansone ile yürü ve incel programlarını tavsiye ederim ihtiyacınızolan tek şey 2 metre kare alan ve spor ayakkabı birde pc vermem gereken 5 kg daga var benim 76 kg ile başladım şuan 64.2 -64.8 arasında gidip geliyorum. boyum 1.70

slm cnm yediklerime dikkat ediyorum,ip atlamaya gelince,saat olarak degilde sayarak atliyorum en fazla 3500 yapabiliyorum hiç atlamadim dedigim gun 500 yapiyorum,30 dk bulmuyor yani biktim valla bu kilolardan dogum kilolari bunlar birikti yaaa,76 ile basladim suan 69 kiloyum

maşallahhhhh e güzel bişi sonuçta kilo vermişsin ama dimi 6 kilo çok güzel nası verdin hadi anlat bize hem daha 1 yaşındaymış bebeğin sıkma canını eminim 6 kiloyu veren 10 kiloyuda verir:)

Agzindan bal damliyor:)) 10 kg simdilik imkansiz gibi kucuk kucuk hedefler koyuyorum,suan 69 kg mesela tartida 67i gormek icin ugrasiyorum,aksam 6 dan sonra kic birsey yemiyorum,ama cok açimmm gece bebegim için kalktigimda gozum donuyor resmen mutfaktan kacisimi gormeniz lazim:))ama bol bol ip atliyorum sikica korse giyiyorum terleyene kadar ip atliyorum cok yararini goruyorum..

siz kac gunde bir tartiya cikiyorsunuz?
ben dayanamiyorum ya durmadan tartinin ustundeyim
valla pisikolojim bozulacak bu gidisle kendime soz verdim pazartesiye kadar tartilmicam,
bugunki listem:
sabah:sekersiz kahve,kizarmis bir dilim ekmek,yarim domates
oglen:zeytin yagli salata ve 3 kasik yogurt
aksam:ispanak,

sorma canım ya bende öyle günde 10 kere bile çıktığım oluyor ki önceki 17 kilo verdiğim maceramda mesele tartıda 65.00 mıyım o gün 64 mü görmek istemiştim ama 65.00 isem koşu bandında biraz daha yürüyüp tekrar 64.9 o görene kadar uğarşırdım aslında sık sık çıkmak beni çoğu zaman moive ettim ama bu dönemde emzirme döneminde olduğum içinçok su içtiğim için tartı yanılta biliyor oda moralimi bozuyor bende snein gibi 12 nisana kadar tartılmama kararrı aldım hatta eşime tartının pilini çıkar sakla dedim ama sonra kendi kendime ben o kadar iredesizmiyim hayır tartı gözümün önünde olmasına rağmen tartılmayacam dedi :)

Bende bu şekilde zayıflıyorum ama öğlen çok yemezsem akşam hafif yiyorum 5.30-6 gibi yemek işini bitirmeye çalışıyorum
Hergün gram gram eksilmek beni motive ettiği için hergün tartılıyorum ve bir kağıda yazıyorum

slmm arkadaslar,bugun diyette 4. gunum ve 70 kg basladim suan 68 kg cok mutlu oldum ya 8 kg kaldi insallah sabirla verebilirim..
bugunki listem;
sabah:sekerli kahve kizarmis ekmek cok az beyaz peynir.
oglen:yarim porsiyon kisir,yarim dilim borek ve sekersiz cay(kacamak oldu malesef arkadaslarin kurbani oldum)
aksam :ceza olsun bana 3 kasik yogurt.

kizlar aksam yemegi yemegince bal gibide veriyorsun esim 6 kilo almis ideal kilosundan 2 hafta once dedi bana gel beraber dikkat edelim yediklerimize kilomuzuda veririz ok dedim baktim kahvaltida acligini bastiracak sekilde yiyor sade nescafe iciyor sekersiz sutsuz metobolizmam tavan yapiyor dedi banada tavsiye etti ama ben nescafeyi sade sevmiyorum hayatta icemem neyse 11 yada 12 de fastfood yedi birdaha agzina lokma koymadi cok acikirsa elma yada kavunla gecistirdi bol bol su icti ve yine nescafe sekersi ve sutsuz bende ona caktirmadan tikandim aksamlari neyse 2 hafta sonra o tartildi 3 kilo vermis ben gr verdigimi gorunce karizmam yerlerde olmasin diye bende 2 kilo verdim askisi dedim bak askim bol bol gez dikkat et patir patir ver dedi yalniz askim halen kiyafetlerin ayni yoksa sudanmi veriyon kiz dedi baktim cakacak gittim hamilelikden kalan birkac pantolan tisort vardi atmamisdim gittim cikardim koydugum yerden giydim tisort oyle bol pantalon totomdan dusuyor anam askimda yedi kalk bebegim kiyafet almaya gidelim Allah korusun yolda duser muser nemize lazim rezillik dedi bak tuttum bunu puhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

selam kizlar. 65 kiloyla baslamistim. Sabah ac karnina tartildim 64.2 geldim. 800 gr gitmis bakalim. Sporda yapiyorum. Hergun 35-40 dk yuruyorum. Evdede bi yarim saat kadar yapiyorum. Sellulitler icinde krem aldim, bakalim sonuc ne olcak. Duzenli kullanabilirsem tabi.:18:

