Akşam akşam çok canım sıkıldı

Bişey sormak istiyorum biriyle muhabbetinin olması ne demek sizce yani sade e slm vermek ve nasılsın diye sormak mı yoksa sohbet etmek mi

Sadece selam vermek olsa "meraba-meraba" denir ona. Muhabbeti varsa, mutlaka ayni sohbet ortaminda bulunulmuştur. Ki üniversite ortaminda bahçede, herhangi birinin odasinda her an herkesle sohbet etme imkani var. Yani sizin o hoşlanmadiğiniz asistan ve öğrenci kizlarla her gün ne kahveler içiliyordur:))

Üzmek için mi yazdınız bunu neyse konuşcaz zaten kendisiyle

Bende master öğrencisiyim.Bizim bölümde evlenen her hoca ,öğrenci davetiyesini astı herkesi davet etti.isteyen gitti.bu kadar kasmayınız

Üzmek için mi yazdınız bunu neyse konuşcaz zaten kendisiyle

Hayir canim gerçek olduğu için yazdim. Hadi üniversite hoca ortami hakkinda bilginiz yok. O zaman normal öğretmenler odasini düşünün okullardaki.. Heh nasil orda herkes bir şekilde muhabbet ediyorsa birbiriyle, üniversite hocalari da öyle.

Bir kadin asistan grubu bahçede oturmuş çay içiyor. Nişanlinizi oradan geçerken davet etseler, katilmama ihtimali nedir?

Yani bu kadar sosyal bir mesleğe sahip biriyle nişanlanmasaydiniz o zaman. Bi sanayi çalişani ya da asker paklardi bence sizi.

Bu tamamen kendi isteğine bağlı bence isterse kimsenin sohbetini katılmaz isterse ne asstan kzlarla ne öğrenci kzlarka sohbet etmez sadece işi gereği muhattap olur kişinin kendinde bitiyo herşey

Bu tamamen kendi isteğine bağlı bence isterse kimsenin sohbetini katılmaz isterse ne asstan kzlarla ne öğrenci kzlarka sohbet etmez sadece işi gereği muhattap olur kişinin kendinde bitiyo herşey

O zaman da öğrencilik yillarimizda dersine girerken "iyy yine bu suratsizin dersi" diye bahsettiğimiz, kimseyle muhattap olmayan, sevilmeyen insanlardan biri olur. Sanirim senin istediğin de bu. Bence çaliştirma kocani evlenince. Kesin ona aşik olan öğrenciler filan da vardir. Malum genç adam:))

Evt istediğim bu.

Tabii ki katılamaz, katılırsa da hayata eskisi gibi bakamaz.

Amaaan alan memnun satan memnun, gençler tanışmış kaynaşmış, bize de mutluluk dilemek düşer.

Buraya tepki alacağını bile bile niye yazar insan onu bilmiyorum.
Hangi konu bir şeyleri fark ettirdi ki konu sahibine bugüne kadar?

Tşk dileklerin için dertleşmek için açtım konuyu suç mu oldu

Kimi istiyorsa çağırsın,bu kadar müdahil olmayın. Yemeğe cağırmıyor,sizin düğün töreninize çağırıyor. Bu konuda kıskançlık yapmayın derim.
Linkedin kullanıyorum,daha çok işle ilgili bir sosyal ağ ve genelde aynı is kolunda,benzer yada aynı işyerinde çalışmış kişiler gelir öneri olarak. İşle ilgili bilgiler veriyorsunuz oraya kaydolurken,öyle önerilerdir yani takılmayın.

Bence abartmışsınız. Böyle devam ederseniz kocanızı kafasında saç sizdede siyah tel kalmaz.

Tşk ederim bilgi için

Bence abartmışsınız. Böyle devam ederseniz kocanızı kafasında saç sizdede siyah tel kalmaz.
Öyle zaten onda saç çokta benim beyazlar çıktı saçımda çok düşünmekten

Konuyu açarken alacağınız cevapları biliyor muydunuz, bilmiyor muydunuz?
Tmm illa ki tepki alırım diye düşünüyordum ama yine anlatmak isyedim derdimi

Bence konu sahibi doktora öğrencisi olduğuna göre, kesin teziyle alakalı bir sosyal araştirma yapiyor üzerimizde. Yoksa sayfalarca yazilan bu kadar şeyi, ayni sabirla inkar etmesi mümkün değil. Mümkünse de yazık:))

Keske öyle olsaydıda şimdi bu kadar üzülüyo olmasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…