- Konu Sahibi ketenprenses46
-
canım bebeğim 9 aylık oldu ben diyetisyene geçen ay gittim ama tamamen uyamıyorum en iyi çözüm akşam yeemeğini kesmek diye düşündüm bebeğe bi zararı olmaması lazım gündüz çok çeşitli besleniyorum akşamlarıda bol bol su içiyorum bazen tabi kaçamaklarım oluyo yürüyüşte az sayıda yapıyorum evde hareket yapmaya çalışıyorum sen ne zman doğum yaptın bebeğin kaç aylık daha doğrusu kaç kilosun hamilelikte kaç kilo aldın ve kaç kilo verdin tatlım:)
canım peki gündüzleri ne yiyosun ayrıntılı biçimde bizi aydınlatırmısın?
bunu ne zmaandır yapıosun tatalım sonuç nedir kilo vermen nasıl gidiyor ne kadar sürede ne kadar kilo verdin meslea:)
ı
evet cnm birbirimize destek olmmamız gerek hep beraber zayıflayalım size güveniyorum benide zayıflatacaksınız buna inanıyorum ip atlamak çok zoruma gidiyor yaaa benimmm beş kilo süper bi rakam iki hafta için bide yediklerini kessen demekki hiç bişi klamayacak tabi ne yiyorsun bilmiyorumda ama süpersin kaç dakika atlıyorsun ip?
maşallahhhhh e güzel bişi sonuçta kilo vermişsin ama dimi 6 kilo çok güzel nası verdin hadi anlat bize hem daha 1 yaşındaymış bebeğin sıkma canını eminim 6 kiloyu veren 10 kiloyuda verir:)
siz kac gunde bir tartiya cikiyorsunuz?
ben dayanamiyorum ya durmadan tartinin ustundeyim
valla pisikolojim bozulacak bu gidisle kendime soz verdim pazartesiye kadar tartilmicam,
bugunki listem:
sabah:sekersiz kahve,kizarmis bir dilim ekmek,yarim domates
oglen:zeytin yagli salata ve 3 kasik yogurt
aksam:ispanak,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?