dün dayanamadım tartıldım 68.9 geldim normalde daha az bekliyordum ama deftere not almışım 26 martta ve 69.9 gelmişim 5 nisandada 68.9 10 gün içinde 1 kilo vermişimki gün içinde abartmadanda olsa giyorum yani çokda kısmadığım halde 10 günde 1kilo süper aslında her gün tartılıp not almayı düşünüyorum

bende başladım kızlar akşam yameyerek zayıflamaya uyguladığımda muhakkak kilo veriyorum bugün sabah 72 kilo idim şu anda 72.2 kiloyum sabaha kesin 71 buçukları görürüm hergünde tartılıp sonuçları yazıcam

Arkadaşlar bu aksam yemek yedim ama bende yemicem artik.sabah ac karnına tartildim 61.8 idim.58 olmak istiyorum. Pazar sabahı 61.8

selam kizlar bende araniza katilmaya karar verdim, bende farkettimki bir gün ak$am yemegi yemesek ertesi gün birkaç gram eksik çikiyoruz...

Benim bu ay en az 3 kilo vermem lazim arkada$imin dügünü için, ve toplamda yaza kadar 6 kilo vermek istiyorum ama o kadar iradesizimki anlatamam!! agliyorum zirliyorum tartildiktan sonra bunalimlara giriyorum ama 10 dk sonra bakmi$sinizki elimde Nutella veya kekle dola$iyorum!! pes diyorum kendime, kendimi yedim bitirdim her seferinde aynisi oluyor karar veriyorum ama ayni gün içerisinde kendimi yemeye veriyorum

banada yardim edin kizlar, oysa hayat tarzim o kadar müsayitki ak$am yememeye, çünkü eve en erken saat 7 de geliyorum bazen 8 veya 9 oluyor yinede yemek yemesem tatli yiyorum

bu sefer kararliyim in$allah bu kararimda sadece bir kaç saat sürmez!

bu arada 160 boy ve 70.5 - 71 arasi gidip gelen kilom var, hedefim yaza 64

bende akşam yemeklerini kestim.. normalde gece saat 10 12 demeden oturup homur homur yemek yerdim.. ama ben yemek yemeyi çok seviyorum.. normal saatimden biraz geçsin midem bulanmaya başım dönmeye başlıyor.. 20 gn akşam yemeklerini kestim sadece dayanamadığım zamanlarda süt içtim.. çok ta işe yaradı baya tok tuttu.. bende birde kronik kabızlık var, onun içinde form un elmalı form çayını içiyorum onu içinde bağırsaklarım normale dönüyor.. gündüzleri her zamanki gibi devam edip akşamları 7den sonra birşey yemedim ki ben gece 2 den 3ten önce yatağa girmem. 20 günün sonunda 3 kilo vermiştim.. ilk defa bu kadar kilo aldım.. normal kilom 63 65 arası. o kilodayken herkes 55 56 olduğumu düşünürdü kemik yapım yüzünden.

akşam yemeklerini kesmeden önce 86 kiloydum.. şuan 83 kiloyum.. boyumda 1.68.. önümde çok uzun bir yol var..

ben ip atlamayı beceremiyorum elimde ip varmış gibi egzersiz yapacağım gündüzleri, 4 farklı pozisyonda mekik ve çömelme hareketi yapacağım.. 1 hafta kadar çömelmeyi yapmıştım ve inanın o hareketin etkisini çok çabuk görüryorsunuz.. ayrıca 1-2-3 ve 4 kiloluk dumble aldım kollarım ve sırtım için..

4 sene önce sporsuz, sadece akşam yemeklerini kesip ve günde 3 tane maden suyu içip 2 ayda 12 kilo vermiştim ve 2 sene boyuncada geri almadım.. inşallah yine aynı istikrarı gösterebilirim çünkü şu an kendimden gerçekten nefret ediyorum.. giydiğim pantolonu çıkarıp baktığımda bu kocaman şey bana mı ait diyorum.. korkunç bi duygu.. inşallah bende unutmaz isem aralıklarla buraya yazıp sizi bilgilendiririm.

Son düzenleme:
kilo bildirimi yapıyım ben hergün hatta gün içerisindede tartılıyorum bugün 100 gr vermişim yani 2 günde 1 kilo bugün biraz yürüyüs yapabilirim 7 li rakamlardan bıktım artık biran önce başı 6 lı rakamları görmek istiyorum

bende bu gün 68.9 geldim 10 gün içinde 1 kilo verdiğimi görünce kendime bir defter tuttum deftere5 nisanda 68.9 u görmüştüm ordan başlayarak tarihleri yazdım ve her 10 gün içinde inmem gereken kiloyu yani 1 kilo eksik yazdım ve haziran 4 de 60.9 olmama gerekiyor inş böylelikle kendime küçük hedefler belirlemiş oldum bu beni çok motive etti tavsiye ederim yani15 nisanda ki hedefim 67.9 inş.yarın sabah kaç gelecem bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…