Akşam Aç Kalarak Zayıflayanlar !!!!!

ya ben anlamıyorum geçen sabah bir tartıldım 67.5 geldim bu gün sabah tartıldım 69.5 geldim kilolar gidince insan daah çok motive oluyor ve yemek bile yemek istemiyor ama böyle kilolar gitmemiş olunca moralde bozuluyor ama her gün tartılmayacağım 2 hafat sabredebilirsem tartılmayacağım bakalım 2 hafta sonra kaç kilo geleceğim ben günde birde 10 bin adım atmaya çalışıyorum biliyorsunuz bebeğim çok küçük dışarı her zmaan çıkamıyorum adım sayarım var evde onu kullanıyorum

slm kizlar,bugun kararli olarak basladim,sabah kahve ictim
oglen:iki kati yumurta,bir tabak haslanmis ispanak ve 1 domates
Aksam:200gr tavuk eti,sinirsiz zeytinyagli ve limonlu salata
oglen ve aksam arasi yesil cay ve 20 tane sarileblebi:)
2lt su ictim ve 500 defa ip atladim,darisi yarinin basina

canım bebeğim 9 aylık oldu ben diyetisyene geçen ay gittim ama tamamen uyamıyorum en iyi çözüm akşam yeemeğini kesmek diye düşündüm bebeğe bi zararı olmaması lazım gündüz çok çeşitli besleniyorum akşamlarıda bol bol su içiyorum bazen tabi kaçamaklarım oluyo yürüyüşte az sayıda yapıyorum evde hareket yapmaya çalışıyorum sen ne zman doğum yaptın bebeğin kaç aylık daha doğrusu kaç kilosun hamilelikte kaç kilo aldın ve kaç kilo verdin tatlım:)

a a a ciddimisin cnm bnm çok iiisin maşallah yaaa darısı bize olsun valla bende verebilsem bi gündüzleri beslenmen nasıl anlatabilirmisin rica etsem?

ı
evet cnm birbirimize destek olmmamız gerek hep beraber zayıflayalım size güveniyorum benide zayıflatacaksınız buna inanıyorum ip atlamak çok zoruma gidiyor yaaa benimmm beş kilo süper bi rakam iki hafta için bide yediklerini kessen demekki hiç bişi klamayacak tabi ne yiyorsun bilmiyorumda ama süpersin kaç dakika atlıyorsun ip?

hadi hayırlısı canım ama azmine hayran kaldım 5 gündür hiç kaçamak yapmadan mı devam ettin bende yemiyorum ama bazen dayanamıyorum midem gurul gurul oluyo :)

ay canım kızın hayırlı olsun allahım analı babalı büyütsün inşallah sen daha yolun başındasın yani kilo verirsin 6 aya kadar çok sıkma kendini akşamları altıda yemeğini ye en son öğünü saat 8 de meyve ile bitir ve bol bol su iç bence ben böyle yapmadığım için çok pişmanım

Kızzzzlar 6 dan sora nasıl bi şey yemionz yaaa cok kıskandm bakın smdık daha sımdı 250 gram fıstıklı cıkolata yedm dayanamıorm valla nolcak blmıorm aney

abowwwwwwwwwwww bak şöle düşünnnnnnnn o çikolatayı sakla dolaba saat 11gibi yarısını ye belki yiyeceklerinden uzaklaşmamış olursun akşamda bişi yemezsin:)

Bende varim kizlar, iki ay vaktim var 10 kilo vermem lazim. Gunduzleri dikkat etsemde tam diyet yapamiyorum. Aksamlari yememek yada erken yiyerek denemek istiyorum bende. Insallah herkes istedigi kiloya en kisa zamanda ulasir...

gündüzleri eminimki hepimiz dikkat ediyoruz şu akşam olunca metobilazma yavaş ya bizde bunu bilmiyo gibi yemeye yükleniyoruzzzz ah şu yasaklar akşam yasak dedikçe yiyeisimiz geliyo söz verelim birbirimize bence yememek için en güzel yöntem olurrrrr :)

bende suan 70 kg bazen cok umutsuzluga kapiliyorum,76 kg ile basladim ben, 3 cocugum var kucugum 1 yasinda birikti dogum kilolari;( destek olalim birbirimize, daha once 52 kiloydum,60 kg oluyum yeter :)

