- Konu Sahibi ketenprenses46
canım bebeğim 9 aylık oldu ben diyetisyene geçen ay gittim ama tamamen uyamıyorum en iyi çözüm akşam yeemeğini kesmek diye düşündüm bebeğe bi zararı olmaması lazım gündüz çok çeşitli besleniyorum akşamlarıda bol bol su içiyorum bazen tabi kaçamaklarım oluyo yürüyüşte az sayıda yapıyorum evde hareket yapmaya çalışıyorum sen ne zman doğum yaptın bebeğin kaç aylık daha doğrusu kaç kilosun hamilelikte kaç kilo aldın ve kaç kilo verdin tatlım:)
öncelikle topik hareketlenmiş çok sevindim canım benimde 2ç bebeğim ilkindede 79 kilo ile doğuma girip 72 ile eve gelmiştim ama emzirme döneminde bol bol yiyip 75 olunca diyet ve sporla 58 e kadar inmiştim ve hemen arkasından 2. bebeğe hamile klaınca yine doğuma 79 ile gittim ve deidm aynı hatayı yapmıcam yediklerime dikkat edecem ve bol su içecem dedim ve hemen hemen 1 aydır yediklerime dikkat ediyorum ve bol bol su içiyorum işte en son 68 diyelimsütüm bol oluyor benim ama kısdığım içinde vicdanen ratasız oluyorum ama geçen kontrolumuz vardı bebeğim 1 bucuk kilo almış çok iyi dedi doktor biraz ona güvenerek devam edeceğim eşimde bana ayak uyuduruyor onunda vermesi gereken bir 4 kilosu var akşamları saat 6 da yiyoruz akşamları sadece çay içiyoruz ve eşim şu anda kıvranıyor açım diye :)evdede dediğim gibi adım sayar kullanıyorum bazen 10.000 bazen 15.000 adım atıyorumvallahi ben hep kiloluydum ve çok güzel kilo verdiğimdeki sporla verdiğim içi 58 de olsam dahada az gösteriyordum çevremdekiler çok şaşırdılar sanki hiç zayıflamam mümkün değilmiş gibi şimdi memelketten uzaktayız ve yaz tatilinde herkesin gene çok kilo almışsın demelrini istemiyorum ondan dolayı çok gayretliyim inş