maşallahhhhh e güzel bişi sonuçta kilo vermişsin ama dimi 6 kilo çok güzel nası verdin hadi anlat bize hem daha 1 yaşındaymış bebeğin sıkma canını eminim 6 kiloyu veren 10 kiloyuda verir:)

kizlar az once isvec diyetine baktim 13 gun yapiliyormus haftada 5 kg veriyormussun ama sagliksiz geldi bana cesaret edemedim zayiflamak ugruna sagligimdan olmayim 3 cocuk kim bakar sonra :)

yok cnm yok isveçle olacak bişi değil bence en iyisi akşam kendimizi tutmak gündüz zaten dikkat ediliyor akşamda dişimizi sıkarsak kesinlikle veririz bu kilocukları:)

bunu ne zmaandır yapıosun tatalım sonuç nedir kilo vermen nasıl gidiyor ne kadar sürede ne kadar kilo verdin meslea:)

aksamları ac kalabilsem sorun yok zaten ama dayanamıyırum ya

ilk bir hafta çok zor oluyo ama sonra alışıyorsun atatlım sakın gündüzleri mideni aç bırakma gündüzleri normal şekilde yersen zaten akşam az yiyorsun midende küçülüyor sonrada akşam en azından karnın çok fazlada acıkmıyor

bende öyle oldum ilk aralar aynı senin dediğin gibi ben göğüslerdeki süte bağladım artık bebek emerse hafif emmezse ağır geliyoruz neyse şaka bi yanada akşamları sadece meyve yicez emini sonuç ii olacak cnm

waowwwwww listeye bak sen maşallahhhhhhhhhhh hadi bakalım tam hhız devam et süpersin vallaaa

kızlar gündüzleri dikkat ediyoruz küçük kaçamaklar belki ama miktarları çok küşük olacakkk tabikide akşammmmmmmmm yeme yemek yokkkkkkkkkkkkk ağzımız boş kalacak herksden söz almak istiyorum çok acıkırsanız meyveeee başkada bişi yok tmm mı?????????????

nerde benim aç klaarak zayıflayan ballarımmmmmmmmm nerdesinizzzzzzzzz bizede anlatında bizde verelim şu kötü çirkin kiloları yaaaaaaaaaaaaaaa

Uzmanlardan sağlıklı ve hızlı zayıflamak isteyenler için öneriler;

1) Akşam yemeği:
Akşam yemeğini erken vakitte yemelisiniz ve asla gece atıştırması yapmayın. Akşam yemeğiniz hafif olsun. Tok karna yatmaktan kesinlikle kaçının.

2) Tatlı ve şekerli meyvelerden uzak durun:
Yemeklerden sonra tatlı yemek adettir. Ama bu adeti artık unutalım. Yemeklerden sonra tok karnımıza, şekerli meyveler ve tatlı yememeliyiz. Dikkat edelim, sadece tatlılardan kaçınılmıyor, şekerli meyvelerden de uzak durmalısınız.

3) Alkolden uzak durun:
Alkolden, gazlı, soğuk içeceklerden kaçınmalısınız. Ender Saraç, alkolün göbek bölgesinde yağ oluşturduğunu belirtiyor. Çünkü alkol besinlerdeki yağın emilimini arttırır.

4) Ilık su ve yeşil çay:
Öğün aralarında mümkün olduğunca ılık su ve yeşil çay içmeniz lazım.

5) Erken kalkmak ve egzersiz:
Erken kalkmak, zayıflamanız için çok önemli. Sabah erken kalkmalı ve egzersiz yapmalısınız. 15 dakikalık bir harekete ihtiyacınız var. Sabah yapacağınız yürüyüş, dans etmek gibi bir egzersiz ile vücut ısınızı hafif yükseltmenizde fayda var.

6) Günü 6 parçaya bölerek, vücudun ihtiyaç duyduğu kadar besin tüketilmeli, küçük ve masum görünen fakat yağ ve şeker içeriği yüksek; yükte hafif pahada ağır ikramları geri çevirin.

7) Porsiyonları küçültün, özellikle ekmeği azaltın.

8) Su, yetişkinlerde vücudun toplamda yüzde 55-60'ını oluşturur. Bu nedenle vücudun ihtiyacı olan besin ve besin öğelerini alırken, yeterli miktarda suyun da alınması gerekir. Kilo verme esnasında metabolik artıkların uzaklaştırılması için, kilo alma esnasında da hücre yapımı için yeterli miktarda su alınması şarttır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…